2023. 01. 27., Péntek
Angelika névnapja

Orbán Ördögi Tervei - Jólét nem lesz, csak munka! (Bejelentett feudalizmus)

Orbán Ördögi Tervei - Jólét nem lesz, csak munka! (Bejelentett feudalizmus)
2018-06-19

Amit Orbán 2010-ben a nagyköveteknek bejelentett, azt követte el! Magyarország tervezett tönkre tétele mögött Izrael és az USA áll! Orbán Viktor pedig az eszköz! Filmünk 15 perces!

Orbán Ördögi Tervei - Jólét nem lesz, csak munka! (Bejelentett feudalizmus)
(Szendáj Andrea - Molnár F. Árpád "ÉLI")

Ha bajban van, ha információval szolgálna, ha segítene: Tel.: +36/30/919-6386.

Szólnak:
Molnár F. Árpád (ÉLI) (az USA által betiltott, világszerte ismert, amerikai hírszerző jelentések kapcsán a WikiLeaks-be is bekerült politikai üldözött tényfeltáró újságíró, dokumentumfilmes, médiaalapító)
Szendáj Andrea (az USA által betiltott bölcsész egyetemista, egy több ezer jogásszal dolgozó nemzetközi jogvédő szervezet jogvédelmi tanácsadója, a Hírháttér Multimédia és a HírAréna Online munkatársa)

Executive Producers:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor

Emma Paradigma

Zeneszerző:
Doug Maxwell

A filmben érintett személyek (ABC-sorrendben):
Bassár el-Aszad (Szíria elnöke, a Baasz párt főtitkára, az USA megtámadta és tönkre tette Szíriát, valamint létrehozta az Iszlám Államot)
Hugo Chávez (Venezuela nagy nemzeti hőse, aki kirúgta az amerikai kizsákmányolókat és Venezuelából jóléti államot teremtett; a Venezuelai Köztársaság 52. elnöke 1999. február 2-ától 2013. március 5-ig; Hugo Rafael Chávez Frías  élt: Sabaneta, 1954. július 28. – Caracas, 2013. március 5.)
Csányi Sándor (oligarcha, Magyarország legfőbb bankár uzsorása, az OTP Bank elnök vezérigazgatója, feudalista földesúr, Orbán Viktor mellett a magyarság legfőbb kilakoltatója; népi gúnyneve piCsányi Sándor)
Döbrögi (a gonosz földesúr a Ludas Matyi című tanító meséből; a feudalista rendszer kiépítése óta Orbán Viktort nevezik így)
Arthur J. Finkelstein (1945. 05. 18-án született; Netanyahu bizalmi tanácsadója, akit Orbán Viktorhoz küldött, hogy Orbánt teljhatalomhoz juttassa és Magyarországon jelentősen leépíthessék a demokráciát és az emberi jogokat; halmozottan kultikus napon, 2017. 08. hónap 18-án halt meg, tüdőrákban; a világ leghírhedtebb kampánytanácsadója volt)
I. Idrisz király (Líbia népét elnyomó és kizsákmányoló USA-barát király volt 1951. december 24-től 1969. szeptember 1-ig; Moammer Kadhafi hatalomra kerülésével Idrisz királyt az amerikai "befektetőkkel" együtt kirúgta, és a nyomor államából busás jóléti államot teremtett)
Moammer Kadhafi (arabul: معمر القذافـي; élt: Szurt, 1942. június 19. - Szurt, 2011. október 20.; az amerikai söpredék kirúgásával a jóléti Líbia megteremtője; Líbia vezetője volt 1969. szeptember 1-től 2011. augusztus 20-ig; híres műve az "A Zöld Könyv")
Mészáros Lőrinc (gázszerelő, Felcsút polgármestere, Orbán Viktor közpénzből százmilliárdossá tett strómanja)
Paul M. Nakasone (japán származású; az amerikai titkosszolgálat, a National Security Agency vezetője, United States Cyber Command parancsnoka, a hackerbűnözés, a kiberterrorizmus, a számítógépes terrorizmus leghírhedtebb alakja a Földön; kinevezője a republikánus Donald Trump amerikai elnök)
Benjamin Netanjahu (Netanyahu, Izrael szélsőjobboldali pártja, a Likud vezetője, Orbán Viktor szövetségese, a sajtó- és szólásszabadságot üldöző miniszterelnök, akit háborús bűnök miatt számos nyugati vezető is megpróbált a nemzetközi emberjogi bíróság elé állítani; az ő nevéhez fűződik és Orbán Viktorral való kapcsolatának eredménye Magyarország demokratikus berendezkedésének, lakossági jogainak és szociális hálójának felszámolása)
Németh Szilárd (ragadványnevén Rezsi Szilárd; volt birkózó, Kövér László után az ország talán legarrogánsabb politikusa; Orbán Viktor korábbi rezsi biztosa, és egyik legtöbbet használt embere)
Orbán Viktor (Magyarország miniszterelnöke, oligarcha, keresztapa, a magyar maffiaállam létrehozója és vezetője, több ezer öngyilkosság legfőbb előidézője, minden magyar idők legnagyobb külföldre menekülési hullámának legfőbb felelőse, a Soros-terv végrehajtója és további iszlamista stb. bevándorlások szervezője, az egészségügyi rák-várólisták kiépítésével legalább százezernyi magyar szándékos és tervszerű kivégzője, a magyar történelem talán legfőbb kilakoltatója, nemzeti burzsoá feudalista; a szélsőjobboldali Benjamin Netanjahu izraeli vezető szövetségese; pártja a Fidesz, amely a Netanjahu-féle Likud testvérpártja)
Patai Mihály (2006 óta a UnicreditBank Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatója, 2008-2011 között a Budapesti Értéktőzsde Zrt. (BÉT) elnöke, 2011 óta - egy rövid megszakítással a Magyar Bankszövetség elnöke)
Donald Trump (republikánus, tehát a sajtószabadságot az egész bolygón üldöző militáns amerikai elnök; a világtörténelem legkiterjedtebben sajtócenzora, a világ legfőbb internetes terroristájának, Paul M. Nakasone NSA-s igazgatónak kinevezője; Trump próbálta meg Észak-Koreától kiprovokálni a nukleáris háborút; a magyarok úgy gúnyolják: trampli)
Immanuel Wallerstein (amerikai szociológus, történész (született: New York, 1930. szeptember 28.); világhírét a részben általa kidolgozott ún. világrendszer-elmélet, számtalan tudományos munkája és a világ állapotáról kéthavonta megjelenő értékelései okozták)

 

A kapcsolódó legfrissebb irodalomból:
- Az amerikai Sátánról Demszky volt élettársa és Molnár F. Árpád
- Fidesz: Aki nem orbánista, az sorosista, tehát a haza ellensége! (Filmünk Polgár Zoltánnal is)
- A Facebook és a Twitter lecserélésére kérték fel a világtörténelem legfőbb tényfeltáróit, Assange-ot és Snowdent
- Félelmében szavazott Orbánra a 90 éves néni, nehogy a migránsok megerőszakolják
- Kiállunk az USA által legyilkoltak, eztán lemészároltak és barátaik mellett!
- Ha az USA háborút akar, legyen háború! (Nem felejtjük az ellenségeinket) (8 perc)
- Kilakoltatta a Sátán, protézist és fehérneműt vihetett magával (Filmünk Kovács Bélával)
- Ne terrorizálja az USA a világ népeit! (Dr. Fórizs Eszter, 8 perc)
- Ellenségünk az USA, a legfőbb háborús rablóállam! (Vincze Krisztián 5 percben)
- Devizahitelesek, magyarüldözések (Videointerjú: Kubínyi Tamás - Molnár F. Árpád)
- Bognár Tibor: Izraeli honfoglalás Magyarországon, USA banki és magyar csalások
- A Trump-banda sok magyar utolsó esélyeit akarta eltörölni! (Emma Paradigma - Molnár F.)
- Amíg élünk, harcolunk! (Balog István nemzeti hős az USA Nagykövetségénél!)
- Demszky volt élettársa is fellépett az amerikai magyarüldözések ellen (Fürst Izabella)
- Bemutatjuk az USA legfőbb magyar ellenségét! (Jelenés az USA Nagykövetségénél!)
- Titkosszolgálati múlttal amerikai és magyar titkokat tereget
- Bősz Anett (Liberálisok) betiltaná az anyuka kifejezést, a Facebook üldözi a hagyományos családmodellt
- Zuckerberg és az NSA-igazgató őrültek: Üldözik a gyermekszülést, ellenségük az egész világ
- USA, a Sátán tengelyhatalma - Kubínyi Tamás interjúja Molnár F. Árpáddal
- Élőztünk a követésekről, betiltásokról, Orbánék fegyvercsempészeteiről, emberölési szervezkedéseikről
- USA és Izrael a magyarság ellen: illegális fegyverkereskedelem, emberölés, abszolút cenzúra...

Csillag Ösvény Jósda