2022. 12. 03., Szombat
Ferenc,Olívia névnapja

Bemutatjuk az USA legfőbb magyar ellenségét! (Jelenés az USA Nagykövetségénél!)

Bemutatjuk az USA legfőbb magyar ellenségét! (Jelenés az USA Nagykövetségénél!)
2018-05-20

Az USA részéről eddig is a leginkább betiltott és eltitkolt magyar volt a korábban titkosszolgálati, de a legutolsó amerikai betiltó hadjáratra mintha többszörös erőre kapott volna. Az amerikaiak átléptek egy határt, ahonnan már nincs visszatérés - mondja sok betiltott magyar újságíró, civil szervezeti vezető, jogvédő és más aktivisták. Most már felveszik a kesztyűt. Igen. Felvesszük a kesztyűt.

Ha azt hiszik, egy ilyen szónoklatot megúszhatnak államtitkok nélkül, akkor tévednek.

Kíváncsiak vagyunk, kapott-e ilyen fejmosást Paul M. Nakasone, az NSA új főigazgatója, valaha is. És kíváncsiak vagyunk, hányan vannak, illetve vannak-e olyan újságírók a Földön, akiknek a hangjától jobban kell félnie a világ leghírhedtebb terrorista szervezete, az NSA főigazgatójának. Addig örülhet a terrorszervezet igazgatója, amíg ezek a hatalmas igazságok, amiket a balliberális és jobboldali média teljes egészében eltitkol Önök elől, magyarul hangoznak el, nem pedig angolul.

Mert akkor angolul olyan világ körüli útra indulhatnak a videóban hallható szavak, amik elkerülhetetlen változást indítanak be nem csak az USA, hanem számos más ország hozzáállásában és USA-ellenes törvénykezéseiben.

Nagyon úgy néz ki, hogy Trump és tanácsadói, továbbá az NSA-vezetője és tanácsadói tényleg teljesen hülyék a munkájukhoz, és csak a szerencsében reménykedhetnek, hogy a videóban hallható életbevágó igazságok nem kerülnek az emberiség világporondjára.

Bemutatjuk az USA legfőbb magyar ellenségét! (Jelenés az USA Nagykövetségénél!)

Ha bajban van, ha információval szolgálna, ha segítene: Tel.: +36/30/919-6386.

Nyitó Beszéd, a Tüntetés Szervezője és Zeneszerző:
Molnár F. Árpád (ÉLI) (Világszerte ismert politikai üldözött tényfeltáró újságíró, dokumentumfilmes, a Kék Taláros Testület alapítóinak egyike)

Executive Producers:
Balog István
Bognár Tibor
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor

Emma Paradigma

Közreműködtek:
Szendáj Andrea
(Egyetemista, jogvédelmi tanácsadó, a Hírháttér Multimédia és a HírAréna Online munkatársa, a Kék Taláros Testület tagja)
P. Dávid
L.
és sokan mások

A HÍRHÁTTÉR 3D-Animációja és Zenéje:
Sid Modwooder

A filmben érintett személyek (ABC-sorrendben):
Ambrusné Dr. Kerekes Judit
(a FŐKEFE korábbi legfőbb jogásza, politikai üldözött, az USA a betiltásával elősegítette, hogy politikai gyilkosság útján végezhessenek vele)
Julian Assange (a világtörténelem egyik legfőbb vagy legfőbb tényfeltárója; a világ minden népének és nemzetének végzett életvédelmi munkássága miatt az USA rezsimje meg akarja gyilkolni)
Balog István (a Svédországban bejegyzett Jogállamért Egyesület elnöke, a Koppány Csoport volt alelnöke, a devizahiteleseket védő szervezetek neves alakja, számos és nagyszabású tüntetés legfőbb szervezője, a Kék Taláros Testület 7 alapítójának egyike, Magyarország egyik legnagyobb hatású jogvédője és polgárjogi aktivistája)
Balogh Béla (az otthonvédő Koppány Csoport örökös elnöke, halhatatlan nemzeti hős, minden magyar idők legnagyobb hatású otthonvédő szervezetének vezetője)
Bill Clinton (William Jefferson Clinton (született William Jefferson Blythe III) (Arkansas, Hope, 1946. augusztus 19.) 1993 és 2001 között az Amerikai Egyesült Államok 42. elnöke; a Trump- és Nakasone-féle terrorista és háborús tébolyult söpredékkel ellentétben nem üldözte és betiltotta, hanem nyilvánosságra engedte az amerikai elmeprogramozások tényét: neki köszönhető az 1995. március 15-én, 51 CIA-s elmeprogramozást túlélt Echelon-tanú nyilvános beszámolója; az Elnöki Bizottságot Valerie B. Wolf, a Zsidó Nők Nemzeti Tanácsának elnöke szorgalmazta és vezette)
April H. Foley (az USA volt budapesti nagykövete)
Haászné dr. Recskó Viktória (az újkori magyar történelem során a bírói székre az egyik legalkalmatlanabb bíró, a Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) halmazatban és folytatólagosan köztörvényes bírója, tudatos szerepet játszott dr. Monostory Attila nemzetközi hírű jogász állami gyilkosság útján likvidálása sikeréhez)
Hermán Péter (az újkori magyar történelem egyik legaktívabb személye a tüntetéseken való részvételben; koncepciós perek áldozata)
Dr. Kónya István (a Kúria elnökhelyettese, a Magyar Büntető Kollégium elnöke)
Dr. Monostory Attila (nemzetközi hírű, politikai üldözött jogász, a BAUMAG nemzetközi botrány sok ezer áldozatának ügyvédje, volt a Koppány Csoport tanácsadója, az ország devizás és otthonvédő szervezeteinek vezetői által megválasztva a Devizahiteles Karta volt elnöke; az USA a betiltásával elősegítette, hogy állami gyilkosság útján kivégezzék)
Paul M. Nakasone (az amerikai titkosszolgálat, a National Security Agency vezetője, United States Cyber Command parancsnoka, az amerikai kiberterrorizmus leghírhedtebb alakja, a számítógépes terrorizmus leghírhedtebb alakja a Földön; kinevezője a republikánus Donald Trump amerikai elnök)
Orbán Viktor (Magyarország miniszterelnöke, Fidesz párt)
Reznák Pál (színész, zenész; minden magyar idők leghíresebb és legsikeresebb otthonvédő szervezetének, a Koppány Csoportnak otthonvédő aktivistája, nemzeti hős)
Edward Snowden (a világtörténelem egyik legfőbb tényfeltárója, korábbi NSA-s; a világ minden népének és nemzetének végzett életvédelmi munkássága miatt az USA rezsimje meg akarja gyilkolni)
Soros György (iszlamizáló kilakoltató tőzsdespekuláns milliárdos, időnként világszerte körözés alatt áll)
Donald Trump (republikánus, tehát a sajtószabadságot az egész bolygón üldöző militáns amerikai elnök; a világtörténelem legkiterjedtebben sajtócenzora, a világ legfőbb internetes terroristájának, Paul M. Nakasone NSA-s igazgató kinevezője; ő próbálta meg Észak-Koreától kiprovokálni a nukleáris háborút; a magyarok úgy gúnyolják: trampli)
Valerie B. Wolf (a Zsidó Nők Nemzeti Tanácsának elnöke, a CIA-s elmeprogramozások világtörténelmi jelentőségű leleplezője; 1995 március 15-én ő hozta össze - Bill Clinton amerikai elnökkel - az 51, amerikai elmeprogramozást túlélt áldozat tanúvallomását produkáló elnöki bizottságot)
Mark Zuckerberg (a Facebook hírhedt vezetője, a világ népeinek önmaga által kijelölt legfőbb cenzora, a világ országai politikai választásainak a cenzúrákkal stb. legfőbb manipulátora; a Facebook egész világ elleni cenzor politikai terrorizmusa miatt Magyarországon Molnár F. Árpád kezdeményezte a Facebook egész világon betiltását, az országok nemzetbiztonsági törvényei és hatályos törvényei alapján)

 

A kapcsolódó legfrissebb irodalomból:
- Titkosszolgálati múlttal amerikai és magyar titkokat tereget
- Bősz Anett (Liberálisok) betiltaná az anyuka kifejezést, a Facebook üldözi a hagyományos családmodellt
- Zuckerberg és az NSA-igazgató őrültek: Üldözik a gyermekszülést, ellenségük az egész világ
- USA, a Sátán tengelyhatalma - Kubínyi Tamás interjúja Molnár F. Árpáddal
- Élőztünk a követésekről, betiltásokról, Orbánék fegyvercsempészeteiről, emberölési szervezkedéseikről
- USA és Izrael a magyarság ellen: illegális fegyverkereskedelem, emberölés, abszolút cenzúra...

Csillag Ösvény Jósda