2022. 05. 16., Hétfő
Botond,Mózes névnapja

Tudomány

Emberprogramozás, elektromágneses terrorizmus. A tanú beszél. (Néveri Zsolt - Molnár F. Árpád)

Nevekkel és fotókkal, a Bill Clinton-féle 1995-ös emberprogramozó bizottságtól a programozott szexrabszolgákig és elnöki, alelnöki perverzióikig, tanúkig, könyvekig stb. A fél tucat csatornára sugárzott élő adásban Néveri Zsolt tanú Szlovákiából és Molnár F. Árpád Magyarországról.

Tovább »

Mi a tudat? Az összes tesztelt chat robot súlyos mentális beteg. (Molnár F. Árpád - Naleksz)

Pl. orvosi chatbot azt tanácsolta a páciensnek, a legjobb, ha öngyilkos lesz. A chatrobotok a vizsgálatok szerint gyakran hajlamosak a depresszióra és az alkoholizmusra. Nem publikus mesterséges intelligenciák teszteredményei, majd mi lehet a tudat? Nagy Sándor Naleksz gépészmérnök, jogvédő, újságíró és Molnár F. Árpád médiaalapító, jogvédő egyesületi elnök élőben, egyszerre fél tucat csatornán közvetítve, majd további helyekre is feltöltve.

Tovább »

Gyermeknevelés 0-2 év között (Nagy Sándor Naleksz - Molnár F. Árpád)

Oktatás, számok, betűk, járás, beszéd, zene, melegek...

Tovább »

Kötélen a fekete lyukba (Nagy Sándor Naleksz - Molnár F. Árpád)

Mi lehet a fekete lyuk eseményhorizontja mögött? Mi lenne, ha kötélen beeresztenénk valakit a fekete lyukba; aztán kihúzhatjuk-e, hogy elmondja, miket látott, miket tapasztalt? Egyáltalán meddig kell várnunk, hogy valaki beessen a fekete lyukba?

Tovább »

Hajfestés tutorial gravitációs hullámokkal (Nagy Sándor Naleksz - Molnár F. Árpád)

Szándékosan csapongva, a kvantumfizikából a szórakozás kategóriába és vissza, a modern természettudományokba Nagy Sándor Naleksz és Molnár F. Árpád.

Tovább »

A Világegyetem, meg minden. Van Isten, vagy csak LMBTQ? (Nagy Sándor Naleksz - Molnár F. Árpád)

A Kedves Néző agyféltekéi aktivitásának gyors váltakoztatásával, egymás szavába vágva, csapongva is, rengeteg konkrét tudományos ismerettel és ténnyel ömlesztve, a Kozmosz méretétől, a relativitáselmélettől a kvantummechanikáig, a kvarkokig és a multiverzumig, Wheeler kvantumfizikai társasjátékáig, átcsapva az LMBTQ-ra is Nagy Sándor és Molnár F. Árpád.

Tovább »

Liberális és Konzervatív: a két féleszű, egy agyféltekével (Természettudomány) (Molnár F. Árpád)

Agykutatás, emberkísérletek, kísérleti eredmények. Természettudományos alapokon Molnár F. Árpád a két oldalról, amely egyszerűen vak a világ másik felére, sőt, nem is tud annak létezéséről, hanem azt hiszi, teljes önmagában.

Tovább »

Térhajtómű, Kozmosz, Jövőtechnológiák (Nagy Sándor Naleksz - Molnár F. Árpád)

Modern természettudomány és jövő Nagy Sándor és Molnár F. Árpád műsorában.

Tovább »

Fénylény ült az ágyamon, minden éjjel (Molnár F. Árpád - Nagy Sándor Naleksz)

Megdöbbentő és tulajdonképpen máig megmagyarázhatatlan tapasztalatairól beszél Molnár F. Árpád - Nagy Sándor Naleksz társaságában.

Tovább »

Elektromágneses állami terrorizmus diplomaták és a lakosság elméje ellen (Élő: Vincze Krisztián - Molnár F. Árpád)

Régen a tudatlan lakosság összeesküvéselméletnek hitte, ma pedig azokat nézik hülyének, akik a rengeteg fősodratú hír, állami és hadászati nyilvánosság, tudományos és ismeretterjesztő dokumentumfilm ellenére sem tudnak a jéghegy nyilvános csúcsáról.

Tovább »


Csillag Ösvény Jósda