2021. 09. 24., Péntek
Gellért,Mercédesz névnapja

Tudomány

A Világegyetem, meg minden. Van Isten, vagy csak LMBTQ? (Nagy Sándor Naleksz - Molnár F. Árpád)

A Kedves Néző agyféltekéi aktivitásának gyors váltakoztatásával, egymás szavába vágva, csapongva is, rengeteg konkrét tudományos ismerettel és ténnyel ömlesztve, a Kozmosz méretétől, a relativitáselmélettől a kvantummechanikáig, a kvarkokig és a multiverzumig, Wheeler kvantumfizikai társasjátékáig, átcsapva az LMBTQ-ra is Nagy Sándor és Molnár F. Árpád.

Tovább »

Liberális és Konzervatív: a két féleszű, egy agyféltekével (Természettudomány) (Molnár F. Árpád)

Agykutatás, emberkísérletek, kísérleti eredmények. Természettudományos alapokon Molnár F. Árpád a két oldalról, amely egyszerűen vak a világ másik felére, sőt, nem is tud annak létezéséről, hanem azt hiszi, teljes önmagában.

Tovább »

Térhajtómű, Kozmosz, Jövőtechnológiák (Nagy Sándor Naleksz - Molnár F. Árpád)

Modern természettudomány és jövő Nagy Sándor és Molnár F. Árpád műsorában.

Tovább »

Fénylény ült az ágyamon, minden éjjel (Molnár F. Árpád - Nagy Sándor Naleksz)

Megdöbbentő és tulajdonképpen máig megmagyarázhatatlan tapasztalatairól beszél Molnár F. Árpád - Nagy Sándor Naleksz társaságában.

Tovább »

Elektromágneses állami terrorizmus diplomaták és a lakosság elméje ellen (Élő: Vincze Krisztián - Molnár F. Árpád)

Régen a tudatlan lakosság összeesküvéselméletnek hitte, ma pedig azokat nézik hülyének, akik a rengeteg fősodratú hír, állami és hadászati nyilvánosság, tudományos és ismeretterjesztő dokumentumfilm ellenére sem tudnak a jéghegy nyilvános csúcsáról.

Tovább »

Élőben, most! Landolás a Marson!

Az eddigi tapasztalatok alapján kész csoda, ha a Perseverance landolása sikerül, az még nagyobb, ha a Marsjárót működésre sikerül bírni. Mivel a Mars e pillanatban 10 fénypercnyi távolságra van (azaz a fénynek 10 perc kell, hogy a Marstól eljusson a Földig), ezért a landolást nem emberek, hanem a Perseverance számítógépe szervezi. Így a NASA maga is nézője az eseményeknek, a főnök pedig maga az amúgy is vészesen nagy tömegű űrszonda. Amiről most először terveznek (leszállás közben) elindítani egy helikoptert, ami külön bravúr, mivel a marsi légkör sűrűsége a földinek mindössze százada.

Tovább »

Laborban született a SARS-2 koronavírus?

A hírfogyasztók átlagos többsége csak a felszínen sodródik. Nekik valóban a tévé híradóiban leadott sekélyes, pár szavas információk határozzák meg a környezethez fűződő gondolataikat.

Vigyázat, ez az írás egy átfogó biotechnológiai beavatás! A Szerző szabadidejéből, óriási munkával, forrásmegjelölésekkel, jól érthetően összegezve. Merüljön alá a világjárvány kriminális hullámainak, és meg fogja látni a gerjesztő forrást!

 

szerző: Hevesi Ferenc

bevezetés, szerkesztés: Nagy Sándor (Naleksz)

 

Tovább »

Vírustagadók érveire érvekkel és tényekkel, 36 plusz pontban! Oltásismertető is! (Molnár F. Árpád)

Komoly kognitív disszonanciát okozva, tételesen és részletesen, élő adásban.

Tovább »

A COVID-19 oltás elhallgatott tudományos és etikai szempontjai

Az első COVID-19 vakcinák engedélyezése óta a csapból is az oltás felvételére buzdító propaganda folyik. Az érvek "A TUDOMÁNY" nevében hangzanak el, egymás iránti felelősségérzetre, a járványügyi korlátozó intézkedések feloldásának reményére és a kiközösítés elkerülésének vágyára apellálnak. A témában megszólaló szakértők kockázatmentesnek próbálják láttatni a vakcinákat, a "mellékhatások" elenyésző számára mutogatva. Az oltás beadásával kapcsolatos kellemetlenségeket bőrpír, duzzanat, izomfájdalom és fejfájás tüneteivel írják le, melyek valójában nem is mellékhatások, hanem oltási reakciók. Az idáig felmerült súlyos anafilaxiás reakciók is ide tartoznak, melyek az első tapasztalatok alapján tízszeres számban mutatkoznak a korábban bevezetett oltásokhoz képest. A valódi mellékhatások majd a későbbiekben jelentkezhetnek, az immunrendszer hibás, káros működésének következtében.

 

szerző: Hevesi Ferenc

szerkesztő: Nagy Sándor (Naleksz)

Tovább »

Az orbáni bűnözés hívei pszichiátriai szemmel (Molnár F. Árpád)

A pszichiátria és a diagnosztika szemével: Kik pártolják az orbáni bűnözést és miért gyűlölik azokat, akik nem védik a bűnözést? - Pszichiátriai szemmel a kognitív disszonanciától, az argumentum ad hominemen át, a nárcisztikus pszichopatológiáig. Törzsi viselkedés, érzelmi és ösztönélet, iskolázottság, függőség, düh, harag, intolerancia, infantilizmus, gyűlölet. Elmondja: Molnár F. Árpád.

Tovább »


Csillag Ösvény Jósda