2023. 06. 06., Kedd
Cintia,Norbert névnapja

Gazdaság

Olcsóbb lett a gáz. Kivéve Magyarországon. (23 perces műsorunkban Vincze Krisztián és Molnár F. Árpád)

A rezsicsökkentésnek nevezett intézkedés idején a lakosság a piaci árnál drágábban kapta a gázt. Most ismét alacsonyabb a gáz világpiaci ára, mint amennyiért a magyarok kapják. Ennek pontos okairól beszélnek Vincze Krisztián és Molnár F. Árpád.

Tovább »

Matolcsy György és az infláció (Vincze Krisztián - Molnár F. Árpád)

20 percben a Matolcsy-Orbán vitáról is Vincze Krisztián és Molnár F. Árpád.

Tovább »

A benzin és élelmiszer ársapka hatásai. Jó vagy rossz? (Tóth Marianna Maya - Molnár F. Árpád)

Szokás szerint van az egyik pártblokk és a másik pártblokk, amely - mint mindig - egymásnak homlokegyenest az ellenkezőjét állítja. Mi azonban nem tartozunk egyik pártblokkhoz sem. Így aztán - műsorról műsorra csalódást okozva az ostoba és beszűkült tudatú pártfanatikusoknak - pártokon kívülről tárgyalva, egyik oldalhoz sem csapódva, hanem a valóságot próbálva becélozni Molnár F. Árpád és Tóth Marianna Maya.

Tovább »

Rekord Magyar Válság, Háború - 2022-től Gazdasági Világválság (Vincze Krisztián - Molnár F. Árpád)

Élő műsor Vincze Krisztián villamosmérnök és Molnár F. Árpád médiaalapító és jogvédő társaságában.

Tovább »

Io, Ció, Infláció - Nem mondta be a fősodor (Molnár F. Árpád - Vincze Krisztián)

Fél órás élő műsorunk pár nappal ezelőtt, a KATA-törvény és a rezsi-tömegmészárlás kormányzati kinyilatkoztatása előtt.

Tovább »

USA: Az embargó katasztrofális lesz Európának, de jól jár Putyin (Molnár F. Árpád - Tóth Maya)

És közben ismét világosságként ragyog Janet Yellen korábbi FED-elnök, Joe Biden pénzügyminiszter asszonya. Pedig amerikai és demokrata párti. És titkokról is beszámolunk, hogyan fúrták gyurcsányék és a DK nevű párt Janet Yellent és támogatták a riválisát, mert a riválisa népnyúzó gazember volt.

Tovább »

Gazdag lehetsz! Radikális új út: Ecsenyi Áron elnök, Le az Adók 75 %-ával Párt és Kerekes Bálint

Élő adásban, fél tucat csatornára egyszerre a filozófus végzettségű, a társadalmi szerkezetet radikálisan újragondolt Ecsenyi Áron LA75-elnök és az LA75 Párt tagja és egyetemista Kerekes Bálint szólnak Molnár F. Árpád műsorában.

Tovább »

Energiaárak és Infláció Covid idején (Vincze, Naleksz, Molnár F. Árpád)

Vincze Krisztián villamosmérnök, bírósági tudósító, jogvédő, polgárjogi aktivista, továbbá Nagy Sándor Naleksz gépészmérnök, újságíró, jogvédő és Molnár F. Árpád médiaalapító, vezető jogvédő fél tucat csatornára élőben, majd további helyekre is feltöltve.

Tovább »

Rettegj, magyar, ingatlanpiaci lufi! (Vincze Krisztián - Molnár F. Árpád)

Élő adásban, egyszerre több csatornára közvetítve Vincze Krisztián villamosmérnök és Molnár F. Árpád.

Tovább »

A világtörténelem legbrutálisabb vagyonosodása

Az előző cikkben még csak a világtörténelem egyik legbrutálisabb vagyonosodását mutattuk be. Ez a cikk viszont a világtörténelem legeslegbrutálisabb vagyonosodását mutatja be.

A Tesla autók jó autók. Amíg meg nem állnak. A gyártó vagyonosodási szempontjából pár éven belül jelentkező probléma, hogy kevés ember veheti meg, továbbá aki már vett egyet, nem jellemző, hogy a tönkremenetelig újra vásárol. Tehát ezzel meg lehet gazdagodni, de egy idő után kiugró kasszasiker már nem várható.

A számok annyira makacs dolgok, hogy még a világjárvány arcáról is képesek a maszkot lerántani, a WHO becsületét pedig elontani a kimutatott dollármilliárdokkal.

Az Oltáskritikus Életvédők Szövetsége Facebook oldala most is forrásként szolgált. Elon Musk címfotója is onnan ered. A grafikon a Bloomberg Billionaires Index kimutatása.

 

cikk: Nagy Sándor (Naleksz)

Tovább »


Csillag Ösvény Jósda