2020. 11. 27., Péntek
Virgil névnapja

Vélemény

Ellenzék vezet, de ha Gyurcsányt tervezik miniszterelnöknek, ellenük szavazunk. (Molnár F. Árpád)

Számos tévhitet is eloszlatva a HírAréna Online főszerkesztője, Molnár F. Árpád, élő adásban.

Tovább »

Bíróbűnözés + A helyes maszkviselésre figyelmeztette, leszúrta (Vincze Krisztián - Molnár F. Árpád)

Molnár F. Árpád egy buszos fórumon előre jelezte, hogy a maszkviselés miatti puszta figyelmeztetés most már bármikor késelést vonhat maga után. Ezért ne szóljanak rá senkire, bízzák a bajkeresést az utasokra, intézzék el egymás között ők. Kb. napokkal később meg is történt: egy idős ember reklamált egy 40 éves biztonsági őrnek, hogy az orrára is rendesen húzza fel a maszkot. Ezért a 40 éves férfi nyakon szúrta. Élő adásunkban Vincze Krisztián villamosmérnök és Molnár F. Árpád.

Tovább »

A 9. Alaptörvény-módosítás: genderek, fajelmélet, közpénz-lopás (Beszéljük meg Molnár F. Árpáddal)

Humorral is, komoly dolgokról, röhejes nemzeti ügyekről, tragikus helyzetekről Molnár F. Árpád élőben. A férfiak pedig szülni fognak - és ez sem vicc.

Tovább »

Ki jobb? Trump vagy Biden? Betiltások. Kunhalmizmus. Albérletcsalások. (Tóth Marianna Maya - Molnár F. Árpád)

Az írónő, tanárnő és grafológus Tóth Marianna Maya és a Hírháttér alapítója, a HírAréna főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke, Molnár F. Árpád.

Tovább »

Koronavírus: Szabó Tímea blokkolná az országot. (Ceglédi Zoltán kommentje és Molnár F. Árpád)

A koronavírusra hivatkozva Szabó Tímea (PM) az ország mintegy totális blokkolását követelte - ami rettenetes gazdasági katasztrófát vonna maga után. Ceglédi Zoltán az ATV Öt című műsorában az adás legjobb kommentárjával reagált. Molnár F. Árpád bemutatja az ATV-s adás idevágó részletét, utána a nézők bevonásával beszélünk a helyzetekről, és egyébként Szabó Tímeáról. Így a PM-es beltenyész szemléletről is, amibe kvázi semmi plusz tudás és való élet nem jut be, csak amikkel eleve rendelkezett, így a párt amatőr, lúzer és irritáló maradt.

Tovább »

Vitatkozz az abortuszról! (Kommentben vitázz, érvelj vagy mondd el kétségeidet.)

Mivel előző napi, abortuszról szóló adásunkra nem érkezett egyetlen ellenvélemény sem, ezért - a nézők alaposabb bevonásának kísérletével - újabb műsort szenteltünk a témának. A Facebook mellett az Emberiség Világtörténelmének legszélesebb körben betiltó portálja, a Facebookhoz hasonlóan amerikai demokrata párti YouTube-ra közvetített élő adásunkat a feltöltés óta szinte a világ egyetlen pontjáról sem lehet megnyitni. A YouTube (vagyis az amerikai "demokrata" párt) amennyire szélsőségesen migráns-beömlesztő, annyira szélsőségesen híve a nyugati lakosság abortálásának.

Tovább »

Pedofil-maffia 540 ezer Ft, csomag krumpli 4,4 millió. Kövér László őrült? (Élőben: Molnár F. Árpád)

Kaleta Gábor perui nagykövet világméretű gyermek-szexkereskedelmi maffiabotrányban 19 ezer, a DarkWeb pedofil szadista oldalán vásárolt, gyermekek megerőszakolását és megkínzását ábrázoló pornófilmek és fotók kereskedelméért 540 ezer Ft pénzbírságot kapott, Orbán Viktor utasítására pedig nem csak eltitkolták a botrányt, ráadásul Kaleta Gábor Fidesz-tagságát is megőrizték.

Hónapokkal később...

Tovább »

Becsülettel lett kormányfő, nem Orbánnak hívják - Magyar v. Szlovák minta? Orbán vagy Igor Matovič?

A szlovákiai Fehér Gáborral és Molnár F. Árpáddal hasonlítjuk össze Igor Matovič mostani szlovák miniszterelnököt Orbán Viktor magyar kormányfővel. Az élő adásban korábbi szlovák vezetőkre is kitérünk, Vladimír Mečiarig bezárólag.

Tovább »

Orbán még szabadlábon. Összeomlik az egészségügy? USA választások (Szepesházi Péter, Tóth Maya, Molnár F. Árpád)

A Mátrai Erőmű korrupciós maffiaügyével indítva, ami bizonyítja, hogy lényegében minden hűtlen kezelés, korlátlanul elkövethető, a magyar nemzeti vagyon minden létező korlátok nélkül szétlopható, egyikből sem kell semmiféle büntetőjogi következménynek lennie. A nemzeti vagyont védő törvények egyáltalán nem léteznek. Nincsenek. Utána Orbán egyszerű csapdájával, aminek értelmezésére viszont több millió magyar választó nem alkalmas, ezért is vezette be Orbán; azaz miről szól a népirtó antimagyarita gyűlöletdeform, ami a propaganda szerint az egészségügyi dolgozókat és a népet szolgálja, miközben tervezett katasztrófát és társadalmi megbélyegzéseket tervez. És további témákkal, élőben.

Tovább »

Dúró Dóra könyvet darált, a YouTube és a Facebook naponta milliószor teszi (Molnár F. Árpád)

Toroczkai László rövid videóját is bemutatva az élő adásban Molnár F. Árpád médiaalapító és jogvédő egyesületi elnök.

Tovább »


Csillag Ösvény Jósda