2024. 04. 23., Kedd
Béla névnapja

Vélemény

Nógrádi György: segítek Zelenszkijnek: bármennyi technikát kap, Ukrajna nem győzhet, csak a halott lesz rengeteg

Mint azt Magyarország vagy az egész közép-európai térség legnívósabb biztonságpolitikai szakértője, Nógrádi György közölte:
- Néhány nappal ezelőtt azt mondta Zelenszkij, hogy most a tárgyalások nem jöhetnek szóba, mert most a fegyverszünet és béke orosz győzelmet jelentene. Segítek neki: bármikor lesz a fegyverszünet és béke, az mindig orosz győzelmet fog jelenteni. Bármennyi nyugati technikát kap meg, az nem elegendő ahhoz, hogy a háborút megnyerje; ahhoz elegendő, hogy a háborút folytassa és rengeteg ártatlan ember elpusztuljon.

Tovább »

Tuareg: a DK lapja 3 milliót költött Magyar Pétert lejárató hirdetésekre. Más hirdetései nem voltak.

A DK-s Nyugati fény az idén kizárólag Magyar Pétert lejáratni próbáló hirdetésekre költött a Facebookon. A DK-ról illetve annak lapjairól, mint a Nyugati fény és az Ellenszél, a közismert ellenzéki tüntetésszervező, Szabó Gábor (Tuareg) azt tanácsolja, hogy aki ezekbe botlik: egyszerűen szarja le ezeket. Tehát mindig hamisítani fognak. (...) A Nyugati fény felirat az azt jelenti, hogy a DK hazugsága következik. Én a görgetős gombot szoktam megnyomni, de ugyanez az Ellenszélnél, ez a Megfonnál. Csak a kék zombiknak a színében, nem a narancszombiknak a színében - nyilatkozta Tuareg. (Az indexkép Tuareg egyik tömegtüntetéséről való, amelyről készült filmünket a rendkívül primitív bideni, Sundar Pichai és Neal Mohan által vezetett amerikai demokrata párti Google-YouTube betiltott és megsemmisített.)

Tovább »

Magyar Péter leleplezte a maffiát. De milyen a haja?! (Molnár F. Árpád - Vincze Krisztián)

Ki vert kit? Mielőtt beszéltek volna erről, már majdnem minden kiderült... Mi a fontos? Az állami maffia vagy Varga Judit magánélete. Rogán Antal szeretőjének, Horváth Nancy-nek meggyilkolása és Varga Judit, meg az állam. Belső tapasztalatok: egy koncepciós pert bárhogy meg lehet szervezni. Megváltó-e Magyar Péter, vagy csak jedi lovag? Hajdu Péter Frizbijében Varga Judit. Továbbá: Molnár F. Árpád tapasztalatai szerint a női kapcsolatai 66 %-a verekedő volt. Értelemszerűen a verbálisan bántalmazó nők százalékos aránya ennél is magasabb. Mennyire szakmai dolog bármikor férfi erőszakról beszélni, vagy pedig általában kellene kapcsolaton belüli erőszakról beszélni? Vincze Krisztián és Molnár F. Árpád műsora, mint majdnem mindig, ezúttal is olyan dolgokkal, amikről aki tud, semmit nem beszél.

Tovább »

Hogyan lehet legyőzni Orbánt? 19 perc (Vincze Krisztián - Molnár F. Árpád)

Az egyik szerint így lehet legyőzni Orbánt, a másik szerint pedig ezért nem lehet legyőzni. Ön milyen álláspontra helyezkedik? A CIA-nak, valamint Sundar Pichai és Neal Mohan Google- és YouTube-igazgatóknak pedig tudomásul kéne venniük... Vincze Krisztián és Molnár F. Árpád 19 perces műsora.

Tovább »

Szegénység, Orbán, Gyurcsány, ellenzék, korrupció, migránsok (Kajtor Gábor főpolgármester-jelölt - Molnár F. Árpád)

A harcias Blazovich Tímea és Lengyel Attila nevével fémjelzett Szabad Ország Mozgalom (SZOM) egyik eminense Kajtor Gábor, aki volt rendőr, jelenleg is sportoló, valamint Budapest főpolgármester-jelöltje. 19 perces műsorunkban Molnár F. Árpád kérdezte.

Tovább »

Nem migránsok, hanem honfoglalók, akik a saját szabályaik szerint élnének (Baranyecz János - Molnár F. Árpád)

Számos tévéműsor szereplője, zeneszerző, író, költő, szakács, gitáros, gitártanár, személyi edző, dalszövegíró, okleveles tapasztalati szakértő, aktivista, a Branyó Experience együttes alapítója, Radics Béla tanítványa. Baranyecz János (Branyo) Molnár F. Árpáddal beszélgetett. 18 perces műsorunkat láthatják.

Tovább »

Kivezeti-e Orbán az EU-ból Magyarországot? (18 perces műsorunkban Vincze Krisztián és Molnár F. Árpád)

Tanulságos és színes beszélgetés amerikázással és Kínával stb., 18 percben, helyenként vitákkal Molnár F. Árpádtól és Vincze Krisztiántól.

Tovább »

Globalizáció: Megfosztanak minket a gondolkodástól! (Baranyecz Jánossal Molnár F. Árpád beszélgetett)

Zeneszerző, író, költő, szakács, gitáros, gitártanár, személyi edző, dalszövegíró, okleveles tapasztalati szakértő, aktivista, a Branyó Experience együttes alapítója és még sok minden más Baranyecz János (Branyo). Vele beszélgetett Molnár F. Árpád.

Tovább »

Hazug migránspropagandát nyom a Euronews (Vincze Krisztián - Molnár F. Árpád)

Nem a migránsok vették el a magyarok munkáját, hanem Orbán használta fel és ömleszti be naponta egyre nagyobb tömegével a migránsokat. A bérek letörése országszerte egyre nagyobb gőzerővel folyik. A munkahelyeken - ahol migránsokkal kezdtek dolgoztatni - a munkavállalói jogok is meredeken lezuhantak, hiszen Orbán tudatosan ratifikálta a törvényekben, hogy ne legyenek jogai azoknak, akik dolgozni akarnak. Ráadásul Orbán a szegény országokból ömleszti be azokat, akik magyarul sem tudnak egy kukkot sem, de sokan egy kukkot nem tudnak még angolul sem. Az emberi jogokat pedig maximum a hírekből ismerik, mert sosem volt benne részük.

Tovább »

Elárultál minket, menj a levesbe! (A politikusokról Baranyecz János - Molnár F. Árpáddal)

17 percben ébresztő gondolatok halmaza a zeneszerző, ökölvívó, író, költő, dalszövegírő Baranyecz János (Branyo) részéről, Molnár F. Árpád műsorában.

Tovább »


Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda