2023. 11. 30., Csütörtök
András,Andor névnapja

Vélemény

Muszlim terrorizmust védő multik (Molnár F. Árpád és Vincze Krisztián)

17 perces műsorunkban: Szó szerint tömeggyilkos hatású Google- és YouTube-vezetés, amerikai multinacionális kém- és terrorszervezetek, amik védik és takarítják a terroristákról szóló beszámolókat. A szakértőket, a tanúkat és a Jézus Krisztus erkölcseinek hirdetését betiltó Sundar Bichai Google- és Neal Mohan YouTube-vezetés. Naponta, de van, hogy egyik óráról a másikra változó amerikai multinacionális diktátor szabályok. Dollármilliárdos erkölcstelen pszichopaták csapongó és kiszámíthatatlan követelései.

Tovább »

Wolt futárok: Orbán sara, hogy a vendégmunkásokkal nyomorba döntötték a futárokat

- A kajámat éppen ki tudom fizetni. - Bruttó 500 Ft órabér. - Kiváló munka volt, de mióta új tulajdonosok vannak, undorító az egész. - Kiállt a futárokért, lehet, hogy megölték. - Sosem hallottam ennél rosszabb cégről. - Ez lesz Magyarországgal, ha beengedik a kínaiakat (a Wolt új tulajdonosai kínai származású amerikaiak). --- Woltos futárok ilyen és hasonló nyilatkozatainak százaiból szemezgetünk és idézünk. A Wolt futárok nekünk nyilatkoztak, többségük nem tudta, hogy a véleménye sajtónyilvános lesz, de ugyanilyen nyilatkozatok ezrei a kis és nagy létszámú zárt futárcsoportokban és chat-oldalakon is elolvashatatlan mennyiségben láthatók. A korábban finn tulajdonú Wolt hajdani becsülete porba hullt és azóta is tovább hanyatlik.

Tovább »

Izrael kivégzett eddig 72 ENSZ munkatársat a gázai terrortámadásai során

A terrorista Hamász és a terrorista Netanjahu-kormány konfliktusában, Netanjahu eddig 72 ENSZ humanitárius munkatársat gyilkolt meg az amerikai hadviselési precizitást és igényességet idéző gázai terrortámadásai során, és ENSZ (UNRWA) közlés szerint eddig 3200 gyermeket. Bár miután nyilvánossá vált, hogy az USA a háborúiban 10 általuk legyilkoltból 9 civil, 1 pedig katonai célpont, Obama elnök elmagyarázta, hogy a 10-ből 9 ártatlan hullát járulékos veszteségnek nevezzük, a Netanjahu-maffiának sikerült bekerülnie a Guinness rekordok könyvébe azzal, hogy soha korábban ennyi ENSZ humanitárius munkatársat nem gyilkolt le senki, semmilyen háborúban.

Tovább »

Puzsér Róbert ellen, az izraeli-palesztin vitában Gödri Bulcsu tarolt

Gödri Bulcsu: - Én a civilek elhurcolásáról beszélek, az erőszakos területfoglalásról beszélek, a civil lakosság folyamatos vegzálásáról beszélek, a határozat nélküli bebörtönzésről beszélek, arról, hogy egy olyan országról beszélünk, ami gyakorlatilag egy nyitott börtön, ahol a rendőr nem véd téged, ahol a rendőrnek elsődleges feladata a zsidó lakosságnak a védelme, ahol nemhogy másodrendű állampolgár vagy, hanem örökké az is maradsz, ahol a szabad közlekedéshez való jogod az teljesen el van véve tőled, tehát amikor ezek a megállapodások voltak, akkor Izrael nem tartotta a megállapodáshoz magát.

Tovább »

Az izraeli-palesztin háborúk végső megszüntetése (Molnár F. Árpád - Vincze Krisztián)

A 15 perces műsorban megtárgyalják Vincze Krisztián és Molnár F. Árpád.

Tovább »

Tudta a Moszad, hogy megtámadja a Hamász Izraelt? (Molnár F. Árpád - Vincze Krisztián)

13 perces műsorunkban megbeszélik Vincze Krisztián és Molnár F. Árpád.

Tovább »

A legpocsékabb reklám Allah ellen, mikor muszlimok európai civileket gyilkolnak

Négy rövid - köztük kemény - nyilatkozat annak kapcsán, hogy egy francia iskolában Allahu Akbar felkiáltásokkal késelt meg két diákot, a védelmükre kelt tanárt pedig meggyilkolta egy huszonéves iszlamista.

Tovább »

A fiam egészségét szándékosan építették le (Csongrádi Ferencné - Molnár F. Árpád)

15 perces műsorunkban az egészségügytől az imperializmus visszaéléseiig.

Tovább »

Az akkumulátorgyárak közveszélyesek? (Vincze Krisztián - Molnár F. Árpád)

18 perces műsorunkban szakmai részletek és vélemények mellett sok akkugyár baleset is futólagos felsorolásra kerül.

Tovább »


Csillag Ösvény Jósda