2021. 05. 16., Vasárnap
Botond,Mózes névnapja

Vélemény

Kirúgták a püspököt, mert nem adott össze meleg párokat. Jézus a melegházasságról. (Molnár F. Árpád)

Lecseréljük Jézus és az apostolok tanításait az LMBTQ kötelező szexista terrorizmusára? Eddig elfértek egymás mellett a keresztény egyházak és az LMBTQ orgiák. Amióta az USA és platformjai - mint a Facebook, Twitter stb. is - tömegével tiltják be a keresztény lapokat és igehirdetőket, ha a Jézus szerinti házassági erkölcsöket hirdetik, felmerül a kérdés: feladata-e a kereszténységnek, hogy megsemmisítse az erkölcsöket és a kultúrát, hogy kizárólagossá tegye Sodoma és Gomorra globális szexuális zaklató és agresszív orgia globalizációját, ahol minden az ego gátlástalan élvezetéről szól, kötelező érvénnyel.

Tovább »

Meleg Hírek, Szép Dobrev, Kis Vírus, Kis Oltás - Spontán Kérdések, Spontán Válaszok (Nagy Sándor Naleksz - Molnár F. Árpád)

Pintér Sándor és megyei rendőrfőkapitány bűntársa stb. 66 szerelvény hosszú olajmaffia vonatát megbuktató Dr. Szeszák Gyula hajdú-bihar megyei főügyészen keresztül ismerték meg egymást Nagy Sándor (Naleksz) és Molnár F. Árpád. Azóta együtt dolgoznak. Nagy Sándor jobbára teljesen láthatatlan, de a legfőbb háttérmunkatársaink között van a 2000-es évek óta. Most ismét nyilvános, élő műsorban látható és hallható együtt Molnár F. Árpád és Nagy Sándor (Naleksz).

Tovább »

Kérdezz, Felelek! Írj Témát! (Molnár F. Árpád)

Molnár F. Árpád élőben válaszolt élőben feltett nézői kérdések sokaságára.

Tovább »

Nagy Karantén, Nagy Újraindítás. Nagy Világdiktatúra? (Vincze Krisztián - Molnár F. Árpád)

Klaus Schwab és a Great Reset. Tényleg most következik a jogeltörlő Új Világrend? Álliberális tolrancia-show-val. Vincze Krisztián és Molnár F. Árpád élő adásban.

Tovább »

Kommentáld Te is! Top Hírek: eü-hulláktól világdiktatúráig (Tóth Maya - Molnár F. Árpád)

Hadházy Ákos mocskolója. Orbán: a gyerek közjószág. Klubrádió letiltva. M.Richárd gázoló gondnokság alá akart kerülni. Elmaradt műtétek: 10 éves halálozási rekord, plusz a Covidosok. Twitter örök időkre tiltotta be Trumpot. A muszlim terrorizmusra hivatkozva állami keresztényüldözés Dániában. Schiffer András, Ecuador, Assange. Elon Musk a világ leggazdagabb embere és a világtörténelem kimagasló alakja. 18 évet ült gyermekgyilkosságért ártatlanul Tomasz Komenda Lengyelországban.

Tovább »

Fojtogatós kihívásban 10 éves lány halt meg. Nyilas a Turul? Amikor a nemi erőszak hamis vád (Zshowtime-Hevesi Kriszta után).

A fojtogatós kihívás veszélyeiről. Szanyi Tibor széthülyézte Pokorni Zoltánt a Turul-szobor miatt. Összefasisztázták-e pl. a nyilasok a Turult és a magyar zászlót? Osváth Zsolt Hevesi Kriszta szexuálpszichológussal interjúja után több személyesen ismert eset, amikor a nemi erőszak hamis vád volt. Bírói visszaélések, gyámügyi visszaélések és más tartalmas témák.

Tovább »

Sortüzesek világcenzúrája, BLM, Covid és oktatás, moratórium után stb. (Tóth Marianna Maya - Molnár F. Árpád)

És a toleránsok rablóháborúiról, választási csalásokról, világcenzúrákról, elkövetkező világmigrációkról, szükséges oktatási világreformokról stb. is Tóth Maya írónő, tanárnő, grafológus és Molnár F. Árpád médiaalapító, jogvédő vezető.

Tovább »

Gyilkosok sötétsége - Törzsi gondolkodás az USÁ-tól Magyarországig. Demokráciára való érzéketlenség.

Brutális kettős mérce világtörténelmi és a legpofátlanabbul nyilvános képmutatással. A mi autófelgyújtóink és Parlament-ostromlóink jó gyújtogatók és jó Parlament-ostromlók. Ha a másik oldal nem gyújtogat autókat, csak betör a Parlamentbe, ellenük az agyonlövés is természetes. És míg Orbán kapcsán választási csalásokról beszélnek, természetesen a nőgyilkos háborús bűnös demokrata párt esetében ilyet feltételezni is populizmus és árulás, a tiltakozók agyonlőhetők, a kritikusok az egész világon betilthatók. Hová fajul a bankárista populista álliberális és demokráciára érzéketlen sortüzes-csonttörő fasizmus egész világ elleni gyűlölete és diktatúrája, és meddig ujjong a kunhalmista bankárfetisiszta sortüzes-csonttörő őrület azok gyilkosságaihoz, akik hivatalosan járulékos veszteségnek hívták, hogy az ő rablóháborúikban 10 általuk meggyilkoltból már csak 1 katona, 9 pedig ártatlan civil?

Tovább »

Vakcinaigazolvány, Néptesztek, Ovi+Asszonyság, píszí, Poénok (Tóth Marianna Maya - Molnár F. Árpád)

Tóth Marianna Maya grafológus és Molnár F. Árpád médiaalapító legutóbbi műsora.

Tovább »


Csillag Ösvény Jósda