2020. 08. 11., Kedd
Tiborc,Zsuzsanna névnapja

Vélemény

Igaza van Orbánnak? Világcenzorok a gazdag civil szervezetek mögött - Orbán visszatámad (Molnár F. Árpád - Vincze Krisztián)

- 1. Női lélek? Tarnazsadányban nő szült az utcán, sorsára hagyta és meghalt a csecsemője.
- 2. Valódi-e a koronavírus?
- 3. Jó-e, hogy Orbán ki akarja véreztetni Budapestet?
- 4. Ellenséges multik világcenzúrája a Facebook, YouTube, Twitter, Vimeo stb. hálózatain. Ilyen banda az álellenzéki imperialista RTL Klubot és az RTL Csoportot tulajdonló Facebook-cenzor Bertelsmann, amely a magyarok betiltását a Facebook berlini székházából vezérli.
- 5. Az EU bírósága elítélte Magyarország civil szervezetek külföldi támogatásának ellenőrzésére vonatkozó szabályozását. De kik és miért ugyanazon ideológiájú szervezetek az Amnesty International, a TASZ, a Helsinki Bizottság és a többi ameroliberális imperialista szervezet, és hogyan elválaszthatatlan egység ezekkel az ugyanilyen ideológiájú ameroliberális világbetiltók, amilyen a Facebook, a YouTube, a Twitter, a Vimeo stb., akik semmibe veszik és betiltják a világ országainak, pártjainak, médiáinak, jogvédő és civil szervezeteinek, valamint a világ népeinek függetlenségét, sajtó- és szólásszabadságát, nemzeti szuverenitását stb.?

Tovább »

Toroczkai László, a főbe lőtt Betyársereg és a Rendőrmaffia (Molnár F. Árpád)

2006 tisztázása: 100 százalék rendőrbűnözés, 98 százalék bíróbűnözés. Toroczkai és Orbán Szingapúr módon regulázná a népet. Toro szerint minden drogfogyasztó börtönbe - mi lesz a Betyársereg illegális szteroidos tömegeivel és visszaeső bűnözőivel? Toro és a Betyársereg elbujdosása a kilakoltatások összese elől. A Betyársereg, rendőrségi besúgóik, a rendőrbűnözés védelme, a rendőrmaffia és a kidobóemberek világa. A Mi Hazánk és a Betyársereg főbe lőtt álideológiája. Nácik is, meg nem is?: Toroczkai, a Betyársereg és a roma-cionista orbánizmus szerelmi háromszöge.

Tovább »

Orbánmérgezés - Stumpf András és Pető Péter (24.hu főszerkesztője) hülyeségeket beszélnek (Molnár F. Árpád)

Orbán Viktor diktatúráját elemzi egyik és azzal ellentétes szempontból a Hírháttér alapítója, a HírAréna főszerkesztője, Molnár F. Árpád.

Tovább »

Havas Henrik Szerint A Magyarság Megérdemli Orbánt

Igaza van-e Havas Henriknek, aki a legnagyobb magyarnak nevezett Gróf Széchenyi Istvánt idézte, aki (Széchenyi) nem csak saját magának élt, mint a lakosság 99 százaléka, hanem osztogatta a vagyonát. Elégséges a nép teljesítménye vagy megérdemli Orbán Viktort és annak minden bűntetteit? Molnár F. Árpád 9 percben.

Tovább »

Mi lenne, ha...? (Hülye játék Molnár F. Árpáddal)

Kikapcsolódás, de értelmes gondolatokkal is megtűzdelve. Az interneten található programot bárki kipróbálhatja.

Tovább »

Földesurak és jobbágyok (Tóth Marianna Maya - Molnár F. Árpád)

Magyarországtól, sok témakörrel a világig Molnár F. Árpád vezető jogvédő és Tóth Marianna Maya író- és tanárnő.

Tovább »

Kevesebb vagy több jogaik vannak a nőknek? (Molnár F. Árpád vs. ATV és Amnesty International)

Az orosz vk.com oldalra, YouTubera és Facebookra egyszerre közvetítve, élőben Molnár F. Árpád médiaalapító és vezető jogvédő.

Tovább »

Kedvenc Bolygó, Kedvenc Női Testrész... (Kérdezz, Felelek! 3.rész) Molnár F. Árpád és Nagy Sándor Naleksz

8 perces játékos filmünk 3. részében ezúttal Molnár F. Árpád és az egyik, már a 2000-es évek óta szoros munkatársunk, Nagy Sándor (Naleksz), akit nagyon ritkán láthatnak, pedig a bírósági tudósítások mellett kiemelten fontos háttérmunkában is állandó vezető.

Tovább »

Melltartó Szakértés Molnár F. Árpáddal, 5 percben (Kérdezz, Felelek! - 2. rész)

Váratlan kérdések sorozatunkban ezúttal Fodor Brigitta kérdezte Molnár F. Árpádot, a HírAréna Online főszerkesztőjét.

Tovább »


Csillag Ösvény Jósda