2023. 06. 06., Kedd
Cintia,Norbert névnapja

Vélemény

Fekete listázta a Google a magyarországi újságírókat, médiákat, jogvédőket, civileket és keresztényeket - Levél a Google magyarországi igazgatójának

A Biden-kormánytól és a Pfizer korrupciós ügyeitől elválaszthatatlanná vált Google-YouTube minden jel szerint megfigyelte, listázta és az amerikai demokrata párti liberális toleráns fekete listák alapján széles körű betiltó hadjáratba kezdett Magyarországon a szólásszabadság párt szerinti megsemmisítésével egyet nem értőkkel szemben. A betiltások egyetlen réteget kíméltek csupán: az amerikai kormány pillanatnyi érdekeit kiszolgáló pártokat, politikusokat és médiákat. Ellenben az amerikai nagykövet David Pressman kormánya minden nemzeti szuverenitást és szólásszabadságot üldöző fasiszta terrorizmusának áldozatául estek és esnek jobboldali pártok és politikusok, jobboldali és független médiák, pártfüggetlen újságírók, független és pártmentes jogvédő szervezeti vezetők és gyülekezeti keresztények egyaránt. A Biden-kormány és amerikai multinacionális kém- és betiltó szervezete, a Google-YouTube minden társadalmi réteget üldözés alá vett Magyarországon, akikről úgy vélte, nem támogatják az amerikai demokrata párti amerikai betiltásokat, mindenkit, aki csak tudósított a szólásszabadság és a sajtószabadság védelméről.

Tovább »

Az új magyar űrhajóstól a DK fekete lyukig (Nagy Sándor Naleksz - Molnár F. Árpád)

A témákból: Akkor Orbán kétharmad! Előre szóltam Gyurcsányéknak. A Jobbik pusztulásának oka. Lenin és Hitler vitája a cellában - számítógép sztori. A mesterséges intelligencia jövőjéről. Drogfogyasztások és LSD. Jó-e, hogy lesz új magyar űrhajós? Ukrajna Magyarország elleni háborús fenyegetései a háború előtt, alatt és előre ígérve a háború utánra. Ukrajna barátai 130 ezer ukrán legyilkolásánál tartanak. Aki tönkre akarja tenni Ukrajnát, így kell tennie.

Tovább »

Szupermodern beszélgetés, néző, szólj bele! (Molnár F. Árpád - Nagy Sándor Naleksz)

Mindenről is - a Google-YouTube bűntettei taglalásánál meghekkelt adásban - Molnár F. Árpád és Nagy Sándor Naleksz.

Tovább »

Puzsér végighazudta a Schiffer-vitát, de én helyre teszem. Néző, vitázz! (Molnár F. Árpád)

A tényfeltáró adásra adott Google-YouTube gyarmatosító és önkényes fasiszta intolerancia maradandó következményekhez vezetett, amelyeket ebben a műsorhoz kapcsolódó cikkben is említettünk, a következmények pedig már napi gyakorlat: Lesújtó elemzést közölt a Google és a YouTube betiltásairól a Mesterséges Intelligencia.

Tovább »

Orosz-ukrán war: Puzsért is kérdezhetnénk, kinek drukkolunk? (Dnyipro, US szenátor, Ceglédi stb.)

Nagy Sándor Naleksz és Molnár F. Árpád. Ez még nem az a műsorunk, ami a Google-YouTube üldözését kiváltotta és ami miatt maradandó változásokat eszközlünk az amerikai intolerancia és gyűlölködő despotikus multinacionális fasizmus kapcsán. Kapcsolódó irodalom: Lesújtó elemzést közölt a Google és a YouTube betiltásairól a Mesterséges Intelligencia.

Tovább »

A 15 éves fiúkkal szexelő iskolai tanársegédet felelősségre vonná a Mesterséges Intelligencia

A számítógéppel közöltük Bite Zsolt, a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási nyelvű Általános Iskola coming out-olt alkalmazottjának esetét, aki - és a programmal a következőket ismertettük - iskolai pedagógiai asszisztensként 15 éves fiúkkal került szerelmi és szexuális kapcsolatba, a szexuális részletekről gyakran beszélt a TikTokon, a gyerekek nevét nem felfedve. Végül az iskolából kirúgták, nagy botrány van az ügyből, a férfi pedig azóta is vitt fel magához 15 éves fiút vagy fiúkat. Ennyit közöltünk a Mesterséges Intelligenciával. (Kérjük az olvasókat, hogy véleményeiket szabadon, de kulturáltabb stílusban osszák meg.

Tovább »

Lesújtó elemzést közölt a Google és a YouTube betiltásairól a Mesterséges Intelligencia

Kapzsiságról, korrupciós összefonódásokról, az emberi jogok és a szólásszabadság elleni fellépésekről beszélt ma a Google és a YouTube cenzúrái és betiltásai kapcsán az az amerikai Mesterséges Intelligencia, amelyet ma kérdeztünk. Az MI jogorvoslati lehetőségekről is beszélt és összefogást is sürgetett.

Tovább »

Hitelmoratórium, avagy a népi pszichopátia triggerelése (Molnár F. Árpád - Tóth Marianna Maya)

Hogyan csalják csapdába a konstruktív pszichopaták (bankárok) és megvesztegetett törvényhozó hatalma a lakosság jelentős részét? Mely pszichológiai tényező, hiányosság lehet a fő csapásnyom a nép eladósításánál? 16 perces élő adásban Tóth Marianna Maya írnó, tanárnő, grafológus és Molnár F. Árpád médiaalapaító.

Tovább »

Hülyeségek Hardcore és Mindenhez is értve (Zsófi, Naleksz, Kerekes Bálint, Molnár F. Árpád)

Négyen, sok-sok témában, rengeteg humorral. Tárgyalva: gyilkosok fajtái és eredetük. Orbántól Gyurcsányig. Mi Hazánk és Jobbik. Ukrajna, USA és Oroszország. Titkosszolgálati technológiák, mind control. E. Zsanett megerőszakolása. Jeszenszky és a The Fair Right. Molnár Áron (noÁr). Szél Bernadett és a szülőgépek és sok más téma. A műsorban: Zsófi, Kerekes Bálint, Nagy Sándor Naleksz, Molnár F. Árpád.

Tovább »

Legjobb és legrosszabb vezetők? Autó? Taxi? Busz? Motor? Kerékpár? Gyalogos?

Önnek mik a tapasztalatai? Vincze Krisztián villamosmérnök és Molnár F. Árpád médiaalapító élőben beszélik meg.

Tovább »


Csillag Ösvény Jósda