2022. 10. 02., Vasárnap
Petra névnapja

Vélemény

Nem vitte el senki az elektromosságot, mégis sokszoros az áremelkedés (Varga István egyházvezető 2 percben)

- A legtöbb embernek még mindig a sátán az ura, isteni bölcsességnek pedig híján van. - Varga István egyházfő, a nemzetközi Krisztus Szeretete Egyház (KSZE) magyarországi vezetője legutóbbi prédikációjának pár mondatát idézzük.

Tovább »

Az ateizmus a legtudománytalanabb állapot (Molnár F. Árpád - Nagy Sándor Naleksz)

Megannyi oldalról tudományos bizonyítékokkal, pro és kontra, sehol máshol nem elhangzott tételekkel, érvekkel, bizonyítással.

Tovább »

Lelkipásztor: Isten ma is konzervatív, nem liberális. (Szexuális vágyak, tettek, identitások, válás stb. - Varga István egyházvezető prédikációjából)

A Háttérhatalom 3. című prédikációból, Varga István egyházvezetőtől:
- (...) ha gonosz (értsd: szexuális) kívánság miatt nézel akár egy nőre vagy férfira, akkor az már olyan, mintha megtetted volna. (...) A házasságban élő embereknek nem lehet olyan tanácsot adni, hogy ha összevesztél a férjeddel vagy a feleségeddel, akkor válj el. (...) Homoszexualitás: Ma még prédikálhatok erről, most még nem csuknak le érte, de mit lehet tudni tizenöt év múlva? Akkor is ezt fogom prédikálni, mert ez az igazság és ezt mondja Isten Igéje.

Tovább »

Atomháború (Molnár F. Árpád - Nagy Sándor Naleksz)

A háború elkerülhetetlen volt, miután az USA szándékosan döntött mellette. A jobb- és baloldali média mindent elhallgatott. Gyarmatosító nyugat. Atomháborús fenyegetettség Európa ellen. Boris Johnson, a nukleáris háború legfőbb provokátora. A nyugat szerint azért kell elzárunk a gázcsapokat és csődbe mennünk, hogy borsot törjünk Putyin orra alá. Afrika amerikai és nyugati folyamatos tönkre tétele - olajért: le van sz...va Afrika, jaj, szegény Ukrajna. Sok további témát boncolgatva Nagy Sándor és Molnár F. Árpád.

Tovább »

KATA: gazdagok támogatása, mikrovállalkozók tönkre tétele (Molnár F. Árpád - Vincze Krisztián)

Széles spektrumban az előállított helyzetről, valamint a normális - tehát meg nem valósított - kezelésről is Vincze Krisztián és Molnár F. Árpád.

Tovább »

Demokráciák nem léteznek a bolygón, hanem... (Molnár F. Árpád - Vincze Krisztián)

A titkosszolgálatokra akkoriban nagy hatású, egyúttal minden réteg számára rémisztő hatású szamizdattal kezdve, a tiltott ismereteket érintve élő adásban, fél tucat csatornára egyszerre.

Tovább »

Megmondom a tutit a Jobbikról (Jakab után Gyöngyösi Márton a Jobbik elnöke) (Molnár F. Árpád)

Molnár F. Árpád fél órában nyújt átfogó képet fél tucat csatornára - egyszerre - élőben.

Tovább »

Gyerekgyilkosságokat okozó állami és civil szervezetek (+Kroko vs. Patent) (Molnár F. - Naleksz)

Molnár F. Árpád és Nagy Sándor Naleksz élő adásban, fél tucat csatornára egyszerre.

Tovább »

Hűség, megbízhatóság vagy tróger állati lét? (Molnár F. Árpád - Nagy Sándor Naleksz)

Nagy Sándor Naleksz és Molnár F. Árpád erkölcsről, jóról, hitványságról. A Kedves Néző melyik kategóriába tartozik inkább? Inkább valamiféle igaz ember az isteni felé vagy egy ördögi mocskos féreg?

Tovább »


Csillag Ösvény Jósda