2022. 12. 06., Kedd
Miklós névnapja

Az amerikai Sátánról Demszky volt élettársa és Molnár F. Árpád

Az amerikai Sátánról Demszky volt élettársa és Molnár F. Árpád
2018-06-14

Fürst Izabellával arcokkal, nevekkel, és olyan tényekkel is, amik kizárólag nálunk láthatók, de az összes többi médiában abszolút eltitkoltak és elhallgatottak. Nem véletlenül a Hírháttér és a HírAréna a trumpista sátáni USA részéről a legbetiltottabb magyarországi médiumok.

Az amerikai Sátánról Demszky volt élettársa és Molnár F. Árpád

Ha bajban van, ha információval szolgálna, ha segítene: Tel.: +36/30/919-6386.

Szólnak:
Fürst Izabella (Demszky Gábor volt élettársa; 2014 egyetlen női főpolgármester-jelöltje Budapesten; szociáldemokrata; korábbi LMP-s politikus)
Molnár F. Árpád (ÉLI) (Az USA által betiltott, világszerte ismert, amerikai hírszerző jelentések kapcsán a WikiLeaks-be is bekerült politikai üldözött tényfeltáró újságíró, dokumentumfilmes, médiaalapító)

Az USA Elleni Tüntetésen Felszólaltak:
Balog István
(Az USA által betiltott emberjogvédő, a Svédországban bejegyzett Jogállamért Egyesület elnöke, a Koppány Csoport volt alelnöke, a devizahiteleseket védő szervezetek neves alakja, számos és nagyszabású tüntetés legfőbb szervezője, a Kék Taláros Testület 7 alapítójának egyike, Magyarország egyik legnagyobb hatású jogvédője és polgárjogi aktivistája)
Szendáj Andrea (Az USA által betiltott bölcsész egyetemista, egy több ezer jogásszal dolgozó nemzetközi jogvédő szervezet jogvédelmi tanácsadója, a Hírháttér Multimédia és a HírAréna Online munkatársa, a Kék Taláros Testület tagja)

Executive Producers:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor

Emma Paradigma

A HÍRHÁTTÉR 3D-Animációi és Zenéi:
Sid Modwooder

A filmben érintett személyek (ABC-sorrendben):
Jasszer Arafat (palesztin vezető, a PFSZ vezetője; élt 1929-2004.)
Julian Assange (a világtörténelem egyik legfőbb vagy legfőbb tényfeltárója; a világ minden népének és nemzetének végzett életvédelmi munkássága miatt az USA rezsimje meg akarja gyilkolni)
Bassár el-Aszad (Szíria elnöke, a Baasz párt főtitkára, az USA megtámadta és tönkre tette Szíriát, valamint létrehozta az Iszlám Államot)
Tony Blair (George W. Bush amerikai elnök brit csicskája, Nagy-Britannia miniszterelnöke; a világ titkosszolgálataiban gyakran Miki egérnek csúfolták; George W. Bush utasítására Tony Blair gyilkoltatta meg David Kelly szakértőt, mert leleplezte, hogy a Bush-Blair-rezsim hazudtak az egész világnak Szaddam Husszein iraki elnök tömegpusztító fegyvereiről)
George W. Bush (Trumphoz hasonlóan republikánus, tehát háborús bűnös fenevad amerikai elnök; ő rendelte el, Tony Blair-t bevonva David Kelly meggyilkolását, mert Kelly leleplezte, hogy az USA és Nagy-Britannia hazudott arról, hogy Irak tömegpusztító eszközökkel rendelkezik)
Bill Clinton (William Jefferson Clinton (született William Jefferson Blythe III) (Arkansas, Hope, 1946. augusztus 19.) 1993 és 2001 között az Amerikai Egyesült Államok 42. elnöke; a Trump- és Nakasone-féle terrorista és háborús tébolyult söpredékkel ellentétben nem üldözte és betiltotta, hanem nyilvánosságra engedte az amerikai elmeprogramozások tényét: neki köszönhető az 1995. március 15-én, 51 CIA-s elmeprogramozást túlélt Echelon-tanú nyilvános beszámolója; az Elnöki Bizottságot Valerie B. Wolf, a Zsidó Nők Nemzeti Tanácsának elnöke szorgalmazta és vezette)
Hillary Clinton (az USA korábbi külügyminisztere)
Demszky Gábor (Magyarország meghatározó politikusa volt; az SZDSZ volt parlamenti képviselője, Budapest korábbi főpolgármestere)
Christine DeNicola (a CIA bukott emberprogramozásainak egyik túlélője (MK ULTRA), kémnek és orvgyilkosnak programozott Echelon-tanú)
Herzog
Horváth Csaba
(MSZP-s parlamenti képviselő)
I. Idrisz király (Líbia népét elnyomó és kizsákmányoló USA-barát királya volt 1951. december 24-től 1969. szeptember 1-ig; Moammer Kadhafi hatalomra kerüléséig, aki Idrisz királlyal együtt kirúgta az amerikai "befektetőket" is, és a nyomor államából busás jóléti államot teremtett)
Juhász Pál
Moammer Kadhafi
(arabul: معمر القذافـي; élt: Szurt, 1942. június 19. - Szurt, 2011. október 20.; a jóléti Líbia megteremtője; Líbia vezetője volt 1969. szeptember 1-től 2011. augusztus 20-ig; híres műve az "A Zöld Könyv")
David Kelly (világhírűvé vált brit szakértő, akit a republikánus George W. Bush amerikai elnök öletett meg - Tony Blair brit miniszterelnököt bevonva -, amiért David Kelly leleplezte, hogy az USA és Nagy-Britannia hazudtak Szaddam Husszein iraki elnök tömegpusztító fegyvereiről)
Kriszt László (koreográfus, tánctanár, dramaturg, színházi rendező, a Kazán István Kamaraszínház vezetője)
Angela Merkel (német uzsorakapitalista kancellár, Görögország gazdasági tönkre tevője, a világ egyik legfőbb iszlamizálója, az Emberiség elleni bankár devizaterrorizmus egyik legfőbb alakja, az európai terrorizmus egyik legfőbb okozója a Földön)
Claudia Mullen (a CIA bukott elmeprogramozásainak egyik túlélője (MK ULTRA), szexuális célokra és kémkedésre programozott Echelon-tanú)
Paul M. Nakasone (az amerikai titkosszolgálat, a National Security Agency vezetője, United States Cyber Command parancsnoka, az amerikai kiberterrorizmus leghírhedtebb alakja, a számítógépes terrorizmus leghírhedtebb alakja a Földön; kinevezője a republikánus Donald Trump amerikai elnök)
Marilyn Ness (a Bad Blood: A Cautionary Tale című dokumentumfilm producere és rendezője)
Benjamin Netanjahu (Netanyahu, Izrael szélsőjobboldali pártja, a Likud vezetője, Orbán Viktor háborús bűnös szövetségese, a sajtó- és szólásszabadságot üldöző miniszterelnök, akit háborús bűnök miatt számos nyugati vezető is megpróbált a nemzetközi emberjogi bíróság elé állítani; az ő nevéhez fűződik és Orbán Viktorral való - a Btk. értelmében nyilvánvalóan a hazaárulás bűntettét megvalósító - kapcsolatának eredménye Magyarország demokratikus berendezkedésének, lakossági jogainak és szociális hálójának felszámolása)
Nógrádi György (világhírű magyar biztonságpolitikai szakértő)
Orbán Viktor (Magyarország miniszterelnöke, oligarcha, keresztapa, a magyar maffiaállam létrehozója és vezetője, több ezer öngyilkosság legfőbb okozója, minden magyar idők legnagyobb külföldre menekülési hullámának legfőbb felelőse, a Soros-terv végrehajtója és további iszlamista stb. bevándorlások szervezője, az egészségügyi rák-várólisták kiépítésével legalább százezernyi magyar szándékos és tervszerű tömeggyilkosa, a magyar történelem talán legfőbb kilakoltatója, nemzeti burzsoá feudalista tömeggyilkos, tehát a szélsőjobboldali, fasiszta Benjamin Netanjahu izraeli vezető szervezett bűnözői szövetségese; pártja a Fidesz, amely a Netanjahu-féle Likud testvérpártja)
Simon Peresz (Izrael történelmének egyik legnagyobb hatású politikusa; kétszer volt Izrael miniszterelnöke és kétszer ideiglenes kormányfő; élt: 1923. 08. 02. - 2016. 09. 28.)
Pintér Sándor (Orbán Viktor örök belügyminisztere, az olajmaffia meghatározó alakja; Európa leghírhedtebb tömeggyilkos politikusa volt, a budapesti, 100-nál több robbantásos merénylet legfőbb szervezője és legfőbb eltusolója; az alvilág ma is az "Isten" szóval emlegeti)
Vlagyimír Putyin (Владимир Владимирович Путин, Oroszország korábbi miniszterelnöke, 2012 óta az Orosz Föderáció elnöke)
Jichák Rabin (kétszer volt Izrael miniszterelnöke, míg 1995-ben egy zsidó agyonlőtte)
Michael S. Rogers (Mike Rogers az amerikai titkosszolgálat, a National Security Agency (NSA) előző főigazgatója; az igazgatóváltás napján tiltotta be az USA a HÍRHÁTTÉR és a HírAréna összes tényfeltáró műsorát, filmjét, interjúját stb.)
Bernard „Bernie” Sanders (USA Vermont állam szenátora)
Donna Edna Shalala (Bill Clinton reformer egészségügyi és humánszolgáltatási minisztere)
Edward Snowden (a világtörténelem egyik legfőbb tényfeltárója, korábbi NSA-s; a világ minden népének és nemzetének végzett életvédelmi munkássága miatt az USA rezsimje meg akarja gyilkolni)
Donald Trump (republikánus, tehát a sajtószabadságot az egész bolygón üldöző militáns amerikai elnök; a világtörténelem legkiterjedtebben sajtócenzora, a világ legfőbb internetes terroristájának, Paul M. Nakasone NSA-s igazgatónak kinevezője; Trump próbálta meg Észak-Koreától kiprovokálni a nukleáris háborút; a magyarok úgy gúnyolják: trampli)
Valerie B. Wolf (a Zsidó Nők Nemzeti Tanácsának elnöke, a CIA-s elmeprogramozások világtörténelmi jelentőségű leleplezője; 1995 március 15-én ő hozta össze - Bill Clinton amerikai elnökkel - az 51, amerikai elmeprogramozást túlélt áldozat tanúvallomását produkáló elnöki bizottságot)

 

A kapcsolódó legfrissebb irodalomból:
- Fidesz: Aki nem orbánista, az sorosista, tehát a haza ellensége! (Filmünk Polgár Zoltánnal is)
- A Facebook és a Twitter lecserélésére kérték fel a világtörténelem legfőbb tényfeltáróit, Assange-ot és Snowdent
- Félelmében szavazott Orbánra a 90 éves néni, nehogy a migránsok megerőszakolják
- Kiállunk az USA által legyilkoltak, eztán lemészároltak és barátaik mellett!
- Ha az USA háborút akar, legyen háború! (Nem felejtjük az ellenségeinket) (8 perc)
- Kilakoltatta a Sátán, protézist és fehérneműt vihetett magával (Filmünk Kovács Bélával)
- Ne terrorizálja az USA a világ népeit! (Dr. Fórizs Eszter, 8 perc)
- Ellenségünk az USA, a legfőbb háborús rablóállam! (Vincze Krisztián 5 percben)
- Devizahitelesek, magyarüldözések (Videointerjú: Kubínyi Tamás - Molnár F. Árpád)
- Bognár Tibor: Izraeli honfoglalás Magyarországon, USA banki és magyar csalások
- A Trump-banda sok magyar utolsó esélyeit akarta eltörölni! (Emma Paradigma - Molnár F.)
- Amíg élünk, harcolunk! (Balog István nemzeti hős az USA Nagykövetségénél!)
- Demszky volt élettársa is fellépett az amerikai magyarüldözések ellen (Fürst Izabella)
- Bemutatjuk az USA legfőbb magyar ellenségét! (Jelenés az USA Nagykövetségénél!)
- Titkosszolgálati múlttal amerikai és magyar titkokat tereget
- Bősz Anett (Liberálisok) betiltaná az anyuka kifejezést, a Facebook üldözi a hagyományos családmodellt
- Zuckerberg és az NSA-igazgató őrültek: Üldözik a gyermekszülést, ellenségük az egész világ
- USA, a Sátán tengelyhatalma - Kubínyi Tamás interjúja Molnár F. Árpáddal
- Élőztünk a követésekről, betiltásokról, Orbánék fegyvercsempészeteiről, emberölési szervezkedéseikről
- USA és Izrael a magyarság ellen: illegális fegyverkereskedelem, emberölés, abszolút cenzúra...

Csillag Ösvény Jósda