2022. 12. 03., Szombat
Ferenc,Olívia névnapja

Ellenségünk az USA, a legfőbb háborús rablóállam! (Vincze Krisztián 5 percben)

Ellenségünk az USA, a legfőbb háborús rablóállam! (Vincze Krisztián 5 percben)
2018-05-23

- Egy rendkívül agresszív, terjeszkedő hatalom! - Az ország legjobb, bankok ellen a bankokban fellépő csoportjának egyik vezetője, emberjogvédő, a HírAréna munkatársa, villamosmérnök kiváló szavai 5 percben, a US Embassy Budapest militáns erődítménye előtt.

Vincze Krisztián elmondta:
- Az USA Nagykövetsége előtt megjelentünk, mert fennen hangoztatják az emberi jogokat, a sajtószabadságot, minden szabadságjogot, és amit fennen hangoztatnak, azt ők tiporják lábbal! (...) Egy rendkívül agresszív, terjeszkedő hatalom, legfőbb céljuk az összes olaj- és földgázkészlet megszerzése. Vegyük észre, hogy akik felé irányítják akcióikat, háborúikat, ott jellemzően olaj- és gázkészletekben gazdag országokról beszélhetünk.

Vincze Krisztián kijelentette, hogy azért nem beszél amerikai, hanem USA nagykövetségről, mert az amerikai kontinens országai - mint Barzília, Argentína és más nemzetek kedves lakossága - jellemzően nem tudnak azonosulni az Egyesült Államokkal és annak dolgaival.

A híres magyar nemzeti hős az Oroszország, Észak- és Dél-Korea elleni USA agresszióra is kitért. Azt is elmondta, hogy az olyan amerikai cégszörnyetegek, mint például a Monsanto is, "hitvány minőségű élelmiszert állítanak elő", és mindenki jobban jár, ha ezektől távol tartja magát.

Vincze Krisztián elmondta:
 - A marketing, a rablóhitelezés; mind-mind amerikai találmányok! A derivatíva! Mind-mind az USÁ-ban született gonosz, gaz találmányok, amivel egyszeri embereket csőbe húznak, és utána mindenüktől megfosztják őket! Miért? Mert itt is komoly nyersanyagkészletek találhatók Magyarországon! Kell nekik a terület! (...) Például a víz! Például a termőföld!

Ellenségünk az USA, a legfőbb háborús rablóállam!
(Vincze Krisztián, US Embassy Budapest)

Tekintse meg az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövetsége előtt forgatott filmünket, amelyre az USÁ-nak a magyar közélet eminensei, médiái, emberjogvédői, zenészei, színházi rendezői, művészei, egyetemi tanárai, devizahiteles vezetői stb. elleni tömeges és gyűlöletkeltő fasiszta betiltásai miatt került sor. A Trump-banda és az amerikai titkosszolgálatok ezzel olyan tiltott határt léptek át, olyan mocskos, arrogáns, gyűlöletkeltő és agresszív módon avatkoztak bele Magyarország belügyeibe, jelentős mértékben irányítás alá akarva venni a magyar lakosságot, ami ellen napról napra többen tesznek, szólnak és cselekszenek.

Az Egyesült Államok kiállt a magyar nép elé, és azt közölte: íme, én, az USA vagyok a legfőbb ellenség! Ide lőjetek!

Ha bajban van, ha információval szolgálna, ha segítene: Tel.: +36/30/919-6386.
 

Felszólal:
Vincze Krisztián (A HírAréna Online újságírója, villamosmérnök, polgárjogi aktivista, a Póka László által vezetett Nem adom a házamat mozgalom tudósítója, az imperializmus politikai üldözöttje, nemzeti hős)

A Tüntetés Szervezője és Zeneszerző:
Molnár F. Árpád (ÉLI) (Világszerte ismert politikai üldözött tényfeltáró újságíró, dokumentumfilmes, a Kék Taláros Testület alapítóinak egyike)

Executive Producers:
Balog István
Bognár Tibor
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor

Emma Paradigma

Közreműködtek:
Szendáj Andrea
(Egyetemista, jogvédelmi tanácsadó, a Hírháttér Multimédia és a HírAréna Online munkatársa, a Kék Taláros Testület tagja)
P. Dávid
L.
és sokan mások

A HÍRHÁTTÉR 3D-Animációja és Zenéje:
Sid Modwooder

A filmben érintett személyek (ABC-sorrendben):
Paul M. Nakasone
(az amerikai titkosszolgálat, a National Security Agency vezetője, United States Cyber Command parancsnoka, az amerikai kiberterrorizmus leghírhedtebb alakja, a számítógépes terrorizmus leghírhedtebb alakja a Földön; kinevezője a republikánus Donald Trump amerikai elnök)
Póka László (a Nem adom a házamat mozgalom vezetője, halmazati politikai üldözött ellenálló, nemzeti hős, a devizahitelek elleni harc talán legradikálisabb alakja; ő az, aki ha 5-6 aktivistával közeledik, bezárnak a bankok)
Donald Trump (republikánus, tehát a sajtószabadságot az egész bolygón üldöző militáns amerikai elnök; a világtörténelem legkiterjedtebben sajtócenzora, a világ legfőbb internetes terroristájának, Paul M. Nakasone NSA-s igazgatónak kinevezője; Trump próbálta meg Észak-Koreától kiprovokálni a nukleáris háborút; a magyarok úgy gúnyolják: trampli)

 

A kapcsolódó legfrissebb irodalomból:
- Devizahitelesek, magyarüldözések (Videointerjú: Kubínyi Tamás - Molnár F. Árpád)
- Bognár Tibor: Izraeli honfoglalás Magyarországon, USA banki és magyar csalások
- A Trump-banda sok magyar utolsó esélyeit akarta eltörölni! (Emma Paradigma - Molnár F.)
- Amíg élünk, harcolunk! (Balog István nemzeti hős az USA Nagykövetségénél!)
- Demszky volt élettársa is fellépett az amerikai magyarüldözések ellen (Fürst Izabella)
- Bemutatjuk az USA legfőbb magyar ellenségét! (Jelenés az USA Nagykövetségénél!)
- Titkosszolgálati múlttal amerikai és magyar titkokat tereget
- Bősz Anett (Liberálisok) betiltaná az anyuka kifejezést, a Facebook üldözi a hagyományos családmodellt
- Zuckerberg és az NSA-igazgató őrültek: Üldözik a gyermekszülést, ellenségük az egész világ
- USA, a Sátán tengelyhatalma - Kubínyi Tamás interjúja Molnár F. Árpáddal
- Élőztünk a követésekről, betiltásokról, Orbánék fegyvercsempészeteiről, emberölési szervezkedéseikről
- USA és Izrael a magyarság ellen: illegális fegyverkereskedelem, emberölés, abszolút cenzúra...

Csillag Ösvény Jósda