2023. 11. 30., Csütörtök
András,Andor névnapja

Titkosszolgálati múlttal amerikai és magyar titkokat tereget

Titkosszolgálati múlttal amerikai és magyar titkokat tereget
2018-05-20

Két nappal ezelőtti viharos, és csak tőlünk hallható, titkosított ismereteket ömlesztő élő adásunk kezdetének 14 perces, rövidített videója.

(A nyitóképet - a Facebook rendszerén keresztül - másodpercek alatt titkosították. Az első publikált helyen még megjelent, a többi helyről törölték. A számítógépes rendszer olyan műszaki hibát jelez, amit soha azelőtt. Ezért módosítottunk a bőgő Trump-fotón, és ismét közzétettük, amire a Facebookon pár másodpercig látható volt, utána megint az általunk előtte soha nem látott gyorstitkosítás került alkalmazásra. Hiába, vannak értelmetlen dolgok, amik az USA számára minden népirtásnál, kilakoltatások százmillióinál, az egész világot tömeggyilkos módon sújtó amerobanki kizsákmányolásnál stb. fontosabb. Ilyen pl. Trump bőgő pofája.)

Titkosszolgálati múlttal amerikai és magyar titkokat tereget a betiltásokra válaszul

Szólnak:
Molnár F. Árpád (ÉLI) (Világszerte ismert politikai üldözött tényfeltáró újságíró, dokumentumfilmes, a Kék Taláros Testület alapítóinak egyike)
Szendáj Andrea (Egyetemista, jogvédelmi tanácsadó, a Hírháttér Multimédia és a HírAréna Online munkatársa, a Kék Taláros Testület tagja)

Executive Producers:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor

Emma Paradigma

A filmben érintett személyek (ABC-sorrendben):
Julian Assange
(a világtörténelem egyik legfőbb vagy legfőbb tényfeltárója; a világ minden népének és nemzetének végzett életvédelmi munkássága miatt az USA rezsimje meg akarja gyilkolni)
Tony Blair (George W. Bush amerikai elnök brit csicskája, Nagy-Britannia miniszterelnöke; a világ titkosszolgálataiban gyakran Miki egérnek csúfolták; George W. Bush utasítására Tony Blair gyilkoltatta meg David Kelly szakértőt, mert leleplezte, hogy a Bush-Blair-rezsim hazudtak az egész világnak Szaddam Husszein iraki elnök tömegpusztító fegyvbereiről)
George W. Bush (Trumphoz hasonlóan republikánus, tehát háborús bűnös fenevad amerikai elnök; ő rendelte el, Tony Blair-t bevonva David Kelly meggyilkolását, mert Kelly leleplezte, hogy az USA és Nagy-Britannia hazudott arról, hogy Irak tömegpusztító eszközökkel rendelkezik)
Demeter Ervin (az első Orbán-kormány titkosszolgálati minisztere)
Fejes Gábor (civil a Facebookon)
Szaddam Husszein (Irak diktátora volt, az arab világ népei az arabok királyának tartották; a háborús bűnös republikánus Bush-kormány hamisan megvádolta, majd háborút indított Irak ellen, több évtizedre romba döntve az országot, és elrabolva Irak ásványkincseit, legfőképpen az olajat)
David Kelly (világhírűvé vált brit szakértő, akit a republikánus George W. Bush amerikai elnök öletett meg - Tony Blair brit miniszterelnököt bevonva -, amiért David Kelly leleplezte, hogy az USA és Nagy-Britannia hazudtak Szaddam Husszein iraki elnök tömegpusztító fegyvereiről)
Kőrösi Imre (a Magyar Demokrata Fórum (MDF) országgyűlési képviselője volt; az 1990-es években az állami szervezett bűnözés és az izraeli titkosszolgálat, a Moszad egyik vagy legfőbb magyarországi leleplezője volt)
Paul M. Nakasone (az amerikai titkosszolgálat, a National Security Agency vezetője, az amerikai kiberterrorizmus leghírhedtebb alakja, a számítógépes terrorizmus leghírhedtebb alakja a Földön; kinevezője a republikánus Donald Trump amerikai elnök)
Orbán Viktor (Magyarország miniszterelnöke, Fidesz párt)
Edward Snowden (a világtörténelem egyik legfőbb tényfeltárója, korábbi NSA-s; a világ minden népének és nemzetének végzett életvédelmi munkássága miatt az USA rezsimje meg akarja gyilkolni)
Donald Trump (republikánus, tehát a sajtószabadságot az egész bolygón üldöző militáns amerikai elnök; a világtörténelem leginkább sajtócenzúrázó politikusa, a világtörténelem legfőbb internetes terroristájának, Paul M. Nakasone NSA-s igazgató kinevezője, ; ő próbálta meg Észak-Koreától kiprovokálni a nukleáris háborút; a magyarok úgy gúnyolják: trampli)
Mark Zuckerberg (a Facebook hírhedt vezetője, a világ népeinek önmaga által kijelölt legfőbb cenzora, a világ országai politikai választásainak a cenzúrákkal stb. legfőbb manipulátora; a Facebook egész világ elleni cenzor politikai terrorizmusa miatt Magyarországon Molnár F. Árpád kezdeményezte a Facebook egész világon betiltását, az országok nemzetbiztonsági törvényei és hatályos törvényei alapján)

 

A kapcsolódó legfrissebb irodalomból:
- Bősz Anett (Liberálisok) betiltaná az anyuka kifejezést, a Facebook üldözi a hagyományos családmodellt
- Zuckerberg és az NSA-igazgató őrültek: Üldözik a gyermekszülést, ellenségük az egész világ
- USA, a Sátán tengelyhatalma - Kubínyi Tamás interjúja Molnár F. Árpáddal
- Élőztünk a követésekről, betiltásokról, Orbánék fegyvercsempészeteiről, emberölési szervezkedéseikről
- USA és Izrael a magyarság ellen: illegális fegyverkereskedelem, emberölés, abszolút cenzúra...

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda