2022. 12. 06., Kedd
Miklós névnapja

Kiállunk az USA által legyilkoltak, eztán lemészároltak és barátaik mellett!

Kiállunk az USA által legyilkoltak, eztán lemészároltak és barátaik mellett!
2018-05-31

8 percben, négyen az amerikai nagykövetség előtt az USA állami gyilkosságairól, Palesztina és a világ elleni terrorizmusáról, a magyar néppel - a devizásoktól a szabad sajtóig - szembeni ellenségességéről és tettleges gyűlölet cselekményeiről.

Láthatók és hallhatók a Trump-Nakasone-rezsim által megtámadott és betiltott magyar tömegek közül Molnár F. Árpád, Szendáj Andrea, Reznák Pál, Tóth Mihály Zoltán.

Kiállunk az USA által legyilkoltak, eztán lemészároltak
és barátaik mellett! (Felszólalók az USA Nagykövetségénél!)

Ha bajban van, ha információval szolgálna, ha segítene: Tel.: +36/30/919-6386.

Felszólalnak:
Molnár F. Árpád (ÉLI) (az USA által betiltott, világszerte ismert, amerikai hírszerző jelentések kapcsán a WikiLeaks-be is bekerült politikai üldözött tényfeltáró újságíró, dokumentumfilmes, médiaalapító)
Szendáj Andrea (Az USA által betiltott bölcsész egyetemista, egy nemzetközi jogvédő szervezet jogvédelmi tanácsadója, a Hírháttér Multimédia és a HírAréna Online munkatársa, a Kék Taláros Testület tagja)
Reznák Pál (Az USA által betiltott otthonvédő, színész, zenész; minden magyar idők leghíresebb és legsikeresebb otthonvédő szervezetének, a Koppány Csoportnak otthonvédő aktivistája, nemzeti hős)
Tóth Mihály Zoltán (Az USA által betiltott pszichológia egyetemi hallgató, fizioterapeuta)

A Tüntetés Szervezője és Zeneszerző:
Molnár F. Árpád (ÉLI)

Executive Producers:
Balog István
Bognár Tibor
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor

Emma Paradigma

Közreműködtek:
P. Dávid
L.
és sokan mások

A HÍRHÁTTÉR 3D-Animációi és Zenéi:
Sid Modwooder

A filmben érintett személyek (ABC-sorrendben):
Ambrusné Dr. Kerekes Judit
(a FŐKEFE korábbi legfőbb jogásza, politikai üldözött, az USA a betiltásával elősegítette, hogy politikai gyilkosság útján végezhessenek vele)
Dr. Monostory Attila (nemzetközi hírű, politikai üldözött jogász, a BAUMAG nemzetközi botrány sok ezer áldozatának ügyvédje, volt a Koppány Csoport tanácsadója, az ország devizás és otthonvédő szervezeteinek vezetői által megválasztva a Devizahiteles Karta volt elnöke; eközben az amerikai-izraeli netanjahuista rezsim cselekvőképtelen elmebeteggé nyilvánította, és kezdeményezte elmegyógyintézetbe zárását; eztán az USA - a Trump-rezsim és Paul M. Nakasone NSA-bandája - betiltotta a róla szóló életvédelmi filmeket, elősegítve, hogy állami gyilkosság útján kivégezzék)
Paul M. Nakasone (az amerikai titkosszolgálat, a National Security Agency vezetője, United States Cyber Command parancsnoka, az amerikai kiberterrorizmus leghírhedtebb alakja, a számítógépes terrorizmus leghírhedtebb alakja a Földön; kinevezője a republikánus Donald Trump amerikai elnök)
Benjamin Netanjahu (Netanyahu, Izrael szélsőjobboldali pártja, a Likud vezetője, Orbán Viktor háborús bűnös szövetségese, a sajtó- és szólásszabadságot üldöző miniszterelnök, akit háborús bűnök miatt számos nyugati vezető is megpróbált a nemzetközi emberjogi bíróság elé állítani; az ő nevéhez fűződik és Orbán Viktorral való - a Btk. értelmében nyilvánvalóan a hazaárulás bűntettét megvalósító - kapcsolatának eredménye Magyarország demokratikus berendezkedésének, lakossági jogainak és szociális hálójának felszámolása)
Barack Obama (az USA demokrata párti elnöke volt; ifj. Barack Hussein Obama (született Honolulu, Hawaii, 1961. augusztus 4.) amerikai jogász és politikus, az Amerikai Egyesült Államok 44. elnöke 2009. és 2017. január 20-a között)
Szima Judit (a rendőr szakszervezetek vezetője; mivel kiállt a rendőrök jogaiért, ezért perbe fogták és letartóztatták, azóta is kivégezve a rendőri érdekképviseletet)
Donald Trump (republikánus, tehát a sajtószabadságot az egész bolygón üldöző militáns amerikai elnök; a világtörténelem legkiterjedtebben sajtócenzora, a világ legfőbb internetes terroristájának, Paul M. Nakasone NSA-s igazgatónak kinevezője; Trump próbálta meg Észak-Koreától kiprovokálni a nukleáris háborút; a magyarok úgy gúnyolják: trampli)
Vincze Krisztián (A HírAréna Online újságírója, villamosmérnök, polgárjogi aktivista, a Póka László által vezetett Nem adom a házamat mozgalom tudósítója, az imperializmus politikai üldözöttje, nemzeti hős)
Mark Zuckerberg (a Facebook hírhedt vezetője, a világ népeinek önmaga által kijelölt legfőbb cenzora, a világ országai politikai választásainak a cenzúrákkal stb. legfőbb manipulátora; a Facebook egész világ elleni cenzor politikai terrorizmusa miatt Magyarországon Molnár F. Árpád kezdeményezte a Facebook egész világon betiltását, az országok nemzetbiztonsági törvényei és hatályos törvényei alapján)

 

A kapcsolódó legfrissebb irodalomból:
- Ha az USA háborút akar, legyen háború! (Nem felejtjük az ellenségeinket) (8 perc)
- Kilakoltatta a Sátán, protézist és fehérneműt vihetett magával (Filmünk Kovács Bélával)
- Ne terrorizálja az USA a világ népeit! (Dr. Fórizs Eszter, 8 perc)
- Ellenségünk az USA, a legfőbb háborús rablóállam! (Vincze Krisztián 5 percben)
- Devizahitelesek, magyarüldözések (Videointerjú: Kubínyi Tamás - Molnár F. Árpád)
- Bognár Tibor: Izraeli honfoglalás Magyarországon, USA banki és magyar csalások
- A Trump-banda sok magyar utolsó esélyeit akarta eltörölni! (Emma Paradigma - Molnár F.)
- Amíg élünk, harcolunk! (Balog István nemzeti hős az USA Nagykövetségénél!)
- Demszky volt élettársa is fellépett az amerikai magyarüldözések ellen (Fürst Izabella)
- Bemutatjuk az USA legfőbb magyar ellenségét! (Jelenés az USA Nagykövetségénél!)
- Titkosszolgálati múlttal amerikai és magyar titkokat tereget
- Bősz Anett (Liberálisok) betiltaná az anyuka kifejezést, a Facebook üldözi a hagyományos családmodellt
- Zuckerberg és az NSA-igazgató őrültek: Üldözik a gyermekszülést, ellenségük az egész világ
- USA, a Sátán tengelyhatalma - Kubínyi Tamás interjúja Molnár F. Árpáddal
- Élőztünk a követésekről, betiltásokról, Orbánék fegyvercsempészeteiről, emberölési szervezkedéseikről
- USA és Izrael a magyarság ellen: illegális fegyverkereskedelem, emberölés, abszolút cenzúra...

Csillag Ösvény Jósda