2023. 06. 06., Kedd
Cintia,Norbert névnapja

Külföld

Zelenszkij: tegyük tönkre a magyar gazdaságot az olajvezeték felrobbantásával

Az ukrán elnök szavait a The Washington Post hozta nyilvánosságra - a lap birtokába került szigorúan titkos Pentagon-anyagokra hivatkozva -, miután Zelenszkijt lehallgatta az amerikai titkosszolgálat. Zelenszkij a Barátság kőolajvezeték felrobbantását kezdeményezte, mondván: ezzel tönkre teheti a magyar gazdaságot, amely nagy mértékben az orosz olajra épül. Az amerikai hírszerzési jelentésekből az is kiderült, Zelenszkij légi úton megtámadná Oroszországot, közben pedig orosz városokat foglalna el az ukrán hadsereggel, azzal az indokkal, hogy így jobbak lennének a tárgyalási feltételei. Ha Zelenszkij - amerikai megbízásra, mert másképp lehetetlen - felrobbantaná a Barátság olajvezetéket, akkor az USA immáron két NATO-szövetségese olajvezetékét semmisítené meg, a németek után a magyarokét, ezzel szolgálva halmazatban Európa gazdaságának tönkre tételét. Csak míg Németországét közvetlenül semmisítette meg, addig a magyarokét közvetve tenné.

Tovább »

Kiderült: a Google és/vagy a YouTube igazgatója adta utasításba, mely magyar csatornákat üldözzenek és tiltsanak be

(A képen Sundar Pichai és Neal Mohan.) Az alábbiakat előbb olvashatják az Interneten, mint az megérkezett volna Sundar Pichai Google-, Neal Mohan YouTube- és Bíró Pál magyarországi Google-igazgatókhoz, továbbá pl. az amerikai nagykövet David Pressman-hez. Állandóan fogunk bizonyítékokat teregetni, de az eme levélben foglaltak is olyan eszközként szolgálnak, amik bizonyítják, hogy a Google-YouTube kézi vezérlésre indított hamis vádas támadásokat és tiltott be magyarországi független, keresztény és jobboldali médiákat, folytatja a még meglévők üldözését, és az is egyértelmű, lényegében bizonyított, hogy a bizonyítottan hamis vádas amerikai támadásokra Sundar Pichai Google-igazgató és/vagy Neal Mohan YouTube-igazgató adtak utasítást illetve döntöttek személyesen arról, kik ellen és hogyan kell fellépni. A cégen belüli legfőbb felelősökként szóba jönnek még a többségi részvényes alapítók, Larry Page és Sergey Brin. Pichai és Mohan cégének személyes célja a magyarországi médiapluralizmus és sokszínűség felszámolása, személyes célja a független és keresztény hangok megsemmisítése, ezért mostantól nekünk is személyes célunk és életcélunk a magyarországi és amerikai szólásszabadság, sajtószabadság, lelkiismereti és vallásszabadság helyreállítása.

Tovább »

Google spying scandals. Banning mafiaism against Hungary and the countries of the world

The shocking exposé letter addressed to the director of Google Hungary and sent simultaneously to the Hungarian National Security Office (secret service), as well as to other places, was posted on February 20, 2020. It provides a criminal and human rights overview of the intolerable abuse of power by Google and YouTube against the whole world, which may be unprecedented in Hungarian-language sources.

Tovább »

Az USA atomháborút tervez Európában? - A háború oka és felelősei (Molnár F. Árpád)

Így alakult ki a konfliktus - azaz mindazon történelmi események és gaztettek, amiket a média elhallgat. Molnár F. Árpád ismét jövőt mond: ennyi halott lesz minimum és konkrétan miattuk, mire a háború véget ér. A médiából eltitkolt fajüldözések, eltitkolt népirtás. A média hazudik, ugyanis a világ kétharmada nem hajlandó támogatni a háborút. Puzsér Róbert szankciós, militáns és nukleáris uszító hülyeségei - avagy az ember, aki saját magát is fejbe verte. Elhallgatott gondolkodók, akik megmondták a jövőt, de a média eltitkolta, hogy háború legyen. Ki fizeti Molnár F. Árpádot?

Tovább »

Az abortuszt túlélő babák ellátását célzó törvényt leszavazták az amerikai demokraták

A republikánusok nyújtották be a törvénytervezetet, amelyet 220 republikánus megszavazott, 210 demokrata pedig ellene voksolt. Végül a demokrata többségi szenátus tiltotta le a törvényt. Törvény legyen az újszülött kiskutyák elásása ellen, ne vágjuk ki az iksz park fáit, de az anya úgy abortálhassa saját magzatát, hogy ne kelljen meghallgatnia a szívhangját sem, mert a nő p...nája a saját tulajdona, a szívhangtörvény pedig fasiszta - lényegében ezt nyilatkozták a szívhangtörvény ellen tüntető magyar liberális ifjak, a jövő generációjának zálogai. Anglia: elhurcolták az asszonyt, mert abortusz klinika előtt némán imádkozott.

Fél órában megvitatják Ferencz Dániel, Nagy Sándor Naleksz és Molnár F. Árpád.

Tovább »

Luxusbörtönben a Katar-gate főbűnözője. A LIBE Bizottság elnöke hazudik (Molnár F. Árpád -Tóth Maya)

19 perces műsorunk. Hazugságvizsgálat politikusok ellen: a LIBE Bizottság balliberális elnöke kijelentette, hogy a korrupciót szelektíven üldözik, ami az egyiknél bűn, az a másiknál nem, az Európai Parlamentben pedig rendszerszintű a korrupció. Hogy történt ez? Nézze meg a műsort és megtudja! Még egy hazugságvizsgálat: íme, a leghazugabb magyar politikus. Az adás Eva Kaili és társai, valamint a Qatar-gate világbotrányával indul. További témánk: az Európai Parlament tele van amerikai ügynökökkel és szó szerinti kémekkel.

Tovább »

Kártérítést kaptak a rabszolgatartók utódai 2015-ben is, most ismét kapnak (Naleksz - Molnár F.)

28 perces műsor: A térdelő és térdepeltető Nagy-Britannia 2015-ben még mindig fizette a kártérítéseket a rabszolgatartók dúsgazdag utódainak, mert szegényeknek le kellett mondaniuk a rabszolgáik ingyen munkájáról - a rabszolgaság eltörlése miatt. A rabszolgáknak és utódaiknak a náci Anglia azóta sem fizetett. A fasiszta brit gyarmatosító állam most Barbadoson folytatja emberjogi bohóckodásait: szokás szerint csak névleg szüntették meg Barbados gyarmati besorolását, miközben angol bábkormány ül ott is az állam élén. Így a bábkormány most sem az áldozatok és utódaik, hanem névleg Barbados állam részére követel kártérítést Angliától. Az angolok által átadott pénzeknek aztán - ahogyan a volt gyarmatokon sok esetben gyermekrabszolgákkal kitermelt ásványkincsekkel teszik - minimum a 90 %-át Barbados átadja a megszálló maffiaállam, Anglia részére. Az amerikai demokrata párti liberális toleránsok és a Disney, a McDonald's, a Coca-Cola, a CNN és a többi képmutató, hazug, gyarmatosító öröknáci pedig LMBTQ-rongyot rázva tapsolhatnak az emberi jogok sátáni bohóckodásán, megünnepelve saját múlhatatlan és lecserélhetetlen örök fasizmusukat, embertelenségüket, hazugságaikat és féktelen kapzsiságukat.

Tovább »

Szamizdat: Betiltott igazságok és kötelező hazugságok a háborúról

Amikről szó esik, a nyugati politikában és a jobb-, valamint baloldali médiákban jobbára eltitkolt és letagadott tények, ismeretek és elemzések. A valóság. Akik mégis beszélnek róla, másnap kirekesztik a politikából, elrejtik a médiából. Kötelező az egységes hazudozás, kötelező a mesében való részeg tántorgás. A nyugat - mint a Covid vagy az LMBTQ erőszak és propaganda idején - olyan, mint a bolond, aki az agydaganatát lábüszkösödésként kezeli. Így az egészséges lábát levágja, az agydaganat létét pedig elhallgatja és letagadja. Ezért a beteg meghal.

Tovább »

Meglőtte Reagan elnököt és embereit, hogy beteljesedjen szerelme Jodie Foster-rel. 30 év elmegyógyintézet után a YouTube-on énekel.

7 hónap kihagyás után, pár napja új dallal jelentkezett John Hinckley, aki 1981-ben megsebesítette Ronald Reagan amerikai elnököt, Thomas Delahanty rendőrt, Tim McCarthy titkosszolgálati ügynököt, valamint James Brady-t, a  Fehér Ház sajtótitkárát, aki rokkant lett. Célja az volt, hogy felhívja magára Jodie Foster amerikai színésznő figyelmét, akibe Martin Scorsese filmrendező Taxisofőr című filmje láttán lett szerelmes. Nagyjából 30 évre elmegyógyintézetbe került. Előbb rövid időkre, majd egyre tovább kiengedték, feltételekkel. Idén, 2022. június 15-ével Hinckley-t minden korlátozás alól felmentették. YouTube-csatornáját 2020-ban regisztrálta, azóta énekli gitárral főleg a saját maga által komponált műveit.

Tovább »

Halálra ítélték, mert azt mondta, Jézuson kívül senkit sem követ

A 34 évesen halálra ítélt keresztény édesapa kerékpár-szervizben, vállalkozóként javította meg egy muszlim kerékpárját, aki viszont nem volt hajlandó fizetni, mondván, hogy ő egy hithű szúfi muszlim. A szerelő Ashfaq Masih viszont azt mondta: ragaszkodik a számlához, Jézuson kívül senkit nem követ, és nem érdekli a férfi vallási státusza. A szerelőt feljelentették istenkáromlásért. A hatóságok azt a részt, hogy "én csak Jézust követem", úgy értelmezték, "nem hajlandó Mohamedet követni", amit istenkáromlásnak minősítettek. Az eset 2017-ben történt. A dolgozó családapa - mert keresztény - azóta börtönben van. A halálos ítéletet - istenkáromlás címén - most, 2022. július 4-én mondták ki. Pakisztán - ahol ez az eset is történt -, az Open Doors civil szervezet 2022-es globális keresztényüldözési indexe szerint a világ 8. legellenségesebb országa a keresztényekkel szemben.

Tovább »


Csillag Ösvény Jósda