2021. 03. 01., Hétfő
Albin névnapja

Külföld

Brutális bankkártya lenyúlások! Most is maffiát reklámoz a Facebook.

Ránézésre gyanús volt a Facebookon a fizetett hirdetés, ami a mi képünkbe is betolakodott. Kb. 2 perc ellenőrzés után már csaknem biztos volt, hogy a bankszámlát lenyúló bűnbanda áll mögötte. 5 perc alatt az is kiderült, hogy tényleg szervezett bűnözők. A Facebook természetesen nem hajlandó levenni a hirdetést, ahogyan az esztendők során tömegével károsította meg az Emberiség minden népét és nemzetét, és közben bőszen törölte az emberi faj összes népének jogvédőit, pártjait, médiáit, jogászait, nemzeti hőseit és mindenféle civil lakosait.

Kérjük, Ön is küldje el ezt a cikket a magyar bűnüldöző szervek számára! Pl.: panasz.orfk@orfk.police.hu

Gyorscikk: Molnár F. Árpád

Tovább »

Bezárással is fenyegeti Trump a világ legfőbb betiltó médiáit, mint a Facebook és a Twitter

Trump az egész Emberiséget párt- és anyagi célból fenyegető, tiltó és üldöző social mediákról (Facebook, Twitter) elmondta: 'ellenőrizetlen hatalmuk van a cenzúrához, a tartalmak szűkítéséhez, szerkesztéséhez, megváltoztatásához, elrejtéséhez, és az állampolgárok egymás közötti, vagy a szélesebb közvélemény kommunikációjának bárminemű virtuális megváltoztatásához'.

A világ leghírhedtebb maffiacége, a Google által elrejteni akart cikkünkkel együtt!

Tovább »

Agee leleplezi a CIA-t - Lesz@rós Könyvklub (4. rész) Molnár F. Árpádtól

Szuperkompakt sorozatunk eme részében minden idők egyik legfőbb titkosszolgálati leleplezője által írt könyv kerül terítékre.
 

Tovább »

Face to face - A szólásszabadság elfojtási taktikái

2019. október 23-án rögzített ötperces párbeszéd arról, hogy az oltások kockázatait szándékosan háttérbe szorítják.

 

Cikk: Nagy Sándor (Naleksz)

Tovább »

Észak-Koreában ingyen kapják a lakásokat - mondták el nekünk a KNDK diplomatái

Észak-Koreai barátaink egy nagy nemzeti ünnepükre hívták meg Molnár F. Árpádot, a HírAréna Online főszerkesztőjét, otthonvédőt Bécs Észak-Koreai Nagykövetségére. A legutóbbi találkozón folytatott baráti beszélgetésen esett szó arról, hogy a Koreai Népi Demokratikus Köztársaságban a lakhatás biztosítása ingyenes.

Tovább »

Katonai klub Oroszországban, 10-17 éveseknek (Magyarországra is kellene!)

A HírAréna főszerkesztője az orosz Facebookon, a vk.com oldalon, valamint a magyarok által szintén nem idézett más orosz sajtótermékből szemlézett: Jevgenyij Levin a különleges erőkben szolgált 15 évig. Nyugdíjazás után megnyitotta a Bulat nevű katonai-hazafias klubját.

Az el-puha pöcsült magyar felnőtteknek sem ártana pár ilyen katonai-hazafias klub, hogy legyen valami tartásuk, becsületük, bátorságuk és kiállásuk.

Tovább »

Kim Jong Un: A valódi nemzetközi igazságosságért való küzdelem elengedhetetlen (Koreától kaptuk)

Észak-Korea Legfőbb Vezetőjének szavait is idézi az a dokumentum, amelynek a koreai címe: A valódi nemzetközi igazságosság megvalósítása a Koreai Népi Demokratikus Köztársaság külpolitikájában.

Az anyagot észak-koreai barátainktól pár hete kaptuk, és most bocsátjuk Tisztelt Olvasóink figyelmébe. A teljes anyagot némileg rövidítve közöljük.

Tovább »

Amerikai lap: Zuckerbergék manipulálják a választásokat, ellenségesek a demokráciával és totalitárius hatalomra törnek

A The American Spectator közölt cikket Mark Zuckerberg és a Facebook által elkövetett médiaüldözésekről, amiket Zuckerberg az egész világ ellen folytat. Zuckerberg és társaik a világ összes országában üldözik a szólásszabadságot és a sajtószabadságot.

Tovább »

A KNDK szellemi alapja - Cikk a baráti Észak-Koreából

Az észak-koreai barátaink által küldött anyagok közül az egyiket tárjuk most Tisztelt Olvasóink elé. A rövid cikk címe: A KNDK szellemi alapja. (A kép a Koreától kapott számos fotó közül való.) (Szögletes zárójelben a szerkesztő megjegyzései.)

Tovább »


Csillag Ösvény Jósda