2021. 11. 30., Kedd
András,Andor névnapja

Külföld

Kilakoltatások és BigTech cenzúra: az USA miatt tovább romlik az emberi jogok és a szólásszabadság helyzete az egész világon és végzetes világkatasztrófával fenyeget

Joe Biden BigTech diktatúra rendőrállama mint egy háborús övezet: statisztikailag minden amerikainak vannak olyan ismerősei, akikre a moratórium után elvileg két hónapon belül kilakoltatás várhat; a 329 milliós országban közel 3,5-4,2 millió ember. A BigTech banditaállam nem elégszik meg a tengernyi hajléktalannal, de amint a moratórium megszűnik, a saját lakosságának további 1-1,5 százalékát akarja gyorsan utcára dobni, lakásaikat pedig a leggazdagabb terroristáik kezére játszani. Az amerikai nép ellensége tehát nem egy külső hatalom, hanem az amerikai kormány és az azt folyamatosan megvesztegető tömeggyilkos és terrorista bankárok és multik.

Tovább »

Gender kamutanulmányokat adtak be, a libsi tudós lapok csontra benyelték (Molnár F. Árpád)

Valódi liberálisok verték át az álliberális áltudomány fasiszta fajelméletének és genderfasizmusának kirekesztő és gyűlölködő áltudós lobbiját. A kamutanulmányok közt olyanokat olvashatunk, mint pl. a portland-i hím kutyák - mert a femináci fajelméletben a férfiak köztudottan gonoszak - így és így erőszakolják meg a nőstény kutyákat, de gendernáci stílusban átírták Adolf Hitler Mein Kampfjának egyik fejezetét is, és mint korunk multinacionális, demokrata párti, liberális és toleráns tudományos posztulátumaként adták át ezt is - az idióta liberális áltudomány tapsvihara közepette - az Emberiségnek. Műsorunk a Coca-Cola, a McDonald's, az Ikea, az RTL Klub, a Facebook, a Twitter, a YouTube Inc., a Google, Joe Biden, Mark Rutte, a CNN és szintén fasiszta társaik őrült világáról. Tehát az amerikai multik részéről elindított és a világra nemi erőszakolt elmebetegségek tébolyparadicsomáról.

Tovább »

Hangfegyverrel támadták Ausztria amerikai diplomatáit, azaz kémeit. Amikor a Hóhért akasztják. (Molnár F. Árpád)

Elhallgatott titkokkal, összefüggésekkel, sok tudással, nem holmi újságírói szakismeretekkel Molnár F. Árpád. Nemzetbiztonság, hozzáférhető terrorizmus, elrettentő jelen.

Tovább »

Lukasenko gépeltérítése vs nyugati gépeltérítések. Snowden elleni nyugati gyilkossági szervezkedés. (Molnár F. Árpád és Vincze Krisztián)

Konkrét állami gépeltérítések, Raman Prataszevics fehérorosz ellenzéki aktivista kapcsán Lukasenka fehérorosz elnök általi repülőgép-leszállítása, amerikai gyarmatosítás, Evo Morales bolíviai elnök elleni repülőgép-eltérítés, Julian Assange és Edward Snowden, minden idők legnagyobb titkosszolgálati leleplezői elleni nyílt amerikai állami gyilkossági uszítások stb. Az élő adásban Vincze Krisztián villamosmérnök, jogvédő, tudósító és Molnár F. Árpád médiaalapító, jogvédő egyesületi elnök.

Tovább »

Hamarosan a magyarok is térdelhetnek. Hatalmas a lengyelek felháborodása, amiért a gyarmatosítók le akarták térdeltetni őket az USÁ-t felgyújtott afrikai rasszista BLM előtt

Hatalmas felháborodást váltott ki Lengyelországban a gyarmatosító bankárista liberálisoknak a következő akciója is, amikor az angol-lengyel futballmérkőzésen akarták rávenni a Világtörténelem során az elnyomó rendszerek ellen hősiesen küzdő és visszatérően súlyos elnyomás alatt élt lengyel nép képviselőit, a nemzeti futballcsapatot, hogy a fekete bőrűek jogai címén az USÁ-ban gyilkos tüntetéseket folytatott, a lakosság autóit tömegével szénné égetett, az USA városainak üzleteit garmadával szétvert és csontig kifosztott rasszista mozgalom, a BLM tiszteletére térdre ereszkedjenek.

Tovább »

Brutális bankkártya lenyúlások! Most is maffiát reklámoz a Facebook.

Ránézésre gyanús volt a Facebookon a fizetett hirdetés, ami a mi képünkbe is betolakodott. Kb. 2 perc ellenőrzés után már csaknem biztos volt, hogy a bankszámlát lenyúló bűnbanda áll mögötte. 5 perc alatt az is kiderült, hogy tényleg szervezett bűnözők. A Facebook természetesen nem hajlandó levenni a hirdetést, ahogyan az esztendők során tömegével károsította meg az Emberiség minden népét és nemzetét, és közben bőszen törölte az emberi faj összes népének jogvédőit, pártjait, médiáit, jogászait, nemzeti hőseit és mindenféle civil lakosait.

Kérjük, Ön is küldje el ezt a cikket a magyar bűnüldöző szervek számára! Pl.: panasz.orfk@orfk.police.hu

Gyorscikk: Molnár F. Árpád

Tovább »

Bezárással is fenyegeti Trump a világ legfőbb betiltó médiáit, mint a Facebook és a Twitter

Trump az egész Emberiséget párt- és anyagi célból fenyegető, tiltó és üldöző social mediákról (Facebook, Twitter) elmondta: 'ellenőrizetlen hatalmuk van a cenzúrához, a tartalmak szűkítéséhez, szerkesztéséhez, megváltoztatásához, elrejtéséhez, és az állampolgárok egymás közötti, vagy a szélesebb közvélemény kommunikációjának bárminemű virtuális megváltoztatásához'.

A világ leghírhedtebb maffiacége, a Google által elrejteni akart cikkünkkel együtt!

Tovább »

Agee leleplezi a CIA-t - Lesz@rós Könyvklub (4. rész) Molnár F. Árpádtól

Szuperkompakt sorozatunk eme részében minden idők egyik legfőbb titkosszolgálati leleplezője által írt könyv kerül terítékre.
 

Tovább »

Face to face - A szólásszabadság elfojtási taktikái

2019. október 23-án rögzített ötperces párbeszéd arról, hogy az oltások kockázatait szándékosan háttérbe szorítják.

 

Cikk: Nagy Sándor (Naleksz)

Tovább »


Csillag Ösvény Jósda