2022. 10. 02., Vasárnap
Petra névnapja

Külföld

Meglőtte Reagan elnököt és embereit, hogy beteljesedjen szerelme Jodie Foster-rel. 30 év elmegyógyintézet után a YouTube-on énekel.

7 hónap kihagyás után, pár napja új dallal jelentkezett John Hinckley, aki 1981-ben megsebesítette Ronald Reagan amerikai elnököt, Thomas Delahanty rendőrt, Tim McCarthy titkosszolgálati ügynököt, valamint James Brady-t, a  Fehér Ház sajtótitkárát, aki rokkant lett. Célja az volt, hogy felhívja magára Jodie Foster amerikai színésznő figyelmét, akibe Martin Scorsese filmrendező Taxisofőr című filmje láttán lett szerelmes. Nagyjából 30 évre elmegyógyintézetbe került. Előbb rövid időkre, majd egyre tovább kiengedték, feltételekkel. Idén, 2022. június 15-ével Hinckley-t minden korlátozás alól felmentették. YouTube-csatornáját 2020-ban regisztrálta, azóta énekli gitárral főleg a saját maga által komponált műveit.

Tovább »

Halálra ítélték, mert azt mondta, Jézuson kívül senkit sem követ

A 34 évesen halálra ítélt keresztény édesapa kerékpár-szervizben, vállalkozóként javította meg egy muszlim kerékpárját, aki viszont nem volt hajlandó fizetni, mondván, hogy ő egy hithű szúfi muszlim. A szerelő Ashfaq Masih viszont azt mondta: ragaszkodik a számlához, Jézuson kívül senkit nem követ, és nem érdekli a férfi vallási státusza. A szerelőt feljelentették istenkáromlásért. A hatóságok azt a részt, hogy "én csak Jézust követem", úgy értelmezték, "nem hajlandó Mohamedet követni", amit istenkáromlásnak minősítettek. Az eset 2017-ben történt. A dolgozó családapa - mert keresztény - azóta börtönben van. A halálos ítéletet - istenkáromlás címén - most, 2022. július 4-én mondták ki. Pakisztán - ahol ez az eset is történt -, az Open Doors civil szervezet 2022-es globális keresztényüldözési indexe szerint a világ 8. legellenségesebb országa a keresztényekkel szemben.

Tovább »

A Facebook és az Instagram betiltása Európában kémkedés miatt. Meglesz? (Műsor közbeni hekkertámadásokkal)

A Facebook is közölte, bezáródott az utolsó kiskapu is. Mi lesz a világ leghírhedtebb és a Google mellett a leginkább lebukott kémszervezetével, a Facebookkal, amely minden idők legnagyobb tömegeit és az egész világot rekord hátrányosan érintő betiltó szervezete is? Ki fogja betiltani a világ népeit az amerikai demokrata párti liberális tolerancia nevében, ha egyszer nem lesz Facebook? És egyáltalán mikor sikerül megszabadulni ezen egy bizonyos amerikai párthoz, a csak nevükben demokratákhoz kötött rekord-betiltó kém- és betiltó szervezetektől, amilyen a Google-YouTube és a Facebook? Vincze Krisztián és Molnár F. Árpád - az amerikai betiltásdömping ellen megszervezve - fél tucat csatornára élőben, az élő adás után pedig mindig további helyekre is feltöltve.

Tovább »

Elon Musk a szólásszabadság helyreállítását ígéri, megvette a Twittert (Tóth Maya, Molnár F. Árpád)

Minden idők egyik legnagyobb alakja, egyúttal a világ leggazdagabb embere, a Tesla és a SpaceX űrvállalat megteremtője, Elon Musk 44 milliárd dollárért megvette a Twittert. A Twitter demokrata párti liberális toleráns vezetői közül többen szó szerint sírtak, mi lesz most, hogy a Twitteren nem csak a demokrata párt, hanem a republikánusok is szót kaphatnak, és nem csak egyféle nézet, hanem a nézetek sokasága kap helyet világszerte.

Tovább »

Pentagonos gazember pedofilozta szét a Disney-t. A cég rekordbukása. (Tóth Maya - Molnár F. Árpád)

Ron DeSantis, Florida kormányzója törvényt hozott, hogy 3. osztályos kor alatt állami intézményekben tilos szexualitást oktatni, a fölött pedig a kornak megfelelően engedélyezett. Megtorlásul a korábbi Pentagon-szóvivő, majd a Disney egyik vezetője, Geoff Morrell bejelentette, hogy a Disney minden második filmjében, meséjében stb. lesz LMBTQ-karakter (transzvesztita, transznemű, leszbikus stb.). Ron DeSantis kormányzó erre közölte: nem hagyja, hogy egy woke magáncég átvegye az irányítást Florida fölött, hanem megvonja a Disney 1967 óta (tehát több, mint fél évszázada) kivételezett adózási státuszát. Így a gyermekszexualizálás mellett elkötelezett gyermekcég mostantól annyi adót kénytelen fizetni, mint minden más magánvállalat. A pentagonos Geoff Morrell gyermekszexualizálási erőszakját a befektetők is megsínylették: a Disney részvényeinek ára harmadával esett vissza, és a befektetőknek eddig 50 milliárd dollárjába került a perverz hülyeség. Ráadásul Ron DeSantis kormányzó gyermekvédelmi törvényét a republikánus szavazók 90 %-a támogatja, de az ellenségnek számító demokrata párti szavazóknak is a fele áll a törvény oldalán. Ebből az esetből is kitűnik, hogy az amerikai multik és csatlós európai kormányaik a lakosság perdöntő demokratikus akaratával szemben akarják keresztül nemi erőszakolni saját beteges és perverz törekvéseiket.

Tovább »

Kitört az orosz-ukrán háború. Az ellenzék III. Világháborút akar. Mi a teendő? (Molnár F. Árpád)

Végtelen mennyiségű amerikai háború, kivétel nélkül sok évtizedes humanitárius katasztrófával, tönkre tett gazdasággal, anarchiával, egymást váltó katonai juntákkal és tömeggyilkos diktátorokkal. Sok kérdésre a válaszok: mi vezetett az orosz-ukrán háborúig? Mi történt eddig Ukrajnában? Kik okozták a háborút, mit akartak elérni és milyen következményekkel jártak? Kik szegték meg évtizedeken át a nemzetközi szerződéseket? Ki volt az úr és ki lett az úr? Lengyelország és Románia, a CIA és az amerikai támadó fegyverek. Mi a célja Putyinnak, mit fog elérni? Kiknek lesz jó és kiknek lesz rossz ez a háború? Az amerikai demokratizálási módszerek és eredmények Latin-Amerikától Afrikán át Ázsiáig.

Tovább »

Fegyveres terrorizmus: Kazah Majdan? Gázáremelés: gyújtogatás, gyilkolás Kazahsztánban (Éli - Naleksz)

Gázáremelésre hivatkozva, külföldi behatásra és fegyverek szétosztásával kerültek kirobbantásra a zavargások Kazahsztánban. Rendőrök tömegeit ölték meg, amerikai BLM-mintára civilek autóinak százait gyújtották fel, üzletek sorát fosztották ki és semmisítették meg stb. Élőben beszélgettek  a kazak helyzetről és sok más magyar és külföldi tanulságról, fél tucat csatornára Molnár F. Árpád és Nagy Sándor Naleksz.

Tovább »

Rendőröket fejeztek le, civil épületek százait stb. gyújtották fel - Zavargások Kazahsztánban - Az elnök nyilatkozott

Nazarbajev elnökségével, akit 2019-ben Tokajev elnök váltott, Kazahsztán - a politikai stabilitás mellett - a jelentős gazdasági növekedés, a kőolaj-, földgáz- és más ásványkincs-készletek feltárásának prosperáló országa. Azonban nem kerülte el a földgáz - Nyugat-Európában is megtapasztalt - jelentős áremelkedése. Ezt kihasználva az ellenséges erők - alvó ügynökökkel és külföldön kiképzett szó szerinti terroristákkal - Kazahsztán több városában zavargásokat robbantottak ki, civilek tömeges megtámadásával, üzletek százainak felgyújtásával, mentők, tűzoltóautók elégetésével és gyilkosságokkal.

Hiteles hírek Kazahsztánból, Kazahsztánról.

Tovább »

A szürkehályog eltávolítása fizetős, a nemváltó műtét viszont ingyenes, azaz közpénzből megy - Végre észhez tértek a franciák!

Boldogságban repes Franciaország népe. Akit megvakít a szürkehályog, az fizessen, ha látni akar, de a sokkal drágább nemváltó műtéteket a franciák adójából fizetik. Így döntött a multik és bankárok által vezényelt és ennek megfelelően népbarát, háborús fenevad gyarmatosító terrorista állam.

Tovább »

Kilakoltatások és BigTech cenzúra: az USA miatt tovább romlik az emberi jogok és a szólásszabadság helyzete az egész világon és végzetes világkatasztrófával fenyeget

Joe Biden BigTech diktatúra rendőrállama mint egy háborús övezet: statisztikailag minden amerikainak vannak olyan ismerősei, akikre a moratórium után elvileg két hónapon belül kilakoltatás várhat; a 329 milliós országban közel 3,5-4,2 millió ember. A BigTech banditaállam nem elégszik meg a tengernyi hajléktalannal, de amint a moratórium megszűnik, a saját lakosságának további 1-1,5 százalékát akarja gyorsan utcára dobni, lakásaikat pedig a leggazdagabb terroristáik kezére játszani. Az amerikai nép ellensége tehát nem egy külső hatalom, hanem az amerikai kormány és az azt folyamatosan megvesztegető tömeggyilkos és terrorista bankárok és multik.

Tovább »


Csillag Ösvény Jósda