2023. 01. 27., Péntek
Angelika névnapja

Külföld

Az abortuszt túlélő babák ellátását célzó törvényt leszavazták az amerikai demokraták

A republikánusok nyújtották be a törvénytervezetet, amelyet 220 republikánus megszavazott, 210 demokrata pedig ellene voksolt. Végül a demokrata többségi szenátus tiltotta le a törvényt. Törvény legyen az újszülött kiskutyák elásása ellen, ne vágjuk ki az iksz park fáit, de az anya úgy abortálhassa saját magzatát, hogy ne kelljen meghallgatnia a szívhangját sem, mert a nő p...nája a saját tulajdona, a szívhangtörvény pedig fasiszta - lényegében ezt nyilatkozták a szívhangtörvény ellen tüntető magyar liberális ifjak, a jövő generációjának zálogai. Anglia: elhurcolták az asszonyt, mert abortusz klinika előtt némán imádkozott.

Fél órában megvitatják Ferencz Dániel, Nagy Sándor Naleksz és Molnár F. Árpád.

Tovább »

Luxusbörtönben a Katar-gate főbűnözője. A LIBE Bizottság elnöke hazudik (Molnár F. Árpád -Tóth Maya)

19 perces műsorunk. Hazugságvizsgálat politikusok ellen: a LIBE Bizottság balliberális elnöke kijelentette, hogy a korrupciót szelektíven üldözik, ami az egyiknél bűn, az a másiknál nem, az Európai Parlamentben pedig rendszerszintű a korrupció. Hogy történt ez? Nézze meg a műsort és megtudja! Még egy hazugságvizsgálat: íme, a leghazugabb magyar politikus. Az adás Eva Kaili és társai, valamint a Qatar-gate világbotrányával indul. További témánk: az Európai Parlament tele van amerikai ügynökökkel és szó szerinti kémekkel.

Tovább »

Kártérítést kaptak a rabszolgatartók utódai 2015-ben is, most ismét kapnak (Naleksz - Molnár F.)

28 perces műsor: A térdelő és térdepeltető Nagy-Britannia 2015-ben még mindig fizette a kártérítéseket a rabszolgatartók dúsgazdag utódainak, mert szegényeknek le kellett mondaniuk a rabszolgáik ingyen munkájáról - a rabszolgaság eltörlése miatt. A rabszolgáknak és utódaiknak a náci Anglia azóta sem fizetett. A fasiszta brit gyarmatosító állam most Barbadoson folytatja emberjogi bohóckodásait: szokás szerint csak névleg szüntették meg Barbados gyarmati besorolását, miközben angol bábkormány ül ott is az állam élén. Így a bábkormány most sem az áldozatok és utódaik, hanem névleg Barbados állam részére követel kártérítést Angliától. Az angolok által átadott pénzeknek aztán - ahogyan a volt gyarmatokon sok esetben gyermekrabszolgákkal kitermelt ásványkincsekkel teszik - minimum a 90 %-át Barbados átadja a megszálló maffiaállam, Anglia részére. Az amerikai demokrata párti liberális toleránsok és a Disney, a McDonald's, a Coca-Cola, a CNN és a többi képmutató, hazug, gyarmatosító öröknáci pedig LMBTQ-rongyot rázva tapsolhatnak az emberi jogok sátáni bohóckodásán, megünnepelve saját múlhatatlan és lecserélhetetlen örök fasizmusukat, embertelenségüket, hazugságaikat és féktelen kapzsiságukat.

Tovább »

Szamizdat: Betiltott igazságok és kötelező hazugságok a háborúról

Amikről szó esik, a nyugati politikában és a jobb-, valamint baloldali médiákban jobbára eltitkolt és letagadott tények, ismeretek és elemzések. A valóság. Akik mégis beszélnek róla, másnap kirekesztik a politikából, elrejtik a médiából. Kötelező az egységes hazudozás, kötelező a mesében való részeg tántorgás. A nyugat - mint a Covid vagy az LMBTQ erőszak és propaganda idején - olyan, mint a bolond, aki az agydaganatát lábüszkösödésként kezeli. Így az egészséges lábát levágja, az agydaganat létét pedig elhallgatja és letagadja. Ezért a beteg meghal.

Tovább »

Meglőtte Reagan elnököt és embereit, hogy beteljesedjen szerelme Jodie Foster-rel. 30 év elmegyógyintézet után a YouTube-on énekel.

7 hónap kihagyás után, pár napja új dallal jelentkezett John Hinckley, aki 1981-ben megsebesítette Ronald Reagan amerikai elnököt, Thomas Delahanty rendőrt, Tim McCarthy titkosszolgálati ügynököt, valamint James Brady-t, a  Fehér Ház sajtótitkárát, aki rokkant lett. Célja az volt, hogy felhívja magára Jodie Foster amerikai színésznő figyelmét, akibe Martin Scorsese filmrendező Taxisofőr című filmje láttán lett szerelmes. Nagyjából 30 évre elmegyógyintézetbe került. Előbb rövid időkre, majd egyre tovább kiengedték, feltételekkel. Idén, 2022. június 15-ével Hinckley-t minden korlátozás alól felmentették. YouTube-csatornáját 2020-ban regisztrálta, azóta énekli gitárral főleg a saját maga által komponált műveit.

Tovább »

Halálra ítélték, mert azt mondta, Jézuson kívül senkit sem követ

A 34 évesen halálra ítélt keresztény édesapa kerékpár-szervizben, vállalkozóként javította meg egy muszlim kerékpárját, aki viszont nem volt hajlandó fizetni, mondván, hogy ő egy hithű szúfi muszlim. A szerelő Ashfaq Masih viszont azt mondta: ragaszkodik a számlához, Jézuson kívül senkit nem követ, és nem érdekli a férfi vallási státusza. A szerelőt feljelentették istenkáromlásért. A hatóságok azt a részt, hogy "én csak Jézust követem", úgy értelmezték, "nem hajlandó Mohamedet követni", amit istenkáromlásnak minősítettek. Az eset 2017-ben történt. A dolgozó családapa - mert keresztény - azóta börtönben van. A halálos ítéletet - istenkáromlás címén - most, 2022. július 4-én mondták ki. Pakisztán - ahol ez az eset is történt -, az Open Doors civil szervezet 2022-es globális keresztényüldözési indexe szerint a világ 8. legellenségesebb országa a keresztényekkel szemben.

Tovább »

A Facebook és az Instagram betiltása Európában kémkedés miatt. Meglesz? (Műsor közbeni hekkertámadásokkal)

A Facebook is közölte, bezáródott az utolsó kiskapu is. Mi lesz a világ leghírhedtebb és a Google mellett a leginkább lebukott kémszervezetével, a Facebookkal, amely minden idők legnagyobb tömegeit és az egész világot rekord hátrányosan érintő betiltó szervezete is? Ki fogja betiltani a világ népeit az amerikai demokrata párti liberális tolerancia nevében, ha egyszer nem lesz Facebook? És egyáltalán mikor sikerül megszabadulni ezen egy bizonyos amerikai párthoz, a csak nevükben demokratákhoz kötött rekord-betiltó kém- és betiltó szervezetektől, amilyen a Google-YouTube és a Facebook? Vincze Krisztián és Molnár F. Árpád - az amerikai betiltásdömping ellen megszervezve - fél tucat csatornára élőben, az élő adás után pedig mindig további helyekre is feltöltve.

Tovább »

Elon Musk a szólásszabadság helyreállítását ígéri, megvette a Twittert (Tóth Maya, Molnár F. Árpád)

Minden idők egyik legnagyobb alakja, egyúttal a világ leggazdagabb embere, a Tesla és a SpaceX űrvállalat megteremtője, Elon Musk 44 milliárd dollárért megvette a Twittert. A Twitter demokrata párti liberális toleráns vezetői közül többen szó szerint sírtak, mi lesz most, hogy a Twitteren nem csak a demokrata párt, hanem a republikánusok is szót kaphatnak, és nem csak egyféle nézet, hanem a nézetek sokasága kap helyet világszerte.

Tovább »

Pentagonos gazember pedofilozta szét a Disney-t. A cég rekordbukása. (Tóth Maya - Molnár F. Árpád)

Ron DeSantis, Florida kormányzója törvényt hozott, hogy 3. osztályos kor alatt állami intézményekben tilos szexualitást oktatni, a fölött pedig a kornak megfelelően engedélyezett. Megtorlásul a korábbi Pentagon-szóvivő, majd a Disney egyik vezetője, Geoff Morrell bejelentette, hogy a Disney minden második filmjében, meséjében stb. lesz LMBTQ-karakter (transzvesztita, transznemű, leszbikus stb.). Ron DeSantis kormányzó erre közölte: nem hagyja, hogy egy woke magáncég átvegye az irányítást Florida fölött, hanem megvonja a Disney 1967 óta (tehát több, mint fél évszázada) kivételezett adózási státuszát. Így a gyermekszexualizálás mellett elkötelezett gyermekcég mostantól annyi adót kénytelen fizetni, mint minden más magánvállalat. A pentagonos Geoff Morrell gyermekszexualizálási erőszakját a befektetők is megsínylették: a Disney részvényeinek ára harmadával esett vissza, és a befektetőknek eddig 50 milliárd dollárjába került a perverz hülyeség. Ráadásul Ron DeSantis kormányzó gyermekvédelmi törvényét a republikánus szavazók 90 %-a támogatja, de az ellenségnek számító demokrata párti szavazóknak is a fele áll a törvény oldalán. Ebből az esetből is kitűnik, hogy az amerikai multik és csatlós európai kormányaik a lakosság perdöntő demokratikus akaratával szemben akarják keresztül nemi erőszakolni saját beteges és perverz törekvéseiket.

Tovább »

Kitört az orosz-ukrán háború. Az ellenzék III. Világháborút akar. Mi a teendő? (Molnár F. Árpád)

Végtelen mennyiségű amerikai háború, kivétel nélkül sok évtizedes humanitárius katasztrófával, tönkre tett gazdasággal, anarchiával, egymást váltó katonai juntákkal és tömeggyilkos diktátorokkal. Sok kérdésre a válaszok: mi vezetett az orosz-ukrán háborúig? Mi történt eddig Ukrajnában? Kik okozták a háborút, mit akartak elérni és milyen következményekkel jártak? Kik szegték meg évtizedeken át a nemzetközi szerződéseket? Ki volt az úr és ki lett az úr? Lengyelország és Románia, a CIA és az amerikai támadó fegyverek. Mi a célja Putyinnak, mit fog elérni? Kiknek lesz jó és kiknek lesz rossz ez a háború? Az amerikai demokratizálási módszerek és eredmények Latin-Amerikától Afrikán át Ázsiáig.

Tovább »


Csillag Ösvény Jósda