2022. 05. 16., Hétfő
Botond,Mózes névnapja

Külföld

Elon Musk a szólásszabadság helyreállítását ígéri, megvette a Twittert (Tóth Maya, Molnár F. Árpád)

Minden idők egyik legnagyobb alakja, egyúttal a világ leggazdagabb embere, a Tesla és a SpaceX űrvállalat megteremtője, Elon Musk 44 milliárd dollárért megvette a Twittert. A Twitter demokrata párti liberális toleráns vezetői közül többen szó szerint sírtak, mi lesz most, hogy a Twitteren nem csak a demokrata párt, hanem a republikánusok is szót kaphatnak, és nem csak egyféle nézet, hanem a nézetek sokasága kap helyet világszerte.

Tovább »

Pentagonos gazember pedofilozta szét a Disney-t. A cég rekordbukása. (Tóth Maya - Molnár F. Árpád)

Ron DeSantis, Florida kormányzója törvényt hozott, hogy 3. osztályos kor alatt állami intézményekben tilos szexualitást oktatni, a fölött pedig a kornak megfelelően engedélyezett. Megtorlásul a korábbi Pentagon-szóvivő, majd a Disney egyik vezetője, Geoff Morrell bejelentette, hogy a Disney minden második filmjében, meséjében stb. lesz LMBTQ-karakter (transzvesztita, transznemű, leszbikus stb.). Ron DeSantis kormányzó erre közölte: nem hagyja, hogy egy woke magáncég átvegye az irányítást Florida fölött, hanem megvonja a Disney 1967 óta (tehát több, mint fél évszázada) kivételezett adózási státuszát. Így a gyermekszexualizálás mellett elkötelezett gyermekcég mostantól annyi adót kénytelen fizetni, mint minden más magánvállalat. A pentagonos Geoff Morrell gyermekszexualizálási erőszakját a befektetők is megsínylették: a Disney részvényeinek ára harmadával esett vissza, és a befektetőknek eddig 50 milliárd dollárjába került a perverz hülyeség. Ráadásul Ron DeSantis kormányzó gyermekvédelmi törvényét a republikánus szavazók 90 %-a támogatja, de az ellenségnek számító demokrata párti szavazóknak is a fele áll a törvény oldalán. Ebből az esetből is kitűnik, hogy az amerikai multik és csatlós európai kormányaik a lakosság perdöntő demokratikus akaratával szemben akarják keresztül nemi erőszakolni saját beteges és perverz törekvéseiket.

Tovább »

Kitört az orosz-ukrán háború. Az ellenzék III. Világháborút akar. Mi a teendő? (Molnár F. Árpád)

Végtelen mennyiségű amerikai háború, kivétel nélkül sok évtizedes humanitárius katasztrófával, tönkre tett gazdasággal, anarchiával, egymást váltó katonai juntákkal és tömeggyilkos diktátorokkal. Sok kérdésre a válaszok: mi vezetett az orosz-ukrán háborúig? Mi történt eddig Ukrajnában? Kik okozták a háborút, mit akartak elérni és milyen következményekkel jártak? Kik szegték meg évtizedeken át a nemzetközi szerződéseket? Ki volt az úr és ki lett az úr? Lengyelország és Románia, a CIA és az amerikai támadó fegyverek. Mi a célja Putyinnak, mit fog elérni? Kiknek lesz jó és kiknek lesz rossz ez a háború? Az amerikai demokratizálási módszerek és eredmények Latin-Amerikától Afrikán át Ázsiáig.

Tovább »

Fegyveres terrorizmus: Kazah Majdan? Gázáremelés: gyújtogatás, gyilkolás Kazahsztánban (Éli - Naleksz)

Gázáremelésre hivatkozva, külföldi behatásra és fegyverek szétosztásával kerültek kirobbantásra a zavargások Kazahsztánban. Rendőrök tömegeit ölték meg, amerikai BLM-mintára civilek autóinak százait gyújtották fel, üzletek sorát fosztották ki és semmisítették meg stb. Élőben beszélgettek  a kazak helyzetről és sok más magyar és külföldi tanulságról, fél tucat csatornára Molnár F. Árpád és Nagy Sándor Naleksz.

Tovább »

Rendőröket fejeztek le, civil épületek százait stb. gyújtották fel - Zavargások Kazahsztánban - Az elnök nyilatkozott

Nazarbajev elnökségével, akit 2019-ben Tokajev elnök váltott, Kazahsztán - a politikai stabilitás mellett - a jelentős gazdasági növekedés, a kőolaj-, földgáz- és más ásványkincs-készletek feltárásának prosperáló országa. Azonban nem kerülte el a földgáz - Nyugat-Európában is megtapasztalt - jelentős áremelkedése. Ezt kihasználva az ellenséges erők - alvó ügynökökkel és külföldön kiképzett szó szerinti terroristákkal - Kazahsztán több városában zavargásokat robbantottak ki, civilek tömeges megtámadásával, üzletek százainak felgyújtásával, mentők, tűzoltóautók elégetésével és gyilkosságokkal.

Hiteles hírek Kazahsztánból, Kazahsztánról.

Tovább »

A szürkehályog eltávolítása fizetős, a nemváltó műtét viszont ingyenes, azaz közpénzből megy - Végre észhez tértek a franciák!

Boldogságban repes Franciaország népe. Akit megvakít a szürkehályog, az fizessen, ha látni akar, de a sokkal drágább nemváltó műtéteket a franciák adójából fizetik. Így döntött a multik és bankárok által vezényelt és ennek megfelelően népbarát, háborús fenevad gyarmatosító terrorista állam.

Tovább »

Kilakoltatások és BigTech cenzúra: az USA miatt tovább romlik az emberi jogok és a szólásszabadság helyzete az egész világon és végzetes világkatasztrófával fenyeget

Joe Biden BigTech diktatúra rendőrállama mint egy háborús övezet: statisztikailag minden amerikainak vannak olyan ismerősei, akikre a moratórium után elvileg két hónapon belül kilakoltatás várhat; a 329 milliós országban közel 3,5-4,2 millió ember. A BigTech banditaállam nem elégszik meg a tengernyi hajléktalannal, de amint a moratórium megszűnik, a saját lakosságának további 1-1,5 százalékát akarja gyorsan utcára dobni, lakásaikat pedig a leggazdagabb terroristáik kezére játszani. Az amerikai nép ellensége tehát nem egy külső hatalom, hanem az amerikai kormány és az azt folyamatosan megvesztegető tömeggyilkos és terrorista bankárok és multik.

Tovább »

Gender kamutanulmányokat adtak be, a libsi tudós lapok csontra benyelték (Molnár F. Árpád)

Valódi liberálisok verték át az álliberális áltudomány fasiszta fajelméletének és genderfasizmusának kirekesztő és gyűlölködő áltudós lobbiját. A kamutanulmányok közt olyanokat olvashatunk, mint pl. a portland-i hím kutyák - mert a femináci fajelméletben a férfiak köztudottan gonoszak - így és így erőszakolják meg a nőstény kutyákat, de gendernáci stílusban átírták Adolf Hitler Mein Kampfjának egyik fejezetét is, és mint korunk multinacionális, demokrata párti, liberális és toleráns tudományos posztulátumaként adták át ezt is - az idióta liberális áltudomány tapsvihara közepette - az Emberiségnek. Műsorunk a Coca-Cola, a McDonald's, az Ikea, az RTL Klub, a Facebook, a Twitter, a YouTube Inc., a Google, Joe Biden, Mark Rutte, a CNN és szintén fasiszta társaik őrült világáról. Tehát az amerikai multik részéről elindított és a világra nemi erőszakolt elmebetegségek tébolyparadicsomáról.

Tovább »

Hangfegyverrel támadták Ausztria amerikai diplomatáit, azaz kémeit. Amikor a Hóhért akasztják. (Molnár F. Árpád)

Elhallgatott titkokkal, összefüggésekkel, sok tudással, nem holmi újságírói szakismeretekkel Molnár F. Árpád. Nemzetbiztonság, hozzáférhető terrorizmus, elrettentő jelen.

Tovább »

Lukasenko gépeltérítése vs nyugati gépeltérítések. Snowden elleni nyugati gyilkossági szervezkedés. (Molnár F. Árpád és Vincze Krisztián)

Konkrét állami gépeltérítések, Raman Prataszevics fehérorosz ellenzéki aktivista kapcsán Lukasenka fehérorosz elnök általi repülőgép-leszállítása, amerikai gyarmatosítás, Evo Morales bolíviai elnök elleni repülőgép-eltérítés, Julian Assange és Edward Snowden, minden idők legnagyobb titkosszolgálati leleplezői elleni nyílt amerikai állami gyilkossági uszítások stb. Az élő adásban Vincze Krisztián villamosmérnök, jogvédő, tudósító és Molnár F. Árpád médiaalapító, jogvédő egyesületi elnök.

Tovább »


Csillag Ösvény Jósda