2024. 05. 29., Szerda
Magdolna névnapja

Külföld

Klaus Schwab-ék pert indítottak, hogy Trump soha többé ne írhasson a Twitteren (új neve: X)

A Világgazdasági Fórum vezetője, Klaus Schwab - aki a Covid-19 járvány alatt nyíltan meghirdetett Great Reset programjában közölte, hogy céljuk elvenni az Emberiség összes magántulajdonát, hogy onnantól az állam (ők) adjanak minden túléléshez szükséges dolgot - pert indított annak érdekében, hogy Donald Trump, az USA előző elnöke és a republikánusok következő elnökjelöltje ne tehessen többé közzé semmit az Elon Musk által megvásárolt Twitteren, amit Musk X-nek nevezett át. Trump ezt a Twitter-oldalán tette közzé, amely a legfrissebb bejegyzése. A szupergazdagok nem is titkolják, hogy ők álltak az USA történelmének a maga nemében legszégyenteljesebb diktatorikus és despotikus globális cenzúrái és betiltásai mögött, miközben el akarják hallgattatni azt az elnökjelöltet is, akit a banánköztársasággá degradálódott USA lakosságának fele amerikai elnöknek akar.

Tovább »

Innen vannak a Hamasz rakétái, hogy egy nap több ezret tudott kilőni

5 perces villámtömör összefoglaló cikk arról, mi az izraeli-palesztin konfliktus eredete, honnan vannak a Hamasz fegyverei, valamint kik támogatják a Hamaszt és hogyan? (Indexkép: Friss izraeli támadás Gázában)

Tovább »

Afrika népeinek elegük van a gyarmatosításból (Vincze Krisztián - Molnár F. Árpád)

18 perces műsorunkban a Nigerben lezajlott puccs elején beszéltek az okokról Vincze és Molnár. A műsorban ismertetésre kerülnek afrikai demokratikus vezetők is, akiket ezért az amerikai és európai gyarmatosítók megbuktattak és meggyilkoltak, a helyükre pedig tömeggyilkos despota bábokat ültettek, felszámolva a demokratikus berendezkedést és visszaállítva a nyugati gondoskodással együtt járó terrort és kizsákmányolást. (Az indexképet mesterséges intelligenciával készítettük.)

Tovább »

Prigozsin halálát így írta meg előre Molnár F. Árpád - szemben a médiával és szakértők sokaságával

A Wagner csoport vezetője tegnap zuhant le magánrepülővel, további 6 utas és 3 fő személyzet társaságában. Mindenki meghalt. A gép zuhanását látva Molnár tegnap azt mondta, ez nem műszaki hibára vagy hajtómű robbanásra utal, hanem leginkább vagy nagy erejű pokolgépre vagy rakétatámadásra hasonlít. (A világsajtó rakétatámadást emlegetett.) Prigozsin két hónappal ezelőtti, Putyin elleni lázadásakor a biztonságpolitikai szakértők és a média mindenféle összeesküvéselméletet gyártottak, hogy a lázadás lehet egy megtervezett koreográfia Putyin részéről, lehet figyelem-elterelés, meg ha igaz is, Putyin megbocsájthatja stb., de Molnár F. Árpád ezeket nem fogadta el. Idézzük, miként és mikkel magyarázta Prigozsin feltétlen végét és állami gyilkosságának szükségességét.

Tovább »

Biden CIA-igazgatója 1995-től figyelmeztetett a háború lehetőségére, ha az USA NATO-terjeszkedést folytat

Többek között William J. Burns, Joe Biden mostani CIA-igazgatója már 1995 óta figyelmeztetett titkos memóiban a NATO Oroszországgal szembeni bővítésének provokatív hatására, és hogy amit az USA tesz, Oroszországban minden részről ellenségességet okoz.

Szerkesztő: Molnár F. Árpád
a The Conversation cikke alapján

Tovább »

A nyugati államok amerikai gyarmatosításáról írnak Fehéroroszország állami lapjában

Fehéroroszország (Belarusz) eltitkolt ország, aminek álláspontját szinte soha, egyetlen nyugati médiában sem engedik. Nem is csoda, hiszen a nyugati lakosság zömének gondolataival szinte minden téren egyező gondolatokat hirdetnek, amiket a nyugati pártok és a nyugati média minden erővel igyekeznek elhallgatni, egy párhuzamos valóságba helyezve magukat, népmentesen játszva a nem létező demokráciát. Ludmilla Gladkaya (Людмила ГЛАДКАЯ) cikke az 1927-ben alapított Fehéroroszország ma nevű újságban jelent meg 30-án. Ezt a cikket olvashatják most magyarul. A lap Fehéroroszország elnöki adiminisztrációjának tulajdonában van.
(A cikket mesterséges intelligenciába is betápláltuk, amely többek között a cikk elején látható képeket képzelte el. A számítógép értelmezését is elolvashatják a cikk után.)

Tovább »

Sok a halott a Google-YouTube vezetése miatt, most egy 5 éves kisfiú halt meg

Az esetre mesterséges intelligencia hívta fel a figyelmünket. A Google-YouTube vezetői, Sundar Pichai Google-igazgató és Neal Mohan YouTube-igazgató ámokfutásának rengeteg halálos áldozata van, de csak ritkán kerül világsajtóba egy-egy ügy. A két vezető az internetes történelem legdurvább politikai cenzora, akik őrülten vettek üldözőbe számos, a YouTube-on publikáló magyar keresztény közösséget, független médiát, jogvédő szervezetet és jobboldali médiákat is. A politikai tisztogatások tehát mindenre kiterjedtek, ami nem fekszik a Joe Biden által vezetett militáns és drogos eszelősséggel átszexualizált amerikai demokrata pártnak. Ennek mentén tiltották be a keresztény és jogvédő elnök médiaalapító 2000-es évek óta működő csatornáját, a Multimédia Hírháttért is - mint azt részletesen ismertettük és bizonyítottuk: abszolút hamis vádak alapján.

Tovább »

Zelenszkij: tegyük tönkre a magyar gazdaságot az olajvezeték felrobbantásával

Az ukrán elnök szavait a The Washington Post hozta nyilvánosságra - a lap birtokába került szigorúan titkos Pentagon-anyagokra hivatkozva -, miután Zelenszkijt lehallgatta az amerikai titkosszolgálat. Zelenszkij a Barátság kőolajvezeték felrobbantását kezdeményezte, mondván: ezzel tönkre teheti a magyar gazdaságot, amely nagy mértékben az orosz olajra épül. Az amerikai hírszerzési jelentésekből az is kiderült, Zelenszkij légi úton megtámadná Oroszországot, közben pedig orosz városokat foglalna el az ukrán hadsereggel, azzal az indokkal, hogy így jobbak lennének a tárgyalási feltételei. Ha Zelenszkij - amerikai megbízásra, mert másképp lehetetlen - felrobbantaná a Barátság olajvezetéket, akkor az USA immáron két NATO-szövetségese olajvezetékét semmisítené meg, a németek után a magyarokét, ezzel szolgálva halmazatban Európa gazdaságának tönkre tételét. Csak míg Németországét közvetlenül semmisítette meg, addig a magyarokét közvetve tenné.

Tovább »

Kiderült: a Google és/vagy a YouTube igazgatója adta utasításba, mely magyar csatornákat üldözzenek és tiltsanak be

(A képen Sundar Pichai és Neal Mohan.) Az alábbiakat előbb olvashatják az Interneten, mint az megérkezett volna Sundar Pichai Google-, Neal Mohan YouTube- és Bíró Pál magyarországi Google-igazgatókhoz, továbbá pl. az amerikai nagykövet David Pressman-hez. Állandóan fogunk bizonyítékokat teregetni, de az eme levélben foglaltak is olyan eszközként szolgálnak, amik bizonyítják, hogy a Google-YouTube kézi vezérlésre indított hamis vádas támadásokat és tiltott be magyarországi független, keresztény és jobboldali médiákat, folytatja a még meglévők üldözését, és az is egyértelmű, lényegében bizonyított, hogy a bizonyítottan hamis vádas amerikai támadásokra Sundar Pichai Google-igazgató és/vagy Neal Mohan YouTube-igazgató adtak utasítást illetve döntöttek személyesen arról, kik ellen és hogyan kell fellépni. A cégen belüli legfőbb felelősökként szóba jönnek még a többségi részvényes alapítók, Larry Page és Sergey Brin. Pichai és Mohan cégének személyes célja a magyarországi médiapluralizmus és sokszínűség felszámolása, személyes célja a független és keresztény hangok megsemmisítése, ezért mostantól nekünk is személyes célunk és életcélunk a magyarországi és amerikai szólásszabadság, sajtószabadság, lelkiismereti és vallásszabadság helyreállítása.

Tovább »

Google spying scandals. Banning mafiaism against Hungary and the countries of the world

The shocking exposé letter addressed to the director of Google Hungary and sent simultaneously to the Hungarian National Security Office (secret service), as well as to other places, was posted on February 20, 2020. It provides a criminal and human rights overview of the intolerable abuse of power by Google and YouTube against the whole world, which may be unprecedented in Hungarian-language sources.

Tovább »


Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda