2021. 04. 13., Kedd
Ida névnapja

Hírek

Meleg Hírek, Szép Dobrev, Kis Vírus, Kis Oltás - Spontán Kérdések, Spontán Válaszok (Nagy Sándor Naleksz - Molnár F. Árpád)

Pintér Sándor és megyei rendőrfőkapitány bűntársa stb. 66 szerelvény hosszú olajmaffia vonatát megbuktató Dr. Szeszák Gyula hajdú-bihar megyei főügyészen keresztül ismerték meg egymást Nagy Sándor (Naleksz) és Molnár F. Árpád. Azóta együtt dolgoznak. Nagy Sándor jobbára teljesen láthatatlan, de a legfőbb háttérmunkatársaink között van a 2000-es évek óta. Most ismét nyilvános, élő műsorban látható és hallható együtt Molnár F. Árpád és Nagy Sándor (Naleksz).

Tovább »

Szivárványos, térdelő BLM LMBTQ szobor, a szabadság nemzeti jelképét gyalázó kerti törpe (Molnár F. Árpád élőben)

A Jézus Krisztus halálának és feltámadásának globális ünnepére állította ki a mindössze egy napig álló, majd ledöntött szivárvány színű LMBTQ kerti törpe és fajelméleti szexszobrot Baranyi Krisztina, az ellenzék budapesti, IX. kerületi polgármestere. Pedig nagyon mondták neki, hogy ne tegye.

Tovább »

Gyilkosság, TEK! Szexmunkát vállaltam deviza miatt! (Hegedűs Titanilla (Lilltiy_69) - Molnár F. Árpád)

Devizahitel, prostitúció, botrányok a rendőrkapitánnyal és Hernádi Zsolt MOL-vezérigazgató unokaöccsével. Élettársát megölhették, házukat elárverezték, munkáját a rendőrség szabotálja. Hegedűs Titanilla a kalandos életéről beszél.

Tovább »

Végrehajtás: Alapismeretek, amikről mindenkinek tudni kell! - És Utcajogász a Partizánon (Molnár F. Árpád)

Gyakran perdöntően fontos, máshol nem tárgyalt alapismeretek a végrehajtásokkal kapcsolatban. Továbbá: ahol több vagy sok a pénz, ott már nem mondják el az elkövetők nevét; így a konkrét bírói felelősből vagy elkövetőből bíróság lesz, az elkövető végrehajtó neve pedig szintén elhallgatásra kerül, belőle egyszerűen csak végrehajtó lesz.

Tovább »

Pedofil egyetemi oktatót véd a gyámügy? Állami terrorral kényszerítik a fiút a zaklató nagynénihez! (Az édesanyával Molnár F. Árpád beszélget)

Döbbenetes részletekkel Nelli, aki az édesanya és Molnár F. Árpád vezető jogvédő vehemens módon az egyetemen oktató nagynéni tetteiről és az őt látványosan mosogató, az ügyeket tetten érten eltussoló gyámhivatal konkrét lépéseiről.

Tovább »

Hamarosan a magyarok is térdelhetnek. Hatalmas a lengyelek felháborodása, amiért a gyarmatosítók le akarták térdeltetni őket az USÁ-t felgyújtott afrikai rasszista BLM előtt

Hatalmas felháborodást váltott ki Lengyelországban a gyarmatosító bankárista liberálisoknak a következő akciója is, amikor az angol-lengyel futballmérkőzésen akarták rávenni a Világtörténelem során az elnyomó rendszerek ellen hősiesen küzdő és visszatérően súlyos elnyomás alatt élt lengyel nép képviselőit, a nemzeti futballcsapatot, hogy a fekete bőrűek jogai címén az USÁ-ban gyilkos tüntetéseket folytatott, a lakosság autóit tömegével szénné égetett, az USA városainak üzleteit garmadával szétvert és csontig kifosztott rasszista mozgalom, a BLM tiszteletére térdre ereszkedjenek.

Tovább »

Mind a 4 gyereküket elvették, a hivatal azóta is nyíltan törvényszegő (Riba Norbert és felesége, Riba Anikó, valamint Molnár F. Árpád)

Élő beszámoló és ismertetések a 4 gyermekes házaspárral, Riba Norberttel és Anikóval, Molnár F. Árpád műsorában.

Tovább »

Az ATV eltussolja és törli az oltások mellékhatásairól szóló beszámolókat. (Falus Ferenc v. Boldogkői Zsolt)

Az ATV Falus Ferenccel készített interjút. A méréskor 40 hozzászólásból 2-t törölt: az egyik Multimédia Hírháttértől való és abszolút kifogásolhatatlan, sőt, büntetőjogba ütközhet a törlése is. Az ATV - szokásához hűen - a tartalmi kommentet most is megsemmisítette, de a mocskolódásokat, amik a saját interjúalanyuk, Falus Ferenc volt tiszti főorvos ellen irányultak és feljelentés esetén büntetőjogi kategóriák, otthagyta. A műsorban Vona Gábor hasonló gyakorlatáról is, konkrét példával.

Tovább »

Kérdezz, Felelek! Írj Témát! (Molnár F. Árpád)

Molnár F. Árpád élőben válaszolt élőben feltett nézői kérdések sokaságára.

Tovább »

Maszk miatt büntették a bolond rendőrök, mert magányosan ment Iván kietlen utcáján. És ez fertőz. Mármint az orbáni grázi diliházas hülyeség.

A grázi diliház ápoltjai is jókat derülhetnének Bella Péter iváni lakos esetén, aki a Facebook-oldalán osztotta meg fotókkal és bizonyítékkal, hogy a hibbant rendőrök azért büntették meg 5 ezer forintra, mert miután kilépett a kicsiny település kicsiny boltjából, 10 méteren át levette a maszkot a kietlen utcán. Az általunk eltartott hibbant rendőrök nyomott, ám de annál betegebb, deviáns és retardált álláspontja szerint márpedig aki a kietlen sztyeppén, az üres pusztában vagy a füves legelőkön, netán a Góbi sivatagban leveszi a maszkot, az megfertőzi a szöcskét, a tücsköt, a fapapucsot és az egeret. Maszkhordás a szavannán, azaz bolond orbáni lyukból bolond szél fúj.

Tovább »


Csillag Ösvény Jósda