2021. 09. 24., Péntek
Gellért,Mercédesz névnapja

Hírek

Az intim klubok és bulik legfőbb szervezője. Kik és milyenek? - Beszélgetés Ferencz Dániellel.

Nemzetközi szinten is ismert, Magyarország legfőbb poliszexuális találkozóinak, rendezvényeinek szervezője lehet. Az egyik szélsőség szerint transzfób is, a másik szerint transzlobbista, pedig csak nem szélsőséges. Szakterületei a fétisek és a BDSM. Beszélgetünk vele sok más mellett a Pride-ról, az LMBTQ-ról és az orbáni gyermekvédelmi törvényről is. Filozofikus alkat, tájékozott a politikában is, így a napi problémák és az elmélyültebb dologi tartalmak is napirendre kerülnek. Tekintsen ki szűk, begyepesedett és szürke, mindennapi és egybites világából, és tanuljon mást is azon kívül, hogy hajrá/fúj Gyurcsány és hajrá/fúj Orbán. Azaz pl. mik vannak a megélhetési politikusok és sajtósaik által körbekerített baromfiudvar kerítésén túl.

Tovább »

Mire maszturbálnak a figyelők? Pegazus kémbotrány. (Vincze Krisztián - Molnár F. Árpád)

Belső titkosszolgálati ismeretek alapján. A különböző pártok és kormányok eltérő mértékben úsznak az illegális szexista örvénylő moslékban, de nem véletlenül nevezik ki a szexuális bűnözőket az erkölcsök és a szexuális iránymutatás legfőbb bálványaivá.

Tovább »

Rettegj, magyar, ingatlanpiaci lufi! (Vincze Krisztián - Molnár F. Árpád)

Élő adásban, egyszerre több csatornára közvetítve Vincze Krisztián villamosmérnök és Molnár F. Árpád.

Tovább »

Bíróságról jöttünk, Rezsi Szilárd feljelentett minket zaklatásért (Vincze Krisztiánt interjúvolta Molnár F. Árpád)

A közpénzből dúsgazdag fideszes bankárfetisiszta úgynevezett népképviselő, Németh Szilárd, aki tehát sosem áll szóba a szavazópolgárokkal, a devizahitelesekkel, az otthonvédőkkel stb. stb. stb., azt sérelmezte, hogy a saját pénzükön a devizahiteleseket és a kilakoltatás előtt álló magyar családok tízezreit védelmező csoport Rezsi Szilárd kifosztottak pénzéből vett házánál kereste, válaszokat várva. Orbán általunk eltartott népképviselője ekkor végre hajlandó volt szóba állni, noha nem az őt eltartó lakossággal, hanem a politikai rendőrséggel, a politikai ügyészséggel és a politikai bírósággal. A Fidesznek az ötletet arra, hogy üldözni kell azokat a civileket, akik politikus házához mennek demonstrálni, Gyurcsány Ferenc adta, Gyurcsány kérte ezt a Fidesztől, hozzák törvénybe a kiváltságosok eme fasiszta faji védelmét is.

Tovább »

Bizonyítékokkal! Fizette a devizahitelt, de nem tud és nem akar elszámolni az uzsoracég (Kitka Ilona - Molnár F. Árpád)

Egyértelmű bizonyítékokkal mutatjuk be az amúgy általános helyzetet, ebben a demokráciának nevezett imperialista maffiokrata kuplerájban.

Tovább »

Megoldással! Öngyilkos lett a diák, mert társai gyalázták. Így kell megelőzni szinte az összes esetet!

Osváth (Bullying) Zsolt, azaz VV Zsolt úgynevezett liberális és toleráns mocskolódásait idézi annak a 16 éves Tisza Gábornak az esete, aki csőcselék osztálytársai állandó moslékhányásai elől az öngyilkosságba menekült. A baktalórántházi Vay Ádám szakképző iskolába és gimnáziumba járó fiú édesanyja, Lovas Edina így írt a fia eltűnése után, mielőtt megtudta, tényleg öngyilkos lett: "Az iskolában problemái voltak az osztálytársaival, piszkálták, cikiztek, volt olyan kijelentese is,hogy inkább a halál mint az iskola, valószínűleg ez állhat az eltűnese háttereben." Gábor holttestére, a pusztában, végül a nevelőapja talált.

Tovább »

Hazátlanok gyűlölettámadása Tóth Gabi magyar klipje miatt. Ami nemzeti, csak magyarkodás?

1000 popzenei klipből 1000 csak a szexről és a multik dicsőítéséről szól. Örül is a magyar, minden klipet minimum több százezres nézettséggel és 95 százalék fölötti lájkkal jutalmaz. De mi történik, ha valaki megtöri a szeméttelep minőségét, és megemlíti a magyarságot? Rögtön ráugrik a bolygón öngyűlölő hírében álló trianoni maradvány, miért nem kizárólag szexista hulladékot gyárt, mint mindenki más. Nem az a baj, miért nem énekli meg 1000-ből 1000 popzenész a magyarság szeretetét, hanem az, miért akad bárki, aki szex és Coca-Cola helyett a magyarságot egyáltalán megemlíti magyar állampolgárként. Egy vesztes nemzet önsorsrontó, öngyűlölő kínlódása ez, egy olyan népé, amelynek területe és lakossága kétharmadát nem háború közben, hanem egy tollvonással vették el, majd másnap mindenki bement dolgozni, és ezt teszi több, mint 100 éve: robotolva gyarmatosító multijainak, és tömve rabszolgaként és csicskaként a világ leggazdagabbjait.

Tovább »

Varga Irén csúcssikere, VV Zsolt örök szégyene. Google guggol a sarokban. (Tóth Maya - Molnár F. Árpád)

Félbolond cigányasszony, együgyű, tanulatlan, fogyatékos, az emberi méltóság prostitúciója, megálljt parancsoljunk, jelentsétek, töröltessétek, szellemi fogyatékos, fogyatékos, fogyatékos - ezen szavak röpködtek és ismétlődtek az LMBTQ coming outolt, demokrata, liberális és toleráns megmondóembere, Osváth (Billying) Zsolt, más néven VV Zsolt szájából Varga Irén kapcsán, mert valakik egy profi Varga Irén videoklippel, 1-2 nap alatt másfél milliós nézettséget taroltak, többet, mint bárki más Magyarországon. Érthető, hogy a hamisításban leghírhedtebb cég a világon, a demokrata párti, liberális és toleráns multi, az LMBTQ legradikálisabb hirdetője és egész világra követelője a Világtörténelem során, azaz a Google és annak 2013 óta a tulajdonában álló YouTube Inc. egyszerűen kihamisította a legnézettebb és legfelkapottabb listák összeséből.

Tovább »

A pszichológusok LMBTQ szekciójának Dr. Bagdy Emőke elleni támadása: a gyerekeket LMBTQ-ra kell érzékenyíteni!

Áltudomány a jelenkorban. A magyar lelkület semmit sem fejlődött. Mint szinte mindig a történelem során, most is a nyilvánvalóan halhatatlanná vált történelmi személyt, most éppen korunk talán legnagyobb magyar pszichológusát vette üldözőbe a szürke, tehetségtelen áltudós réteg, és ahogy annyiszor a történelem során, most sem sikerül eltörölnie és lejáratnia azt, aki többet ért és értékesebb a tudomány és a nemzet számára, mint az összes ellensége - az intoleráns, kirekesztő, gyűlölködő, szakmaiatlan, erkölcstelen és igénytelen közréteg - együttvéve.

Tovább »

PoliLili, az egyetlen igazi intim blog és vlog alapítója (PoliLili - Molnár F. Árpád)

A rengeteg szakirányú interjú készítője, probléma-megoldó táborok szervezője, az Ébredő Szexualitás Blog alapítója, blog- és vlogszerkesztő, webshop tulajdonos PoliLilivel a HírAréna Online főszerkesztője, Molnár F. Árpád készített interjút, élő adás keretében.

Tovább »


Csillag Ösvény Jósda