2023. 06. 06., Kedd
Cintia,Norbert névnapja

Hírek

Amerikai bankhorror Magyarországon: 5 millióra 80 millió követelés, végrehajtó maffiával (Mayerné, Tóth Maya, Molnár F.)

A devizás tüntetésekről és a devizás perekről ismert Dr. Radnai Miklós ügyvéd is nyilatkozott telefonon élő adásunkban, amelynek stúdióvendége Mayerné Radnai Mariann, az ügyvéd lánya, aki édesapjával megnyerte a devizás pert, de - mint az esetek 99.9 százalékában - a Kúria vezetői (akik a bankár lobbi ügynökeiként működnek) elmeszelték a pert. A műsorban - Radnai Mariann mellett - élőben beszélgetnek továbbá az amerikai demokrata párt további üldözöttei, Molnár F. Árpád és Tóth Marianna Maya is.

Tovább »

Egy mondatos idézetek a Google-YouTube globális fenyegetésről, a világ minden tájáról, Assange-tól Snowden-en át az Európai Bizottságig

A Google-YouTube korrupt működése és az egész világot fenyegető egyre szélsőségesebb visszaélései ott tartanak, hogy Sundar Pichai Google-igazgató és Neal Mohan YouTube-igazgató vezetésével minden idők legsúlyosabb fekete listázási és betiltó hulláma történik. Ennek keretében az amerikai demokrata párt és a CIA érdekeit kiszolgálva Magyarországon is rekord széles zsaroló, fenyegető és betiltó hullámot indítottak kizárólag keresztények és keresztény közösségek, független médiák és jobboldali médiumok, valamint jobboldali pártok ellen, a szólásszabadság, a lelkiismereti és vallásszabadság, valamint a sajtószabadság felszámolására. A következőkben néhány korábbi gondolatot idézünk olyan világhírű személyek és gondolkodók részéről, akik - hozzánk hasonlóan - sokkal korábban is megszólaltak a Google-YouTube globális veszélyei vonatkozásában. A mostani egy idézetekből álló cikksorozat első darabja, amit mintegy végtelenített mennyiségben fogunk publikálni.

(Kép: A Google-YouTube rendszeresen több könyvet és életművet éget el, mint amennyit Adolf Hitler a II. Világháború előtt és alatt összesen.)

Tovább »

Zelenszkij: tegyük tönkre a magyar gazdaságot az olajvezeték felrobbantásával

Az ukrán elnök szavait a The Washington Post hozta nyilvánosságra - a lap birtokába került szigorúan titkos Pentagon-anyagokra hivatkozva -, miután Zelenszkijt lehallgatta az amerikai titkosszolgálat. Zelenszkij a Barátság kőolajvezeték felrobbantását kezdeményezte, mondván: ezzel tönkre teheti a magyar gazdaságot, amely nagy mértékben az orosz olajra épül. Az amerikai hírszerzési jelentésekből az is kiderült, Zelenszkij légi úton megtámadná Oroszországot, közben pedig orosz városokat foglalna el az ukrán hadsereggel, azzal az indokkal, hogy így jobbak lennének a tárgyalási feltételei. Ha Zelenszkij - amerikai megbízásra, mert másképp lehetetlen - felrobbantaná a Barátság olajvezetéket, akkor az USA immáron két NATO-szövetségese olajvezetékét semmisítené meg, a németek után a magyarokét, ezzel szolgálva halmazatban Európa gazdaságának tönkre tételét. Csak míg Németországét közvetlenül semmisítette meg, addig a magyarokét közvetve tenné.

Tovább »

Tavaszi Egészségnap

A Lyme Betegekért és Magyar Emberekért Családokért Alapítvány szeretettel meghívja Önt a

Tavaszi Egészségnap

című online konferenciára.
Időpont: 2023. május 20. szombat 10:00 12:00
Helyszín: a Lyme Betegekért és Magyar Emberekért Családokért Alapítvány LBMECSA zárt facebook csoportja

Szerkesztette: Nagy Sándor (Naleksz)

Tovább »

Kiderült: a Google és/vagy a YouTube igazgatója adta utasításba, mely magyar csatornákat üldözzenek és tiltsanak be

(A képen Sundar Pichai és Neal Mohan.) Az alábbiakat előbb olvashatják az Interneten, mint az megérkezett volna Sundar Pichai Google-, Neal Mohan YouTube- és Bíró Pál magyarországi Google-igazgatókhoz, továbbá pl. az amerikai nagykövet David Pressman-hez. Állandóan fogunk bizonyítékokat teregetni, de az eme levélben foglaltak is olyan eszközként szolgálnak, amik bizonyítják, hogy a Google-YouTube kézi vezérlésre indított hamis vádas támadásokat és tiltott be magyarországi független, keresztény és jobboldali médiákat, folytatja a még meglévők üldözését, és az is egyértelmű, lényegében bizonyított, hogy a bizonyítottan hamis vádas amerikai támadásokra Sundar Pichai Google-igazgató és/vagy Neal Mohan YouTube-igazgató adtak utasítást illetve döntöttek személyesen arról, kik ellen és hogyan kell fellépni. A cégen belüli legfőbb felelősökként szóba jönnek még a többségi részvényes alapítók, Larry Page és Sergey Brin. Pichai és Mohan cégének személyes célja a magyarországi médiapluralizmus és sokszínűség felszámolása, személyes célja a független és keresztény hangok megsemmisítése, ezért mostantól nekünk is személyes célunk és életcélunk a magyarországi és amerikai szólásszabadság, sajtószabadság, lelkiismereti és vallásszabadság helyreállítása.

Tovább »

Google spying scandals. Banning mafiaism against Hungary and the countries of the world

The shocking exposé letter addressed to the director of Google Hungary and sent simultaneously to the Hungarian National Security Office (secret service), as well as to other places, was posted on February 20, 2020. It provides a criminal and human rights overview of the intolerable abuse of power by Google and YouTube against the whole world, which may be unprecedented in Hungarian-language sources.

Tovább »

Prófétikus álom közben tiltotta be a Google-YouTube a Hírháttér 2007 óta működő csatornáját

Isteni vagy más (pl. technológiai) eredetű, a Google-YouTube elleni profetikus álom előtt, alatt vagy után az amerikai Biden-kormánytól és a titkosszolgálatoktól elválaszthatatlan Google-YouTube indoklás nélkül betiltotta a világhírű és a WikiLeaks-ben amerikai hírszerző jelentések mentén is pozitív módon vizsgázott Hírháttér Multimédia YouTube-csatornáját. Az amerikai BigTech egyúttal - az amerikai kormány napi rutinjának megfelelően - a média 2007 óta feltöltött összes videóját ellopta. Miközben az USA a történelem legnagyobb szőnyegbombázását végzi a magyarországi YouTube-on - sorra tiltják be a kisebb és nagy, amatőr és profi, ateista és keresztény, jobboldali és független csatornák videóit - köztük az Ultrahangát is, amely nagyobb nézettséggel tarol, mint a kereskedelmi médiák -, aközben szintén rekordot döntött az USA világbotrány okozásban, ahogyan számon kéri, miszerint Magyarországon üldözik a sajtószabadságot. Ugyanaz az amerikai demokrata párti liberális toleráns woke náci kéz, amely a Világtörténelem legnagyobb mennyiségű betiltásait nyíltan folytatja, aközben minden rekordot megdöntve óbégat, hogy a magyarok nem tisztelik a sajtószabadságot.

A Google fő részvényesei a Google alapítói, Larry Page és Sergey Brin abszolút döntéshozókként, a részvények 51 %-át birtokolva. A Google globális vezérigazgatója 2015 óta Sundar Pichay. Az ő igazgatósága alatt történt a hajdúszoboszlói család tragédiája is, amikor a cenzúrák hatására a házaspár megölte a saját gyerekét, majd öngyilkossággal végeztek magukkal. A Google-YouTube-on belül a YouTube vezetője 2023. februárja után Neal Mohan, a YouTube addigi termékigazgatója lett. Ő vezette be az újításokat a YouTube-nál és nevéhez közvetlenül is fűződik az amerikai történelem leghatalmasabb mennyiségű betiltási hulláma és a globalizált és pénzcentrikus diktatúra bevezetése. A Google-YouTube-nál 2008 óta dolgozik. Törtető, agresszív és pénzéhes diktátor hírében áll, aki semmire nem becsüli az emberéleteket, valamint az általános emberi erkölcsöket és normákat. Sok információra tettünk szert már most is, amiket számos nyelven tervezünk köztudottá tenni a bolygón.

Tovább »

Gyurcsány arra ébredt, hogy cserepes növény (A Computer-novellát Molnár F. Árpád ihlette)

A legmodernebb irodalmi műfajok a mesterséges intelligencia alkotásai. Ezt a novellát - szóbeli utasításokra - mesterséges intelligencia írta, és egy másik készítette a borító képet - szintén szóbeli utasítások alapján. A történetet és a képet Molnár F. Árpád ihlette, az elkészült novellát helyenként és csekély mértékben Molnár F. Árpád módosította.

Tovább »

Fekete listázta a Google a magyarországi újságírókat, médiákat, jogvédőket, civileket és keresztényeket - Levél a Google magyarországi igazgatójának

A Biden-kormánytól és a Pfizer korrupciós ügyeitől elválaszthatatlanná vált Google-YouTube minden jel szerint megfigyelte, listázta és az amerikai demokrata párti liberális toleráns fekete listák alapján széles körű betiltó hadjáratba kezdett Magyarországon a szólásszabadság párt szerinti megsemmisítésével egyet nem értőkkel szemben. A betiltások egyetlen réteget kíméltek csupán: az amerikai kormány pillanatnyi érdekeit kiszolgáló pártokat, politikusokat és médiákat. Ellenben az amerikai nagykövet David Pressman kormánya minden nemzeti szuverenitást és szólásszabadságot üldöző fasiszta terrorizmusának áldozatául estek és esnek jobboldali pártok és politikusok, jobboldali és független médiák, pártfüggetlen újságírók, független és pártmentes jogvédő szervezeti vezetők és gyülekezeti keresztények egyaránt. A Biden-kormány és amerikai multinacionális kém- és betiltó szervezete, a Google-YouTube minden társadalmi réteget üldözés alá vett Magyarországon, akikről úgy vélte, nem támogatják az amerikai demokrata párti amerikai betiltásokat, mindenkit, aki csak tudósított a szólásszabadság és a sajtószabadság védelméről.

Tovább »

Google és Pressman: ülj le, fiam, demokráciából egyes! Örök botrány lesz a Vita a Covid-oltásról című filmünk betiltása miatt

Alig jöttünk a Google-YouTube globális betiltásai miatt szervezett tüntetés tudósításáról, máris újabb diktatúra-rekordot döntött David Pressman amerikai nagykövet banánköztársasága, a világ legtöbb betiltását folytatólagosan elkövető Egyesült Államok. A betiltott film a világ számos helyén fel van töltve, most további helyekre is feltöltöttük, és mostantól az összes élő adásunkban emlékeztetünk rá, valamint beültetjük az amerikai nagykövet Pressmant, a Google magyarországi igazgatóját, Bíró Pált és az Egyesült Államokat a demokratikus elemi iskola első osztályának padsorába. A betiltott film tartalmát röviden, írásban ismertetjük, a filmet is megnézheti mindenki: egyetlen bírálható kijelentés sincs benne. Biden és Pressman politikai diktatúrájában fontos motívum, hogy a betiltott beszélgetés aközött a két keresztény között történt, akik médiáinktól elmentek és tudósítottak a pár nappal ezelőtti tüntetésről, ami a Google-YouTube betiltásai miatt a Google magyarországi székházánál történt. Többen elmondták, akik előtte bejelentették a tüntetés idejét, hogy a YouTube azonnal talált ellenük betiltani valót. Van olyan újságíró, akinek olyan videóját tiltották be, amit a YouTube másik oldalán nem voltak hajlandók betiltani. Azaz a Google e téren sem leplezi, hogy a működése korrupt és semmibe veszi a törvényeket és az emberi jogokat az egész bolygón.

Tovább »


Csillag Ösvény Jósda