2024. 06. 14., Péntek
Vazul névnapja

Hírek

Magyar Pétert Németh Sándor nárcisztikus stílusában üldözte ki Rónai Egon az ATV stúdiójából

- Hagyjuk abba ezt a kutyakomédiát! - Rónai Egon többször is olyan mondatokat engedett meg magának, mint aki lezárta az akkor kezdődő beszélgetést és kiutasította Magyar Pétert a hívek adományaiból felvásárolt ATV stúdiójából. Tájékozottabbak számára nem volt meglepő, hogy Rónai Egon Németh Sándor és a Hit Gyülekezete nárcisztikus, ellenségeskedő és egoista stílusát alkalmazta, és ahogyan nem a munkájára, az interjúra, hanem saját dühére és a számonkérésre koncentrált, úgy a Hit Gyülekezete vezetője és az egyház legalább évtizedek óta szigorúan távol tartja magát olyan megvetendő dogmáktól, mint a krisztusi megbocsátás és alázat, a szeresd ellenségeidet és imádkozz az átkozóidért stb. De hát Németh Sándor sem azért lett milliárdos, mert szerette az embereket, hanem azért, mert a saját híveitől olyan mennyiségben követelte és követeli most is a pénzt, hogy jószerivel csak a Sátán vagy az eljövendő milliárdos potentát, az Antikrisztus az egyetlen, akinek nem kell beülnie Németh Sándor iskolájának első padsorába keresztény-lehúzást tanulni.

Tovább »

Az atomháborút Magyarország így úszhatja meg a legnagyobb valószínűséggel

Azaz másnap bemész dolgozni vagy megsemmisülsz? Ha az USA azért, hogy ne végezzen velük pár ezer orosz termonukleáris fegyver, nem lép be a nyugat egyre több eminense által őrjöngve szervezett európai-orosz háborúba, akkor a háborúnak egyféle kimenetele kínálkozik... - Molnár F. Árpád 2024. június 2-án, a Facebookon publikált villámelemzése a világháborúhoz vezető folyamatok mellett azt is leírja, mit kell tennie Magyarország jelenlegi és későbbi kormányának ahhoz, hogy a legnagyobb eséllyel ússza meg az ország lerombolását, valamint több százezer vagy több millió magyar állampolgár halálát.

Tovább »

A III. Világháború feltétlen bekövetkezik, ha úgy lesz, ahogy eddig

A nyugati országok egyre több vezetője és a NATO-vezetés nem fenyegetőzik, hanem a teljes verbális és nonverbális pszichológiai elemzés azt deklarálja, hogy  kimondottan világháborúra készülnek. - Ha Európában a jelenlegi garnitúra marad, nagy eséllyel vagy valószínűleg kirobban a III. Világháború - tette közzé a Facebookon villámelemzését pár nappal ezelőtt, 2024. június 1-én, tételes indoklással Molnár F. Árpád, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke, aki azt is leírta, hogyan kerülhető el a III. Világháború. A gyorselemzés második felében Molnár az Emberiség szempontjából további, abszolút perdöntő és meghatározó dolgokat is felfedett, amikről még mindig, mindenki hallgat, pedig már régen berúgta az ajtót.

Tovább »

A gyógyító bennünk él

 
Varga Istvánnak, a  Krisztus Szeretete Egyház vezetőjének felemelő prédikációja a gyógyulásról.

 

Ahogy napjaink orvostudománya folyamatosan fejlődik és új gyógymódokat kínál, érdemes elgondolkodni azon, hogy a gyógyulásnak milyen más dimenziói vannak. Még a modern tudomány sem tudja mindig megmagyarázni a csodálatos felépüléseket, és sok esetben a hit, az akarat, és az ember belső ereje játszik szerepet az egészségügyi csodákban.

 

Nagy Sándor (Naleksz)

Tovább »

Swinger - Lenézés, tárgyiasítás, ürítési funkciók. Mi a jó a swingerben?

Ha eltérő tapasztalatai vannak, írja meg nekünk! Majdnem mindenki fantáziájában jelen van a többszereplős nemi együttlét illetve annak különböző formái. Mégis nagyon kevesen ültetik át a valóságba, tehát nagyon kevesen mennek el swingerbe, és a tapasztalatok szerint ez így van jól. A swingerezők zöme vagy akár összese kapcsolódási problémákkal küzd, amelyek eredete genetikai és/vagy kiskori traumákból fakad. Gyakori köztük a pszichopata és a borderline személyiségzavar. Párkapcsolataik és házasságuk érzelmileg primitív, infantilis, felületes; valódi mélységeket, kötődést és szeretetet nem ismernek, vagy ezekről kóros fogalmaik és gyakorlatuk van (mint a klasszikus borderline-oknak). A swingerezőknek alapvető hiányosságaik és szó szerinti analfabétizmusuk van több alapvető társadalmi és kulturális norma és erkölcsi alaptétel kapcsán. Kissé olyasmik, mint némelyik súlyos autistának az egészséges érzelmek, családfogalom és párkapcsolat: azaz nem értik, lelki világukból hiányzik, nem létező képlet, így ismeretük sincs arról, miféle dolog ez, és egyes alapvető kognitív funkcióikban sérültek és súlyos hiányosságokkal rendelkeznek. De belülről ezt sokuk nem érti, mert kicsit olyan ez nekik, mint született vaknak a látás: sőt, sokan nem is értik, hogy van az a másik világ, az ilyen téren normális emberek világa, ami egyébként ahhoz is szükséges volt, hogy egyáltalán a technológiai civilizációnk felépüljön. A swingeres valahol egy primitív ösztönállati ős, ami választhatott, hogy pszichoterápiára jár vagy kuplerájba, de a kupleráj állt közel a személyiségéhez.

Tovább »

1. Pszichopata-e a gyereke? 2. Gyilkos is lehet belőle? (Rövid pontokba szedve.)

Fontos, hogy az alábbiak csak korai tünetek, de nem minden gyerekből lesz pszichopata vagy sorozatgyilkos, akik az alábbi tüneteket vagy azok egy részét produkálják. Ha viszont úgy véli, a gyerek rossz irányba fejlődik, akkor keressen szakembert, hogy időben lehessen megfelelő irányba módosítani. Mert ha az alábbi tünetek közül szinte bármit tapasztal, az már semmiképpen sem egészséges, így szükség van felelősebb és pontosabb nevelési módszerek elsajátítására, mert a gyereknek már most gondjai vannak. És ha nem kezeli a problémát megfelelően, a gyereknek egész életében problémái és kudarcai lesznek emiatt. A korai beavatkozás kulcsfontosságú, a kezelés jelentősen javíthatja a gyermek életkilátásait.

Tovább »

Amfetamin az ADHD kezelésében. A speed (amfetamin) mégis veszélyes?

Az ADHD - paradox módon - jól kezelhető olyan stimulánssal, mint az amfetamin. Az ADHD-ra adott amfetamin-tartalmú gyógyszerek (mint pl. az Adderall, a Ritalin és a Concerta) - a speedhez hasonlóan - javítják a figyelmet és a koncentrációs képességet, segítenek az impulzív viselkedés csökkentésében és kontrollálásában, és javítják a hangulatot és az energiaszintet. Azonban a speed (amelynek hatóanyaga szintén az amfetamin) mégsem ajánlott, mert ismeretlen segédanyagokkal és kiegészítőkkel készül, hamisítják is, olykor toxikus anyagokat is beletesznek, ráadásul a fogyasztók visszaélésszerűen alkalmazzák. Jobban jár az, aki amfetamin-tartalmú gyógyszereket szerez be, ahelyett, hogy speedet vagy kokaint vásárol (utóbbi most nem témája a cikknek, mert a kokain nem amfetamin). A speed gyakran okoz magas vérnyomást, szapora szívverést, szorongást, idegességet, türelmetlenséget, pánikrohamokat, a viselkedés hátrányos megváltozása miatt környezeti konfliktusokat, és hamar függőséghez vezet. Utóhatása gyakran súlyos hangulati zavar, depresszió, szomorúság, alvászavarok, étvágytalanság, alvászavar. Rendszeres használata vezethet visszatérő szívritmuszavarhoz, okozhat paranoid gondolkodást, pszichózist, agykárosodást, szívinfarktust, stroke-ot és az érfalak károsodását.

Tovább »

Valószínűleg Ön fanatikus, és ezért vannak senki földjén, akik nem pártfanatikusok és nem pártgyűlölők

Valószínűleg Ön ostoba, mivel a politikai csoportfanatizmus a véleményt formáló emberek többségét jellemezheti. Ugyanis a politikában véleményt formálók zöme kerüli, nem kedveli illetve utálja azokat, akik nem hozzájuk hasonlók: azaz nem a saját csoportjuk pártjának fanatikusai vagy nem gyűlölik az összes pártot, hanem ügyenként elemeznek és alkotnak véleményt. Tehát a csoportfüggők nem szeretik a gondolkodókat, akik a leginkább lehetnek függetlenek és a legtöbbjüket jellemezheti objektivitás. Íme néhány pszichológiai ok, miért ragaszkodik az emberek zöme az ostobasághoz:

Tovább »

Nógrádi György: segítek Zelenszkijnek: bármennyi technikát kap, Ukrajna nem győzhet, csak a halott lesz rengeteg

Mint azt Magyarország vagy az egész közép-európai térség legnívósabb biztonságpolitikai szakértője, Nógrádi György közölte:
- Néhány nappal ezelőtt azt mondta Zelenszkij, hogy most a tárgyalások nem jöhetnek szóba, mert most a fegyverszünet és béke orosz győzelmet jelentene. Segítek neki: bármikor lesz a fegyverszünet és béke, az mindig orosz győzelmet fog jelenteni. Bármennyi nyugati technikát kap meg, az nem elegendő ahhoz, hogy a háborút megnyerje; ahhoz elegendő, hogy a háborút folytassa és rengeteg ártatlan ember elpusztuljon.

Tovább »

Tuareg: a DK lapja 3 milliót költött Magyar Pétert lejárató hirdetésekre. Más hirdetései nem voltak.

A DK-s Nyugati fény az idén kizárólag Magyar Pétert lejáratni próbáló hirdetésekre költött a Facebookon. A DK-ról illetve annak lapjairól, mint a Nyugati fény és az Ellenszél, a közismert ellenzéki tüntetésszervező, Szabó Gábor (Tuareg) azt tanácsolja, hogy aki ezekbe botlik: egyszerűen szarja le ezeket. Tehát mindig hamisítani fognak. (...) A Nyugati fény felirat az azt jelenti, hogy a DK hazugsága következik. Én a görgetős gombot szoktam megnyomni, de ugyanez az Ellenszélnél, ez a Megfonnál. Csak a kék zombiknak a színében, nem a narancszombiknak a színében - nyilatkozta Tuareg. (Az indexkép Tuareg egyik tömegtüntetéséről való, amelyről készült filmünket a rendkívül primitív bideni, Sundar Pichai és Neal Mohan által vezetett amerikai demokrata párti Google-YouTube betiltott és megsemmisített.)

Tovább »


Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda