2021. 01. 27., Szerda
Angelika névnapja

Hírek

Sortüzesek világcenzúrája, BLM, Covid és oktatás, moratórium után stb. (Tóth Marianna Maya - Molnár F. Árpád)

És a toleránsok rablóháborúiról, választási csalásokról, világcenzúrákról, elkövetkező világmigrációkról, szükséges oktatási világreformokról stb. is Tóth Maya írónő, tanárnő, grafológus és Molnár F. Árpád médiaalapító, jogvédő vezető.

Tovább »

80 évesek: Öröklésből Kilakoltatás - Mindenüket elveszíthetik (Szabó Lászlóné - Molnár F. Árpád)

Több évtizede házaspár barátaik meghaltak. Mivel gyerekük nem volt, a Budapest V. kerületi lakásukat rájuk hagyták. Évekkel később előkerült egy 60 év körüli asszony, azt állítván, ő a halott apa gyereke. DNS-tesztre nem volt hajlandó. A bíróság elutasította az égből pottyant nő keresetét, de a Kúria - személyes meghallgatás nélkül - megítélte. Az idős párt kilakoltatás fenyegeti, az égből pottyant örökösnek megítélt követelés évente 1 millió forinttal nő.

Tovább »

Lehet, nem élne a végrehajtó, ha Amerikában lennénk (Szántó Károly - Molnár F. Árpád)

Az ország második legnagyobb bevételű végrehajtóját fenyegette meg az állami bűnözésről és a lakásmaffializmusról az egyik leghírhedtebb magyarországi városban, Szekszárdon. Eljárás indult ellene, és az autója vadonatúj kerekeit is kiszúrták (fényes nappal), a hatóságok pedig - az OTP tiltakozására hivatkozva - a filmfelvételeket nem szerezték be az elkövetőről. A végrehajtás során (a végrehajtót hatósági személyek is állami bűnözés keretében védett veszélyes emberként deklarálják) számos furcsa dolog történt és szándékos bűncselekmények sejthetők. A végrehajtó még azt az autót is lefoglalta, ami a károsult munkaeszköze, azaz aminek elvételét ezért elvileg törvény tiltja, ráadásul nem is az adós tulajdonát képezte, csupán annak üzemben tartója volt. Beszélgetés Szántó Károllyal.

Tovább »

Gyilkosok sötétsége - Törzsi gondolkodás az USÁ-tól Magyarországig. Demokráciára való érzéketlenség.

Brutális kettős mérce világtörténelmi és a legpofátlanabbul nyilvános képmutatással. A mi autófelgyújtóink és Parlament-ostromlóink jó gyújtogatók és jó Parlament-ostromlók. Ha a másik oldal nem gyújtogat autókat, csak betör a Parlamentbe, ellenük az agyonlövés is természetes. És míg Orbán kapcsán választási csalásokról beszélnek, természetesen a nőgyilkos háborús bűnös demokrata párt esetében ilyet feltételezni is populizmus és árulás, a tiltakozók agyonlőhetők, a kritikusok az egész világon betilthatók. Hová fajul a bankárista populista álliberális és demokráciára érzéketlen sortüzes-csonttörő fasizmus egész világ elleni gyűlölete és diktatúrája, és meddig ujjong a kunhalmista bankárfetisiszta sortüzes-csonttörő őrület azok gyilkosságaihoz, akik hivatalosan járulékos veszteségnek hívták, hogy az ő rablóháborúikban 10 általuk meggyilkoltból már csak 1 katona, 9 pedig ártatlan civil?

Tovább »

A világtörténelem legbrutálisabb vagyonosodása

Az előző cikkben még csak a világtörténelem egyik legbrutálisabb vagyonosodását mutattuk be. Ez a cikk viszont a világtörténelem legeslegbrutálisabb vagyonosodását mutatja be.

A Tesla autók jó autók. Amíg meg nem állnak. A gyártó vagyonosodási szempontjából pár éven belül jelentkező probléma, hogy kevés ember veheti meg, továbbá aki már vett egyet, nem jellemző, hogy a tönkremenetelig újra vásárol. Tehát ezzel meg lehet gazdagodni, de egy idő után kiugró kasszasiker már nem várható.

A számok annyira makacs dolgok, hogy még a világjárvány arcáról is képesek a maszkot lerántani, a WHO becsületét pedig elontani a kimutatott dollármilliárdokkal.

Az Oltáskritikus Életvédők Szövetsége Facebook oldala most is forrásként szolgált. Elon Musk címfotója is onnan ered. A grafikon a Bloomberg Billionaires Index kimutatása.

 

cikk: Nagy Sándor (Naleksz)

Tovább »

DŐL A LÉ

A világtörténelem egyik legbrutálisabb vagyonosodásának hírét az Oltáskritikus Életvédők Szövetsége Facebook oldalán olvastam.

A címfotó az a kép, amit az a FB poszt is tartalmaz, és aminek szövegét és hivatkozásait az alábbiakban változatlanul közlöm.

Miközben az oltáskritikusok és az oltásellenesek gyakran csak "billgéceznek", addig ez a kínai muki a kanyarban beelőz...

 

 

 

Cikk: Nagy Sándor (Naleksz)

Tovább »

Vakcinaigazolvány, Néptesztek, Ovi+Asszonyság, píszí, Poénok (Tóth Marianna Maya - Molnár F. Árpád)

Tóth Marianna Maya grafológus és Molnár F. Árpád médiaalapító legutóbbi műsora.

Tovább »

Vírustagadók érveire érvekkel és tényekkel, 36 plusz pontban! Oltásismertető is! (Molnár F. Árpád)

Komoly kognitív disszonanciát okozva, tételesen és részletesen, élő adásban.

Tovább »

Meddig járvány? Kötelező oltás? Nézői kommentek. Brexit. (Molnár F. Árpád - Vincze Krisztián)

Molnár F. Árpád és Vincze Krisztián villamosmérnök és harci gép live műsora.

Tovább »

Év utolsó napján: Covid-19 és Oltás, George Clooney, Vodafone, UPC, Facebook, Hundub, CRISPR, Netflix, HVG-shit (Molnár F. Árpád)

Szilveszter napján Molnár F. Árpád a címben foglalt témákkal, élő adással jelentkezett.

Tovább »


Csillag Ösvény Jósda