2022. 12. 06., Kedd
Miklós névnapja

Fidesz: Aki nem orbánista, az sorosista, tehát a haza ellensége! (Filmünk Polgár Zoltánnal is)

Fidesz: Aki nem orbánista, az sorosista, tehát a haza ellensége! (Filmünk Polgár Zoltánnal is)
2018-06-09

Stop Soros orbáni törvényalkotás a devizahitelesek megfojtására. Stop Soros jogszabályokkal a Békési Járásbíróságon és Stop Soros törvénytaposás a Székesfehérvári Törvényszéken. Hová rohad tovább a putriba az ország és hány évtizeden át mutogat Orbán, a grazi OPNI-sta a balliberálisokra, miközben lassan 10 éve övé a teljhatalom? És miközben stop sorosozva megduplázta a devizások számát, rákhalálban és ország-kiürítésben nemzeti történelmi rekordokat döntött stb.

Legújabb filmünkben Békés városából jelentkezünk az imperialista népirtó orbáni bankárkormány politikai-gazdasági üldözötteivel, a Hrabovszky-családdal, akiket az őrült Donald Trump-banda betiltott, növelve ezzel a devizás család nagyságát és rátaposva az USA, tehát a Sátán tengelyhatalmának parazita tömeggyilkos terrorista vezetői fejére. A Hrabovszky-család mellett a filmünkben tényfeltárnak az USA részéről szintén betiltott Dr. Polgár Zoltán magyar nemzeti hős, minden magyarok egyik legnépszerűbb jogásza, és a terrorista USA részéről szintén halmozottan betiltott nemzeti hős, Molnár F. Árpád, aki sosem felejti el sem a jót, sem a rosszat, és évtizedekkel később is mindig visszanyúlt és visszanyúl azokra, akik akár neki, akár bárki szövetségesének az ellenségei voltak.

Fidesz: Aki nem orbánista, az sorosista, tehát a haza ellensége!
(Molnár F. Árpád, Polgár Zoltán és a Hrabovszky-család Békésből)

Ha bajban van, ha információval szolgálna, ha segítene: Tel.: +36/30/919-6386.

Nyilatkozik:
Dr. Polgár Zoltán (Az USA által halmozottan betiltott közéleti személy, Magyarország egyik legnépszerűbb jogásza, halhatatlanná vált nemzeti hős, a Kék Taláros Testület alapítóinak egyike)
Hrabovszky Mihály (Az USA által betiltott devizakárosult, felperes, a globális bankár- és politikai maffializmus politikai-gazdasági üldözöttje, az USA trumpista állami bűnbandája részéről betiltott devizahiteles)
Hrabovszky Mihályné (Az USA által betiltott devizakárosult, felperes, a globális bankár- és politikai maffializmus politikai-gazdasági üldözöttje, az USA trumpista állami bűnbandája részéről betiltott devizahiteles)

Interjúk és End Title Zeneszerző:
Molnár F. Árpád (ÉLI) (Az USA által betiltott, világszerte ismert, amerikai hírszerző jelentések kapcsán a WikiLeaks-be is bekerült politikai üldözött tényfeltáró újságíró, dokumentumfilmes, médiaalapító)

Az USA Elleni Tüntetésen Felszólaltak:
Balog István
(Az USA által betiltott emberjogvédő, a Svédországban bejegyzett Jogállamért Egyesület elnöke, a Koppány Csoport volt alelnöke, a devizahiteleseket védő szervezetek neves alakja, számos és nagyszabású tüntetés legfőbb szervezője, a Kék Taláros Testület 7 alapítójának egyike, Magyarország egyik legnagyobb hatású jogvédője és polgárjogi aktivistája)
Szendáj Andrea (Az USA által betiltott bölcsész egyetemista, egy több ezer jogásszal dolgozó nemzetközi jogvédő szervezet jogvédelmi tanácsadója, a Hírháttér Multimédia és a HírAréna Online munkatársa, a Kék Taláros Testület tagja)

Executive Producers:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor

Emma Paradigma
Hrabovszky Mihály

A HÍRHÁTTÉR 3D-Animációja és Zene:
Sid Modwooder

A filmben érintett személyek (ABC-sorrendben):
Julian Assange
(a világtörténelem egyik legfőbb vagy legfőbb tényfeltárója; a világ minden népének és nemzetének végzett életvédelmi munkássága miatt az USA rezsimje meg akarja gyilkolni)
Békésné Dr. Kecskeméti Magdolna (a Békési Járásbíróság bírója)
Csányi Sándor (oligarcha, Magyarország legfőbb bankár uzsorása, az OTP Bank elnök vezérigazgatója, elnyomó és kizsákmányoló imperialista feudalista földesúr, Orbán Viktor mellett a magyarság legfőbb kilakoltatója, kirívó halmozottsággal antimagyarita; népi gúnyneve piCsányi Sándor)
Arthur J. Finkelstein (1945. 05. 18-án született; Netanyahu bizalmi tanácsadója, akit Orbán Viktorhoz küldött, hogy Orbánt teljhatalomhoz juttassa és Magyarországon jelentősen leépíthessék a demokráciát és az emberi jogokat; halmozottan kultikus napon, 2017. 08. hónap 18-án halt meg, tüdőrákban; a világ leghírhedtebb kampánytanácsadója volt)
Habony Árpád (Orbán Viktor fekete projectjeihez embere; a világ leghírhedtebb kampánytanácsadójával, Arthur J. Finkelsteinnel - aki Netanjahu titkosszolgálati bizalmasa és Orbán Viktor tanácsadója - alapított közös médiavállalkozást)
Dr. Kaló Zsuzsanna (a Székesfehérvári Törvényszék bírója)
Mészáros Lőrinc (gázszerelő, Felcsút polgármestere, Orbán Viktor közpénzből százmilliárdossá tett strómanja)
Paul M. Nakasone (az amerikai titkosszolgálat, a National Security Agency vezetője, United States Cyber Command parancsnoka, az amerikai kiberterrorizmus leghírhedtebb alakja, a számítógépes terrorizmus leghírhedtebb alakja a Földön; kinevezője a republikánus Donald Trump amerikai elnök)
Benjamin Netanjahu (Netanyahu, Izrael szélsőjobboldali pártja, a Likud vezetője, Orbán Viktor háborús bűnös szövetségese, a sajtó- és szólásszabadságot üldöző miniszterelnök, akit háborús bűnök miatt számos nyugati vezető is megpróbált a nemzetközi emberjogi bíróság elé állítani; az ő nevéhez fűződik és Orbán Viktorral való - a Btk. értelmében nyilvánvalóan a hazaárulás bűntettét megvalósító - kapcsolatának eredménye Magyarország demokratikus berendezkedésének, lakossági jogainak és szociális hálójának felszámolása)
Németh Szilárd (ragadványnevén Rezsi Szilárd; volt birkózó, Kövér László után az ország talán legarrogánsabb politikusa; Orbán Viktor korábbi rezsi biztosa, és egyik legtöbbet használt embere)
Orbán Viktor (Magyarország miniszterelnöke, oligarcha, keresztapa, a magyar maffiaállam létrehozója és vezetője, több ezer öngyilkosság legfőbb okozója, minden magyar idők legnagyobb külföldre menekülési hullámának legfőbb felelőse, a Soros-terv végrehajtója és további iszlamista stb. bevándorlások szervezője, az egészségügyi rák-várólisták kiépítésével legalább százezernyi magyar szándékos és tervszerű tömeggyilkosa, a magyar történelem talán legfőbb kilakoltatója, nemzeti burzsoá feudalista tömeggyilkos, tehát a szélsőjobboldali, fasiszta Benjamin Netanjahu izraeli vezető szervezett bűnözői szövetségese; pártja a Fidesz, amely a Netanjahu-féle Likud testvérpártja)
Patai Mihály (2006 óta a népirtó tömeggyilkos UnicreditBank Hungary Zrt. elnök-vezérigazgatója, 2008-2011 között a Budapesti Értéktőzsde Zrt. (BÉT) elnöke, 2011 óta - egy rövid megszakítással - a bankok maffializmusának és fekete projectjeinek legfőbb szervezete, a Magyar Bankszövetség elnöke)
Edward Snowden (a világtörténelem egyik legfőbb tényfeltárója, korábbi NSA-s; a világ minden népének és nemzetének végzett életvédelmi munkássága miatt az USA rezsimje meg akarja gyilkolni)
Soros György (magyar zsidó amerikai milliárdos, időnként körözött bűnöző)
Donald Trump (republikánus, tehát a sajtószabadságot az egész bolygón üldöző militáns amerikai elnök; a világtörténelem legkiterjedtebben sajtócenzora, a világ legfőbb internetes terroristájának, Paul M. Nakasone NSA-s igazgatónak kinevezője; Trump próbálta meg Észak-Koreától kiprovokálni a nukleáris háborút; a magyarok úgy gúnyolják: trampli)
Michael Wolff (a Fire and Fury című könyv szerzője, ami bestseller lett, miután minden idők legfőbb világcenzora, a republikánus háborús amerikai elnök, Donald Trump a könyvet be akarta tiltatni)

 

A kapcsolódó legfrissebb irodalomból:
- A Facebook és a Twitter lecserélésére kérték fel a világtörténelem legfőbb tényfeltáróit, Assange-ot és Snowdent
- Félelmében szavazott Orbánra a 90 éves néni, nehogy a migránsok megerőszakolják
- Kiállunk az USA által legyilkoltak, eztán lemészároltak és barátaik mellett!
- Ha az USA háborút akar, legyen háború! (Nem felejtjük az ellenségeinket) (8 perc)
- Kilakoltatta a Sátán, protézist és fehérneműt vihetett magával (Filmünk Kovács Bélával)
- Ne terrorizálja az USA a világ népeit! (Dr. Fórizs Eszter, 8 perc)
- Ellenségünk az USA, a legfőbb háborús rablóállam! (Vincze Krisztián 5 percben)
- Devizahitelesek, magyarüldözések (Videointerjú: Kubínyi Tamás - Molnár F. Árpád)
- Bognár Tibor: Izraeli honfoglalás Magyarországon, USA banki és magyar csalások
- A Trump-banda sok magyar utolsó esélyeit akarta eltörölni! (Emma Paradigma - Molnár F.)
- Amíg élünk, harcolunk! (Balog István nemzeti hős az USA Nagykövetségénél!)
- Demszky volt élettársa is fellépett az amerikai magyarüldözések ellen (Fürst Izabella)
- Bemutatjuk az USA legfőbb magyar ellenségét! (Jelenés az USA Nagykövetségénél!)
- Titkosszolgálati múlttal amerikai és magyar titkokat tereget
- Bősz Anett (Liberálisok) betiltaná az anyuka kifejezést, a Facebook üldözi a hagyományos családmodellt
- Zuckerberg és az NSA-igazgató őrültek: Üldözik a gyermekszülést, ellenségük az egész világ
- USA, a Sátán tengelyhatalma - Kubínyi Tamás interjúja Molnár F. Árpáddal
- Élőztünk a követésekről, betiltásokról, Orbánék fegyvercsempészeteiről, emberölési szervezkedéseikről
- USA és Izrael a magyarság ellen: illegális fegyverkereskedelem, emberölés, abszolút cenzúra...

Csillag Ösvény Jósda