2022. 12. 06., Kedd
Miklós névnapja

Zuckerberg és az NSA-igazgató őrültek: Üldözik a gyermekszülést, ellenségük az egész világ

Zuckerberg és az NSA-igazgató őrültek: Üldözik a gyermekszülést, ellenségük az egész világ
2018-05-17

Sehogy máshogy nem tudjuk értékelni azt az elmebetegséget, hogy az egyre őrültebb amerikai Facebook betiltotta az ország egyik leghíresebb jogvédőjének és otthonvédőjének családbarát beszédét is, Tóth Béla szavait, aki szerint tiszteletben kell tartani a homoszexuálisokat is, de nem szabad üldözni és betiltani azokat, akik férfiakként nőkkel házasodnának, és gyereket nevelnének. Mert - ellentétben a kötelező propagandával - a hagyományos házasság és a gyerekszülés nem bűn, nem hülyeség, és nem kell üldözni és betiltani.

Az Amerikai Egyesült Államok szerint azonban ez is üldözendő és betiltandó.

Nézze, mit tiltott be ez az elmebeteg, anarchista és civilizációellenes csürhe: KLIKK!

Donald Trump amerikai elnök, a japán származású Paul M. Nakasone NSA-igazgató (amerikai titkosszolgálat), és ez az egész világ bohócai retardált amerikai betiltó csürhe totálisan nem normálisak. A hülyeség már nem csak hálni jár beléjük, hanem maga az USA rendszere egyetlen korrupt elmebeteg disznóól. És ezek gyakorolják a világrendőrség és az erkölcsi főrendészet császári titulusát a világ összes országa, és a világ minden népei felett. A tömeggyilkos háborús tébolyult bohócok és bolondsipkás anarchista elmebetegek. A gyűlölet, az intolerancia, a korlátlan kifosztó gengszterizmus egész világ elleni terrorista bűnözői.

Ne feledjék, az Amerikai Egyesült Államok már szó szerint elmebeteg jellegű lakosságüldözése és egész világ elleni betiltó téboly hadjárata miatt tüntetés lesz szombaton, 16 órától az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövetsége előtt, ahol sok rejtett összefüggésről és titokról is fellebbenhet a fátyol.

Már a tüntetés előtt tudott volt, hogy az Egyesült Államok politikai és titkosszolgálati vezetőinek egyre nagyobb gyűlölete és rosszindulata miatt a tüntetések végeérhetetlenül ismétlődni fognak, és új harcmodorok jelennek meg az USA egész világ elleni, és a magyar nép elleni gyűlölete, terrorja, rosszindulata és tébolyult ámokfutó elmebetegségei miatt.

Az amerikai politikai folyamatok egyértelműen megmutatták, hogy Donald Trump, az NSA és az amerikai multik (mint a Facebook és a youtube) szó szerint halálos ellenségként gyűlölik és üldözik a magyar nép közel összes szabadságjogait, és sokkal inkább üldözik a szólásszabadságot és a lelkiismereti szabadságot, mint ezt bármely állam meg tudta valósítani valaha is az Emberiség országai, népei és nemzetei ellen.

Ma már szó szerint az Egyesült Államok kormánybanditái és titkosszolgálati terrorista gyűlöletbűnözői döntik el, mi jelenhet meg és mi kerüljön tiltásra a Föld bolygó országaiban.

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója - nyilvánvalóan állami, főként NSA-s és CIA-s vezényletre -, mint egy tébolyult ámokfutó arab terrorista, úgy mészárolja le a nép gondolati és szólásszabadságát személyes közbenjárásai és korrupt bűnöző emberei útján.

Paul M. Nakasone, az NSA japán származású új vezérigazgatója pedig egyébként is megígérte már a mostani megválasztása előtt, hogy fel akarnak számolni minden olyan hangot a Föld bolygón, amelyik nem illeszkedik az Egyesült Államok (általuk) képviselt (politikai és hatalmi) felfogásába és koncepciójába.

Donald Trump, az USA - sokak szerint már megválasztása előtt is akkut elmebeteg és közveszélyes őrült - elnöke nem véletlenül választotta Michael S. Rogers NSA-igazgató helyére Paul M. Nakasone figuráját. Már a 2018-as év elején nyilvánosságra került, hogy kiválasztotta az NSA vezetőjének, és azt is utasításba adta, hogy NSA-s kinevezése után (ez közel két hete történt meg) továbbra is ő vezesse a Föld bolygó összes országa és lakossága elleni cyber terrorista alakulatot, a United States Cyber Command nevű szervezetet, ami nem más, mint egy közönséges terrorista maffiabanda, és fő feladatai közé tartozik a világ népeinek szabadságjogai és szólásszabadsága elleni hadviselés.

Nakasone NSA-s hivatalba lépésének napján, világszerte került letiltásra illetve felfüggesztésre rengeteg honlap, média, youtube-csatorna és Facebook-fiók, akik nem támogatták az NSA egész világ elleni rosszindulatú tevékenységeit, vagy nem eléggé voltak lojálisak Trump és elmebeteg terrorista bandája iránt.

Az Egyesült Államok olyan sötét utakra lépett, amit Trump és Nakasone előtt egyetlen terrorista és őrült amerikai vezető sem mert megtenni soha, még a világ legbutább és gyakran a legördögibb amerikai elnöknek tartott George W. Bush és republikánus háborús őrült bűnöző bandája sem.

Mindig van lejjebb. Ezt bizonyította és fogja bizonyítani Trump és Nakasone tébolyult terrorista párosa. És a jövendő, amit mondunk, nem saját kútfőből való, hanem biztos, abszolút igazság, aminek olyan súlyban és mennyiségben lesz meg a bizonyítéka, ami minden kétséget el fog oszlatni.

Trump és Nakasone őrült párosa maga a sötétség, a gyűlölet és a háborús, rosszindulatú intolerancia. Terrorizmus és burjánzó rákfekély az egész Emberiség ellen.

 

A kapcsolódó legfrissebb irodalomból:
- USA, a Sátán tengelyhatalma - Kubínyi Tamás interjúja Molnár F. Árpáddal
- Élőztünk a követésekről, betiltásokról, Orbánék fegyvercsempészeteiről, emberölési szervezkedéseikről
- A Facebook (USA-ír-angol tengely) szándékosan juttatta Orbánt teljhatalomra!

Csillag Ösvény Jósda