2022. 12. 03., Szombat
Ferenc,Olívia névnapja

Amíg élünk, harcolunk! (Balog István nemzeti hős az USA Nagykövetségénél!)

Amíg élünk, harcolunk! (Balog István nemzeti hős az USA Nagykövetségénél!)
2018-05-21

Milyen szólásszabadságról beszélünk, amikor független magyarországi médiát Amerikából vezérelve be lehet tiltani! - zengi Balog István. - Mi ez, ha nem a magyar belpolitikába való beleszólás! És akkor itt egyértelműen bizonyítottan látjuk, hogy Magyarország abszolút nem független!

Balog István beszélt az amerikai mintájú rabló és népgyűlölő bankrendszerről, az amerikai mintára bevezetett devizahitelekről, az amerikai mintára tömegesen végrehajtott kilakoltatásokról stb. is.

Balog István, a svéd bejegyzésű Jogállamért Egyesület elnöke, minden magyar idők leghíresebb és legsikeresebb otthonvédő szervezetének, a Koppány Csoportnak volt alelnöke, a devizahitelesek legfőbb védelmezőinek egyike, számos nagyszabású tüntetés legfőbb szervezője Budapesten, az ellenséges kémeszközökkel és amerikai kémektől hemzsegő Amerikai Nagykövetség előtt szólalt fel. Mint azt elmondta:

- Milyen szólásszabadságról beszélünk akkor, amikor egy magyarországi független, Hírháttér nevezetű újságíró és filmszerkesztő csapat munkáját Amerikából vezérelve be lehet tiltani! Mi ez, ha nem a magyar belpolitikába való beleszólás, az amerikai részről! És akkor itt egyértelműen bizonyítottan látjuk azt, hogy Magyarország abszolút nem független! Teljes mértékben az amerikai befolyás alatt áll, sajnos, úgy, ahogy az egész Európai Unió is amerikai befolyás alatt áll. (...) Egy dologban biztos vagyok: amíg mi lélegzünk, harcolunk a szólásszabadságért, a független Magyarországért (...)!

Nézze meg és hallgassa meg a Balog Istvánról készült filmünket!

Amíg élünk, harcolunk! (Balog István nemzeti hős az USA Nagykövetségénél!)

Ha bajban van, ha információval szolgálna, ha segítene: Tel.: +36/30/919-6386.

Felszólal:
Balog István (A Svédországban bejegyzett Jogállamért Egyesület elnöke, a Koppány Csoport volt alelnöke, a devizahiteleseket védő szervezetek neves alakja, számos és nagyszabású tüntetés legfőbb szervezője, a Kék Taláros Testület 7 alapítójának egyike, Magyarország egyik legnagyobb hatású jogvédője és polgárjogi aktivistája)

A Tüntetés Szervezője
és Zeneszerző:

Molnár F. Árpád (ÉLI) (Világszerte ismert politikai üldözött tényfeltáró újságíró, dokumentumfilmes, a Kék Taláros Testület alapítóinak egyike)

Executive Producers:
Balog István
Bognár Tibor
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor

Emma Paradigma

Közreműködtek:
Szendáj Andrea
(Egyetemista, jogvédelmi tanácsadó, a Hírháttér Multimédia és a HírAréna Online munkatársa, a Kék Taláros Testület tagja)
P. Dávid
L.
és sokan mások

A HÍRHÁTTÉR 3D-Animációi és Zenéi:
Sid Modwooder

A filmben érintett személyek (ABC-sorrendben):
Julian Assange
(a világtörténelem egyik legfőbb vagy legfőbb tényfeltárója; a világ minden népének és nemzetének végzett életvédelmi munkássága miatt az USA rezsimje meg akarja gyilkolni)
Paul M. Nakasone (az amerikai titkosszolgálat, a National Security Agency vezetője, United States Cyber Command parancsnoka, az amerikai kiberterrorizmus leghírhedtebb alakja, a számítógépes terrorizmus leghírhedtebb alakja a Földön; kinevezője a republikánus Donald Trump amerikai elnök)
Orbán Viktor (Magyarország miniszterelnöke, Fidesz párt)
Pintér Sándor (Orbán Viktor belügyminisztere)
Polt Péter (a Fidesz legfőbb ügyésze)
Edward Snowden (a világtörténelem egyik legfőbb tényfeltárója, korábbi NSA-s; a világ minden népének és nemzetének végzett életvédelmi munkássága miatt az USA rezsimje meg akarja gyilkolni)
Donald Trump (republikánus, tehát a sajtószabadságot az egész bolygón üldöző militáns amerikai elnök; a világtörténelem legkiterjedtebben sajtócenzora, a világ legfőbb internetes terroristájának, Paul M. Nakasone NSA-s igazgató kinevezője; ő próbálta meg Észak-Koreától kiprovokálni a nukleáris háborút; a magyarok úgy gúnyolják: trampli)

 

A kapcsolódó legfrissebb irodalomból:
- Demszky volt élettársa is fellépett az amerikai magyarüldözések ellen (Fürst Izabella)
- Bemutatjuk az USA legfőbb magyar ellenségét! (Jelenés az USA Nagykövetségénél!)
- Titkosszolgálati múlttal amerikai és magyar titkokat tereget
- Bősz Anett (Liberálisok) betiltaná az anyuka kifejezést, a Facebook üldözi a hagyományos családmodellt
- Zuckerberg és az NSA-igazgató őrültek: Üldözik a gyermekszülést, ellenségük az egész világ
- USA, a Sátán tengelyhatalma - Kubínyi Tamás interjúja Molnár F. Árpáddal
- Élőztünk a követésekről, betiltásokról, Orbánék fegyvercsempészeteiről, emberölési szervezkedéseikről
- USA és Izrael a magyarság ellen: illegális fegyverkereskedelem, emberölés, abszolút cenzúra...

Csillag Ösvény Jósda