2022. 12. 06., Kedd
Miklós névnapja

Ha az USA háborút akar, legyen háború! (Nem felejtjük az ellenségeinket) (8 perc)

Ha az USA háborút akar, legyen háború! (Nem felejtjük az ellenségeinket) (8 perc)
2018-05-28

- És milliószor emlegetjük és soha az életbe nem felejtjük el(!), hogy kik voltak az ellenségeink(!), kik most az ellenségeink(!), kik voltak mellettünk és kik vannak most mellettünk(!), és ha háborút akarnak, legyen háború - hirdette világgá az amerikai nagykövetség előtt Szendáj Andrea, a Hírháttér és a HírAréna munkatársa,  egyetemista, a Trump-banda által betiltott polgárjogi aktivista. És képviseljük mindezt a magyar közéletből sok százan, válaszul az USÁ-nak a magyarok elleni tömeges betiltásaira, amely tettekkel az amerikai Trump-rezsim egyértelművé tette, hogy halálos ellensége minden magyaroknak.

A Trump-rezsim a betiltások iszonyatos tömegeivel abszolút egyértelművé tette, hogy az USA gyűlöli a független médiát, gyűlöli az emberi jogokat, gyűlöli a sajtószabadságot, gyűlöli a devizakárosultakat, gyűlöli a kilakoltatásokról szóló kordokumentumfilmeket, gyűlöli a magyarországi művészeket és műveiket, gyűlöli a tudósokat, az egyetemi oktatókat és professzorokat, gyűlöli az USA rablórezsim által elszegényített milliárdokat, gyűlöli a világ hajléktalanjait.

Egy a magyarok és a világ népei elleni népirtásokra és az USA által okozott tömeges öngyilkosságokra brutális egoizmust és rosszindulatú szociopátiát tanúsító idős asszony megpróbálta megakasztani a demonstrációt, de csak önmagáról és minőségi hasonmásairól hagyott örök film- és hang- tanúbizonyságot.

Nézze meg a 8 perces filmet!

Ha az USA háborút akar, legyen háború! (Nem felejtjük az ellenségeinket) (Fodor Brigitta)

Donald Trump és a világ népeit cenzúrázó háborús bűnöző fasiszta állam, az Egyesült Államok és annak diplomáciai bőrbe bújt sátáni kémszervezetei az Emberiség és annak demokratikus, kulturális, szabadság- és civilizációs eszméi és gyakorlatai ellen folytatnak háborút. Donald Trump és az USA titkosszolgálatai, valamint áldiplomáciai kém- és terrorszervezetei, amilyen a csúcstechnológiai kémkedési hadi arzenállal felszerelt amerikai nagykövetség is, nem csak a világ népei elleni gyűlöletszításában van otthon, hanem a gazdasági tömeggyilkosságokban is abszolút egyedülálló, és a militáns népirtó tömeggyilkos háborúkban is a legfőbb sátáni gyűlöletállam. Az egyetlen a Földön, ami az egész Ekberiséget fenyegeti, és az egész Emberiség ellen folytat népirtó gyűlöletháborút.

Ha bajban van, ha információval szolgálna, ha segítene: Tel.: +36/30/919-6386.

Felszólal:
Szendáj Andrea (Egyetemista, jogvédelmi tanácsadó, a Hírháttér Multimédia és a HírAréna Online munkatársa, a Kék Taláros Testület tagja)

A Tüntetés Szervezője és Zeneszerző:
Molnár F. Árpád (ÉLI) (Világszerte ismert politikai üldözött tényfeltáró újságíró, dokumentumfilmes, a Kék Taláros Testület alapítóinak egyike)

Executive Producers:
Balog István
Bognár Tibor
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor

Emma Paradigma

Közreműködtek:
P. Dávid
L.
és sokan mások

A HÍRHÁTTÉR 3D-Animációi és Zenéi:
Sid Modwooder

A filmben érintett személyek (ABC-sorrendben):
Julian Assange
(a világtörténelem egyik legfőbb vagy legfőbb tényfeltárója; a világ minden népének és nemzetének végzett életvédelmi munkássága miatt az USA rezsimje meg akarja gyilkolni)
Balog István (a Svédországban bejegyzett Jogállamért Egyesület elnöke, a Koppány Csoport volt alelnöke, a devizahiteleseket védő szervezetek neves alakja, számos és nagyszabású tüntetés legfőbb szervezője, a Kék Taláros Testület 7 alapítójának egyike, Magyarország egyik legnagyobb hatású jogvédője és polgárjogi aktivistája)
Balogh Béla (az otthonvédő Koppány Csoport örökös elnöke, halhatatlan nemzeti hős, minden magyar idők legnagyobb hatású otthonvédő szervezetének vezetője)
Dr. Csoma Mózes (Az Eötvös Loránd Tudományegyetem (ELTE) Koreai Tanszékének vezetője, habilitált egyetemi docens; ELTE-BTK)
Szklenkáné Kovalcsik Enikő (minden magyar idők egyik leghírhedtebb kilakoltatásának áldozata, családanyából lett halhatatlan nemzeti hős)
Mészáros Ferenc (79 éves otthonvédő nemzeti hős, a Koppány csoport tagja)
Paul M. Nakasone (az amerikai titkosszolgálat, a National Security Agency vezetője, United States Cyber Command parancsnoka, az amerikai kiberterrorizmus leghírhedtebb alakja, a számítógépes terrorizmus leghírhedtebb alakja a Földön; kinevezője a republikánus Donald Trump amerikai elnök)
Edward Snowden (a világtörténelem egyik legfőbb tényfeltárója, korábbi NSA-s; a világ minden népének és nemzetének végzett életvédelmi munkássága miatt az USA rezsimje meg akarja gyilkolni)
Tóth Mihály Zoltán (pszichológia egyetemi hallgató, fizioterapeuta)
Donald Trump (republikánus, tehát a sajtószabadságot az egész bolygón üldöző militáns amerikai elnök; a világtörténelem legkiterjedtebben sajtócenzora, a világ legfőbb internetes terroristájának, Paul M. Nakasone NSA-s igazgatónak kinevezője; Trump próbálta meg Észak-Koreától kiprovokálni a nukleáris háborút; a magyarok úgy gúnyolják: trampli)
Michael Wolff (a Fire and Fury című könyv szerzője, ami bestseller lett, miután minden idők legfőbb világcenzora, a republikánus háborús amerikai elnök, Donald Trump a könyvet be akarta tiltatni)
Mark Zuckerberg (a Facebook hírhedt vezetője, a világ népeinek önmaga által kijelölt legfőbb cenzora, a világ országai politikai választásainak a cenzúrákkal stb. legfőbb manipulátora; a Facebook egész világ elleni cenzor politikai terrorizmusa miatt Magyarországon Molnár F. Árpád kezdeményezte a Facebook egész világon betiltását, az országok nemzetbiztonsági törvényei és hatályos törvényei alapján)

 

A kapcsolódó legfrissebb irodalomból:
- Kilakoltatta a Sátán, protézist és fehérneműt vihetett magával (Filmünk Kovács Bélával)
- Ne terrorizálja az USA a világ népeit! (Dr. Fórizs Eszter, 8 perc)
- Ellenségünk az USA, a legfőbb háborús rablóállam! (Vincze Krisztián 5 percben)
- Devizahitelesek, magyarüldözések (Videointerjú: Kubínyi Tamás - Molnár F. Árpád)
- Bognár Tibor: Izraeli honfoglalás Magyarországon, USA banki és magyar csalások
- A Trump-banda sok magyar utolsó esélyeit akarta eltörölni! (Emma Paradigma - Molnár F.)
- Amíg élünk, harcolunk! (Balog István nemzeti hős az USA Nagykövetségénél!)
- Demszky volt élettársa is fellépett az amerikai magyarüldözések ellen (Fürst Izabella)
- Bemutatjuk az USA legfőbb magyar ellenségét! (Jelenés az USA Nagykövetségénél!)
- Titkosszolgálati múlttal amerikai és magyar titkokat tereget
- Bősz Anett (Liberálisok) betiltaná az anyuka kifejezést, a Facebook üldözi a hagyományos családmodellt
- Zuckerberg és az NSA-igazgató őrültek: Üldözik a gyermekszülést, ellenségük az egész világ
- USA, a Sátán tengelyhatalma - Kubínyi Tamás interjúja Molnár F. Árpáddal
- Élőztünk a követésekről, betiltásokról, Orbánék fegyvercsempészeteiről, emberölési szervezkedéseikről
- USA és Izrael a magyarság ellen: illegális fegyverkereskedelem, emberölés, abszolút cenzúra...

Csillag Ösvény Jósda