2022. 12. 06., Kedd
Miklós névnapja

A Facebook és a Twitter lecserélésére kérték fel a világtörténelem legfőbb tényfeltáróit, Assange-ot és Snowdent

A Facebook és a Twitter lecserélésére kérték fel a világtörténelem legfőbb tényfeltáróit, Assange-ot és Snowdent
2018-06-07

Kim Dotcom nyilvánosan kérte az USA gyilkos gyűlölete elől külföldre menekült Julian Assange-ot, a WikiLeaks alapítóját, valamint Edward Snowdent, az amerikai titkosszolgálatok külföldre menekült leleplezőjét, és azt a csapatot, akik magukat Európa legnagyobb hackerszövetségének nevezik, hogy a "mély állami összeesküvő" Twitter és Facebook ellen hozzanak létre új, biztonságos közösségi médiát.

Cikk: az USA részéről
tömegével betiltott Molnár F. Árpád,

az USA részéről
tömegével betiltott Russia Today (RT)
tévécsatorna híre alapján.

 

Julian Assange és Edward Snowden minden idők talán két legnagyobb tényfeltárói, akiket ezért a Sátán tengelyhatalma, az Amerikai Egyesült Államok nem csak üldöz, de sok vezető amerikai politikus nyilvánosan hirdette meg, hogy állami gyilkosságok útján kell velük végezni. A Sátán tipikusan amerikai gyűlölete és gyűlöletkeltése azonban csupán olyan lakájországoknál talált megértő imperialista fülekre, mint Európa áldemokratikus országai, Angela Merkeltől Orbán Viktorig. Ellenben a korrupt bűnöző felcsúti cigánygyerekkel (Orbánnal) ellentétben elérhetetlen magasságokban szárnyaló Julian Assange védelemre lelt a nyugati fasizmus gyűlöletüldözései elől Nagy-Britannia Ecuadori Nagykövetségén, ahol évek óta lakik, Snowdent pedig Vladimír Putyin fogadta be és adott neki menedéket Oroszországban. Így a Sátán nem tudott hozzáférni az Emberiség Világtörténelmének valószínűleg két legnagyobb és legfontosabb tényfeltárójához, és nem tudták legyilkolásra átadni az USÁ-nak az olyan gyáva és egoista kapitalista mikrocsótányok, mint Angela Merkel vagy Orbán Viktor.

A Twitter és a Facebook lecserélését tervező Kim Dotcom és barátai az USA részéről halmozott politikai üldözésben részesülnek. A Dotcom által alapított Megaupload céget betiltották, tulajdonosát - szerzői jogok megsértésére hivatkozva - letartóztatták. Az USA azóta is kiadatásokat követel bebörtönzések vagy politikai gyilkosságok végrehajtása céljából.

Az internetes vállalkozó Kim Dotcom azt írta: Szeretném meghívni a legfontosabb biztonsági szakértőket, mint például Julian Assange, Snowden és a Chaos Computer Club (CCC) tagjai, hogy csatlakozzanak egy olyan biztonságos közösségi média platform létrehozásához, amely felváltja a mélységes összeesküvő Facebookot és Twittert. Több évnyi árulás után ideje valami jobbat létrehozni.

Az amerikai áruló Facebook és az amerikai áruló Google által felvásárolt amerikai áruló YouTube Inc. egész Emberiséget leuraló ördögi előre törése és a világ politikai történéseit abszolút meghatározni törekvő egyre durvább betiltó ámokfutása, az USA háborús tébolyult kormányait és tömeggyilkos mocskos titkosszolgálatait abszolút kiszolgáló cenzúrák, törlések és megsemmisítések egyre sürgetőbben indokolják, hogy a Sátán tengelyhatalmának eszközeit le kell váltani olyan új platformokra és területekre, amikhez nincs hozzáférése az olyan őrült tömeggyilkos betiltó ámokfutóknak, mint Donald Trump és a többi háborús fenevad amerikai elnök, valamint gerinctelen, jellemtelen és gyáva titkosszolgálataik. Assange és Snowden nevénél nem látszik nagyobb garancia egy felsőbbrendű közösségi média létrehozására.

Magyarországon e cikk írója, az USA részéről az egész bolygón tömegével betiltott médiaalapító Molnár F. Árpád vetette fel elsőként, hogy a világ népeit amerikai és burzsuj politikai és multimilliárdos érdekek mentén betiltó Facebook és YouTube minden országban betiltandó a nemzetbiztonsági minimum követelményei okán, és létre kell hozni helyettük új platformokat. Úgy véljük, Assange és Snowden neve abszolút biztos garancia lenne arra, hogy a világ minden részéből hatalmas tömegek lépjenek be azonnal az általuk létrehozott közösségi oldalakra. Ez jó eséllyel megteremtené a Sátán totálisan megbízhatatlanná vált közösségi oldalainak jelentős esélyű vagy egészen biztos hanyatlását. Márpedig az ördögöt el kell taposni, mert elfoglalta rosszindulatával az egész világot, és ahogy velünk szemben lépett fel véghetetlen tömegével, ugyanúgy sorban tiltja be a világ független és pártsemleges médiáit, sajtótermékeit, civil szervezeteit, tényfeltáróit, a népszerű nemzeti hősöket és a nyugati kormányok bármelyike vagy összese részéről meggyilkolással fenyegetett politikai üldözötteket.

Kim Dotcom egyébként perrel fenyegette meg a Sátán tengelyhatalma, vagyis az USA által irányított közösségi médiát, miután feltárta, hogy belső hibák felfedezése után hozzáfért a felhasználók jelszavaihoz.

Kim Dotcom közölte, hogy elindítja a "decentralizált közösségi média platformot az amerikai birodalom vagy bármely kormányzat irányításán kívül". Kim azt ígéri: "A http://K.im elindítása után ez lesz a következő prioritásom: a MegaNet egy decentralizált közösségi médiatervet indít el az Egyesült Államok birodalmának vagy bármely kormányának felügyelete nélkül, nulla cenzúrával."

A Mark Zuckerberg által alapított amerikai titkosszolgálati betiltó szörnyeteg, a Facebook adatkezelési botrányai egyre gyakrabban vernek globális hullámokat. Egyik legutóbbi botrányuk az a NYT-jelentés, amely szerint a Facebook legalább 60 különböző cégnek adta át felhasználók megannyi adatait, kifejezett engedélykérés nélkül.

Reméljük, Assange, Snowden, Dotcom vagy bárki más létre fog hozni olyan új közösségi felületeket és bármi mást, amivel ki lehet golyózni és el lehet taposni a világ független médiáinak olyan halálos ellenségeit, és a világ népei szabadságát ma már nyíltan támadó olyan sátáni ősellenségeket, mint a választások betiltás alapú manipulálásával szándékos nemzetbiztonsági katasztrófákat okozó amerikai Facebook és amerikai YouTube Inc., valamint ez utóbbi tulajdonosa, a Google.

Az USA nyílt gyűlölködésére, sátáni rosszindulatára és demokratikus idiotizmusára jellemző, hogy a mi aktív YouTube médiaoldalunkat is - sok év emberjogvédő és tényfeltáró munkát - az USA szándékosan időzítve azon a napon semmisítette meg, amikor Michael S. Rogers NSA-igazgató helyére a japán származású trumpista Paul M. Nakasone ült, a világ talán leghírhedtebb kiberbűnözője. Az emberjogvédő, tényfeltáró és szó szerint életvédelmi filmjeink és kordokumentumfilmjeink százait megsemmisítő amerikai terrorszervezet, a YouTube automata rendszere ráadásul mind szerzői jogok, mind minden más tekintetben is kifogástalannak minősítette a csatornánkat. Az amerikai betiltásnak tehát nem volt sem szerzői jogi, sem semmilyen más, a YouTube automata minősítő rendszerében dokumentált előzménye.

Amerikai politikai döntés volt.

Az USA durván beavatkozott Magyarország és a független magyar média és civil szervezetek százainak stb. belügyeibe, és a legsötétebb rosszindulattal, ami az USÁ-tól tellett. Ez önmagában is egy végtelenített spirált indított el az Amerikai Egyesült Államok démoni politikai terrorszervezetei ellen, amilyen az USA kormánya, az USA titkosszolgálatai, az USA nagyvállalkozói, az USA közösségi oldalai, valamint az amerikai YouTube Inc.

Cikkünk után néhány link a sátáni amerikai betiltások miatt bekövetkezett USA-ellenes tüntetésekről és más következményekről.

 

A kapcsolódó legfrissebb irodalomból:
- Félelmében szavazott Orbánra a 90 éves néni, nehogy a migránsok megerőszakolják
- Kiállunk az USA által legyilkoltak, eztán lemészároltak és barátaik mellett!
- Ha az USA háborút akar, legyen háború! (Nem felejtjük az ellenségeinket) (8 perc)
- Kilakoltatta a Sátán, protézist és fehérneműt vihetett magával (Filmünk Kovács Bélával)
- Ne terrorizálja az USA a világ népeit! (Dr. Fórizs Eszter, 8 perc)
- Ellenségünk az USA, a legfőbb háborús rablóállam! (Vincze Krisztián 5 percben)
- Devizahitelesek, magyarüldözések (Videointerjú: Kubínyi Tamás - Molnár F. Árpád)
- Bognár Tibor: Izraeli honfoglalás Magyarországon, USA banki és magyar csalások
- A Trump-banda sok magyar utolsó esélyeit akarta eltörölni! (Emma Paradigma - Molnár F.)
- Amíg élünk, harcolunk! (Balog István nemzeti hős az USA Nagykövetségénél!)
- Demszky volt élettársa is fellépett az amerikai magyarüldözések ellen (Fürst Izabella)
- Bemutatjuk az USA legfőbb magyar ellenségét! (Jelenés az USA Nagykövetségénél!)
- Titkosszolgálati múlttal amerikai és magyar titkokat tereget
- Bősz Anett (Liberálisok) betiltaná az anyuka kifejezést, a Facebook üldözi a hagyományos családmodellt
- Zuckerberg és az NSA-igazgató őrültek: Üldözik a gyermekszülést, ellenségük az egész világ
- USA, a Sátán tengelyhatalma - Kubínyi Tamás interjúja Molnár F. Árpáddal
- Élőztünk a követésekről, betiltásokról, Orbánék fegyvercsempészeteiről, emberölési szervezkedéseikről
- USA és Izrael a magyarság ellen: illegális fegyverkereskedelem, emberölés, abszolút cenzúra...

Csillag Ösvény Jósda