2023. 06. 06., Kedd
Cintia,Norbert névnapja

Belföld

Amerikai bankhorror Magyarországon: 5 millióra 80 millió követelés, végrehajtó maffiával (Mayerné, Tóth Maya, Molnár F.)

A devizás tüntetésekről és a devizás perekről ismert Dr. Radnai Miklós ügyvéd is nyilatkozott telefonon élő adásunkban, amelynek stúdióvendége Mayerné Radnai Mariann, az ügyvéd lánya, aki édesapjával megnyerte a devizás pert, de - mint az esetek 99.9 százalékában - a Kúria vezetői (akik a bankár lobbi ügynökeiként működnek) elmeszelték a pert. A műsorban - Radnai Mariann mellett - élőben beszélgetnek továbbá az amerikai demokrata párt további üldözöttei, Molnár F. Árpád és Tóth Marianna Maya is.

Tovább »

Egy mondatos idézetek a Google-YouTube globális fenyegetésről, a világ minden tájáról, Assange-tól Snowden-en át az Európai Bizottságig

A Google-YouTube korrupt működése és az egész világot fenyegető egyre szélsőségesebb visszaélései ott tartanak, hogy Sundar Pichai Google-igazgató és Neal Mohan YouTube-igazgató vezetésével minden idők legsúlyosabb fekete listázási és betiltó hulláma történik. Ennek keretében az amerikai demokrata párt és a CIA érdekeit kiszolgálva Magyarországon is rekord széles zsaroló, fenyegető és betiltó hullámot indítottak kizárólag keresztények és keresztény közösségek, független médiák és jobboldali médiumok, valamint jobboldali pártok ellen, a szólásszabadság, a lelkiismereti és vallásszabadság, valamint a sajtószabadság felszámolására. A következőkben néhány korábbi gondolatot idézünk olyan világhírű személyek és gondolkodók részéről, akik - hozzánk hasonlóan - sokkal korábban is megszólaltak a Google-YouTube globális veszélyei vonatkozásában. A mostani egy idézetekből álló cikksorozat első darabja, amit mintegy végtelenített mennyiségben fogunk publikálni.

(Kép: A Google-YouTube rendszeresen több könyvet és életművet éget el, mint amennyit Adolf Hitler a II. Világháború előtt és alatt összesen.)

Tovább »

Prófétikus álom közben tiltotta be a Google-YouTube a Hírháttér 2007 óta működő csatornáját

Isteni vagy más (pl. technológiai) eredetű, a Google-YouTube elleni profetikus álom előtt, alatt vagy után az amerikai Biden-kormánytól és a titkosszolgálatoktól elválaszthatatlan Google-YouTube indoklás nélkül betiltotta a világhírű és a WikiLeaks-ben amerikai hírszerző jelentések mentén is pozitív módon vizsgázott Hírháttér Multimédia YouTube-csatornáját. Az amerikai BigTech egyúttal - az amerikai kormány napi rutinjának megfelelően - a média 2007 óta feltöltött összes videóját ellopta. Miközben az USA a történelem legnagyobb szőnyegbombázását végzi a magyarországi YouTube-on - sorra tiltják be a kisebb és nagy, amatőr és profi, ateista és keresztény, jobboldali és független csatornák videóit - köztük az Ultrahangát is, amely nagyobb nézettséggel tarol, mint a kereskedelmi médiák -, aközben szintén rekordot döntött az USA világbotrány okozásban, ahogyan számon kéri, miszerint Magyarországon üldözik a sajtószabadságot. Ugyanaz az amerikai demokrata párti liberális toleráns woke náci kéz, amely a Világtörténelem legnagyobb mennyiségű betiltásait nyíltan folytatja, aközben minden rekordot megdöntve óbégat, hogy a magyarok nem tisztelik a sajtószabadságot.

A Google fő részvényesei a Google alapítói, Larry Page és Sergey Brin abszolút döntéshozókként, a részvények 51 %-át birtokolva. A Google globális vezérigazgatója 2015 óta Sundar Pichay. Az ő igazgatósága alatt történt a hajdúszoboszlói család tragédiája is, amikor a cenzúrák hatására a házaspár megölte a saját gyerekét, majd öngyilkossággal végeztek magukkal. A Google-YouTube-on belül a YouTube vezetője 2023. februárja után Neal Mohan, a YouTube addigi termékigazgatója lett. Ő vezette be az újításokat a YouTube-nál és nevéhez közvetlenül is fűződik az amerikai történelem leghatalmasabb mennyiségű betiltási hulláma és a globalizált és pénzcentrikus diktatúra bevezetése. A Google-YouTube-nál 2008 óta dolgozik. Törtető, agresszív és pénzéhes diktátor hírében áll, aki semmire nem becsüli az emberéleteket, valamint az általános emberi erkölcsöket és normákat. Sok információra tettünk szert már most is, amiket számos nyelven tervezünk köztudottá tenni a bolygón.

Tovább »

Google és Pressman: ülj le, fiam, demokráciából egyes! Örök botrány lesz a Vita a Covid-oltásról című filmünk betiltása miatt

Alig jöttünk a Google-YouTube globális betiltásai miatt szervezett tüntetés tudósításáról, máris újabb diktatúra-rekordot döntött David Pressman amerikai nagykövet banánköztársasága, a világ legtöbb betiltását folytatólagosan elkövető Egyesült Államok. A betiltott film a világ számos helyén fel van töltve, most további helyekre is feltöltöttük, és mostantól az összes élő adásunkban emlékeztetünk rá, valamint beültetjük az amerikai nagykövet Pressmant, a Google magyarországi igazgatóját, Bíró Pált és az Egyesült Államokat a demokratikus elemi iskola első osztályának padsorába. A betiltott film tartalmát röviden, írásban ismertetjük, a filmet is megnézheti mindenki: egyetlen bírálható kijelentés sincs benne. Biden és Pressman politikai diktatúrájában fontos motívum, hogy a betiltott beszélgetés aközött a két keresztény között történt, akik médiáinktól elmentek és tudósítottak a pár nappal ezelőtti tüntetésről, ami a Google-YouTube betiltásai miatt a Google magyarországi székházánál történt. Többen elmondták, akik előtte bejelentették a tüntetés idejét, hogy a YouTube azonnal talált ellenük betiltani valót. Van olyan újságíró, akinek olyan videóját tiltották be, amit a YouTube másik oldalán nem voltak hajlandók betiltani. Azaz a Google e téren sem leplezi, hogy a működése korrupt és semmibe veszi a törvényeket és az emberi jogokat az egész bolygón.

Tovább »

YouTube-tüntetésen nyilatkozott: Molnár F. Árpád, Novák Előd, Varga Ádám, Zahuczky István Zsolt (plusz felszólalók)

A Mi Hazánk is forgatott a Google-YouTube elleni tüntetésen, a BigTech cég budapesti székházánál. Németh Tibor, a Mi Hazánk riportere a demonstráción interjúvolt mi hazánkos, fideszes és pártfüggetlen közéleti személyeket, köztük minket is. A dokumentumfilmben a tüntetésen felszólalók gondolataiból is bevágásra kerültek felvételek.

Tovább »

A VILÁG LEGNAGYOBB SZENZÁCIÓJA

Leleplezték a Pfizert, ahogy szándékosan hoz létre kovidmutációkat azért, hogy utána vakcinákat fejlesszen ki, és azokat elképesztő haszonért eladhassa.

Ez a világ legnagyobb szenzációja kellene hogy legyen, de...

Nagy Sándor (Naleksz) cikke

Tovább »

A Google-YouTube politikai betiltásai elleni tüntetés a cég budapesti székházánál

Élőben közvetítettük az amerikai demokrata párti liberális toleráns Google-YouTube politikai betiltásai miatti demonstrációt a toleráns amerikai brutálmilliárdos emberszerető és nyíltan Krisztus-ellenes és keresztényüldöző cég budapesti székháza mellől.

Tovább »

Lesz ukrán-magyar háború? Antifa terror. Északi áramlat felrobbantója. Echelon. NGO-k pénzelője...

Mostantól ismét várjuk volt katonák, rendőrök, hírszerzők stb. jelentkezését. A NATO megbízhatatlan. A magyar haderő ugrásszerű fejlesztése szükséges, mert háborúk mindig voltak és Magyarország is fog háborúba keveredni. Az USA a saját (nem amerikai) embereit mindig alsórendűként kezelte és kezeli. A CIA külföldi fegyverkereskedői jellemzően züllött antiszociális perszonopátiásak és erkölcstelen szociopaták. Íme Ukrajna és az ukrán nép valódi ellenségei. Az NGO-k háttere és a nemzetközi országlisták valódi készítője. Nem hihetünk Orbánnak, hogy csak ukrán egészségügyi szolgálatosokat stb. képeznek titokban Magyarországon. Oroszországban kifogásolják Putyin gyenge kezűségét. Az USA összeboronálta Kínát és Oroszországot. Kína amerikai módra üldözi a magyar szólásszabadságot: ezért tiltani kell a kínai akkumulátorgyárakat és a kínai Tik-Tok-ot is be kell tiltani. Világelsők voltunk mezőgazdasági és állattenyésztési ágazatokban, most meg...

Tovább »

A bibliai Pál apostol Gyurcsány Ferenchez írt levelet és megtérésre szólította őt, ekképpen

Az OpenAi mesterséges intelligenciához Molnár F. Árpád fordult, a következő feladattal: - Írj Pál apostol stílusában, Pál apostolként bibliai levelet Gyurcsány Ferenc korábbi magyar miniszterelnökhöz amiatt, hogy azt mondta, nincs szükségük Istenre és nem hisz Istenben.

Tovább »

Előkerült Pál apostolnak Orbán Viktorhoz írt levele. Megmutatjuk!

Megkértük az OpenAI Mesterséges Intelligenciáját, írjon levelet Pál apostol bibliai levelei stílusában és Pál apostolként Orbán Viktor magyar miniszterelöknek, kérve őt, hogy ne lopjon, ne legyen korrupt és ne sanyargassa, hanem szolgálja a népet, az Úr dicsőségére. (A kép a levélhez készíttetett számítógépes grafika.)

Tovább »


Csillag Ösvény Jósda