2021. 04. 13., Kedd
Ida névnapja

Belföld

Szivárványos, térdelő BLM LMBTQ szobor, a szabadság nemzeti jelképét gyalázó kerti törpe (Molnár F. Árpád élőben)

A Jézus Krisztus halálának és feltámadásának globális ünnepére állította ki a mindössze egy napig álló, majd ledöntött szivárvány színű LMBTQ kerti törpe és fajelméleti szexszobrot Baranyi Krisztina, az ellenzék budapesti, IX. kerületi polgármestere. Pedig nagyon mondták neki, hogy ne tegye.

Tovább »

Gyilkosság, TEK! Szexmunkát vállaltam deviza miatt! (Hegedűs Titanilla (Lilltiy_69) - Molnár F. Árpád)

Devizahitel, prostitúció, botrányok a rendőrkapitánnyal és Hernádi Zsolt MOL-vezérigazgató unokaöccsével. Élettársát megölhették, házukat elárverezték, munkáját a rendőrség szabotálja. Hegedűs Titanilla a kalandos életéről beszél.

Tovább »

Végrehajtás: Alapismeretek, amikről mindenkinek tudni kell! - És Utcajogász a Partizánon (Molnár F. Árpád)

Gyakran perdöntően fontos, máshol nem tárgyalt alapismeretek a végrehajtásokkal kapcsolatban. Továbbá: ahol több vagy sok a pénz, ott már nem mondják el az elkövetők nevét; így a konkrét bírói felelősből vagy elkövetőből bíróság lesz, az elkövető végrehajtó neve pedig szintén elhallgatásra kerül, belőle egyszerűen csak végrehajtó lesz.

Tovább »

Pedofil egyetemi oktatót véd a gyámügy? Állami terrorral kényszerítik a fiút a zaklató nagynénihez! (Az édesanyával Molnár F. Árpád beszélget)

Döbbenetes részletekkel Nelli, aki az édesanya és Molnár F. Árpád vezető jogvédő vehemens módon az egyetemen oktató nagynéni tetteiről és az őt látványosan mosogató, az ügyeket tetten érten eltussoló gyámhivatal konkrét lépéseiről.

Tovább »

Mind a 4 gyereküket elvették, a hivatal azóta is nyíltan törvényszegő (Riba Norbert és felesége, Riba Anikó, valamint Molnár F. Árpád)

Élő beszámoló és ismertetések a 4 gyermekes házaspárral, Riba Norberttel és Anikóval, Molnár F. Árpád műsorában.

Tovább »

Maszk miatt büntették a bolond rendőrök, mert magányosan ment Iván kietlen utcáján. És ez fertőz. Mármint az orbáni grázi diliházas hülyeség.

A grázi diliház ápoltjai is jókat derülhetnének Bella Péter iváni lakos esetén, aki a Facebook-oldalán osztotta meg fotókkal és bizonyítékkal, hogy a hibbant rendőrök azért büntették meg 5 ezer forintra, mert miután kilépett a kicsiny település kicsiny boltjából, 10 méteren át levette a maszkot a kietlen utcán. Az általunk eltartott hibbant rendőrök nyomott, ám de annál betegebb, deviáns és retardált álláspontja szerint márpedig aki a kietlen sztyeppén, az üres pusztában vagy a füves legelőkön, netán a Góbi sivatagban leveszi a maszkot, az megfertőzi a szöcskét, a tücsköt, a fapapucsot és az egeret. Maszkhordás a szavannán, azaz bolond orbáni lyukból bolond szél fúj.

Tovább »

Orbán csődbe vitte a gyámügyi rendszert. Most 6 éves gyereket vettek el nulla indokkal! (Ambrus Ilona - Molnár F. Árpád)

Hatalmas közfelháborodást okozott egy 6 éves kisfiú minden ok nélküli elvétele. A friss esetet az édesanya testvére, Szamuelcsik Kata mondta videóra a Facebookon. A beszámolóra a HírAréna két munkatársa is ráugrott, egymástól függetlenül. Továbbá ez volt az első olyan gyermekelvételi eset, ahol a HírAréna főszerkesztője és jogvédő egyesületi elnök Molnár F. Árpád kezdte keresni a családot, azaz nem minket kerestek meg. Közben kiderült, hogy mire Molnár keresni kezdte a családot, a család egy tagja már segítséget kért Molnártól írásban.

Tovább »

Az ilyen gyerekeket nem veszik el, de az értelmes és rendezett szülők gyerekeit tömegével - Patuska videójának bejátszásával (Molnár F. Árpád)

A közismert és humoros videókat gyártó Patuska, aki vaskosan hozzászokott a társadalom legaljának stílusához, még ő is láthatóan felháborodott, aki mindig viccesre veszi a figurát, az ország legalacsonyabb értelmi és stílusú bunkóival találkozván. Miután lehetséges, hogy minket és Egyesületünket keresi meg a legtöbb szülő az országban, akiknek elvették a gyerekeiket, olyan szülők és nagyszülők tömegeitől, akiknek az életében és körülményeiben semmiféle kifogás nem található, így gyilkos módon szembeszökő, hogy a legszélsőségesebb pszichopata családok és torz lelkű antiszociális szörnnyé nevelt gyerekeik érintetlenek.

Tovább »

Aláírásokat hamisított a dr. Horváth Zoltán Végrehajtói Iroda. Vizsgálatot indítottunk, majd feljelentést tettünk.

Grafológust is bevontunk a vizsgálatba, és miután kiderült, hogy a végrehajtó több helyen is az adós nevében írta alá a Foglalási jegyzőkönyvet, a Jogvédő Egyesületünk büntető feljelentést tett.

(A mellékelt fotó az 1968-as, 8. osztályos történelemkönyvből való, ahol a letűnt imperialista burzsoá rendszerről tanítottak, milyenek voltak azok az idők, amikor a gazdagok kilakoltatták a dolgozó munkáscsaládokat.)

Tovább »

Reszkessetek, betörők!

Budapest főváros XVIII. kerületi, szó szerint betörő, gyámügyi hivatalának emberrablása.

Egy elkeseredett nagynéni élő adásban elmondott panasza a Facebookon.


Szerkesztette: Nagy Sándor (Naleksz)

Tovább »


Csillag Ösvény Jósda