2017. 08. 18., Péntek
Ilona névnapja

Belföld

Nem vagyunk a kormány alárendeltjei! (Kilakoltatási dokumentumfilmünk)

A magyar történelem legismertebbé vált és legsikeresebb otthonvédő csapata, a Koppány csoport ezúttal Csömör városába vonult, hogy erővel akadályozza meg egy család kilakoltatását. Velük mentünk és dokumentumfilmet készítettünk.

(Cikk: 0:33.33 óra)

Tovább »

Balogh Béla életveszélyes állapotban intenzív osztályon! A stroke-kal a magyar állam gyanúsítható!

Mivel a család a Facebook-on nyilvánosságra hozta, mi is publikussá tesszük: minden magyar idők leghíresebb otthonvédő szervezetének vezetőjét ma reggel kórházba vitték. Jelenleg a Laky Adolf utca klinikáján, az intenzív osztályon fekszik, az Amerikai úton. A család közölte: életveszélyes állapotban van, és legjobb esetben is hosszú ideig tartó, lassú gyógyulási folyamat vár rá.

(Publikálva: 22:02.22 óra)

Tovább »

Nagyon durva! Járdán ütötték el a nőt, a rendőrség fenyegetőzve próbálta eltussolni!

Váratlan filmes fordulatokban gazdag, a kecskeméti és vas megyei rendőrbűnözéshez és hatósági banditizmushoz hasonló balhé történt Budapest rendőri maffializmusról hírhedt 14. kerületében. A 160 centis nő hallgatását a pár napja igazoltatás közben földre dobott és meghalt civil botránya törte meg. Nem a médiához fordult, hanem a halálesetről szóló 444-cikk alá kommentelt. Szemfülesekként azonban kiszúrtuk a kincset, és rögtön úgy láttuk, feltétlenül muszáj maradandó irodalommá tenni, különben az enyészet végezne vele. Hadd tudja mindenki, milyen söpredék ganéj állami bűnöző putriországban élünk.

Cikk: Sz. L. és Molnár F. Árpád
(Publikálva: 14:15.38 óra)
(A kép csak szemléltetés)
 

Tovább »

Hihetetlen! Arab parancsolta a rendőrkapitány családja kilakoltatását! (Dokumentumfilmünk)

Keszthely rendőrkapitánya idős édesanyjának is védelmére érkezett a magyar történelem legjelentősebb hatású otthonvédő szervezete, a Balogh Béla által szervezett és vezetett Koppány csoport. Aki pedig a város rendőrkapitánya családjának utcára dobását a magyar hatóságoknak utasításba adta, egy dúsgazdag arab volt, aki a környéken még legalább egy ingatlant felvásárolt, és más üzletekben is benne van.

A kilakoltatásra egy stábunk a helyszínre ment, és dokumentumfilmet készített. Ezt láthatja most!

A rendőrség és a végrehajtó szóban megtiltotta, hogy szerepeljenek a filmben. Találja ki, hogy mi is kitakart foltfejűvé tettük-e őket, ahogyan az állami maffiát életvitelszerűen kiszolgáló bal- és jobboldali multimilliárdos médiumok, valamint a beszari és idióta kiscserkész balfaszok...

(Cikk: 20:44.44 óra)

Tovább »

Féreg nők lopták el a többgyermekes asszony pénztárcáját, telefonját és iratait a Palatinus strandon. Ön szerint hogy álljunk bosszút rajtuk?

A nálunk látható fotókat a rendőrség hozta nyilvánosságra. És elolvashatják az édesanya segélykiáltását is. Ön milyen megtorlásokat alkalmazna az elkövetőkkel szemben? Öncenzúra nélkül válaszoljon, egyenesen, őszintén, ne úgy, ahogy a zombi milliárdos média hipnotizálja, hogy elaltatott, impotens, komplett idióta legyen. Úgy válaszoljon, mint akiben élet van és kész megvédeni az ártatlanokat az ilyen kikupálhatatlan női bűnözőktől.

Cikk: Sz. L. és Molnár F. Árpád
(Publikálva: 16:13.58)

Tovább »

Eldőlt: az ombudsman is oltáspárti gyerekellenes

A 2016 novemberében leadott panaszunk http://hirarena.com/ombudsmanon-a-sor-gyerekparti-oltasellenes-vagy-oltasparti-gyerekellenes_1662 válaszát 2017 augusztus 1-én kaptuk meg. Tekintettel a panaszcikk nagyszámú lájkjaira, az ombudsman válaszát is az alábbiakban szóról szóra, vörös színnel közöljük. A várva várt, ám végül elkeserítő  tájékoztatás  szövegtörzsébe kék színnel beszúrtuk a megjegyzéseinket, kifogásainkat és érveinket, amik alapján részünkről elfogadhatatlan az alapvető jogok biztosának „vizsgáltam is meg nem is, tájékoztattam meg nem is, alapvető emberi jogokról viszont biztosan hallgattam” hozzáállása.

Sajnálattal vettük tudomásul, hogy az ombudsman is teljes mellszélességgel kiáll a járványokkal szemben folytatott hadviselés „Fogjuk meg és vigyétek (csak Ti, gyerekek)!” alapjai mellett, tovább duzzasztva ezzel a generációk közötti általános etikátlanságot. Csalódottak vagyunk a tekintetben is, hogy a panaszolt hatóságok (köztük a 2017. március 31. napjával megszűnt Országos Epidemiológiai Központ) hamis tájékoztatását minden fenntartás nélkül kész elfogadni egy ilyen komoly pozícióban lévő tisztviselő.

 

Cikk: Nagy Sándor (Naleksz)

Tovább »

A bírók a Sátán piramisában szolgálnak (Interjúnk Bustya Tibor otthonvédő hőssel)

Az egykori romániai rendszer pszichiátriai politikai üldözéseit túlélt, Magyarországon otthonvédő politikai üldözött nemzeti hőssé vált erdélyi magyar, Bustya Tibor váratlan kérdést kapott, de azonnal válaszolt...

(Publikálva: 18:33.38 óra)

Tovább »

Bayer Zsolt a belgák kongóiak elleni 10 milliós (lábjegyzet) népirtásáról

- II. Lipót belga király, az egykori Belga Kongó 20 milliós lakosságának felét, 10 millió embert irtott ki. (...) ... és akkora arcuk és pofájuk van(!), hogy nem fér rá egy teherautó platóra a pofájuk! Mert ők mindent tudnak a szabadságról! - mondta Bayer Zsolt a napokban, egy jobboldali tévéműsorban.

(Publikálva: 20:00.08 óra)

Tovább »

BKK-botrány - Hekkerterrorista Magyarország (A tömeges állami gyilkosság megoldás) (Műsorunk)

50 Ft-ért vett havi bérletet a Budapesti Közlekedési Központ új online rendszerét használva a 18 éves fiú, aki kapcsán sok minden homloktérbe került. Közben Magyarország a világ 10 legterroristább számítógépes bűnöző állama között van.

Molnár F. Árpádot láthatják és hallhatják, aki jártas és sokat tapasztalt a magyarországi számítógépes szervezett bűnözés terén, és ismét a legsúlyosabb dolgokról és a legkeményebben borogat. A többi média és nyilvános felület ehhez képest megint csak játszótéri zsúrpubik öltönyös-nyakkendős gyülekezete.

Sz. L.
(12:08.28 óra)

Tovább »

Jótékonysági akciók előtt támadt a NAV Gáspár Győzőre, mert nem fideszes

Egy közveszélyes bűnöző megfogására kereste meg Molnár F. Árpád, a Hírháttér és a HírAréna főszerkesztője Gáspár Győzőt. Győzike nem csak rögtön beleegyezett, de egy adományozó akcióval is egybe akarta kötni az eseményt, és egy további, nagy összegű adományozást is eltervezett. Végül egyik eseményre sem került sor, mert a NAV megtámadta és elkobozta Gáspár Győző pénzét, ahol bármit talált.

Az adóhatóság támadásának oka az volt, hogy Gáspár Győző közismerten nem Fidesz-rajongó - ez utóbbiról már Tállai András adóhatóságához bekötött ismerősünk értesített bennünket, aki elmondta: a NAV-nál aszerint csemegéznek, ki a fideszes. Ha fideszes, békén hagyják, és az azt csinál, amit akar, ha pedig ellenzéki, akkor megpróbálnak keresni ellene valamit. Ha pedig nincs mit találni, de az illető akár a vezetőségből, akár lentebbi szinten bárkit zavar, akkor megpróbálnak ellene kreálni valamit.

Cikk: Sz. L.
Km.: Molnár F. Árpád

Tovább »


Csillag Ösvény Jósda