2018. 03. 17., Szombat
Gertrúd,Patrik névnapja

Belföld

Mkit lecsukna Orbán, Rezsi Szilárd, Kövér László, aki népképviselővel beszélni próbál!

Filmünkben: miután Rezsi Szilárdhoz mentek, előállították őket és zaklatás címén büntetőeljárást indítottak ellenük. A többi fideszes közpénzparazita bűnöző ugyanígy jár el. Póka László csapatával a Központi Nyomozó Főügyészség előtt találkoztunk. Nézze meg a 10 perces filmet!

Tovább »

6 millióra 24 millió kamat, 5 év alatt! (Argenta a sírgödörbe) (Polgár Zoltán - Molnár F. Árpád)

Bár Orbán Viktor mindent elkövet a magyar nép teljes tönkre tételére, de ellensége, az Európai Unió vizsgálatot indított és megtiltotta, hogy az Orbánhoz hasonló vadkapitalista és feudalista oligarchák és bankárvezetők orbáni tébollyal rombolják és pusztítsák saját hazájukat. Ráckevén jártunk, 6 perces filmünket mindenkinek ajánljuk!

Tovább »

Vigyázat! Facebook-hirdetéssel mindenét elveszítheti! Facebook és szervezett bűnözés!

Gyanútlan Facebookozók és kifosztottak világszerte. Mark Zuckerberg magán-titkosszolgálata, a Facebook politikai nyomásgyakorlások és zsarolások, szervezett bűnözői körök részéről történt lefizetések, és a szervezett bűnözés általi reklámfelületek anarchista játszótere és vállalkozói, félállami és állami kuplerája.

Tovább »

Z. Kárpát Dániel: Teljes Megoldás! (Devizahitel, Migráció!)

A Jobbik alelnökét - aki az összes parlamenti párt összes képviselője közül rekorder a kilakoltatások elleni fellépések terén - kérdeztük a devizahitelek és az Orbán Viktor által végrehajtott Soros-terv, letelepedési kötvények stb. migrációs szervezkedések végső megoldásairól.

(Cikk: 15:44.44 órakor)

Tovább »

A rendőrrobbantással vádolt édesapjának megdöbbentő tanúvallomása

- Meggyőződésem, hogy akik ezt elkövették, nem csak a fiamat vették célba, hanem engem és a lányomat is próbálták belekeverni az ügybe. A fiam elmondása szerint már nyáron észrevette, hogy valakik figyelik, követik (...). Valószínűleg már több hónapon át figyelhették a mozgását (...). (...) Azon a környéken mászkáltam, néztem a kirakatokat, hallottam a robbanást (...), utólag megtudtam, hogy két háztömbnyire voltam a helyszíntől. (...) Később a rendőrségi iratokból láttam, hogy az állítólagos sapkás elkövető pont abba az utcába fordult be, ahol én voltam (...). (...) Feltételezem, hogy már korábban lehallgatták a telefonomat (...). Azt is gyanítom, hogy a kitervelők a házunkban is jártak korábban (...). (...) ... a lányomat a Facebook-on a robbanás estéjére házibuliba hívta egy számára ismeretlen fiatal férfi, a Király utca körúthoz közeli részére [közel a robbantás helyszínéhez - a szerk.]

Tovább »

Menj a f.szomba! - Mik történnek, amikor nemzeti hősnek gyűjtünk aláírást

Romániai pozitív tapasztalatai után megdöbbent a magyarországi magyarok bunkóságán, tahóságán, közönyén és az egész nemzetet emésztő egoizmusán. Munkatársunk, Szendáj Andrea beszámolója az elmúlt napok 2018-as választásokra való aláírásgyűjtéseiről.

Tovább »

Szegény ember Orbán Viktor - A vagyonbevallásról Molnár F. Árpád - Vincze Krisztián

Szatirikus, gúnyos hangvétellel, 9 percben, miután Orbán Viktor pár százezer forint megtakarított pénzről számolt be a vagyonbevallásában.

Tovább »

Hetero férfiak, akik elmebetegen szerelmesek Orbán Viktorba (Szendáj - Molnár)

Az ATV, Hír tv és társaik puhány gyurmaembereitől nem, de nálunk ismét a rekord ütős és feltétlenül felhergelő filmet láthatja, ha ráklikkel. És még csak előfizetni sem kell hozzá, mint a multimilliárdos áldemokratikus médiumoknál.

(Cikk: 21:28.28 órakor)

Tovább »

Rongy ellenzék, Gyáva lakosság (Filmünkben hatan és keményen!)

Az ellenzék is életveszélyben! Pécsről jelentkezünk! Szólnak: Dr. Polgár Zoltán, Molnár F. Árpád, Kovalcsik Enikő, Müller Tihamér, Szendáj Andrea, Frey Györgyi!

Tovább »

Mindenkitől mindent! (Szabadlábon őrjöng a világ legfőbb cigány uzsorása!)

Négyszeresére is emelt tartozás, fele fizetését elveszik, közben titokban meghirdették a lakása eladását, mégpedig harmad-értéken, majd kitűzték a kilakoltatás napját. A tartozás mindössze 3 millió forint. Dolgozói mélyszegénység, orbáni uzsora. A kapzsi grázi ámokfutó kampány idején is tör-zúz mindenki minden filléréért, és kampány alatt is a tartozásokat felszorozza, az ingatlanok értékét töredékárra osztva veszi el. A Fidesz mellett kampányolók magyarirtó bűnpártoló bűnözők és mocskos hazaárulók.

Tovább »


Csillag Ösvény Jósda