2021. 11. 30., Kedd
András,Andor névnapja

Belföld

Brutális pedofil botrányok a híres influenszer körül (iRon Channel, mannin, SoDI, Paxel, VV Zsolt)

Aki belenézett az ügybe, sokkal inkább megérintette, mint Kaleta Gábor ügye. A vloggerek, youtuberek, gamerek, influenszerek társadalmában minden véleményformáló őszintén és autentikusan háborodott fel, de nagyon.

Tovább »

Elítélték a csepeli alpolgármestert is (Hazafi Attila jelentette fel őket rágalmazásért)

Kényelmesen indul, és nagyon érdekes és tanulságos beszélgetéssé válik.

Tovább »

Terrorizáló szomszédok, bűncselekmények, kezét törték, nem megy haza. Terror Szolnokon

A Budapesten biztonsági őrként dolgozó T. Marianna Szolnokon, a Bercsényi utca 32-ben lakik. A ház valamikor jó napokat látott, de a lakók egy részét lepusztultakra cserélték. A botrányok kapcsán a rendőrség és az önkormányzat egymásra mutogat. Az élő interjú egyszerre több csatornára történt. Műsorvezető: Molnár F. Árpád.

Tovább »

Gyurcsány-terror 2006: Jól tette a szemkilövő, sortüzes és csonttörő terrorista? (Nagy Sándor Naleksz - Molnár F. Árpád)

A törvények értelmében életfogytiglannal büntetendő miniszterelnök, rendőri vezetők és maszkos rendőrterrorista hordák, eltussoló demokrata párti liberális toleráns szemkilövő-sortüzes Európai Unió és USA, gyurcsányilag eltüntetett utcai kamerafelvételek tömegei, 14 szemlövés, 60 fejlövés, utóbb több öngyilkosság és halál, 147 szabadságvesztéses ítélet, amiből aztán 143-at meg kellett semmisíteni, mert az áldozatokat csukták le az elkövető állami terrorista bűnöző hordák helyett... Avagy az amerikai demokrata párt és az Európai Unió liberális toleranciájának valódi terrorista, népgyűlölő, sortüzes és csonttörő vérengző fasiszta állat arca.

Tovább »

Dobrev Klára és Márky-Zay Péter párharca, minőségük és a többiek (Molnár, T.Maya, Vincze)

Dobrev Klára és Márki-Zay Péter jutott az előválasztás második fordulójába. Minden pártos és párton kívüli azonos véleménye a DK szavazótáboráról. Ez is téma, valamint: Karácsony, Márki-Zay vagy Dobrev a legerkölcstelenebb? Kivel a legkisebb Orbán legyőzésének esélye? A pártfanatizmus legtébolyultabb formáiról.

Tovább »

4 gyerekünket elvették! (Öten a műsorban: Molnár, Vincze, T.Maya, Latinovits Róbert és neje)

A 8 gyermekes család 4 tagja már elmúlt 18 éves. Egyikük a 4 kiskorú elvétele miatt pszichiátriára került, a fürdőben elcsúszott és meghalt. A halált okozó gyámhivatal eztán is úgy működött tovább, mint akik minden törvények felett és kívül állnak. Álláspontjuk szerint megtehetik, hiszen papírjuk van róla, hogy azt csinálnak és azt hazudnak, amit akarnak. Papírjuk van róla, hogy rájuk nem vonatkoznak az adófizetőkre, kicsikre és nagyokra kötelező civilizációs törvények, csak az orbáni, törvényen kívüli bűnözés, káosz és anarchia. Az élő műsorban: Latinovits Róbert és matek-fizika szakos tanárnő felesége, akik a szülők, valamint Molnár F. Árpád, Tóth Marianna Maya és Vincze Krisztián.

Tovább »

Csontjait törte a Tescóban egy agresszív roma (Biztonsági őr Békéscsabáról és Molnár F. Árpád)

Diagnózis: a koponya zúzódása, a szemhéj és szemkörüli terület nyílt sebe, az orrcsont törése, az orbitafenék törése, az arccsont törése, testi erővel elkövetett testi sértés. A roma származású erővelő sztereotip módon, félmeztelenül ment a Tesco-ba, amire a biztonsági őr megkérte, az akkori szabályzatnak megfelelően vegyen fel valamit. Erővelő azonban kedvelte a félnudista állapotát, hogy a sztereotípiákat erősítse. Eztán a változatosság kedvéért továbbra is mindent elkövetett, hogy mindenféle sztereotípiát tovább erősítsen és bekerüljön a hírekbe, mint agresszív, szabadlábon lévő, primitív, alacsony IQ-jú köztörvényes bűnöző. Mert így sztereotip.

Tovább »

Rogán Antal gyilkoltatta meg Horváth Nancyt, hogy ne buktassa le? (Molnár - Vincze - Tóth Marianna)

Belső, privát információkkal, személyes ismeretségekkel a meggyilkolt lányról, akivel a házas és családos Rogán Antal olyan módon tartott kapcsolatot, amit a Btk. 2-től 8 évig terjedő szabadságvesztéssel büntet. A kamerák előtt Molnár F. Árpád médiaalapító, Tóth Marianna Maya grafológus és író, Vincze Krisztián villamosmérnök és jogvédő.

Tovább »

Előválasztás: A jelöltek egója biztosan okozza Orbán 2022-es győzelmét? (Molnár-Vincze-Tóth M.)

A kamerák előtt élő adásban, egyszerre több csatornára Molnár F. Árpád, Vincze Krisztián és Tóth Marianna Maya.

Tovább »

Mire maszturbálnak a figyelők? Pegazus kémbotrány. (Vincze Krisztián - Molnár F. Árpád)

Belső titkosszolgálati ismeretek alapján. A különböző pártok és kormányok eltérő mértékben úsznak az illegális szexista örvénylő moslékban, de nem véletlenül nevezik ki a szexuális bűnözőket az erkölcsök és a szexuális iránymutatás legfőbb bálványaivá.

Tovább »


Csillag Ösvény Jósda