2023. 01. 27., Péntek
Angelika névnapja

Belföld

LMBTQ-szivárvány a PDSZ (tanárok) logója (Tóth Maya tanárnő - Molnár F. Árpád)

29 perces műsorunkban horrorisztikus bejátszásokkal, a gyerekek erőszakos szexualizálásáról is Molnár F. Árpád vezető jogvédő és Tóth Marianna Maya tanárnő.

Tovább »

A rendőrgyilkosságról a rekord-leleplező túlélő rendőrtiszt, Karancsi Tibor nyilatkozott

(Indexképen a meggyilkolt rendőr, Baumann Péter)

Karancsi Tibor nyugalmazott rendőr százados véleményét kérdeztem, aki az állami szervezett bűnözés, az állami olajmaffia leleplezőjeként túlélte az állami üldözéseket. A becslések szerint összesen ezer emberöléssel járt '90-es évek-beli olajszőkítő maffia kapcsán megbuktatott egy a maffializmust védő és szervező komplett rendőrkapitányságot, annak vezetőjével együtt, amire Pintér Sándor akkori országos rendőr-főkapitány mindent és minden erővel igyekezett eltussolni. Karancsitól változatos módszerekkel próbált megszabadulni, majd kirúgatta a rendőrségtől. A világhírűvé lett maffia-leleplező rendőr százados nem hagyta magát, és végül bíróság által sikerült kimondatnia, hogy az eltávolítása jogtalan volt, és a fizetéseit is visszamenőleg megkapta.

Az olajmaffia időszakában majdnem minden napra jutott egy bombarobbantásos cselekmény Budapesten. A 100-nál több pokolgépes merénylet legfőbb védelmezője és eltussolója Pintér Sándor volt, aki úgy lett belügyminiszter, hogy közölte Orbán Viktorral: ha megteszi őt belügyminiszternek, akkor azonnal véget vet a robbantásoknak. Az alvilágban "Isten" névvel illetett Pintér, amint belügyminiszter lett, egyetlen nap alatt lekapcsolta a pokolgépes háborút.

Tovább »

Betiltotta a kínai TikTok a magyar pártelnök videóját: Kína járt rosszul. (Molnár F. - Tóth Maya)

30 perces műsorunkban - a Kína által betiltott videó lejátszásával is - Tóth Marianna Maya írónő, tanárnő, grafológus és Molnár F. Árpád médiaalapító, jogvédő egyesületi elnök.

Tovább »

Kádár János programjával minden magyarnak lenne otthona (Molnár F. Árpád - Tóth Marianna Maya)

A Fidesz és a Mi Hazánk kommunistáznak, és a világ dolgait és személyeit - a pártoknak és az egyszerű nép színvonalának megfelelően, ezt a roppant alacsony népi minőséget és kognitív analfabétizmust fenntartva - fehér és fekete kategóriákra osztják. Eközben Kádár János - egyebek mellett - minden magyar idők legfőbb belakoltatója volt. A 3-4 generációs, egy-egy szoba-konyha lyukban egymás hegyén-hátán élő magyar lakosságnak - ahol sokszor ráadásul idegen családokkal kellett osztozniuk -, az egész országban 5 és 10 emeletes panelházakat emelt, megteremtette azt a szuper olcsó bérlakás rendszert, amit a kapitalista pártok eladtak és a pénzt zsebre vágták stb. A burzsuj imperialista pártok - az MSZP-DK-tól a Fideszig - a lakosság egyre nagyobb tömegeitől veszik el azt a lakhatást, amit Kádár János felépített és amit csak fenn kellett volna tartani, nem pedig elvenni és odaadni a leggazdagabbaknak. 29 perces műsorunkban Tóth Maya és Molnár F. Árpád.

Tovább »

A megerőszakolt rendőrnőt elmegyógyintézetbe záratja az állami maffia (Molnár F. Árpád - Vincze K.)

28 perces műsorunk szó szerint olyan belső, titkos információk és adatok tömegeivel, amik az ég világon, egyetlen jobb-, baloldali és független médiában sem hangzanak el, de soha, semmikor, semmilyen körülmények között! Amiket műsorunkban hallhatnak, olyan abszolút korrupciós és állami bűnügyi titkok, olyan mélyen tabutémák és tiltott tények, amik kizárólag és egyedülálló módon, de csak és kizárólag tőlünk kerülnek nyilvánosságra!

Tovább »

Szinte mindenki benne van? Durva összefonódások. (Covid, Kilakoltatás, Fenyegetések, Hamisítások)

Darab Ferenc és családja szemben a bűnözéssel. A közpénzen eltartottak és a bűnözők korrupciós kapcsolatának áldozata Darab Ferenc és családja. Erről beszél a több csatornára sugárzott élő adásban a családfő, Darab Ferenc. A műsor további helyekre is feltöltésre került.

Tovább »

100 ezerre büntették a nagymamát, mert nem hagyta megfulladni az unokáját (Megállt a leállósávban)

7 és 10 éves unokáival az M7-esen haladtak, amikor az egyik unoka fuldokolni kezdett. A másik kisgyermek mellette sírt, és mondta: meg fog halni, meg fog halni! A nagymama megállt a leállósávban, hogy elhárítsa az életveszélyt. Mivel nem műszaki hiba miatt állt meg, 100 ezer Ft bírságot kapott. A hatóság szerint az életmentés nem érv, és enyhíteni sem fogják a bírságot, mert ez a szabály és kész. Holott a Btk. világosan fogalmaz az emberi élet védelmének elsődlegessége és a segítségnyújtás elmulasztása vonatkozásaiban. Molnár F. Árpád kezdeményezni akarta az illetékes hatósági vezető cselekvőképességet kizáró gondnokság alá helyezését annak közveszélyes elmebetegsége miatt, amikor...

A műsorban Vincze Krisztián és Molnár F. Árpád.

Tovább »

Szabadlábon: tucatszám nyúlja le a lakásokat, 200-nál több feljelentés... (Kovács Attila J. - MFÁ)

Sorban jelentkeznek nálunk az áldozatai annak a szabadlábon lévő személynek, aki nagyon hasonló módszerekkel, sorban nyúlja le a lakosság ingatlanait. Műsorunkban felmutatunk olyan rendőrségi dokumentumot is, amelyben 9, egymástól független feljelentő ügyét vonták össze, akiktől szintén elvette a lakásaikat. Vendégünk, Kovács Attila József, akinek 7 lakásos társasházát szerezte meg O. Norbert, aki a NAV egyik legfőbb vezetőjéhez is úgy járt be, mint a jó kúthoz, így aztán a NAV nem talált vizsgálni valót. A NAV jelenlegi elnöke, egyúttal államtitkár Vágujhelyi Ferenc, aki a bűnözők helyett a dolgozó állampolgárokat zaklatja és üldözi - a látszat hasonlít a lebukott Völner Pál fideszes államtitkár horror sorozatához. Korábbi élő adásunkban egy másik család, a férj és édesapa Darab Ferenc elleni elkövetések egészen a megyei tiszti főorvosig nyúlnak. A szervező szintén O. Norbert.

Tovább »

Lepöcsözte Orbán a tanárokat (Honnan a tanárgyűlölet?) (Fodor Brigitta - Molnár F. Árpád)

A történelmen végigtekintve, a diktátorok gyakori vonása volt az értelmiség elleni gyűlölet, ami volt, hogy a teljes értelmiség totális kiirtásához vezetett. Orbánnál miből fakad a nyílt megvetésbe borult és trágár, pöcsöző és terrorizáló gyűlölet, ami 2010-es kormányra kerülése után a tanárok elleni nyílt háborúval indult és elérkezett a magyar történelem talán legnagyobb és egyúttal összességében egyértelműen szűnhetetlenné vált tanári ellenállásáig, amelynek vége kizárólag akkor lesz, ha valós állami támogatás érkezik?

Tovább »

180 ezret felvettem, 1,5 milliót kifizettem, 1,9 milliót követelnek (Bendáné Katalin - Molnár F. Á.)

Fél órában az áldozattal. 1990-ben a gondoskodó állam rendszerét - amely senkit nem hagyott az út szélén - felváltotta az amerikai típusú szabadság és a demokrácia. Ez azt jelentette, hogy először is tömegeknek vették el a munkahelyeiket és dobálták őket utcákra. Mindezen túl a világ leggazdagabb rétege további gazdagítására és globális vagyoni és hatalmi monopolhelyzetbe hozására törvénybe foglalták, hogy akit lehet, reklám- és minden kampányfogással vegyék rá arra, hogy hitelt vegyenek fel, hátha történik valami és késlekednek a visszafizetéssel. Mert akkor el lehet venni mindenüket és örök időkre a világ legvagyonosabb burzsuj terroristáinak adósrabszolgáivá tehetők. Mára elérte a földesúri amero-eurokrata gengsztermaffia, hogy a totális tönkre tételhez elegendő 100 ezer forint hitel, amely pár év alatt - a visszafizetések ellenére - máris milliókra ugrik. Lássuk a világot, amelyben - a szupergazdagokat kivéve - mindenki levadászandó préda és az állam ellensége.

Tovább »


Csillag Ösvény Jósda