2020. 10. 30., Péntek
Alfonz névnapja

Belföld

40 ezer ember élete árán költözteti Orbán a PM-et (Október 23., Molnár F. Árpád)

Az élő adás közben október 23-nak megfelelő harci stílusra váltva, briliáns mérlegekkel és kifejtésekkel, bevezetésnek egy friss LMP-s videóval felvezetve Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke. Orbán Viktor 25 milliárdból hirdette meg a Pénzügyminisztérium fölösleges átköltöztetését, ezért annak ellopott költsége hamar 54 milliárd forintra ugrott. Mivel még nem történt meg az átköltöztetés, ezért eljuthatunk 100 milliárd forintig vagy magasabb összegekig is, mivel így szoktak lopni az orbáni burzsuj neoliberális imperialisták. Ebből az egy orbáni neolibsi rablásból is egy városnyi magyar embert lehetett volna megmenteni...

Tovább »

Botrányok Pintér Sándor alvállalkozó őrző-védő cégeiben (Princz Ildikó - Molnár F. Árpád)

A cégnél dolgozó Princz Ildikó hiába jelezte a visszaéléseket és konfliktusokat Pintér cégének, a Civil Biztonsági Szolgálat Zrt.-nek, ők is hárítottak.

Tovább »

Harmadszor próbálja kilakoltatni az orbáni uzsoraburzsuj (Tudósító: Molnár F. Árpád)

Nem ők vették fel a hitelt, hanem a szüleik. A felvett összegnek több mint a dupláját fizették vissza. Bizonyítottuk, hogy rendszeresen fizettek, és azt is, hogy utóbb még vissza is ítéltek nekik több mint 600 ezer forintot, mert hivatalosan kimondásra került, hogy tisztességtelenül vonták le tőlük. Mindezek ellenére - szokványos ügy a folytatás is, Bolondisztán milliárdos médiumai rendre hallgatnak ezen ügyek tengereiről - a pénzintézet felmondta a szerződésüket, elárverezte a fejük fölül a lakásukat, és tavaly első ízben, idén pedig kétszer próbálta őket utcára hajítani. Két esetben sikerült megakadályoznunk, hogy utolsó vagyonuk a világ leggazdagabb uzsoramaffiája kezébe kerüljön. És most sikerült-e?

Tovább »

Tényleg buta a krumpliosztással fideszes kétharmadot nyert Koncz Zsófia, a krumplinő? (Molnár F. Árpád)

Sok helyen döntötte már el a választásokat a burgonya, mint a legolcsóbb étel a legolcsóbban megvehetőknek. Most is jócskán történtek életmentő burgonyaosztások itt, az Európai Unió munkaalapú társadalmában, a lepusztult kelet nyugati végletén. Sőt, a hírek szerint jobbikosok is osztottak krumplit fricskaként, a fideszes képviselőnek hajrázva, ahogy a tévében látták, hogy oligarcháéknál így kell szavazatokat halmozni. Mengyi Roland bűnügyi botránya után ismét fideszes nyert, mégpedig feudalisztikus módon, apja helyi trónját örökölve meg egy kezdő, egyszerű, együgyű kislány, mert apu lánya. Egy lepusztult munkaalapú társadalomban ezek külön is elegendő okok szoktak lenni a győzelemhez.

Tovább »

Harmadszor Próbálták Kilakoltatni, Zendüléssé Fajult (Molnár F. Árpád Tudósítása)

A Mi Hazánkos és Hatvannégy Vármegyés nácik által leszektázott, tehát a magyarság leghatékonyabb otthonvédői már kétszer megakadályozták ennek a magyar családnak az utcára dobását is, a harmadik kísérlet pedig - a fideszes kilakoltató garázda törvénysértése hatására - zajos demonstrációvá vált, kórusban lebűnözőzve a rendőröket is. A kilakoltatásra természetesen egyetlen magyarországi párt és a HVG-hez hasonlóan agyonpénzelt koprrupt média sem jött el, mert mind érdekeltnek mutatkozik a kilakoltatásokban. Kilakoltatásra az összes parlamenti és azon kívüli párt közül pedig olykor és kizárólag a Jobbik szokta képviseletét tenni.

Tovább »

Covid és Oltások. Üldözött LMBTQ? Kilakoltatások. (Tóth Marianna Maya - Molnár F. Árpád)

Oltáspártolók az oltások valós veszélyeiről és szándékos állami oltásos tömegmészárlásokról, lebukott, de Magyarországon agyonhallgatott oltásos interkontinentális bűnszervezeti bűntettekkel. Továbbá: A nem megélhetési, hanem valódi melegpárti liberálisok is besokalltak az LMBTQ és a nemzetközi multinacionális maffia most már roppant erőszakos és agresszív nyomulása miatt, miután az LMBTQ most már nyíltan provokálja és leplezetlen gyűlöletet szít a társadalom ellen, LMBTQ mesekönyvekkel demonstrálva és "Friss hús kids 4-6 éveseknek" elnevezésű filmvetítésekkel. Továbbá: Hiányoltuk az LMBTQ-t a legutóbbi kilakoltatásról, amit ugyancsak sikeresen megakadályoztunk.

Tovább »

Kilakoltatási Esemény Meseország Határában, LMBTQ-hiánnyal (Tudósít: Molnár F. Árpád)

Mivel a kilakoltató kormány és a szupertoleráns, sorosista kilakoltató (úgynevezett) ellenzék összes pártja távol maradt, ezúttal is, és senki, egyetlen népképviselőt sem küldött - bizonyára azért, mert nem találtak maguk között semmi olyasmit, hogy "népképviselő" -, továbbá az LMBTQ mozgalomból sem jött senki, mivel valószínűleg még mindig a belvárosban olvassák fel provokatív célból az óvodás kortól ajánlott LMBTQ meséket, így megint a magyarság maradékának kellett intézkednie és fellépnie a valódi jogok és az emberéletek, valamint a nemzet és a haza védelmében, hogy a világ leggazdagabb egy százalékát képező bankárkaszt által sokszoros kamatokkal megtámadott civil magyar ember államfasiszta és terrorista kilakoltatását elhárítsák vagy megakadályozzák.

Tovább »

Kilakoltatás, Karantén a DK-s Kilakoltató Halálkerületben (Molnár F. Árpád tudósít)

A család, akiről kamerák előtt bizonyítottuk, hogy rendesen fizették a hitelüket, mégis, amikor már a felvett hitelnek több mint a dupláját visszafizették - és fizették továbbra is, ahogy az orbáni bankármaffia követelte -, elárverezték a fejük fölül a lakásukat. Sok ilyen eset van, amiket a HVG-féle kilakoltató és bankárfetisiszta álellenzék és az Orbán-féle rothadásgyár eltitkol a lakosság elől, de azért vagyunk mi, hogy mindannyiukkal ellentétben és sátáni rosszindulatukkal szemben napvilágra hozzuk az elrejtett dolgokat, és nyilvánvalóvá legyen a Sátán bűnbandái által elrejteni akart igazság.

Tovább »

Hiába fizették a hitelt, és hiába fizettek 3,5 millióra 7,7 milliót, kedden kilakoltatják őket (Interjú a családdal, Molnár F. Árpád és Hajnal János társaságában)

A család ügye tipikus orbáni fasiszta népgyűlölő bűnügyi botrány, amit a nézők számára is egy perc alatt, élőben, kamerák előtt bizonyítottunk. A nagyszülők 4,5 milliót vettek fel papíron, de 1 milliót a burzsoázia máris levett, így ténylegesen csak 3,5 milliót vettek fel. Folyamatosan fizetve a törlesztőket - amit a kamerák előtt bizonyítottunk - a felvett pénznek több mint a dupláját visszafizették, de az orbáni EBRD-s maffia mégis (ahogy szokta) felbontotta a szerződésüket, elárverezte a lakásukat, és a világjárvány kellős közepén, idős, katéteres és skizofrén, teljes ellátásra és 24 órás felügyeletre szoruló emberrel, 16 éves fiatalkorú fiúval és a család többi tagjával holnap az utcára akarják dobni.

Tovább »

Anyabaszó bejelentésére a hibbant YouTube betiltotta Tasnádi Pétert, mert Anyabaszó bejelentette, hogy ő Tasnádi és övék a videók

A Facebookhoz hasonló igénytelenségéről és slendriánságáról hírhedt amerikai kémszervezet, a Google tulajdonába tartozó YouTube Inc. egyik legújabb bizonyítványaként most Tasnádi Pétert tiltotta be egy trágár nevű, nem létező személy szerzői jogi igényét teljesítve. Tasnádi Péter esete az elmúlt hónapok sokadik ilyen betiltása, miután a hibbant Google-YouTube ugyanilyen trágár álnevű fake személyekre hivatkozva tiltotta be magyarok sokaságát, Kiss Endre Farkastól kezdve, aki az újkori magyar történelem legtöbb tüntetéséről videókat készítő magyar volt, Gyurcsány Ferenc korábbi miniszterelnökig bezárólag.

Tovább »


Csillag Ösvény Jósda