2022. 05. 16., Hétfő
Botond,Mózes névnapja

Belföld

Nemi erőszak a Jobbik-bulin? Gyurcsányék felelőssége? Az áldozat feljelentést tett. (Tóth Maya - Molnár F. Árpád)

A történet szerint a jobbikos Szilágyi György 24 éves élettársát Jakab Péter befolyásos jobbikos barátja, a Jobbik vidéki buliján meg akarta erőszakolni. Bezárták az ajtót, a tervezett bűntettben Jakab sofőrje segédkezett, míg Jakab Péter már kiütötte magát az alkoholtól. A kiabálást Gyüre Csaba, a Jobbik Szabolcs megyei elnöke hallotta meg, ő akadályozta meg a nemi erőszakot. Az áldozat nő feljelentést tett, Szilágyi is szólt több jobbikosnak, de a párt eltussolta az esetet, amíg lehetett. A történet lényege hihetőnek tűnik, mégpedig egy olyan balliberális pártszövetségben, ahol a me too stb. mozgalom durva szószólói viszik a hangot, Gyurcsány Ferenctől Bősz Anettig. És ha a párt eltussolta ezt a súlyos ügyet, akkor ki kellene rúgni a pártszövetségből az egész Jobbikot. De Gyurcsányék lapítanak. Fél tucat csatornára élőben Tóth Marianna Maya írónő, tanárnő, grafológus és Molnár F. Árpád.

Tovább »

Koholt vádakkal üldözi a családokat az állam (Latinovits-család, Tóth Maya, Molnár F. Árpád)

A 8 gyermekes édesapa, Latinovits Róbert és matek-fizika szakos tanárnő felesége, valamint Molnár F. Árpád és Tóth Marianna Maya fél tucat csatornára élő adásban.

Tovább »

Pornót vetítene a kicsiknek az Amnesty International (Húsvét alkalmából Molnár F. Árpád)

A népszavazás 4 kérdését is tüzetesen megvizsgálva ama népszavazás kapcsán, amire többen szavaztak a gyermekek szexualizálása ellen, mint ahányan a Fideszre most, amikor a legtöbb szavazatot kapta a párt, többet, mint bárki 1990 óta, és amikor többen szavaztak a gyermekszexualizálás ellen, mint ahányan az EU-t vagy a NATO-t megszavazták. Tüzetes kielemzésre kerül a durván 33 % érvénytelen szavazat és az érvénytelenre szavaztatás magyarországi és külföldi háttere és okai is.

Tovább »

Dobrevvel a 4/5 is elérhető 2026-ban (Tóth Marianna Maya - Molnár F. Árpád)

Értékrendjük nem a magyar - elemzés és eszmecsere a 2022-es és a 2026-os, eljövendő választási eredményekről Molnár F. Árpáddal és Tóth Mayával.

Tovább »

Interjúsorozatra kényszerítjük a legrosszabb hírű végrehajtó irodák közül a Kutas és Ollárit

Sok hírhedt végrehajtó megtanulta bukott kollégái árán, hogy a végrehajtó dolga a harácsolás és a bűnözés, de kerülve a feltűnést. Sok hírhedten bűnöző politikus is megtanulta ezt. Akik nem, azok közül az elmúlt évek során sokan büntetőeljárásokkal, kamarai kizárásokkal, választási vereségekkel, felfüggesztett és letöltendő szabadságvesztésekkel végezték - ezekben több, nagyon kiemelkedő esetben Molnár F. Árpádnak kulcsszerepe volt. De a többi lebukás és eltakarítás oka is hasonló volt: az elkövető végrehajtóknak a bűnözés mellett túl nagy volt a szájuk, túlzottan hivalkodók és kérkedők voltak, mert jogvédőkkel, újságírókkal, aktivistákkal kötekedtek, az ellenük megindult panaszok és feljelentések közül pedig elég volt, ha egy célba talált: a pályafutásuk véget ért. Konkrét bűnözőkkel és nyilvános bűntettek ismertetésével, a Kutas és Ollári Végrehajtói Iroda, valamint példájuk kapcsán az egész végrehajtói rendszer eltörlésére és állami kézbe visszaadására, a titkosszolgálat és a Fidesz-kormány nyilvános felhívásával Molnár F. Árpád, valamint Vincze Krisztián, fél tucat csatornára élőben, majd további helyekre is sokszorosítva.

Tovább »

Történelmi rekord kereszténygyűlölet 130 ezer fősre hazudott tüntetéssel

Keresztények és jóérzésű emberek ezrei folytattak békedemonstrációt - kb. minden második Bibliával a kezében (ahogy a szervezők kérték) - az USÁ-ból kikövetelt európai keresztényüldözések, Biblia-betiltások és egyre totalitáriusabb és féktelenebb multinacionális cenzúrák és állami politikai üldözések miatt, a családok tisztelete, az erkölcsös élet tisztelete, a szólásszabadság, a lelkiismereti és vallásszabadság helyreállításáért. Valószínűleg még soha a magyar történelemben ilyen tüntetés nem volt. Ennek közvetítése kommentfalait özönlötték el Bertalan Attila tüntetéséről beeső szélsőséges - Bibliai definíció szerint - ördögök és antikrisztusok, akik nagy gyűlölettel mindenféle szemétnek és hazaárulónak bélyegezték a kamerák által beláthatatlanul sok ezer tüntetőt, amiért odamentek, nem pedig kizárólag Bertalan Attila demonstrációjára...

Tovább »

Ellopta a házunkat az önkormányzat. 60 éve laktuk, adósság nem volt rajta. (Schvart Józsefné - Molnár F. Árpád)

A konkrét eset mellett számos konkrét maffia-bűntettel és rendőrségi-végrehajtói maffia-bűnözéssel, és mindenki számára hasznos tananyaggal. Az adás fél tucat csatornára ment élőben, utána pedig további helyekre is feltöltésre került.

Tovább »

200 ezer forint vérdíjat tűztünk ki rendőrbűnöző kézre kerítésére, a szemkinyomó vagy társai kapcsán!

Miután tegnapelőtti cikkünkben (klikk!) 100 ezer forint vérdíjat tűztünk ki a szemkinyomó hencidai és kemecsei szociopata, Gyöngyösi Attila feltételezett rendőri védelmezőjére, vagy bármely ebben vagy másban bűntársa rendőri védelmezőjére, Molnár F. Árpád HírAréna-főszerkesztő után - aki saját zsebből fizet a nyomravezetőnek -, egy külföldön élő magyar, Leskó-Géczi Irén is 100 ezer forinttal járult hozzá a legalább egy rendőrbűnöző kézre kerítéséhez. Az ajánlott pénz már garantált, mert az összeg átutalásra került. Így 200 ezer forint jár a nyomravezetőnek. Az informátor kiléte - mint mindig történelmünk során - soha nem kerül nyilvánosságra (csak ha kéri a nyilvánosságot), az összeg pedig akkor kerül átadásra, ha a rendőr ellen elérjük a vádemelést.

Tovább »

Vérdíjjal! Megcsókolta, aztán kinyomta keresztény barátnője szemeit. Egyik az arcán lógott, a másikat a fűben találták meg, másnap.

A Gengszter névre hallgató drogos szociopata korábbi, 17 éves barátnőjét is elrabolta, ahogy 2021-ben azt az édesanyát is, akit most megvakított. A sajtó a közismerten közveszélyes, mégsem elmegyógyintézetben kényszer-kábítószerezett drogos pszichopatát Gy. Attilaként emlegeti, mivel a neve Gyöngyösi Attila, hencidai lakos (volt, eztán börtön és fegyház lesz a bejelentett lakcíme), akinek elrejtettük az arcát (lásd a címlapfotón is). A HírAréna Online 100 ezer forintot ad annak az állampolgárnak vagy hírhedt köztörvényes bűnözőnek (mindegy, ki adja fel), aki beazonosítható adatokkal felfedi nekünk legalább az egyik rendőrbűnöző kilétét, aki Gyöngyösi Attilát vagy társai közül bárkit védett, és az ügyet legalább vádemelésig sikerül eljuttatnunk. Az informátor nevét örökre titokban tartjuk. Telefon: +36/30/919-6386. Gyöngyösi rokonai is hívhatnak, hogy Budapesten találkozván bocsánatot kérjenek minden magyar állampolgártól és a civilizált Emberiségtől, vagy pedig elmondják, hogy szidták-e az anyámat.

Tovább »

Végrehajtó maffia diplomata útlevelekkel (Molnár F. Árpád, Tóth Marianna Maya)

Sajtóértesülések szerint 2010 óta 17 ezren kaptak diplomata útlevelet! Hatalmas szám! Az előzetes letartóztatásba került Schadl György (a végrehajtók legfőbb vezetője) és felesége is kapott. A törvényben rögzített "rendkívüli ok"-ként azt jelölte meg, hogy a covid idején eljárhasson külföldi konferenciákra. Amikor elfogták, akkor is éppen Dubai-ba menekített ki egy táska pénzt (nyilvánvalóan szintén alapos indokkal). Diplomata útlevelekkel glasszálnak az oligarchák és a Fidesz többi haverjai is, ellenőrzés- és adómentesen. A gazdagok e téren sem fizetnek adót. A diplomata útlevél bratyi és haver szintű lejáratásáról és sok minden másról Tóth Marianna Maya és Molnár F. Árpád.

Tovább »


Csillag Ösvény Jósda