2023. 11. 30., Csütörtök
András,Andor névnapja

Belföld

4 éve nem láttam a lányom, mert az anyja eltiltotta (Németh László - Molnár F. Árpád)

Beszélgetés az édesapával, Németh Lászlóval. Molnár F. Árpád - széles körű tárgyi tapasztalatai mentén - a gyermekvédelmi szervek általános hiányosságairól és gyakori visszaéléseiről is beszél.

Tovább »

Fideszes életveszélyes fenyegetés Molnár F. Árpád ellen

Ha egy politikus kap egy nyamvadt életveszélyes fenyegetést, egyrészt rendőrséghez szalad és személyes hatósági védelmet követel (amit ha nem kap meg, abból is harsogó kampányt indít), másrészt rögtön teleóbégatja a teljes médiapalettát, harmadrészt a saját pártmédiája úgy állítja be, mintha az életveszélyes fenyegetés a párt részéről történt volna és azonos lenne a párttal vagy pártszövetséggel. Ez adta az ötletet, hogy a Molnár F. Árpád Facebook-oldalán ma éjfél tájt rohamot kapott ismeretlen, Németh Attila gyilkossági fenyegetéseit és konkrétan is paranoid skizofréniára utaló kommentjeit mi is publikáljuk és olyan címmel lássuk el, ahogyan azt a Fidesz és a balliberális médiák szokták, azaz rögtön a párthoz kössük. Az elkövető külseje és neve egy mániákusan zaklató trollra emlékeztet, aki évekkel ezelőtt is hasonló szociopata bűncselekményekkel tűnt ki, miközben többek között egy szerbiai embercsempész polifunkcionális bűnöző haverját védte, aki emberölés miatt került körözés alá. Ugyanakkor nem jártunk utána, hogy tényleg az a személy-e, akire emlékeztet.

Magyarországon ritka az életveszélyes fenyegetés, a tettlegesség ennél is sokkal-sokkal ritkább, ezért is csapnak le rá mohón a politikusok, ha végre valaki hajlandó őket megfenyegetni. Az ilyesfajta cselekmény azonban - bejelentést követően - hatóságilag üldözendő, a fenyegető további személyekre is közvetlen életveszélyt jelenthet, ezért - egyes stratégiai helyzetektől eltekintve - mindig szükséges és indokolt az elkövető személy nyilvánosságra hozása.

Tovább »

Mesterséges intelligencia interjúvolta Molnár F. Árpádot (Molnár F. Árpád - Naleksz)

Nagy Sándor Naleksz akart interjút készíteni Molnár F. Árpáddal, és Molnár vetette fel, hogy akkor kérjük meg a mesterséges intelligenciát, ő tegyen fel 10 kérdést. Molnár F. Árpád 15 perces időkeretben villámválaszolt. Az MI kérdéseit Naleksz olvasta fel. (A képet is computerrel generáltuk.)

Tovább »

Életére tört a végrehajtó az oxigénpalackos nőnek, aki 300 ezerre 3,6 milliót fizetett

A végrehajtó ellen és ismeretlen tettesek ellen foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés és más bűncselekmények miatt tesz feljelentést médiáink és jogvédő egyesületünk annak a vidéki asszonynak az ügyében, aki 3 szívműtétet követően, oxigéntermelő eszközzel élve, számtalan gyógyszert szedve azzal szembesült, hogy D. Attila esztergomi végrehajtó inkasszózta, azaz teljesen letiltotta a nyugdíját. Így az asszonynak szó szerint egyetlen fillérje sem maradt megélhetésre és az életmentő eszközök és gyógyszerek finanszírozására, amellett, hogy élelmet sem tud vásárolni. (A kép szemléltetés.)

Tovább »

A Wolt lezüllesztése zéró magyar rasszizmusból mintegy 100 százalék rasszizmust okozott (pakisztáni ételfutárok)

Ez a cikk vagy jelentés a Wolt nevű finn alapítású, majd 2021-2022-ben a DoorDash amerikai cég által felvásárolt futárcég kiváló működtetéséből elégtelen és kártékony működésének útját a pakisztáni ételfutárok tükrében ismerteti. Mivel médiáink - ellentétben a pártszolgálatos és a multiknak alávetett fake news megélhetési médiákkal - egyetlen irányba sem húz, kizárólag az igazság és a valóság feltárására, így itt ismét mindent elolvashatnak, amit hiába is keresnének a hazugságokat egymás tenyeréből fogyasztó burzsoá médiákban.

Tovább »

Amerikai bankhorror Magyarországon: 5 millióra 80 millió követelés, végrehajtó maffiával (Mayerné, Tóth Maya, Molnár F.)

A devizás tüntetésekről és a devizás perekről ismert Dr. Radnai Miklós ügyvéd is nyilatkozott telefonon élő adásunkban, amelynek stúdióvendége Mayerné Radnai Mariann, az ügyvéd lánya, aki édesapjával megnyerte a devizás pert, de - mint az esetek 99.9 százalékában - a Kúria vezetői (akik a bankár lobbi ügynökeiként működnek) elmeszelték a pert. A műsorban - Radnai Mariann mellett - élőben beszélgetnek továbbá az amerikai demokrata párt további üldözöttei, Molnár F. Árpád és Tóth Marianna Maya is.

Tovább »

Egy mondatos idézetek a Google-YouTube globális fenyegetésről, a világ minden tájáról, Assange-tól Snowden-en át az Európai Bizottságig

A Google-YouTube korrupt működése és az egész világot fenyegető egyre szélsőségesebb visszaélései ott tartanak, hogy Sundar Pichai Google-igazgató és Neal Mohan YouTube-igazgató vezetésével minden idők legsúlyosabb fekete listázási és betiltó hulláma történik. Ennek keretében az amerikai demokrata párt és a CIA érdekeit kiszolgálva Magyarországon is rekord széles zsaroló, fenyegető és betiltó hullámot indítottak kizárólag keresztények és keresztény közösségek, független médiák és jobboldali médiumok, valamint jobboldali pártok ellen, a szólásszabadság, a lelkiismereti és vallásszabadság, valamint a sajtószabadság felszámolására. A következőkben néhány korábbi gondolatot idézünk olyan világhírű személyek és gondolkodók részéről, akik - hozzánk hasonlóan - sokkal korábban is megszólaltak a Google-YouTube globális veszélyei vonatkozásában. A mostani egy idézetekből álló cikksorozat első darabja, amit mintegy végtelenített mennyiségben fogunk publikálni.

(Kép: A Google-YouTube rendszeresen több könyvet és életművet éget el, mint amennyit Adolf Hitler a II. Világháború előtt és alatt összesen.)

Tovább »

Prófétikus álom közben tiltotta be a Google-YouTube a Hírháttér 2007 óta működő csatornáját

Isteni vagy más (pl. technológiai) eredetű, a Google-YouTube elleni profetikus álom előtt, alatt vagy után az amerikai Biden-kormánytól és a titkosszolgálatoktól elválaszthatatlan Google-YouTube indoklás nélkül betiltotta a világhírű és a WikiLeaks-ben amerikai hírszerző jelentések mentén is pozitív módon vizsgázott Hírháttér Multimédia YouTube-csatornáját. Az amerikai BigTech egyúttal - az amerikai kormány napi rutinjának megfelelően - a média 2007 óta feltöltött összes videóját ellopta. Miközben az USA a történelem legnagyobb szőnyegbombázását végzi a magyarországi YouTube-on - sorra tiltják be a kisebb és nagy, amatőr és profi, ateista és keresztény, jobboldali és független csatornák videóit - köztük az Ultrahangát is, amely nagyobb nézettséggel tarol, mint a kereskedelmi médiák -, aközben szintén rekordot döntött az USA világbotrány okozásban, ahogyan számon kéri, miszerint Magyarországon üldözik a sajtószabadságot. Ugyanaz az amerikai demokrata párti liberális toleráns woke náci kéz, amely a Világtörténelem legnagyobb mennyiségű betiltásait nyíltan folytatja, aközben minden rekordot megdöntve óbégat, hogy a magyarok nem tisztelik a sajtószabadságot.

A Google fő részvényesei a Google alapítói, Larry Page és Sergey Brin abszolút döntéshozókként, a részvények 51 %-át birtokolva. A Google globális vezérigazgatója 2015 óta Sundar Pichay. Az ő igazgatósága alatt történt a hajdúszoboszlói család tragédiája is, amikor a cenzúrák hatására a házaspár megölte a saját gyerekét, majd öngyilkossággal végeztek magukkal. A Google-YouTube-on belül a YouTube vezetője 2023. februárja után Neal Mohan, a YouTube addigi termékigazgatója lett. Ő vezette be az újításokat a YouTube-nál és nevéhez közvetlenül is fűződik az amerikai történelem leghatalmasabb mennyiségű betiltási hulláma és a globalizált és pénzcentrikus diktatúra bevezetése. A Google-YouTube-nál 2008 óta dolgozik. Törtető, agresszív és pénzéhes diktátor hírében áll, aki semmire nem becsüli az emberéleteket, valamint az általános emberi erkölcsöket és normákat. Sok információra tettünk szert már most is, amiket számos nyelven tervezünk köztudottá tenni a bolygón.

Tovább »

Google és Pressman: ülj le, fiam, demokráciából egyes! Örök botrány lesz a Vita a Covid-oltásról című filmünk betiltása miatt

Alig jöttünk a Google-YouTube globális betiltásai miatt szervezett tüntetés tudósításáról, máris újabb diktatúra-rekordot döntött David Pressman amerikai nagykövet banánköztársasága, a világ legtöbb betiltását folytatólagosan elkövető Egyesült Államok. A betiltott film a világ számos helyén fel van töltve, most további helyekre is feltöltöttük, és mostantól az összes élő adásunkban emlékeztetünk rá, valamint beültetjük az amerikai nagykövet Pressmant, a Google magyarországi igazgatóját, Bíró Pált és az Egyesült Államokat a demokratikus elemi iskola első osztályának padsorába. A betiltott film tartalmát röviden, írásban ismertetjük, a filmet is megnézheti mindenki: egyetlen bírálható kijelentés sincs benne. Biden és Pressman politikai diktatúrájában fontos motívum, hogy a betiltott beszélgetés aközött a két keresztény között történt, akik médiáinktól elmentek és tudósítottak a pár nappal ezelőtti tüntetésről, ami a Google-YouTube betiltásai miatt a Google magyarországi székházánál történt. Többen elmondták, akik előtte bejelentették a tüntetés idejét, hogy a YouTube azonnal talált ellenük betiltani valót. Van olyan újságíró, akinek olyan videóját tiltották be, amit a YouTube másik oldalán nem voltak hajlandók betiltani. Azaz a Google e téren sem leplezi, hogy a működése korrupt és semmibe veszi a törvényeket és az emberi jogokat az egész bolygón.

Tovább »


Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda