2018. 01. 21., Vasárnap
Ágnes névnapja

Belföld

Itt már fogná mindenki a Kalasnyikovot... (Kovács Gyula viharos nyilatkozata)

Ha volna húszezer olyan harcias, mint Kovács Gyula, Magyarországon gazdagság és bőség lenne. A magyarság egyik legélesebb és legszókimondóbb alakjával, a rendszer sokat látott politikai-gazdasági üldözöttjével Molnár F. Árpád beszélt.

Tovább »

Naponta 100 ember lakását veszik el! (Műsorunk)

Legújabb műsorunkban Polgár Zoltán, Kovalcsik Enikő, Molnár F. Árpád, a budapesti Krisztina Hotelből, amely most egy nagyszabású devizahiteles konferencia helyszíne volt.

Tovább »

A szándékos banki túlszámlázás sok százezer embert érint! (Szakértői interjúkkal)

Egy akár perdöntő terület, amiről egyetlen burzsuj imperialista média sem beszél: rengeteg a nyilvánvalóan szándékos banki túlszámlázás. Aki nem veszi észre, az nem csak fizet és eladósodik, de gyakran a lakását is elveszi a maffiakormány és maffiaellenzék által fedezett kapitalista bankármaffia, a világ leggazdagabb 1 százaléka!

Tovább »

Orbán védelmében az ATV és Rónai Egon elhatárolódott Nagy Bandó Andrástól - Molnár F. Árpád olyat taposott!

Eltitkolt bűnügyi botrányokkal! A 2006-tól sortüzes-csonttörő, majd bankmentő és iszlamizáló Soros-csatorna morális hulla árulására és szánalmas gerinctelenségére Molnár F. Árpád elhatárolódással, és az ATV-ről, meg az MSZP-ről titkos korrupciós botrányok és bűnügyek leleplezésével válaszolt.

Tovább »

Az év talán legdrámaibb beszélgetéséből (Nemzeti hősök összefogva)

Valójában ennek a filmnek kellene szólnia a Karácsonyfa mellett és szenteste, valamint az ajándékozáskor. Minden felelős gondolkodó otthonában, és az utcán fagyoskodóknak is, akiktől már mindent elvett a megszűnt hazájuk, és mindenükből kifosztotta ennek a megszűnt hazának a hazaárulóként leszerepelt, semmire kellő, a nemzet kifosztóit és népirtó tömeggyilkosait támogató és megszavazó hitvány, gerinctelen és sátáni népe.

Tovább »

8 gyermekes apát akarnak kilakoltatni az uzsorás bankárpártok (Interjúnk Filep Andrással)

Filminterjúnk a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a keresztény Filep Andrással, akit a világ leggazdagabb 1 százaléka, a minden törvények felett álló uzsorás bankármaffia és annak lefizetett népirtó pártjai akarnak kilakoltatni.

(Cikk: 19:44.44 órakor)

Tovább »

Állami gyilkosságot szervezett a Kúria elnökhelyettese?! - Maffiabotrány a bíróságon!

Akciókrimi botrányos jelenetekkel, leplezetlen bírói bűnözéssel! Tanúk szerint a Büntető Kollégium elnöke börtönpszichiátriára juttatva akart megszabadulni Dr. Monostory Attila nemzetközi hírű jogásztól, akinek a köztörvényes elmebeteggé nyilvánítását és bírósági elítéltetését szervezte. A bíróbűnözők hírhedtté vált köztörvényes alakja, Haászné dr. Recskó Viktória rosszindulatú bűntettei során belerángatta a Dr. Monostory Attila elleni állami hajtóvadászat bűnügyi botránysorozatába Molnár F. Árpádot, a nemzetközi hírű tényfeltáró újságírót, ami külön láncreakciót indított be... csakhogy nem Monostory Attila ellen.

Nézzék meg a filmünket, érdemes! Tanulják 2017 Magyarországát, tanuljanak Orbániádát!

Tovább »

Ha elegen jöttök, rendszerváltás lesz! Amíg nincs megoldás, nem megyünk haza!

Hétfőn kezdődik. Emlékezetes lesz vagy sorsfordító? Eljött-e az idő, amikor az örök nyomorra ítélt áldozatok tengere nem megy többé haza addig, amíg a magyar nemzet halálos ellenségei, a népirtó tömeggyilkosok nem rehabilitálják a több millió, már életében megsemmisítésre ítélt magyar állampolgárt? Jöjjön el Ön is, és legyen részese a történelemnek. Ne bámulja, mint egy orbáni székbe ragasztott idióta, hanem helyszíni szemtanúja legyen a jelentős vagy perdöntő eseményeknek.

(Cikk:18:08.28 órakor)

Tovább »

Kísérteties házkutatás és a fenyegetőző árverési banda a kilakoltatni próbált Lasztóczi Tünde otthonában

Tegnap este két rendőr tartott házkutatást az állami szervezett bűnözés által többször sikertelenül kilakoltatni próbált, két beteg kisgyermeket egyedül nevelő Lasztóczi Tünde lakásában, akinél az 1956-os hős és túlélő, a 84 esztendős Antal Imre is él. A rendőrök a házkutatási paranccsal egy mobiltelefon keresésének ürügyével jöttek, de a szemtanúk szerint a házkutatás nagyjából kimerült egy fiók kihúzásában és visszatolásában, valamint abban, hogy a rendőrök minden helyiségbe bementek. Azaz mintha valami másért mentek volna, nem azért, aminek ürügyén jöttek.

Abban a maffiaállamban, ahol a lakosságot üldöző rendőrség főnöke, Orbán Viktor és klánja - tessenek csak kiszámolni - naponta kb. 13 milliárd forintot lop el a polgári lakosságtól. Azaz fejenként mindannyiunktól napi 1370 forintot. Vagyis - a csecsemőket is beleszámítva - mind a 10 millió magyarnak naponta jutna 1370 forint nettó alapjövedelem, tehát havonta 41 ezer forint!

Íme a jóléti állam titka.

Tovább »

Thriller: Rendőri segédlettel betöréses lopás! A lakót azóta sem engedik a lakásába!

Filmünk garantálja, hogy a legnyugodtabbak is felháborodjanak.

(Cikk: 23:58.38 órakor)

Tovább »


Csillag Ösvény Jósda