2022. 10. 02., Vasárnap
Petra névnapja

Belföld

Válasz Semjén Zsoltra a KATÁ-ról: Futárként január óta 1,2 milliós bér, 150 ezer nettó: havi 18 ezer

A helikopterről orvvadászó Semjén Zsolt roppant pökhendi, a közpénz-székünkben döbrögisen pöffeszkedő stílusban szólta le a Parlamentben a képviselőt, aki a KATA kapcsán a kisadózók adójának brutális fasiszta megemelése miatt szólalt meg. A nagyképű közpénz-parazitizmus burzsuj pöffeszkedésébe helikopteres orrvvadászként belerohadt Semjén Zsolt burzsuj földesúri szociopátás tanúságtételére helyreigazító tájékoztató élő műsorral jelentkezett Molnár F. Árpád.

Tovább »

A 2006-os vérbíró Vasvári Csaba kinevezései a bírók bizonyítványa. Bírói vezetés: pártmaffializmus.

Molnár F. Árpád pártokon kívül, elfogulatlanul, élőben, egyszerre több csatornára, majd további helyekre is feltöltve.

Tovább »

Az ellenzék úgy lakoltatja ki a szavazóit, mint a Fidesz. A pártfanatikusok a gonoszt táplálják.

A kilakoltatások két nagy fő csoportja az önkormányzati kilakoltatások, valamint a deviza- vagy pl. forinthitel vagy -tartozás miatti kilakoltatások. Az önkormányzati lakásokból utcára dobások abszolút ura a helyi polgármester. Minden esetben, kivétel nélkül. A magánlakásokból kilakoltatások abszolút ura 2010 óta Orbán Viktor. A minket a saját kilakoltatásuk miatt megkereső lakosok közel felét ellenzéki polgármester akarja kilakoltatni, pedig alig van ellenzéki polgármester az országban.

Tovább »

Gyermek elvétele rengeteg bűncselekménnyel (osztrák-magyar botrány) (Himesházi Ildikó, Molnár F. Á.)

Műsorunkban Himesházi Ildikó, aki a gyermekét a születésétől kezdve 8 éven át nevelte. Egy idő után a rövid ideig tartó kapcsolatból született gyermek édesapja elkezdte elperelni a gyereket. Himesházi Ildikó Ausztriában dolgozott, amikor munkahelyét, a gyógyszertárat ellepték az osztrák hatóságok, amelyek emberei nagyon meglepődtek, mert nekik a magyarok azt mondták, hogy egy ön- és közveszélyes, a gyermekét meggyilkolni akaró fegyveres bűnöző elmebeteghez kell kiszállniuk...

Tovább »

Nőt bántalmazott két nő és egy férfi a 3-as villamoson (Video)

A 3 antiszociális bűnöző jót mulatott azon, hogy a nőt körbeülték, az egyikük feltette a lábát a nő ülésére, majd a lábára, a másik a nő ruhájával törölte le pszichopata társa cipőtalpát, amikor pedig az áldozat távozni akart, a beteg lelkű bűnöző férfi előbb lábával akadályozta meg, majd amikor a nő meglökte az ülő bűnözőt, az felugrott és ököllel támadt rá. Az önszórakoztató bűnözők eztán vidáman utána eredtek, és ahogyan anyjuktól és apjuktól, valamint népes bűnöző rokonaiktól tanulhatták, további retardált vihogások közepette az utcán is utána futottak. A videóban látható, a villamos és a megálló kamerája által rögzített felvételeket a rendőrség publikálta. A videót egy nap alatt több mint 200 ezren látták. A rendőrség szemtanúkat keres.

Tovább »

A devizahiteleseknek semmi esélyük, mert erre sem képesek (Molnár F. Árpád)

Tanulva az 1990-es taxisblokádból, amikor pár ezer taxis - minden előszervezés nélkül, spontán összeállva - egész Magyarországot megbénította, Orbán nem terjesztette ki a pedig brutálisan jól kereső taxisokra, a kiskeresőket viszont 100 százalékban tönkre tett új KATA-törvényt. Azonban 2010 után az 1 millióról 2 millió főre duzzasztott devizásoktól nincs miért tartani, mert a 2 millió eladósított félmillió autója közül nem volt soha sem 500 ezer, amivel egyébként egész Európát meg lehet bénítani. De nem volt ennek tizede, 50 ezer sem, a százada, azaz 5 ezer sem, és az ezrede, 500 sem. Mert százszor annyi devizás sem képes semmire, amire század- vagy ezredannyi taxis azonnal késznek bizonyult. Bűn és bűnhődés. Fél tucat csatornára élőben magyarázza el Molnár F. Árpád.

Tovább »

Orbán oligarchája gazdagítása miatt maradtak ki a busásan kereső taxisok a KATA-terrorizmusból

A 100, 150 vagy 200 ezret kereső tömegek mostantól e keresetükből nem 50-et, hanem 110 ezret adózhatnak, de akik havonta egymilliót kerestek, mostantól másfélmillió után is mindössze 50 ezret adózhatnak. Cégbelsősök közt elterjedt az ok megnevezése, miért maradtak ki a taxisok... A magyarázat Orbán Viktor és az állami szervezett bűnözés, konkrétan...

Tovább »

REZSI: Minden idők legnagyobb rezsirobbantása (Molnár F. Árpád - Vincze Krisztián)

Rezsicsökkentésnek hívták, amikor a magyarok többet fizettek a rezsiért, mint amennyi a világpiaci ára volt. Gyurcsány-Orbántól a tőlünk gázt követelő szuicid és őrült Németországig Vincze Krisztián és Molnár F. Árpád élő adása fél tucat csatornára.

Tovább »

Elvették a gyerekemet - Horror Ausztriától Magyarországig (Himesházi Ildikó - Molnár F. Árpád)

Elképesztő gyermek-elvételi kálvária. Molnár F. Árpád is tanúsítja, hogy a gyermek elvétele a gyermek rendkívül súlyos állapotromlásához vezetett. A családba pofátlankodott állami agresszió, intolerancia, inkopetencia és szociopátia ezúttal is vastagon kimerítette a gyermekveszélyeztetés köztörvényes tényállását és a kisgyermek maradandó pszichés és érzelmi roncsolását okozta. Az ügyben szakértett Sándor István (Papa), a Központi Bűnüldözési Igazgatóság (KBI) volt főnyomozója is.

Tovább »

Magyarokat kilakoltatják, ukránokat belakoltatják (EU-náci jogok inflációval) (Molnár F. - T. Maya)

Élőben adásban jelentkeztek brutális igazságokkal Tóth Marianna Maya és Molnár F. Árpád.

Tovább »


Csillag Ösvény Jósda