2024. 05. 29., Szerda
Magdolna névnapja

Belföld

Szodoma: Orbán Viktor titkosszolgálati titkaiból és a katolikus pedofil világhálózatról

Vannak, amikről senki nem beszél. Ilyenek a titkosszolgálatok és a bűnözés, a titkosszolgálatok és a perverzió, valamint az ezzel szorosan összefüggő katolikus pedofil világhálózat. Pedig egykori és aktív államiakként, egyes kategóriákról lényegében mind tudunk, akik bármiféle értékelhető módon a cégen belül voltak. Akik pedig - bármilyen előjellel - nemzetközi vizekre kerültek, azzal is mindannyian szembesültek, hogy az Egyesült Államok mindig meghatározó híve, védelmezője és gyámja volt mind az egyházi pedofíliának - legyen az magyar, amerikai vagy globális elkövetés és hálózat -, mind pedig a lokális és globális titkosszolgálati szodomai és sátáni perverzióknak és teljes spektrumú bűnözésnek. Az egyes magyar ügyekbe pedig legnagyobb súllyal mindig az USA, az EU, valamint Izrael volt képes beleszólni - kormánytól függetlenül. Orbán függetlenségi szabadságharca az első Orbán-kormány óta humbug volt. Légvár, luftballon, egy felcsúti falusi cigány gyerek kocsmába való hőzöngései, miközben a valóságban mindig térden csúszott és mászott az USA, Izrael és az EU előtt.

Tovább »

Hogy lettem testépítő és hogyan lehetsz Te is? (20 perces műsor: Kajtor Gábor és Molnár F. Árpád)

Mi lesz a nőkkel, ha tesztoszteront szednek? Lehet fejlődni szteroidok nélkül? Agresszívek a testépítők? Sokan gyúrnak azért, mert valamit kompenzálni akarnak? Milyen nők vonzódnak inkább a kigyúrt férfiakhoz? Testépítés és drogfogyasztás? - 20 perces műsorunkban Kajtor Gábor (volt rendőr, jelenleg bodybuilder, valamint a Blazovich Tímea által elnökölt és a Lengyel Attila által igazgatott Szabad Ország Mozgalom (SZOM) budapesti főpolgármester-jelöltje) beszélgetett Molnár F. Árpád médiaalapítóval és egyesületi elnökkel.

Tovább »

Bűnöző jogvédő? Bűnöző ügyvéd? Ezekről ismeri fel őket!

Az élete múlhat rajta! Sok éve csaló bűnöző jogvédők és ügyvédek, akiket az állam nem hajlandó elfogni, miközben százezrekkel, milliókkal és tízmilliókkal lenyúlt újabb és újabb áldozataik hetente és havonta keresnek meg minket. Több mint másfél évtizedes tapasztalataink alapján néhány nélkülözhetetlen tipp, amelynek olvasatán bármelyik ponttal találkozik, azonnal távozzon és ne adjon egy fillért sem! Az élete múlhat rajta!

Tovább »

Nálunk mindenki egyenrangú (Burai Valéria énekesnő és előadóművész nyilatkozott)

Blazovich Tímea mozgalmában, a Szabad Ország Mozgalomban egy darab részt kapott az LMBTQ vonatkozásában Burai Valéria énekesnő, aki keresztény vallású. Erről beszélgetett Burai Valériával fél órában Molnár F. Árpád.

Tovább »

Akkugyár: Kirugdossák a magyarokat és távoli vendégmunkásokat vesznek fel helyettük Salgótarjánban is

Újabb orbáni migránsbotrány robbant, ezúttal Salgótarjánban. A nem veheted el a magyarok munkáját hazug szlogennel hazugság-kampányolt Orbán Viktor sortűz-sorozatának következő epizódja a salgótarjáni Bumchun akkumulátorgyár, ahol - a Continental, a Wolt, a Foodora stb. cégek botrányaihoz hasonlóan - tömegével rugdossák ki a magyarokat, és a helyükre távol-keleti stb. vendégmunkásokat vesznek fel. A dél-koreai akkumulátorgyár a hazánkban kínai és amerikai cégekhez hasonlóan alsórendű fajként és hazugságok tömkelegével trágyásítva dobálja utcákra a magyar lakosságot, és közben azt hazudozza az újonnan jelentkező magyaroknak, hogy nincs náluk felvétel.

Indexkép: Orbán Viktor és Mun Dzsein dél-koreai elnök

Tovább »

Új korszak kezdetén: Az A és I betűk mesteri választása Magyarországon

A 2024-es magyar parlamenti választások hajnalán a választók egy rejtélyes átalakuláson mentek keresztül. A választópolgárok többsége egyedül az A és az I betűt írta a szavazócédulájára, minden egyéb politikai pártot mellőzve. Ezt a megdöbbentő fejleményt a politikai elemzők sem látták előre, a váratlan választási eredmény az egész politikai életet halálra fagyasztotta.

 

Cikk: Nagy Sándor (Naleksz) + AI

Tovább »

A Foodora is kirúgott rengeteg magyart, és felvett a helyükre migránsokat

A Foodpanda névről Foodora névre keresztelt ételfutárcég már túl van az első nagy orbáni metodikájú hullámon, ami során 2023 őszén, kora telén rengeteg magyar futárt rúgtak ki indoklás nélkül, akik helyére látványosan sok, főleg muszlim migránsmunkás került felvételre.

Tovább »

1000 forint napibér: Orbán migránspolitikája tömegkatasztrófákat okoz (26 perc)

Műsorunkban Nagy Sándor Naleksz és Molnár F. Árpád. Magyarokkal taníttatják be a magyarországi cégek Orbán rekordszegény országaiból beömlesztett muszlim munkavállalóit, majd a magyarokat kirúgják. Orbán imperialista vállalkozói a végtelen mennyiségben pótolható orbáni muszlimoknak is olyan keveset fizetnek, hogy tömegesen menekülnek tovább nyugatra, mert a világ legszegényebb országaihoz mérhető a magyarországi fizetés. A munka alapú társadalom (amilyen Orbáné) és a jóléti  társadalmak közti különbség. Nyugaton vagy keleten jobb élni? A fideszes vinnyogásokkal ellentétben az emberek keletről menekülnek dolgozni nyugatra, nem pedig Németországból és Ausztriából menekülnek dolgozni Magyarországra és Bulgáriába. A Wolt céget a woltos futárok adócsaló nagyiparnak tartják. A NAV mindenben falaz és az adófizető lakosságot üldözi és bönteti, a maffia Kúria földig hajolt a kínai-amerikai dollármilliárdos Wolt előtt.

Tovább »

Blazovich Tímea új pártja a balliberálisokat is feloszlatná

Blazovich Tímeát láthatták már évekkel ezelőtti műsorainkban és megismerhették heves, harcias beszédeiről. A Szabad Ország Mozgalom (SZOM) egy perces bemutatkozása...

Tovább »

Nem csoda, hogy az USA gyűlöli: a Mi Hazánk csökkentené a politikusok jogait, és növelné a népét

Burzsuj pártok rettegése a demokráciától: a Mi Hazánk által benyújtott törvénymódosítási kezdeményezések ismét megcélozták: A politikusok mentelmi jogát el kell törölni. A politikusok visszahívhatóságát meg kell teremteni. Ne lehessen választójoga, aki nem tud írni és olvasni. A köztársasági elnököt - a főpolgármesterhez hasonlóan - közvetlenül válassza a nép. Kötelező legyen a pártoknak programot hirdetniük. Kötelező legyen választások előtt a miniszterelnöki vita. Törvény tiltsa meg a szavazatvásárlást és a láncszavazást, valamint a szavazók szervezett szállítását. A Médiatanácsban ellenzéki képviselők is lehessenek, ne csak kormánypártiak. A politikusoknak kötelező legyen nyilvánosságra hozniuk, milyen állampolgárságuk van (gondoltak itt pl. Márki-Zay Péterre, akiről a választások után derült ki, hogy kanadai állampolgár is).

(A képen politikusok menekülnek a lángokból; a képet AI-jal generáltuk.)

Tovább »


Csillag Ösvény Jósda