2020. 04. 08., Szerda
Dénes névnapja

Belföld

Betiltotta a Facebook azt a magyar orvost, aki mindenkinél korábban figyelmeztetett a Világjárványra

Zuckerberg amerikai-német cenzúrája a Li Ven-liang orvos elleni kínai hatósági betiltáshoz hasonló, aki Kínában figyelmeztetett arra, hogy járvány törhetett ki, ezért a kínai hatóságok betiltották, ezzel elősegítve a világjárvány kirobbanását és elterjedését. A két amerikai eredetű kémszervezet, a Facebook és a Google, amely utóbbi tulajdonában áll a YouTube Inc. hasonló esetei miatt e cikk írója több ízben hívta fel a magyar nemzetbiztonsági szolgálatok és a kormányzat figyelmét, hogy nemzetközi összefogással kell feldarabolni, elkobozni vagy másként megoldani a világ népeivel ellenséges e két multinacionális vállalatot, amelyek mára teljesen nyíltan manipulálják a világ összes országának parlamenti választásait és próbálják kémkedéssel és manipulációkkal a lehető legnagyobb erővel átvenni a világ országainak irányítását. E cikk írójának legutóbb a Google visszaéléseire írt levele és nemzetbiztonsági jelentése hatására a magyar kormány operatív csoportot hozott létre és nemzetközi összefogást sürgetett a Facebook és a YouTube visszaéléseinek rendezésére. Eztán kitört a koronavírus világjárvány.

Tovább »

Végrehajtottam Volna A Soros-tervet...

Ez komoly? És ez hogy lehet? - 10 percben elmondja Molnár F. Árpád, a HírAréna főszerkesztője, jogvédő egyesületi elnök.

Tovább »

A Rendőrökön Nincs, A Katonákon Van Maszk. Orbán Fertőzni...?

Mi Orbán célja? Mai 5 perces villámvideo Molnár F. Árpád médiaalapítóval és jogvédő egyesületi elnökkel.

Tovább »

Járvány (3 perc): Mozduljon az Országos Cigány Önkormányzat! (Kovács Gyula roma egyesületi elnök)

Kovács Gyula egyesületi elnök az Országos Cigány Önkormányzatot kéri, hogy mozduljanak meg és segítsenek a szegény települések lakóin vagy ajánlják fel a tiszteletdíjukat. Az Árpád Fejedelem Általános Iskola halmozottan hátrányos helyzetű roma tanulói számára is segítséget keres az Európai Romák Egyesület elnöke, ugyanis az általános iskola több mint félszáz laptop és más távoktatási eszközök híján van.

Tovább »

Az egész Emberiség el fogja kapni? A hivatalos számon tájékozódtunk!

Horror. A központi zöld számon tettünk fel három életbevágóan fontos kérdést, nem felfedve, hogy média vagyunk. Ezért nem is a hivatalos fake news orbáni kormánypropaganda válaszokat kaptuk, hanem...!

Tovább »

Az Orbán-kormány akarta megfertőzni az észak-koreai diplomatákat?

És többek közt a magyar ellenzékiekkel mi lesz, miközben az orbáni média folyamatosan uszít az újságírók tömeges bebörtönzésére? Az esetről évekig hallgattam, most viszont a jelenlegi világjárvány helyzetben - és mindenekelőtt az Észak-Korea iránt érzett felelősségtudatom miatt - szükségesnek látom elmondani.

(A címlapfotó a Koreai NDK-tól kapott fotóinkból való.)

Tovább »

A Koronavírus után Orbán börtönbe is kerülhetne (Molnár F. Árpád)

Konkrét eltussolt vírusos ügyekkel, a totál alkalmatlan analfabetizmusig, amik miatt Orbánt simán be lehetne börtönözni. Továbbá: Orbán fake news médiái a HVG fake news minőségét is alulmúlva gyűlölködnek és üldöznek mindenkit, akiről úgy vélik, nem pont ugyanonnan és ugyanazt mondja, amit Orbán megbízott ún. szakértői és fizetett sajtósai. A vírus mellett sok szó esik a magyar újságírók szinte 100 százalékát meghatározó roppant butaságról, felkészületlenségről, igénytelenségről és hitvány alávalóságról.

A HírArénán publikálva: 2020. 03. 24., 12:28 óra.

Tovább »

Koncepciós Ügyeim (Hazafi Attilával Molnár F. Árpád)

Hazafi Attila fehér galléros korrupció vádjával töltött sok évet börtönben. Feltűnő, hogy közben rendre költöztették, nagyon sok börtönbe szállították át. Élő műsorunkban számos törvénytelenségről beszámol.

Tovább »

Saját gyerekét is karhatalommal lakoltatja ki a rendőr, akinek bevallott havi jövedelme is 350 ezer forint és 6 ingatlana van

N. T., a hat ingatlannal rendelkező csongrád megyei rendőr, a feleségétől való válás után az asszony és kiskorú közös gyermekük ellen perek és végrehajtások sorát indította, elkoboztatva a családtól sok mindent, és több milliós tartozásba döntve őket. Miközben rendőrként dúsgazdag volt, aközben fizetését a bíróság előtt is elhazudva, a hamis összeg alapján megállapított gyerektartásdíjat, a 30 ezer forintot is hézagosan fizette, majd csaknem fél évet nem is volt hajlandó rendezni. A HírAréna Online Makó városában, a napokban megtartott bírósági tárgyaláson járt, amelyet a Makói Járásbíróság elnöke, Dr. Bittera Ádám vezetett.

Tovább »

A fideszesek életveszélyesen megfenyegették, mert közvetítette a Koronavírus miatti egyik tüntetést

Tene Imre egy aktivista, aki élőben közvetítette a Kocskovszky Klára Anikó által szervezett egyik demonstrációt, ami a Koronavírus kapcsán kérte számon az Orbán-kormány elmaradt intézkedéseit. Bár Tene Imre a tüntetésen nem szólalt meg, de mert nem fideszes és élőben közvetítette a demonstrációt, ezért a fideszes szavazók - az egyik fideszpárti portál uszítására - gyűlöletcunamit zúdítottak rá és életveszélyesen megfenyegették, hogy meggyilkolják.

Tovább »


Csillag Ösvény Jósda