2024. 05. 29., Szerda
Magdolna névnapja

Asztrológia

Egy régimódi új ember a Fehér Házban (Donald Trump egy asztrológus szemével)

Donald Trump a győzelem megszállottja és a róla, főleg az utóbbi egy évben kialakult kép borzasztóan megosztja az embereket. Számomra, mindig nagy kihívás egy olyan ember képletét elemezni, aki a társadalom vélekedését, a legszélsőségesebb irányok felé is képes befolyásolni. Nem értek a politikához és nem is foglalkozom vele, csupán az asztrológia segítségével próbálom elemezni, hogy ki is valójában Donald Trump, akit néhány nappal ezelőtt, az Amerikai Egyesült Államok első emberének választottak?
 
Krősz Zsuzsa, asztrológus
 

Tovább »

Nehéz idők jönnek! Mi lesz veled világ, mi lesz veled Magyarország? (Egy asztrológus szemével)

Nehéz idők jönnek, egy válságos időszak előtt állunk. Sok átláthatatlan szinten zajlik ez a folyamat. Változás előtt áll a világ. Különösen Magyarország számára kedvezőtlen, nagy gond lesz számunkra a tömeges migráció. Az asztrológia segítségével próbálom elemezni ennek a hátterét.
 
Krősz Zsuzsa, asztrológus

Tovább »

2015. A Kecske Éve (Teljes kínai horoszkóp Krősz Zsuzsától)

A 2015-ös kínai év a Kecske éve, 2015. február 19-én kezdődik és 2016. február 7-ig tart, akkor váltja majd a Majom éve. A kínai horoszkóp szerint a 2015-ös év, az élet minden területén jelentős változást eredményez. A reménység éve lesz, annak ellenére, hogy a világban számos helyen konfliktusok zajlanak majd, a Kecske éve mégis a béke, kompromisszumok éve lesz. Minden csillagjegynek jelentős változást, tapasztalatot és új eseményeket hoz. A változás iránti vágy, az életmódváltozás, a régi értékek újragondolása, számos ember életében ez egy új lap lesz az élete útján.

A 2015-ös év segít megvalósítani a vágyakat, de csak akkor, ha pozitívan tekintünk az életre, ha pedig kreativitással, ambícióval és kitartással is párosul, akkor hihetetlen sikerekre számíthatunk.

Tovább »

Mindent a Szüzekről (Krősz Zsuzsa, asztrológus)

A Nap augusztus 23-tól szeptember 22-ig tartózkodik a Szűz jegyében, az állatöv hatodik jegye. Az aratást és a betakarítást jelképezi. Uralkodó bolygója a Merkúr, ami a mentális érdeklődésüket erősíti. Boldog születésnapot kedves Szűzek!
 
Krősz Zsuzsa, asztrológus

Tovább »

Asztrológia - az önmegvalósítás filozófiája

Az asztrológia a planéták emberekre gyakorolt hatását vizsgáló tudomány. Az ember számára az egyik legjobb módszer, hogy megtanulja: ki ő, honnan jött és hová tart? Az asztrológia feltárja a jellemet és a jellem azonos a sorssal.
 
Krősz Zsuzsa, Csillagösvény Jósda

Tovább »

Kineziológus szemmel a felelősségről (Krősz Zsuzsa, kineziológus tanácsadó)

A saját életem alakulásáért én vagyok a felelős. Csak is és kizárólag. A felelősség, amikor nem fogom másra a dolgok alakulását, amikor elismerem, hogy mindent én teremtettem. Amikor nem a szüleim, a gyerekeim, a politika vagy a körülmények, nem a volt férj, a szomszéd, egy népcsoport, stb., hanem azért mert én ezt vártam el.
 
Amikor felismerem, hogy én ezt így vagy úgy tettem, vagy nem tettem. Amikor hajlandó vagyok megtenni dolgokat azért, hogy boldog legyek, hogy jobb legyen az életem és a körülöttem lévőké is. 

Tovább »

Mindent az Oroszlánokról (Krősz Zsuzsa, asztrológus)

Az Oroszlán a zodiákus legbüszkébb és legkirályibb jegye, nem véletlen, hogy-e jegyben születettek uralkodó bolygója a Nap, mert a Naphoz hasonlóan az élet középpontjának tekintik magukat. Születésnapjukat július 23-a és augusztus 23-a között ünneplik. Boldog Születésnapot kedves Oroszlánok!

Tovább »

Évtizede nem váltott jegyet ennyi bolygó, mint júliusban, sorskérdésekben utolsó pillanat - Krősz Zsusza, asztrológus

Olvass el naponta néhány igaz szót, bölcs gondolatot, szép verset. Olyant, amit neked írtak. Hallgass zenét, melyet nem a káosz, hanem egy magasabb rend szült. Könnyű megkülönböztetni, mert az utóbbi szép. Hozd helyre magad naponta. A légkör, amelyben élsz, szennyes. Tele van negatív adással, fullasztó, boldogtalan, koszos gondolattal. De te nézz a magasba, s hangold magad a nap sugarára. és ne felejts el esténként felnézni az égre, hogy újra és újra eszedbe jusson: a végtelen gyermeke vagy. (Müller Pérter)

Tovább »

Rák Újhold - Krősz Zsuzsa, asztrológus

2014. június 27-én, pénteken 10 óra 10 perckor a Nap és a Hold együtt  áll a Rák jegyében.
 
"Csendesedj el és figyelj befelé! Formáld, álmodd meg azt, amire vágysz! Fogadj be minél többet abból, amit szeretnél, amit a létezés kínál! Öleld magadhoz azt, ami a tiéd! Áraszd ki, sugározd szét a világban!"
 

Tovább »

Mindent a Rákokról (Krősz Zsuzsa, asztrológus)

A Nap június 21-én, belép a Rák állatövi jegybe és ott is tartozkodik július 22-ig. Boldog Születésnapot kedves Rákok!

Tovább »


Csillag Ösvény Jósda