2020. 10. 01., Csütörtök
Malvin névnapja

Kultúra

Botrányműsor a melegekről Budaházy Edda vs. Osváth Zsolt Pesti Srácok-műsorában (Analizál: Molnár F. Árpád)

Budaházy György testvére, Budaházy Edda - a szélsőjobb egy részét kivéve - szinte a teljes magyarságnál kivágta a biztosítékot, amikor a felvállaltan homoszexuális Ostváth Zsolttal (az interneten Zshowtime csatorna) vitatkozott, és a botrány azóta napirenden van. A HírAréna Online főszerkesztője az elsők között reagált, ráadásul élő adásban. Ezt láthatják és hallhatják most.

Tovább »

A szivárványos zászló világbotránya - Államalapításunk ünnepe (augusztus 20.) a melegek kiváltsága lett?

Karácsony Gergely és a balliberálisok az önmagát pénzért és hatalomért liberálisnak hazudó amerikai nagytőkés világlobbi áramvonalát követve, 1000 esztendős államalapításunk szent ünnepére kitették a szivárványos lobogót, ami Magyarországon kifejezetten a melegek és transzneműek stb. jelképe. Novák Előd, a Mi Hazánk nevű (az álliberálisokhoz hasonlóan szintén, csak jobbról szélsőséges) párt alelnöke, előtte, másutt pedig fradi szurkolók levették a szivárványos zászlót, összesen két közpénzen eltartott állami intézmény épületéről. Emiatt az USA nyilvános gyűlölettiltakozást nyújtott be, és beavatkozva Magyarország belügyeibe, megtaposva a magyar államalapítás szent ünnepét állami gyűlöletmegtorlást követelt az általa félig vagy zömében gyarmatnak tekintett Magyarország kormányától. Az USA gyűlölködésének...

Tovább »

F@rokküldés a Facebookon - Hogy Ne Ismerkedj, Ha Barátnőt Akarsz? (Tóth Marianna Maya - Molnár F. Árpád)

A műsorban arról tanakodnak, mik lehetnek ennek hátterében, de a farokküldéseken kívül beszélnek a Facebook álliberális és képmutató hozzáállásairól is, amely Facebookon egyébként Molnár F. Árpádot is hetente több prostitúciós megkeresés éri, akik a Facebookon, sokszor pornóképekkel kínálják szexuális szolgáltatásaikat, és az ismeretlenek sora mellett Molnár F. Árpádot is ismerősként jelölik be. Ezek szinte mind elmentésre kerülnek, mert közben a Facebook az egész bolygón üldözi és tiltja a véleményeket, az erkölcsöt és a tényfeltárások jelentős részét.

Tovább »

Bődületes fake news video: Trianon-megemlékezés a japán parlamentben

Most éppen már a 300 ezret lépte át az a bődületes marhaságokat ömlesztő kamu video, aminek a HVG minőségét is alulmúló helyesírási hibákkal tűzdelt magyar feliratozása szerint a japán vezetők és politikusaik éppen csak el nem élveznek a magyarságban való gyönyörködéseik közepette. A videóban láthatók valójában Japánról és a koronavírusról szólnak, amit bárki ellenőrizhet, aki a video melletti beállítások fülre, majd a feliratokra klikkelve pl. az angol nyelvet választja ki.

Tovább »

3 perc: Kádári Hírek 1965 - 1.rész: Szegény lány szerencsét próbál

Új sorozatunkban 1965-ös hírekből szemlézünk. Meg fogja látni mindenki, hogy az akkori média semmivel sem volt hazugabb vagy demagógabb, mint a mostani álliberális és áldemokratikus imperialista médiahulladék. Arról nem beszélve, hogy meg sem közelítette azt a gyűlöletkampányt, amit a média és a politikusok ma követnek el a saját lakosságuk és a külföldi, kreált, a valóságban lényegében nem is létező ellenségeikkel szemben. A visszatekintő sorozat kalauza és ötletadója Molnár F. Árpád volt.

Tovább »

Lesz@rós Könyvklub (3. rész) Molnár F. Árpádtól

Különlegesség Clodo és az orosz maffia pilisszentlászlói bombagyárából (ahonnan Pintér Sándor is rendelt bombákat), Molnár F. Árpád által bemutatva, fizikusoknak való nyalánksággal.

Tovább »

Lesz@rós Könyvklub (2. rész) Molnár F. Árpádtól

Hogyan kell mindössze 1 percben összefoglalni mindent egy könyvről, hogy az összefoglaló teljes élményt nyújtson mindenkinek, a legcsekélyebb hiányérzet nélkül? Hát így!

Tovább »

Lesz@rós Könyvklub (1. rész) Molnár F. Árpádtól

A mindössze másfél perces szuperfilmmel a Hírháttér és a HírAréna főszerkesztője az irodalomban páratlanul értékes és kifogástalan filmsorozatot indított el, bemutatva az első könyvet.

Tovább »

Családbarát hulladék: Feleségek luxuskivitelben (A Sony és a multik szennyhordaléka) (Molnár F. Árpád)

Minden magyar idők talán legsötétebb műsora a Feleségek luxuskivitelben, amelyet a Sony Pictures Television hátterével a Viasat öklendezik a letisztelt lakosság asztalára. A Google és a YouTube Inc., meg a Facebook szerint ezek aztán igazán családbarát tartalmak, a multik gyönyörködve hirdetik termékeiket az ilyen műsorok közben és azokat övezve, de a lakosság pont az ehhez hasonló műsorok és multi viselkedések miatt adta el a televízióját és szabadult meg annak szennyétől végleg. Miféle fosadékot és miért erőltetik az amerikai demokrata pártot éljenző YouTube és Facebook az ilyen förtelmeket, és miközben ezek a szennymultik szinte minden intellektuális, kulturális és erkölcsi tartalmakat üldöznek és betiltanak, aközben hogyan működhetnek zavartalanul olyan youtube-tartalmak is, ahol pl. szó szerint szellemi fogyatékos élő adásban rendszeresen berúg és összeokádja magát? Ezek miért jók a Google-maffiának, és miért üldözendő minden, ami tudomány, tisztesség, erkölcs és kultúra? Hogy is lehet, hogy egyre többen vetik fel Bíró Pál, a Google Magyarország igazgatója letartóztatásának szükségességét is? És miként lehetne ezektől a szinte minden tudást, erkölcsöt és kultúrát kirekesztő, üldöző és betiltó nemzetközi kém- és bűnszervezetektől végleg megszabadulni, amilyen a Google, a YouTube és a szintén amerikai Facebook. Azok, amik meghatározzák Amerika saját hányásában és bélsarában fetrengő, nevében balliberális rendszerét.

Tovább »

Náci az új alaptanterv? Megmondom, miktől lesz egy nemzet a világ legjobbja. (Molnár F. Árpád)

Az új NAT (Nemzeti Alaptanterv) nagy botránkozásokat és tiltakozásokat váltott ki. Tényleg nácikat fognak tanítani? Ha igen, baj ez? És milyen tudományos végeredmények vannak arról, miktől lesz egy nemzet tanuló rétege a világ legokosabbja és miktől a legbutább? De akkor miért nem a mindenki számára hozzáférhető, pofon egyszerű oktatási módszereket alkalmazzák? Bár rengetegen felszólaltak, valószínűleg most is Molnár F. Árpád, a HírAréna főszerkesztője az, aki a legtöbb tudományos posztulátummal és tétellel mondja el. Melyik oldalon állva? Hát a tudomány és a világstatisztikák oldalán.

Tovább »


Csillag Ösvény Jósda