2023. 01. 27., Péntek
Angelika névnapja

Kultúra

Fideszesek a keresztény gyülekezetek? Megmondjuk! (25 percben Nagy Sándor Naleksz és Molnár F. Árpád)

25 perces műsorban Nagy Sándor Naleksz újságíró, bírósági tudósító, gépészmérnök és Molnár F. Árpád médiaalapító, jogvédő egyesületi elnök.

Tovább »

Becsület, transzparencia: Megmutatnád a cseted vagy a családi konfliktusaid? (Molnár F. - Naleksz)

Nagyon idegesek voltunk, alig tudtunk belekezdeni a műsorba, olyan sokkoló a téma - mondják el a műsor elején Nagy Sándor Naleksz és Molnár F. Árpád. Utána közlik: ugyanis olyan fogalmakról lesz szó, mint becsület, erkölcs, amiről tapasztalat is, hogy ilyen témáknál átlagon aluli a nézettség, és a mi médiáink állandó nézőinek is csak egy része kattint ilyen szörnyű címekkel ellátott videókra. Ugyanakkor - hangzik el - sokan reklamálták, miért beszéltünk Berki Krisztián és M. Richárd haláláról, aminek a nézettsége viszont, mert a népet ezek a témák vonzzák, tizenhatszoros. És ez is nyilvánvaló volt, már a műsor előtt. Mert a népnek az kell, ami ellen tiltakozik, az érdekli, azt nézi, miközben a fennkölt témákra minimum közönyös. De megígérjük, hogy továbbra sem azt adjuk a népnek, amit az enni akar. Bár a nép a disznómoslékot szereti, tőlünk továbbra sem fogja megkapni.

Tovább »

Varga István egyházvezető imádsága az ukrajnai háború kapcsán (Video)

A Krisztus Szeretete Egyház (KSZE) vezetőjének tegnapi imádsága Budapesten, a Török Flóris utcában.

Tovább »

Humoros: Legbutább magyarok legviccesebb tudástárából (Vincze Krisztián - Molnár F. Árpád)

Molnár F. Árpád szemezget - Vincze Krisztián társaságában - a legmulatságosabb tételekből. A műsor forrása az egyik kisebb kereskedelmi tévécsatorna tudatlansági vetélkedője. Elképesztő realitás: ma már érettségizni tudnak azok, akik régen, ilyen tudással az általános iskolát sem tudták volna elvégezni az állandó megbuktatások miatt. De láthattunk évekkel ezelőtt Polgár Tamás (TomCat) botrányinterjúkat főiskolásokkal és egyetemistákkal, akik olyan kérdésekre nem tudtak válaszolni illetve feleltek elképesztő őrültségeket, amik ismerete hiányában, a korábbi oktatási rendszerben szintén nem végezhették volna el az általános iskolát sem.

Tovább »

Keresztény Újév - Fodor Brigitta; Szerk. Molnár F. Árpád.

Szilveszter este 10 percben Fodor Brigitta Andrea. Szerkesztő: Molnár F. Árpád. (A HírAréna várja keresztények jelentkezését, akik beszélnének Istenről, a Jézus Krisztussal való kapcsolatukról, elmondanák megtérésük történetét vagy hasonlók. A felhívást a HírAréna Online azért teszi közzé, mert szinte egyetlen más olyan terület sincs, ahol kevesebb volna a hajlandóság a nyilvános beszédre, mint a keresztények között, akiknek pedig pont az lenne a feladatuk, hogy megtérésre hívjanak minden népeket.)

Tovább »

Kirekesztették a Harry Potter írónőjét, mert szerinte a férfiak nem menstruálnak. Multi- és HBO-fasizmus.

Az HBO Harry Potter nagytalálkozót és fogadást szervezett, de mivel J. K. Rowling, a Harry Potter könyvek írónője szerint nem személyek, hanem nők szülnek, és nem  menstruáló személyek vannak, hanem menstruáló nők, ezért az HBO fasiszta tulajdonosai lefejezték a Harry Potter-találkozót: a Harry Potter lelkét, teremtőjét és szülőanyját, az írónőt nem hívták meg. Nem eléggé liberálnáci. Fél tucat csatornára élő adásban jelentkeztek Molnár F. Árpád médiaalapító és vezető jogvédő, Tóth Marianna Maya írónő, tanárnő és grafológus, valamint Nagy Sándor Naleksz gépészmérnök, tudósító és jogvédő.

Tovább »

Az Elkúrtuk film durva elárulása 2006-nak! (Molnár F. Árpád Éli - Nagy Sándor Naleksz - Tóth Marianna Maya)

A filmről a legalaposabb kritika Molnár F. Árpádtól, Tóth Marianna Mayával és Nagy Sándor Naleksszel.

Tovább »

Megkérdeztem Istent, kire szavazzak? Márki-Zay Pétert mondta? (Fodor Brigitta - Molnár F. Árpád)

Élő adásban, több csatornára, helyzetelemzésekkel is a keresztény Molnár F. Árpád és a keresztény Fodor-Brigitta Andrea.

Tovább »

Elítélt szexuális LMBT bűnözőre bízta az EU a gyermekvédelmi törvény megítélését (Molnár F. Árpád)

A férfi Cyrus Engerert azért ítélte el a bíróság, mert a szintén férfi élettársával való szakítás után titokban behatolt annak lakásába, titokban megnyitotta a számítógépét, titokban pendrive-ra mentette a volt élettársáról készült pornófotókat és pornófilm-felvételeket, titokban ellopta a gépről a volt élettársa munkatársainak e-mail címeit, eztán úgy távozott a lakásból, mintha sosem járt volna ott, majd hónapokon át, mindenfelé terjesztette a pornófelvételeket. Továbbá megfenyegette a volt élettársát, hogy ha nem vonja vissza a folytatólagos bűncselekmények miatt tett feljelentését, további terhelő anyagokat hoz róla nyilvánosságra. Természetesen ezt az embert találta az EU balliberális demokrata emberjogvédő multinacionális bűnszervezete a legalkalmasabbnak a szexuális bűnözést jelentősen meggátló törvény megítélésére.

Tovább »

Elkurváztam 10 milliót (Spontán jelenet 10 percben Tóth Mayával és Molnár F. Árpáddal)

Az élő műsor előtti percekben született alapötletet követően élőben, spontán formálódott történet, 10 percben.

Tovább »


Csillag Ösvény Jósda