2024. 06. 14., Péntek
Vazul névnapja

Kultúra

Baranyi Krisztina újít: szivárványos BLM és Fingó Vitéz szobor után a Turulon a sor

A 9. kerületi botránypolgármester és szoborparodista Baranyi Krisztina ezúttal inkább csak a fideszesek bűnöző részének lelkét borzoló szobrot tervez kiállítani, amelyen a Turul-madár egy oligarcha jelképet, egy G osztályú Mercedes terepjárót ragad el. A Fidesz máris főműsorra tűzve őrjöng.

Tovább »

Mauritániai litánia

Célirányos tartalomhoz ma már nem kell a könyvespolcon keresgélni.

Az igényt tömören megfogalmazva azonnali eredményt olvashatunk. Jelen esetben nem vágyott klasszikus szépirodalmat kaptam, hanem a határtalanságával születő, az emberit már most felülmúló, mesterséges képzeletet.

"Írj egy izgalmas egyperces novellát "Mauritániai litánia" címmel, Robert Merle apokaliptikus stílusával!"

Az Open AI válasza az alábbi írás, betűról betűre, sem hozzátenni, sem elvenni nem kellett.

Kép:

creator.nightcafe.studio/

Text Prompts: "Lonely stranger in evening Sahara"

Model: SDXL 0.9

Ötlet, szerkesztés: Nagy Sándor Naleksz

Tovább »

Ilyen volt a Guns N' Roses koncert Budapesten (Vincze Krisztián - Molnár F. Árpád)

Vincze Krisztián villamosmérnök és tudósító munkatársunk jelen volt. Minőség, árak, egyebek. Filmek, humor, és hogyan legyél gazdag szakértések.

Tovább »

Lucifériusz és a Lelkész - Varga István friss prédikációjából írt rövid színdarab, Madách Imre stílusában

Mesterséges intelligencia írt négy felvonásos rövid színdarabot Madách Imre, Az ember tragédiája című műve stílusában. A színmű Varga István, a nemzetközi Krisztus Szeretete Egyház (KSZE) magyarországi vezetőjének legutóbbi, Budapesten tartott prédikációjának MI-s vizsgálatából született. A dráma kerettörténetét Molnár F. Árpád adta meg. A színmű végén megtekinthetik videón Varga István magyarországi egyházvezető eredeti igehirdetését is.

Tovább »

Halálárnyék völgyében - Fábián Attila lelkipásztor új prédikációjából írt novella

Mesterséges intelligencia írt rövid szépirodalmi novellát Fábián Attila, a Krisztus Szeretete Egyház (KSZE) vasárnapi, Budapesten tartott prédikációjából. Ezt mutatjuk be, és videón megtekinthetik Fábián Attila lelkipásztor eredeti prédikációját is.

Tovább »

Transznemű lett Hollandia szépe, minden nőnél szebbnek bizonyult

Az USA és a multik részéről a színes bőrűek és a homoszexuálisok kötelező gyűlölete és üldözése, valamint a nők elnyomásának korszakai után, amit a férfigyűlölet röpke pár éves időszaka követett, Igaz Amerika Igaz Multijai - továbbra is ugyanazzal a fasiszta hevülettel - kötelező világdiktatúrává tették a nők elnyomását. Így a szülés már nem női kiváltság, mert a férfiak is szülhetnek, sőt, a nők ne is szüljenek, mert az maradi családi szenny dolog, fuj. A női sportversenyeken magukat transzneműnek valló férfiak indulnak, a női börtönökben magukat nőknek valló, álló farkú férfiak nőket erőszakolnak (ezzel kerülve a világsajtóba), és sorra verik meg a nőket a világ szépségversenyein is. Ismét győzött tehát a gyarmatosító terrorista állam, az USA és annak multinacionális tömeggyilkosai kötelező nettó náci ideológiája, amely a pár évente változó és össze-vissza cserélgetett Egy Igaz Út tömeggyilkos fasiszta amerikai téveszméje ingatag debilitása legszélesebb ösvényén tántorog.

Tovább »

Gyurcsány arra ébredt, hogy cserepes növény (A Computer-novellát Molnár F. Árpád ihlette)

A legmodernebb irodalmi műfajok a mesterséges intelligencia alkotásai. Ezt a novellát - szóbeli utasításokra - mesterséges intelligencia írta, és egy másik készítette a borító képet - szintén szóbeli utasítások alapján. A történetet és a képet Molnár F. Árpád ihlette, az elkészült novellát helyenként és csekély mértékben Molnár F. Árpád módosította.

Tovább »

Ajaj, röhögünk és elképedünk - Számítógép mű, groteszk és bizarr - Ihlette (Molnár F. Árpádot) T. S. Eliot

Aki jól ismeri, annak hol röhögőgörcsöt, hol filozófiai mélységeket is okozhat, aki nem ismeri, annak is groteszk, bizarr és elképesztő az itt olvasható darab. T. S. Eliot világirodalmi szinten jeles műve, Az üresek című versének ama részletéből íratott AI szoftverrel novellát Molnár F. Árpád, amely így szól: "Jaj! összehajlunk Összehajlik szalmabélű kobakunk."

Tovább »

Kiszel Tünde és Orbán Viktor: Végzetes választás (Computer generált történet)

Molnár F. Árpád instrukciói alapján a novellát mesterséges intelligencia írta. Az eredmények egy részét Molnár F. Árpád módosította. A címlapon látható képet - Molnár F. Árpád utasításai alapján - képalkotó mesterséges intelligencia készítette. A céget - amelynek programjai alapján a novella és a kép készült - Elon Musk alapította.

Tovább »

Egy férfi Salvador Dalí Elfolyó idő festményében találta magát - Human-AI-Human mű (Molnár F. Árpád)

Egy férfi Salvador Dalí Elfolyó idő című festményében találja magát. A következőket gondolja és tapasztalja. A rövid szürreális irodalmi darab a legmodernebből való: ember utasításai alapján mesterséges intelligencia írta, az eredményt pedig az ötletadó módosította.

Tovább »


Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda