2024. 06. 14., Péntek
Vazul névnapja

Sport

Botrány lett a VB-mémből, hogy Franciaországot afrikai csapatnak nevezték

25 perces műsorunk. Humoros képekkel: Argentína megverte a gyarmatosító Franciaországot a katari futball vb-n. Jogunk van-e viccelni, vagy a képmutató és megszálló liberálnáci multiknak van joguk ráerőszakolni az orwelli újbeszél nyelvet az egész világra? A médiában egészében elhallgatott: a világ színes bőrűjei és a névleg már nem francia gyarmatokon élők Molnár F. Árpád közvetlen ismereteiből: Franciaország változatlan gyarmatosítására, elnyomására, kizsákmányolására és fasiszta diktatúrájára panaszkodnak. Jeszenszeky Zsolt (Jeszi) által megosztott, a liberálisok által jajveszékelt vicces képek bejátszásával is Molnár F. Árpád és Vincze Krisztián.

Tovább »

Bajnokok Ligájában a vakcinázás nem pálya

Miközben nálunk az egészségügyért felelős államtitkár szerint azért lesz jó az iksz-plusz-egyedik oltássorozatot a 13 hónapos gyerekekbe elkülönülten kötelezni, hogy a nemkívánatos mellékhatások okát majd egyértelműbben megállapíthassák, addig a fejlett nyugati országok nem oltott fiataljai csúcsteljesítményeik gyümölcsét, a Bajnokok Ligája serlegét dobálhatják a magasba.

 

Szakkommentátor: Nagy Sándor (Naleksz)

 

 

 

 

 

 

- Ha a FB számláló nullát mutat, katt. ide! -

Tovább »

A magyar élsport rákfenéje

Is.

Az elmúlt évtizedek arról szólnak, hogy egyre inkább csúszunk lefelé. Egyéni és csapat szinten már csak elvétve vannak kiemelkedő klasszis teljesítmények. Ráadásul ezek biztosan egyre kevesebbek lesznek a közeljövőben.

 

Empíria: Nagy Sándor (Naleksz)

Tovább »

Magyar foci, kabaré: a Feröer-szigetekkel is 0-0 és 1-0! (Műsorunk)

Feleannyian sem lakják, mint Kecskemét várost, mégis két mérkőzés kellett, hogy egy gólt rúgjon a magyar válogatott. Előtte pedig a szintén kisebb városnyi lakosságú Andorra verte 1-0-ra a magyar válogatottat.

Műsorunkban Molnár F. Árpád és Vincze Krisztián.

Tovább »

Ismét aszfalton 2017-ben, 3 autóval! (Interjúink)

Bár a Ritmus ASE számára már elkezdődött az ide szezon, Várkonyi Szabolcs Csányi Botival az oldalán már szerzett egy abszolút 3. helyet a Winter Kovasna Rallye-n, havas körülmények között. 

Tovább »

Szezonnyitó motocross verseny Esztergomban (Interjúnk)

Március 12-én felbőgnek a motocross motorok, hogy a versenyzőjükkel a nyergükben megtegyék a rájuk mért futamokat. Gál Zoltánt, a verseny rendezőjét kérdezem az esemény előtt.
- Hajósi Miklós -

 

Tovább »

A ballibek fasisztázhatnak: Magyar sportoló most először nem megy Törökországba!

A Törökország nevű iszlamista menekülttáborba az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál 1991 óta íródó történelmében most először nem engedte meg egyetlen magyar szülő sem, hogy a 14-18 év közötti gyermeke az ötkarikás nemzetközi világversenyen részt vegyen.

Tovább »

Tihanyi Sándor: Ez a 33. augusztus 20-án (Interjúnk)

2016 augusztus 20-án, szombaton 16 órától újra felbőgnek a motorok a debreceni salakarénában, ahol 41. alkalommal rendezik meg a  Debrecen Nagydíjat!
 
Tihanyi Sándort kérdezem a Nagydíj előtt:
Kedves Sándor, augusztus 20-án nyeregbe pattansz a Debrecen Nagydíjon, amit a Salak Arénában rendeznek meg.
- Hajósi Miklós -
www.hajoka.hu
 

Tovább »

Juhász Csaba: Kemény csatára számítok (Interjúnk)

Teszik ezt a nemrégen megrendezett olasz Casentino rally után, ahol kategória elsők lettek!
2016.08.12-14. Baranya Kupa.
Juhász Csaba - Juhász István
Honda Civic Type R FD2 - Mitropa Rally Cup
 
Augusztus 12-14-én a Baranya Kupán indulsz Juhász Pisti navigálásával és Honda Civic FD2-vel.
Szombaton Komló főutcáján Prológgal kezdődik számotokra a verseny.
- Hajósi Miklós -
www.hajoka.hu
 

Tovább »

Sikeresen teljesítettük a Kenotek Ypres Rallyt!

Június 23-25. között került megrendezésre az idei év leghosszabb ERC futama a belgiumi Kenotek Ypres Rally, amin több magyar induló, köztük a Német László - Szegő János páros is részt vett.
- Hajósi Miklós -

Tovább »


Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda