2024. 03. 01., Péntek
Albin névnapja

Devizahitelesek, magyarüldözések (Videointerjú: Kubínyi Tamás - Molnár F. Árpád)

Devizahitelesek, magyarüldözések (Videointerjú: Kubínyi Tamás - Molnár F. Árpád)
2018-05-23

Az Álmos Király Televízióban élőben, videointerjúban nyilatkozott Kubínyi Tamásnak, az ÁKTV alapítójának Molnár F. Árpád, az USA részéről halmazatban betiltott dokumentumfilmes és médiaalapító.

Kubínyi Tamás évtizedeken át az állami médiában dolgozott, ahonnan politikai okokból eltávolították. A Duna Televízióban végzett munkája után megalapította az Álmos Király Televíziót. Az ÁKTV által a napokban készített videointerjú élő adását mi is vágatlanul, cenzúra nélkül közöljük.

Devizahitelesek, magyarüldözések (Élő adás: Kubínyi Tamás - Molnár F. Árpád)

Interjú:
Kubínyi Tamás
(a Duna Televízióból politikai okokból eltávolított nemzeti hős; most az Álmos Király Televízió vezetője; évtizedeken át a közmédiában dolgozott)

Nyilatkozik:
Molnár F. Árpád (ÉLI) (politikai üldözött tényfeltáró újságíró, dokumentumfilmes, a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA Alapító-Főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője)

Ha bajban van, ha információval szolgálna, ha segítene: Tel.: +36/30/919-6386.

A filmben érintett személyek (ABC-sorrendben):
Ady Endre
(a magyar történelem egyik legjelentősebb költője)
Balogh Béla (az otthonvédő Koppány Csoport örökös elnöke, halhatatlan nemzeti hős, minden magyar idők legnagyobb hatású otthonvédő szervezetének vezetője)
Balog István (A Svédországban bejegyzett Jogállamért Egyesület elnöke, a Koppány Csoport volt alelnöke, a devizahiteleseket védő szervezetek neves alakja, számos és nagyszabású tüntetés legfőbb szervezője, a Kék Taláros Testület 7 alapítójának egyike, Magyarország egyik legnagyobb hatású jogvédője és polgárjogi aktivistája)
Baranyecz János "Branyó" (Ifjúsági válogatott ökölvívó volt; Zenész, Gitáros (Radics Béla tanítványa), a Branyó Experience együttes vezetője, szociális munkás, szakács, üzletvezető; egy 10 részes főzőműsor társkészítője; a Csaó Darwin, Hal a tortán, Numera király, Retro TV maci, Magánnyomozók, Bűnök és szerelmek, Éjjel-nappal Budapest műsorok szereplője, szerepelt a Trafo Színház előadásában is)
Csontos István Csaba (a romagyilkosságok negyedrendű vádlottja volt, a Katonai Biztonsági Hivatal (KBH) beszervezett ügynöke)
Gyurcsány Ferenc (a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, korábbi MSZP-s miniszterelnök; sorosista, iszlamizáló)
Kásler Árpád (a Haza nem eladó Mozgalom Párt vezetője)
Jézus Krisztus (Isten Fia, a kereszténység meghirdetője)
Angela Merkel (német uzsorakapitalista kancellár, Görögország gazdasági tönkre tevője, a világ egyik legfőbb iszlamizálója, az Emberiség elleni bankár devizaterrorizmus egyik legfőbb alakja, az európai terrorizmus egyik legfőbb okozója a Földön)
Dr. Monostory Attila (nemzetközi hírű, politikai üldözött jogász, a BAUMAG nemzetközi botrány sok ezer áldozatának ügyvédje, volt a Koppány Csoport tanácsadója, az ország devizás és otthonvédő szervezeteinek vezetői által megválasztva a Devizahiteles Karta volt elnöke; az USA a betiltásával elősegítette, hogy állami gyilkosság útján kivégezzék)
Paul M. Nakasone (az amerikai titkosszolgálat, a National Security Agency vezetője, United States Cyber Command parancsnoka, az amerikai kiberterrorizmus leghírhedtebb alakja, a számítógépes terrorizmus leghírhedtebb alakja a Földön; kinevezője a republikánus Donald Trump amerikai elnök)
Benjamin Netanjahu (Netanyahu, Izrael szélsőjobboldali pártja, a Likud vezetője, Orbán Viktor háborús bűnös szövetségese, a sajtó- és szólásszabadságot üldöző miniszterelnök, akit háborús bűnök miatt számos nyugati vezető is megpróbált a nemzetközi emberjogi bíróság elé állítani; az ő nevéhez fűződik Magyarország lakossági jogainak és szociális hálójának felszámolása)
Orbán Viktor (Magyarország miniszterelnöke, Fidesz párt)
Póka László (a Nem adom a házamat mozgalom vezetője, halmazati politikai üldözött ellenálló, nemzeti hős, a devizahitelek elleni harc talán legradikálisabb alakja)
Simicska Lajos (Orbán Viktor korábbi barátja, ma ellensége, a Hír tv tulajdonosa)
Tóth Béla (minden magyar idők leghíresebb és legsikeresebb otthonvédő szervezetének, a Koppány Csoportnak az egyik eminense, a Koppány Jogsegély vezetője)
Donald Trump (republikánus, tehát a sajtószabadságot az egész bolygón üldöző militáns amerikai elnök; a világtörténelem legkiterjedtebben sajtócenzora, a világ legfőbb internetes terroristájának, Paul M. Nakasone NSA-s igazgató kinevezője; ő próbálta meg Észak-Koreától kiprovokálni a nukleáris háborút; a magyarok úgy gúnyolják: trampli)
Mark Zuckerberg (a Facebook hírhedt vezetője, a világ népeinek önmaga által kijelölt legfőbb cenzora, a világ országai politikai választásainak a cenzúrákkal stb. legfőbb manipulátora; a Facebook egész világ elleni cenzor politikai terrorizmusa miatt Magyarországon Molnár F. Árpád kezdeményezte a Facebook egész világon betiltását, az országok nemzetbiztonsági törvényei és hatályos törvényei alapján)

 

A kapcsolódó legfrissebb irodalomból:
- Bognár Tibor: Izraeli honfoglalás Magyarországon, USA banki és magyar csalások
- A Trump-banda sok magyar utolsó esélyeit akarta eltörölni! (Emma Paradigma - Molnár F.)
- Amíg élünk, harcolunk! (Balog István nemzeti hős az USA Nagykövetségénél!)
- Demszky volt élettársa is fellépett az amerikai magyarüldözések ellen (Fürst Izabella)
- Bemutatjuk az USA legfőbb magyar ellenségét! (Jelenés az USA Nagykövetségénél!)
- Titkosszolgálati múlttal amerikai és magyar titkokat tereget
- Bősz Anett (Liberálisok) betiltaná az anyuka kifejezést, a Facebook üldözi a hagyományos családmodellt
- Zuckerberg és az NSA-igazgató őrültek: Üldözik a gyermekszülést, ellenségük az egész világ
- USA, a Sátán tengelyhatalma - Kubínyi Tamás interjúja Molnár F. Árpáddal
- Élőztünk a követésekről, betiltásokról, Orbánék fegyvercsempészeteiről, emberölési szervezkedéseikről
- USA és Izrael a magyarság ellen: illegális fegyverkereskedelem, emberölés, abszolút cenzúra...

Csillag Ösvény Jósda