2022. 12. 03., Szombat
Ferenc,Olívia névnapja

Kilakoltatta a Sátán, protézist és fehérneműt vihetett magával (Filmünk Kovács Bélával)

Kilakoltatta a Sátán, protézist és fehérneműt vihetett magával (Filmünk Kovács Bélával)
2018-05-26

Munkával töltött élete ellenére, amikor most hazament, kilakoltatták, mert kellett a pénze a világ leggazdagabb 1 százalék bankárbandájának. Feleségét a politikai bankármaffia halálra zaklatta, és mire hazament, holtan találta. És mivel nem bűnöző, ezért a világon semmi sem jár neki.

Kovács Béla munkával töltött élete orbán-netanjahu-trump-glóriájaként, mire hazament, kilakoltatták, mert kellett a pénze a világ leggazdagabb 1 százalékának, az orbán-netanjahu-rezsim által folyamatosan agyonnyalt bankármaffiának. Feleségét az orbán-netanjahu által működtetett abszolút totalitárius bankár rendszer törvény feletti százmilliárdosai halálra zaklatták, és mire Kovács Úr hazament, feleségét holtan találta. Kovács Béla most idős korában kezdhet új életet, és mivel nem lopott ezermilliárdokat - mint a Sátán tengelyhatalmának olyan démoni hármasa, mint Trump, Netanjahu és Orbán Viktor -, ezért természetes, hogy semmilyen jogi, szociális stb. védelemben nem részesül. Mert nem bűnöző, és nem tömeggyilkos hazaáruló népirtó parazita, hanem becsületes, tisztességes, egész életében munkában élt jó ember. Nem pedig olyan utolsó mocskos féreg, mint amilyenekért e világ istentelen ördögei rajonganak, és mint ütődött, holdkóros, távirányított zombik, idétlen szellemi és morális hullákként örömmel tapsikolnak ezek valamelyikének: Donald Trump, Benjamin Netanyahu, Orbán Viktor. A Sátán hármasa. A nagy babiloni, provokatív, népgyűlölő és népirtó, betiltó hányadék, a Bibliai Nagy Szajha egy tömeggyilkos, antikrisztus triplakurvája.

Kilakoltatta a Sátán, protézist és fehérneműt vihetett magával (Molnár F. Árpád Gyorsfilmje)

Ha bajban van, ha információval szolgálna, ha segítene: Tel.: +36/30/919-6386.

Elmondja:
Kovács Béla (Végigdolgozott és -adózott élete után a világ leggazdagabb 1 %-át, a bankárokat agyonpénzelő magyargyűlölő és népirtó USA-izraeli orbán-rezsim utcára dobta és mindenétől örökre megfosztotta)

Interjú és Zeneszerző:
 Molnár F. Árpád (ÉLI) (Világszerte ismert politikai üldözött tényfeltáró újságíró, dokumentumfilmes, a Kék Taláros Testület alapítóinak egyike)

Operatőr:
Szendáj Andrea
(Egyetemista, jogvédelmi tanácsadó, a Hírháttér Multimédia és a HírAréna Online munkatársa, a Kék Taláros Testület tagja)

Executive Producers:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor

Emma Paradigma

A HÍRHÁTTÉR 3D-Animációja és Zenéje:
Sid Modwooder

A filmben érintett személyek (ABC-sorrendben):
Nagyezsda Allilujeva (Sztálin felesége)
Handó Tünde (az Országos Bírósági Hivatal elnöke, Fidesz párt)
Juhász Emőke
Matolcsy György
(Fidesz; a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnöke (jegybank); miután Orbánnal elloptak az MNB-ből 250 milliárdot, öngyilkosságba kergetve több ezer embert, ő mondta ki először, hogy mert a közpénz elveszítette közpénz jellegét)
Mészáros Lőrinc (Orbán Viktor strómanja)
Molnár Kálmán József (árverési vevő)
Paul M. Nakasone (az amerikai titkosszolgálat, a National Security Agency vezetője, United States Cyber Command parancsnoka, az amerikai kiberterrorizmus leghírhedtebb alakja, a számítógépes terrorizmus leghírhedtebb alakja a Földön; kinevezője a republikánus Donald Trump amerikai elnök)
Benjamin Netanjahu (Netanyahu, Izrael szélsőjobboldali pártja, a Likud vezetője, Orbán Viktor háborús bűnös szövetségese, a sajtó- és szólásszabadságot üldöző miniszterelnök, akit háborús bűnök miatt számos nyugati vezető is megpróbált a nemzetközi emberjogi bíróság elé állítani; az ő nevéhez fűződik Magyarország lakossági jogainak és szociális hálójának felszámolása)
Orbán Viktor (magyarországi miniszterelnök, Fidesz-Likud párt)
Sztálin (Joszif Viszarionovics Dzsugasvili, a Szovjetunió volt diktátora; oroszul Иосиф Виссарионович Сталин; grúzul: Ioszeb Dzsugasvili)
Tállai András (A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) orbáni elnöke, a magyar adóhatóság vezetője, aki Orbán Viktor és a fideszesek adóbűnöző stb. bűntetteinek leplezetlen eltussolásáért kapta Orbántól a kinevezést; a magyar történelem egyik legsötétebb gengsztere, a tömeges öngyilkosságok egyik legfőbb felelőse, Emberiség elleni bűnöző)
Donald Trump (republikánus, tehát a sajtószabadságot az egész bolygón üldöző militáns amerikai elnök; a világtörténelem legkiterjedtebben sajtócenzora, a világ legfőbb internetes terroristájának, Paul M. Nakasone NSA-s igazgatónak kinevezője; Trump próbálta meg Észak-Koreától kiprovokálni a nukleáris háborút; a magyarok úgy gúnyolják: trampli)

 

A kapcsolódó legfrissebb irodalomból:
- Ne terrorizálja az USA a világ népeit! (Dr. Fórizs Eszter, 8 perc)
- Ellenségünk az USA, a legfőbb háborús rablóállam! (Vincze Krisztián 5 percben)
- Devizahitelesek, magyarüldözések (Videointerjú: Kubínyi Tamás - Molnár F. Árpád)
- Bognár Tibor: Izraeli honfoglalás Magyarországon, USA banki és magyar csalások
- A Trump-banda sok magyar utolsó esélyeit akarta eltörölni! (Emma Paradigma - Molnár F.)
- Amíg élünk, harcolunk! (Balog István nemzeti hős az USA Nagykövetségénél!)
- Demszky volt élettársa is fellépett az amerikai magyarüldözések ellen (Fürst Izabella)
- Bemutatjuk az USA legfőbb magyar ellenségét! (Jelenés az USA Nagykövetségénél!)
- Titkosszolgálati múlttal amerikai és magyar titkokat tereget
- Bősz Anett (Liberálisok) betiltaná az anyuka kifejezést, a Facebook üldözi a hagyományos családmodellt
- Zuckerberg és az NSA-igazgató őrültek: Üldözik a gyermekszülést, ellenségük az egész világ
- USA, a Sátán tengelyhatalma - Kubínyi Tamás interjúja Molnár F. Árpáddal
- Élőztünk a követésekről, betiltásokról, Orbánék fegyvercsempészeteiről, emberölési szervezkedéseikről
- USA és Izrael a magyarság ellen: illegális fegyverkereskedelem, emberölés, abszolút cenzúra...

Csillag Ösvény Jósda