2023. 09. 25., Hétfő
Eufrozina,Kende névnapja

USA és Izrael a magyarság ellen: illegális fegyverkereskedelem, emberölés, abszolút cenzúra...

USA és Izrael a magyarság ellen: illegális fegyverkereskedelem, emberölés, abszolút cenzúra...
2018-05-11

Kimagyarázhatatlan üzenetet kapott az USA magyarországi nagykövetsége az ellenünk folytatott gyanús követések, amerikai parancsra történt bizonyítékmegsemmisítések, médiánk betiltása stb. után. A magyarsággal és velünk ellenséges USA nem magyarázhatja ki soha többé a helyzetet, csak amit tesz, hallgatni és lapítani tud, mivel - sok egyéb mellett - az NSA-től sok éve kérjük az USA által most betiltott 8888echelon YouTube-csatornánk védelmét, az FBI pedig időről időre segítséget kért tőlünk különféle bűncselekmények kapcsán.

Az amerikai média- és bizonyíték-megsemmisítések stb. miatt utcai demonstrációt hirdettünk meg jövő hét szombatra, 2018. május 19-ére, 16 órától az Amerikai Egyesült Államok budapesti nagykövetsége elé, a szovjet emlékmű mellett. A tüntetés helyszíne: Budapest, Szabadság tér 12.

A tüntetésen az amerikai kormányzat és/vagy titkosszolgálatai által betiltott és politikai üldözött közéleti személyek (civil szervezeti vezetők, újságírók, jogvédők, otthonvédők stb.) fognak felszólalni. A tüntetést élőben közvetítjük, és külön feltöltéseket is eszközlünk. Várunk mindenkit.

Nem vagyunk amerikaiak, ezért a szólásszabadságot nem korlátozzuk, a véleményeket nem üldözzük és nem tiltjuk. Bárki jobboldali, baloldali, pártkatona vagy civil stb. felszólalhat, miután beszélt a demonstráció rendezőjével, Molnár F. Árpáddal a helyszínen, vagy azt megelőzően telefonon vagy levélben. A főszerkesztő kereshető ezen a telefonszámon: +36/30/919-6386. Ha üzenetet írna (a telefon biztosabb): hirhatter.multimedia@gmail.com

Az USA magyarságot üldöző terrorizmusára válaszul adott demonstrációnk egy végtelen mennyiségű akciósorozat első ilyen eleme lesz.

 

Molnár F. Árpád, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, jogvédő, dokumentumfilmes néhány nappal ezelőtti nyílt üzenete az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövetségének Facebook-oldalán:

 

Ha már San Francisco, engem pedig a római papok is San Francesco-nak hívtak, akkor jöjjön egy kis nemzetbiztonsági mannakosár, egy keveset lehántva hide street mivoltunkból:

ILLEGÁLIS FEGYVERKERESKEDELEM ÉS TERRORIZMUS TÁRGYÁBAN

Az USA betiltotta a 8888echelon youtube-csatornánkat, eltulajdonítva több száz szellemi magántulajdont. Előtte a youtube robotrendszere kifogástalannak ítélte youtube-fiókunkat.

Az USA ugyanúgy jár el Magyarországon, ahogyan Ororszországban és Törökországban megsemmisítette az ellenzéki médiumok youtube-fiókjait.

A világsajtóból is köztudott, hogy Donald Trump elnöknek és az amerikai titkosszolgálatoknak döntési ráhatása van a kaliforniai youtube döntéseire, miket tiltsanak be és miket ne. Tehát a függetlenségről szóló meséket el lehet felejteni, különösen, hogy 2001-től magyar kormányzati szinten már belsős lettem. A demokráciáról szóló mesékkel a kirekesztett lakosságot lehet etetni, szakmabelit nem.

Az echelon8 kifejezés ráadásul amerikai terrorelhárítás a titkosszolgálati szlengben. Ezért kérdezzük:

1. Az USA üldözi mindazt, ami nem támogatja az USA vagy a világ más részei elleni terrorizmust?
Igen.

2. Rengeteg kilakoltatási dokumentumfilmünket semmisítette meg az USA. Kérdezzük:
Az USA ennyire szélsőségesen támogatja a magyar lakosság történelmi rekordokat döntő mennyiségű kilakoltatását és tönkre tételét?
Igen.

A holnap reggel 6-kor kilakoltatni akart 1956-os hős nagypapát, valamint Lasztóczi Tündét és két unokáját kilakoltatni akart orbáni rezsim amerikai támogatásaként értékelendő, hogy a terrorelhárító youtube-csatorna betiltásával az USA elérte, hogy
a) töredékannyi ember értesüljön a kilakoltatásról és tudjon a helyszínre utazni a család védelmében,
b) éppen a kilakoltatás előtt az összes, a családról készült film hirtelen elérhetetlenné váljon a lakosság és a média számára, és kizárólag Donald Trump USA-jának titkosszolgálatai nézegethessék.

3. Igazat mondott az az izraeli vonatkozású személy, aki többek között azt állította, hogy a 8888echelon terrorizmus-ellenes youtube-csatornánk amerikai kormányzati betiltása nem véletlenül került ugyanazon a napon megszervezésre, amikor Michael S. Rogers, a hírhedt NSA-igazgatót Paul M. Nakasone NSA-főigazgató váltotta fel?

Kérdésünk: az NSA személyes bosszúakciójáról van szó, vagy pedig a betiltás gyaníthatóan súlyos, és örökre ható következményeinek személyi felelősség vonatkozásában való elkenési szándékáról?

4. Egy példa a tengernyiből: Dr. Monostory Attila nemzetközi hírű jogász szervezett magyar állami üldözéséről bizonyító dokumentumfilmet publikáltunk. Arról is dokumentumokkal rendelkezünk, hogy a Kúria elnökhelyettese, a büntető kollégium elnöke a meggyilkolását szervezte. Kérdezzük:
Azért tiltotta be a filmet az USA, mert meg akarja ölni Dr. Monostory Attila Urat, és bűnszervezeti mentességet szervez az orbáni állami elkövető bűnözőknek?
Igen.

5. Több Észak-Korea filmet készítettünk és publikáltunk. Ezek mind a békét támogatták. Az USA azért semmisítette meg az összes Észak-Korea-filmünket, mert a szokásos titkosszolgálati módszerekkel, miközben szóban békét hirdet, aközben minden úton háborút provokál?
Igen.

Rendben van, a betiltásokat közöltük Észak-Koreával is.

Következő kérdés:
A betiltásunk előtt egy nappal kezdődött és másnap is folytatódott ellenünk való utcai megfigyelésekhez volt köze az USA kormányának és titkosszolgálatainak? És a Budaörsi Járásbíróság személyzete elleni fenyegetésekhez? Minthogy aznap a legkiemeltebb ügyben arra a bírósági ítéletre mentünk oda, amelyet az ügy rangja miatt a Budaörsi Járásbíróság elnöke tárgyalt. Az USA hozzájárult ehhez a szervezéshez személyi vagy superior technológiai beavatkozásokkal? Vagy csak csodálatos egybeesésekről van szó, hogy éppen a tárgyalás után az USA betiltotta és bizonyítékmegsemmisítés reményében saját titkosszolgálati archívumába zárta az összes filmünket, amik az elmúlt években készültek?

A médiából is ismeretes az USA kormányzata és az Orbán Viktor magán-titkosszolgálataként és magánhadseregeként létrehozott Terrorelhárítási Központ (TEK) közötti aktív összejátszás, ami TEK a magyar nép technológiai hátterű megfigyeléseivel, pl. kilakoltatásnál - megesett - az összes mobiltelefon helyszíni filmfelvételeinek törlésével stb. vált hírhedté az aktív magyarok között.

Kérdezzük:
- A TEK az USA kormányának is végez hazaáruló adatgyűjtéseket a magyar polgári lakosságról?
- A TEK az USA kormánya megbízásából is beavatkozik, cserél és töröl elektronikai és számítástechnikai adatokat a mobiltelefonokból, számítógépekből, e-mailekből stb?

Következő kérdés:
- Hány alkalommal és mekkora mennyiségben részesült az Egyesült Államok azokból a fekete projectek keretében, illegálisan beszerzett nemzetközi fegyverszállítmányokból, amiknek jelentős részét Orbán Viktor rendelte meg a TEK-től a 2014-es választások előtt, amelyek illegális nemzetközi fegyverkereskedelmi szállítmányok voltak, és amelyek egy részének beszerzése abból a célból történt, hogy elrejtsék őket Magyarországon, aztán találják meg, hogy Orbán Viktor ezzel is igazolja a TEK akkoriban halmazatban megkérdőjelezett létjogosultságát, és segítsen Orbán Viktornak a 2014-es parlamenti választások győzelmében.

Nagyon érzékeny pont:
Benjamin Netanyahunak és az izraeli titkosszolgálatoknak mekkora haszna lett ezekből a fekete projectekből, és mekkora mennyiségű fegyvert adtak el ezekből az araboknak?

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda