2022. 12. 03., Szombat
Ferenc,Olívia névnapja

USA, a Sátán tengelyhatalma - Kubínyi Tamás interjúja Molnár F. Árpáddal

USA, a Sátán tengelyhatalma - Kubínyi Tamás interjúja Molnár F. Árpáddal
2018-05-17

Az Álmos Király Televízió (ÁKTV) vezetője, a médiában több évtizedes múlttal rendelkező Kubínyi Tamás készített élő interjút az USA részéről valószínűleg a leginkább cenzúrázott magyarral, Molnár F. Árpáddal, a Hírháttér Multimédia és a HírAréna Online főszerkesztőjével, akinek a balliberális és fideszes médiumokban a nevét jobbára sem kimondani, sem leírni nem merik.

Sz. L.

Molnár F. Árpád a politikai és titkosszolgálati berkekben már 2001 óta világszerte ismert. Szülei révén tulajdonképpen beleszületett a titkosszolgálatok egyfajta rendszerébe és a felső tízezerbe. Felnőttként, az első Orbán-kormány idején Orbán Viktorral és a magyar titkosszolgálatokkal, majd sok minden mellett arab terrorszervezetekkel is kapcsolatba került. Miközben külföldre ment, másfél éven át körözték államtitoksértés bűntette címén is. A politikusok olajügyei és robbantásos merényletei után 2001 óta nyomozott. Bejárta a fél világot. Külföldi országok és diplomáciák a mai napig megkeresik, de Magyarországon gyakorlatilag teljes eltitkolás övezi, mind a jobboldal, mind a baloldal részéről.

Ebből is kitűnik, hogy a média egyetlen egy gonosz tőről fakad, és a baloldal, meg a jobboldal egyaránt a nép ellensége.

A Molnár F. Árpádot övező drasztikus betiltások új fejezete, és a most szombaton, 16 órától az USA budapesti nagykövetsége előtt tartott tüntetés miatt Kubínyi Tamás, az Álmos Király Televízió vezetője interjút készített Molnár F. Árpáddal, amit az alábbi videón keresztül meghallgathatnak.

YouTube, betiltások, titkosszolgálatok - Kubínyi Tamás interjúja Molnár F. Árpáddal

A legfrissebb kapcsolódók közül:
Élőztünk a követésekről, betiltásokról, Orbánék fegyvercsempészeteiről, emberölési szervezkedéseikről

Csillag Ösvény Jósda