2024. 05. 29., Szerda
Magdolna névnapja

A mai vezetők védték az olajmaffiát - Interjúnk Szeszák Gyula főügyésszel

A mai vezetők védték az olajmaffiát - Interjúnk Szeszák Gyula főügyésszel
2015-02-26
A magyar történelem talán egyetlen hős ügyésze a 66 vagon olajmaffia-vonatot megbuktatott megyei főügyész, Szeszák Gyula. Viszont az olajmaffia védelmezői voltak Orbán Viktor, Pintér Sándor, Bánáti János, az ügyvédi kamara elnöke, akik éppen úgy az olajmaffia bűnszervezeti védelmezői voltak, mint az akkori legfőbb ügyész, Györgyi Kálmán és helyettese, Fábián László, vagy pl. a Legfelsőbb Bíróság elnöke, Solt Pál. Ezek Szeszák Gyula bűnszervezeti politikai üldözésében szólóban is jelesre és eltörölhetetlen történelmi szégyent aratva sorakoztak fel. De a felsorolt nevek is a jéghegy csúcsa és a Dr. Szeszák Gyula Hajdú-Bihar megyei főügyész által leleplezett 66 vasúti kocsiból álló olajvonat, amely olajszőkítő cégeken keresztül kapcsolódott Hajdú-Bihar megye akkori rendőrfőkapitányához, Papp Imréhez és rendőr alezredes feleségéhez, Ferenczi Flórához, az akkori magyar parlamenti szokásnak megfelelően, miután az ország lakossága előtt lebuktak, az Országgyűlés pártjai összefogtak és milliós összegű kártérítést ajándékoztak nekik - természetesen közpénzből.

A parlamentáris maffializmus soha nem fogja kiheverni ezeket az örök gyalázatokat és soha el nem törölhető maffia-bűntetteket. Az indokolatlan és őrült bűnözői jutalmazások örökre kísérteni és rombolni fogják nem csak a Fideszt, de az MSZP-t is, miközben a bűnszervezetben egypártként részt vett további pártok már az enyészeté lettek. Ők pártokként végül nem élték túl a folytatólagos, bukásról bukásra tántorgó, nyilvános és gyakran teljesen fölöslegesen öncsonkító, mocskos és gátlástalan, szélsőségesen kritikátlan és pszichopata maffializmust.
 
Lájkolhatja a Facebook-oldalunkat is:
https://www.facebook.com/hirarena

Interjú: Molnár F. Árpád
Munkatárs: Domján Tibor
 
Dr. Szeszák Gyula, Hajdú-Bihar megye főügyésze egy az országba belépő hatalmas olajvonatot próbált leállítani, amelynek bűnszervezetében mindenki benne volt: a határőrség, a vám- és pénzügyőrség, a rendőrség stb., mindenki! A politikai maffia a végül 66 szerelvény hosszú olajvonatot minden törvényekkel ellentétben mozgatta az országon tovább és vették le állomásról állomásra a maffia tagjai a részükre behozott olajat. Miután Szeszák Gyula megyei főügyész megpróbálta megállítani a maffiavonatot, Györgyi Kálmán legfőbb ügyész, Solt Pál, a Legfelsőbb Bíróság elnöke, Pintér Sándor akkori országos rendőrfőkapitány személyesen jártak el és mindent megmozgattak, hogy a politikai maffia eme bukott vonata és elkövetői is maradéktalanul mentesüljenek.

Szeszák Gyulának köszönhetően az olajmaffia hirtelen nyilvánossá vált és kiderült: a legfelsőbb állami és gazságügyi vezetés is benne van!

Szeszák Gyula túlélte. A később nyilvánossá vált és öngyilkosságoknak stb. álcázott rendőrgyilkosságok, leleplező rendőrtisztek és problémásnak ítélt korábbi olajosok pszichiátriára zárása és más úton meggyilkolása, a rengeteg eltűnés stb. dacára Szeszák Gyulát végül nem sikerült meggyilkolni. Viszont amint a maffia olajvonatát leleplezte, hadjáratának másnapján máris azonnal nyugdíjazták. Így kezdődött aztán hosszú éveken át tartó politikai üldözése. A nyugdíjazását Györgyi Kálmán legfőbb ügyész személyesen és saját aláírásával intézte, többek között Solt Pál legfelsőbb bírósági elnök bűnöző és Pintér Sándor közvetlen hatására, aki akkorra már nemzetközileg hírhedt gengszter és keresztapa volt, akinek nevéhez a külföldi titkosszolgálatok akkor már állami és alvilági gyilkosságok, pszichiátriai állami bűntettek, tanú-eltakarítások és leszámolásos emberölések sorát kapcsolták.

A Pintér-akták bűnügyi bizonyítékai már akkor hegyekben tornyosultak az amerikai és izraeli stb. titkosszolgálatok előtt, és a nyugat azóta is Pintér Sándor előtt hasal, mert a nyugat ennyit ér és ennyit ér annak Magyarország népe és Európa lakosai.

Nem köszöni meg senki a nyugatnak és az Egyesült Államoknak, valamint Izraelnek, hogy amiképpen az olajmaffia mellett kiállt és tevékenyen részt vett Magyarország gazságügyi tönkre tételében, saját hőseit sem védte meg, hanem a nyugat ellen fordította, mára pedig Európa-szerte azt láthatjuk, hogy a nyugat és az USA állandó árulása Európa lakosainak hatalmas tömegeit a kelethez és Oroszországhoz taszították, mert az embereknek egyre inkább elegük van abból, hogy a nyugatra voltaképpen semmiben nem lehet számítani, és ha a nyugat tönkre teszi és lelakja őket, akkor miért ne lenne választható a nyugat ellensége, Oroszország? Hiszen ezzel - és ma már nagy tömegek így gondolkodnak - bosszút is lehet állni a nyugaton, amely Európa tízmillióinak közutálatát és közmegvetését arathatja. Gyümölcséül annak, amit a nyugat saját lakossága ellen vetett.

Dr. Szeszák Gyulának a következő kérdést tettem fel:

- 1992-ben volt, amikor az olajmaffia-vonatot leleplezted. Hogyan látod, ahhoz képest az állami szervezett bűnözés milyen irányba változott?

- Már a '90-es évek elején jelentkezett az állami szervezetek maffiásodása - kezdte válaszát Dr. Szeszák Gyula, a magyar történelem talán egyetlen hős ügyésze, aki az olajvonat botrányakor lényegében egyedül harcolt a mindent felzabált állami olajmaffializmus ellen. - Tehát én úgy látom utólag az olajmaffia tündöklését és nem bukását is, hogy ebben a vállalkozásban a teljes politikai, gazdasági, társadalmi spektrum érdekelve volt - hogy így mondjam -, belterjesen. Rá kellett ugyanis utólag jönnöm arra, hogy ez az egész olajmanipuláció csak valamennyi állami és társadalmi szervezet egyetértésével és együttműködésével fejlődhetett azzá, amivé fejlődött. Ez tette lehetetlenné azt, hogy perifériálisan - ilyen perifériális tényezőnek tekintem utólag magamat is, mint megyei főügyészt -, perifériálisan ehhez a bűnszövetkezethez nem lehetett hozzáférni, illetve aki megpróbált hozzáférni, annak letörték a kezét, mint ahogy az enyémet is. Azt kellett ugyanis tapasztalnom, hogy bármilyen tényadattal járultam az akkori legfőbb ügyész, dr. Györgyi Kálmán úr színe elé, mindent lesöpört az asztalról és egyszerűen nem engedett hozzá a nyomozáshoz, majd amikor én mégis bizonyos nyomozati cselekményeket elvégeztem és ennek a nyomozásnak kézzel fogható eredménye is lett, akkor nyugdíjazott.

Szeszák Gyula ekkor a parlamenti Olajbizottságról kezdett beszélni. Ennek létrehozására az első Orbán-kormány idején, 2000-ben került sor, közvetlenül az általam is meghallgatott Nógrádi Zsolt, az olajmaffia belsőse hatására, aki megkereste a Torgyán József által vezetett Független Kisgazda-, Földmunkás és Polgári Párt (FKGP) országgyűlési képviselőjét, Pallagh Lászlót, aki erre - Torgyán József védelme által övezve - létrehozhatta az olajügyeket vizsgáló országgyűlési bizottságot. Miután a bizottsági tanúvallomások során nyilvános lett, hogy az olajmaffiában minden párt érintett, az összes párt kihátrált a vizsgálódásokból, legutoljára pedig, írmagnak Dr. Torgyán József maradt, aki akkor is le akarta leplezni az olajmaffiát. Az olajmaffiát ért vizsgálódások közepette Orbán Viktor miniszterelnök volt az, aki hirtelen úgy döntött, véget vet a maffia leleplezésének és egy csapással feloszlatta az egész Olajbizottságot. A maffia teljes eltussolásának 10 évvel később kétharmados királya tehát Orbán Viktor lett, kéz a kézben Európa leghírhedtebb keresztapa és tömeggyilkosával, Pintér Sándorral, a '90-es évek 100-nál több bombarobbantása és merénylete legfőbb szervezőjével és legfőbb eltussolójával, aki előtt a nyugat, az USA és Izrael tulajdonképpen máig fetreng és szolgál, eltussolva minden ügyét, mint herélt pincsik a hormonzavarosan nagyra duzzasztott pitbull előtt.

E cikk írója a parlamenti Olajbizottság létrehozása után 2 évvel vetettem magam a Szeszák Gyula által leleplezett olajügyekbe, aminek hatására külön is olyan irdatlan politikai üldözés és a meggyilkolásomat megígérő politikai gyűlölet vett körül, ami önmagában is örök tanulságul szolgált arról, mennyire csupán látszat volt mindig a demokrácia és a nyugatnak a magyar demokrácia iránti igénye, mert ami számított a nyugat számára, az a demokratikus látszat. És ennek a látszatnak a fenntartásáért - személyesen gázoltam az állami moslékban, rendőrségi, katonai és civil halottaktól halottakig - rengeteg igaz és jólelkű ember és hős életének feláldozására került sor. Az örvénylő moslék fenntartása és folyamatos nyugati működtetése érdekében. A nyugati demokrácia világszerte mélypontja pedig az amerikai republikánus George W. Bush háborús és szociopata tébolyelnöksége idején és hatására következett be.

Szeszák Gyula így folytatta:

- Na most a Pallagh-bizottság engem meghallgatott az olajügyekben; én egy beszámolót el is mondtam és ebben a beszámolóban azt a véleményemet fogalmaztam meg, hogy a legfőbb ügyész részéről hivatali bűnpártolás történt. Ezt meg is magyaráztam, hogy ezt a véleményemet mire alapozom. Ezt követően a legfőbb ügyész, Bánáti János úr által képviselt legfőbb ügyész [Bánáti János ma is a Magyar Ügyvédi Kamara elnöke, jelenleg pl. a békés megyei alvilág újságíró-üldözéseiben és jogvédők elleni üldözésekben stb. vált végleg kimoshatatlanná - a szerk.] büntető feljelentést tett ellenem nagy nyilvánosság előtt elkövetett rágalmazás miatt, ahol a valóság bizonyításának a bíróság nem adott helyt, és engem elítéltek 120 ezer forint büntetésre, a parlamenti Olajbizottságban tett megállapításaim miatt ezen túlmenően a legfőbb ügyész, Györgyi Kálmán és a helyettese, Fábián János pert indítottak ellenem személyiségi jogaik megsértése miatt. Itt sem adott helyt a bíróság a valóság bizonyítása iránti kérelmemnek, mondván, hogy ilyenre csak akkor kerülhetne sor, ha a legfőbb ügyész bűnösségét büntető bíróság jogerősen megállapította volna. Hát ez is önmagában nevetséges dolog. A lényeg, hogy mind a két úr legombolt rólam 1 millió 400, 1 millió 400 ezer forintot. Erre ráment a szülői örökségemnek majdnem a fele. Tehát ezzel kötöttem be az olajügyeknek az ügyészségi vizsgálatát. Ezt követően parlamenti vizsgálatot kezdeményeztem a legfőbb ügyész ellen, amelynek természetesen nem adtak helyt. Akkor a bírósági és alkotmánybizottság vezetője Salamon László úr volt, aki most az alkotmánybíróságon üldögél. Hát az ő nevéhez kapcsolható, hogy ezt az én előterjesztésemet a Parlament illetve az Igazságügyi bizottság elvetette.

Bánáti János tehát azzal is külön bevonult a magyar történelembe, hogy a magyar történelem talán egyetlen hős és a munkáját végző ügyészének politikai üldözésében nyíltan vállalta a - elnézést a kifejezésért, de ez a helyzet - vérgeci szerepét. Ahogyan azóta is rendületlenül állandóan a legundorítóbb alvilági bűnözők és az erkölcsileg leginkább vállalhatatlan ügyek oldalán garázdálkodik: törvénytelenül. Persze, miképpen lehetne másként egy mára a világ országai részéről is bevallottan maffiaállamban még mindig az ügyvédi kamara tetején trónolni, ha nem mindenféle utolsó és mocskos állami bűnöző kiszolgálásával és bűnszervezeti védelmével.

Dr. Szeszák Gyula, a magyar maffializmus szemétdombjának büdösségével szemben halhatatlan nemzeti hőssé lett főügyész és maffialeleplező a következőkkel folytatta:

- Később már mint nyugdíjazott főügyész és mint nyugdíjasként tovább praktizáló ügyvéd foglalkoztam a politikai ügyek keretén belül az olajügyekkel is és írtam egy cikket a saját honlapomon akkor, amikor arról volt szó, hogy esetleg Orbán Viktor nyerheti meg a választásokat és ekkor azt a kérdést tettem fel, hogy amennyiben Orbán Viktor bevonja a kormányába Pintér Sándor belügyminisztert, akkor elképzelhető-e az, hogy az ország maffia-mintaállammá válik. Ezt a cikket bárki megtalálhatja az Interneten és azt kell, hogy mondjam, amit akkor, mint aggályt felvetettem, az mára megérett és nem csak az ellenzék nevezi ezt a kormányzatot maffiakormányzatnak, hanem a külföld is, mégpedig az a külföld is, amelyik nem kifejezetten elfogult Magyarországgal szemben. Tehát ennek az orbáni tevékenységnek olyan paraméterei vannak, amiket másként nem lehet minősíteni, mint banditizmus. Sajnálattal kell ezt mondani; ez tehát a jelenlegi álláspontom ebben az ügyben.

Általános Magyarországon, hogy akit az állami maffializmus üldöz, mert túl jó saját romlott fajtájához képest, azt a lakosság becsüli és tiszteli. Csupán néhány olyan személy van az országban, akinek élete tettei és elpusztíthatatlan bizonyságtételei olyan lakossági megbecsülést és tiszteletet eredményezték, hogy tulajdonképpen bármit mondhat, akkor is kiemelten tisztelt személy marad, akit kritikával szinte soha, senki nem mer illetni. Dr. Szeszák Gyula is ezen legnagyobb és örök nemzeti hősök közé került.

Ellenségei pedig örök szégyenpéldái annak, amiket a Szeszák-féle olajvonat tárgyában elkövettek és annak, amivé az országot tették és jelenleg is elkövetik: így Orbán Viktor, Pintér Sándor és Bánáti János, akik - keresztényként így is kell mondanom - a Sátánnak és zombi ördögeinek köszönhetik, hogy jelenleg is tovább zülleszthetik maffia-Magyarországot. Pedig maffia-Magyarországot már sikerült az Európai Unió 28 tagállamának demokratikus és emberjogi szempontból is a legutolsó, a legeslegutolsó helyére zülleszteniük.

Amerika és Izrael: köszönjük! Látható, hogy a magyar nép ma már egyre sűrűbben fejezi ki sűrűsödő háláját emiatt.


A kapcsolódó irodalomból:
 
 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda