2021. 09. 19., Vasárnap
Vilhelmina névnapja

Rák Újhold - Krősz Zsuzsa, asztrológus

Rák Újhold - Krősz Zsuzsa, asztrológus
2014-06-26
2014. június 27-én, pénteken 10 óra 10 perckor a Nap és a Hold együtt  áll a Rák jegyében.
 
"Csendesedj el és figyelj befelé! Formáld, álmodd meg azt, amire vágysz! Fogadj be minél többet abból, amit szeretnél, amit a létezés kínál! Öleld magadhoz azt, ami a tiéd! Áraszd ki, sugározd szét a világban!"
 

Krősz Zsuzsa, asztrológus
 
 

Ez a holnapi Rák Újhold üzenete. Az új úton való elindulást jelképezi ez az Újhold, az érzelmi szinten való megújulást sürgeti. Lehetőséget ad arra, hogy megszüntesd magad körül az érzelmi zűrzavart és tiszta helyzeteket teremts magad körül. A Rákokra az egy lépés előre, kettőt hátra haladás jellemző, ez a haladás lassíthat abban, hogy a saját utunkra lépjünk és a múlt érzelmi sebeit magunk mögött hagyjuk.
 

"Valamit kinyitni, valamit letenni. Eloldozni valamit valamitől és visszaadni végre ezt is, azt is. Elengedés és befogadás."

Az Újhold mindig a megújulás, az új kezdet lehetőségét nyújtja számunkra. Az érzelmi energiák és a múlt kerül fókuszba. A bennünk kavargó érzéseket kell rendbe tenni. Ha képesek vagyunk "lemosni" magunkról azokat a régi mintákat, amikre nincs többé szükségünk, készen állhatunk az új élet kezdetére. A holnapi Újhold üzenete, hogy sokkal jobban megismerjük az érzelmi reakcióink hátterét, mozgatóit, hogy milyen korábbi sérüléseink energiái futnak még mindig bennünk, amelyeknek hatására még most is feszültnek, bizonytalannak, kiábrándultnak érezzük magunkat. Az életünk, vagy akár előző életeink, karmikus kapcsolataink képsorai peregnek előttünk, hogy tükreink legyenek, és egyben útmutatóink, érzelmeink megszelidítésében. Az érzelmi labirintusból kivezető út aranyfonalát mindenkinek saját magának kell megtalálnia, akár azáltal, hogy meggyógyítva, elengedve a múlt sérelmeit, csalódásait, erőt merítünk abból, hogy ezek által váltunk mégis azzá, akik vagyunk. Ezek által edződtünk, érlelődtünk és fordítottuk zuhanásainkat emelkedésbe.
 

Csillag Ösvény Jósda