2023. 09. 25., Hétfő
Eufrozina,Kende névnapja

Bajnokok Ligájában a vakcinázás nem pálya

Bajnokok Ligájában a vakcinázás nem pálya
2019-06-02

Miközben nálunk az egészségügyért felelős államtitkár szerint azért lesz jó az iksz-plusz-egyedik oltássorozatot a 13 hónapos gyerekekbe elkülönülten kötelezni, hogy a nemkívánatos mellékhatások okát majd egyértelműbben megállapíthassák, addig a fejlett nyugati országok nem oltott fiataljai csúcsteljesítményeik gyümölcsét, a Bajnokok Ligája serlegét dobálhatják a magasba.

 

Szakkommentátor: Nagy Sándor (Naleksz)

 

 

 

 

 

 

- Ha a FB számláló nullát mutat, katt. ide! -

Erre a megdöbbentő - ám már történelmileg elérkezett - kimutatásra persze kihatással vannak a klubok anyagi helyzetei és számos, esetleg más kontinensről jött (nagy valószínűséggel nem oltott) idegenlégiós, de az elmúlt 27 év BL serlegének térképen való elhelyezése objektív. Nincs az a gyógyszergyár által többnyire szponzorált tudományos kutatócsoport vagy egészségügyi szervezet, korrupt kormányzat, erős médiatámogatottság, gyógyszerreklám-áradat, ami a kampányoltásokkal kötelezően mérgezett társadalmak bajnokcsapatait igazolná.

Mi, magyarok a nem oltott Aranycsapatunk tehetségeinek nyomába érő focistákra is hiába áhítozunk, ha utódainkat már gyermekkorukban rommá oltjuk

A labdarúgó-világbajnokságok elmúlt 3 évtizedének győztesei is önmagukért beszélnek. Jelesül, annak a nemzetnek, az a generációja, amely gyermekkorban élő vírus, neurotoxin adjuváns (idegméreg vivőanyag), nem kizárható és ráadásul ki is mutatott szennyezés tartalmú adagokat kap sorozatokban a bőre alá, biztos nem fog ilyen kupát nyerni.

A vizsgálatok nélküli oltáskötelezés, erőszakos gyógyszeres kezelés eddig a posztszocialista országokra volt jellemző és erősen kell gondolkodnunk, hogy találjunk olyan focistát, aki ilyen gondatlan és felelőtlen környezetből kikerülve egyáltalán játszhatott BL döntőben. A horvát Modrić, Mandžukić vagy Kovačić oltási kiskönyve lenne igazán érdekes, mert vagy megúszták valahogy az oltásokat, vagy fényes kivételként biológiai csodák, akik persze, ha tényleg oltottak, lehetnének még jobbak is.

A sportszakmai üzeneten túl egyfajta jövőbelátást is kiolvashatunk. A posztszocialista országok közül mára Románia, Észtország és Litvánia oltáspolitikájával felvilágosult lett, így náluk a vakcinamentes, egészséges generációk beérésével várhatóak lesznek a kiemelkedő sportsikerek, akár egyénileg, akár csapatszinten. A franciák és az olaszok viszont, ha tartóssá teszik a közelmúltban bevezetett kötelezéseiket, akkor leülhetnek mellénk majd a fotelba, mert csak nézőként élvezhetik a BL-döntőket. Ahogy mi, ők is jobb sör- és gyógyszerfogyasztók lesznek.

 

Ez a cikk - valószínűleg egyedüli magyar hírforrásként - egy zömében ma zajló, nemzetközi forradalom előtt is tiszteleg. Küldjük Nekik a most BL győztes Liverpool FC himnuszát, a You'll Never Walk Alone-t, amit Molnár Ferenc "Liliom" című remekművének átdolgozásával szereztek a II. világháború utolsó évében, 1945-ben, a "Carousel" című musical melódiájaként:

You’ll Never Walk Alone

When you walk through a storm,
Hold your head up high,
And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm,
There's a golden sky,
And the sweet silver song of a lark.
Walk on through the wind,
Walk on through the rain,
Though your dreams be tossed and blown...
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone…
You'll never walk alone.
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone...
You'll never walk alone.


Sohasem leszel egyedül

Ha viharon sétálsz keresztül,
Emeld fel a fejed,
És ne félj a sötétségtől.
A vihar végén
Ott az aranyló ég,
És egy pacsirta édes ezüst dala.
Menj tovább, át szeleken
Menj tovább, át az esőn,
Akkor is, ha álmaid elvettetnek és tovaszállnak...
Menj tovább, menj tovább reménnyel a szívedben,
És sohasem leszel egyedül,
Sohasem leszel egyedül!
Menj tovább, menj tovább reménnyel a szívedben,
És sohasem leszel egyedül...
Sohasem leszel egyedül!

 

Nagy Sándor

Sorok-s-ár, 2019. június 2.

 

 

Ajánlás:

A MAGYAR ÉLSPORT RÁKFENÉJE

ARCHIVUM SECRETUM

 

hit counter

Csillag Ösvény Jósda