2022. 08. 14., Vasárnap
Marcell névnapja

A ballibek fasisztázhatnak: Magyar sportoló most először nem megy Törökországba!

A ballibek fasisztázhatnak: Magyar sportoló most először nem megy Törökországba!
2017-01-25
A Törökország nevű iszlamista menekülttáborba az Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál 1991 óta íródó történelmében most először nem engedte meg egyetlen magyar szülő sem, hogy a 14-18 év közötti gyermeke az ötkarikás nemzetközi világversenyen részt vegyen.

Gyorscikk: Molnár F. Árpád
 
Nem tudni, hogy a felelős magyar szülőket a felelőtlen és terroristagyáros, az EU-t szétbomlasztó álliberálisok - mint Szabó Tímea, a DK-s Szabó Zoltán vagy internetes kocsmahaverja, Zoltai Andrea (Zoltai Gusztáv őrült lánya) - mennyire szentségelve rasszistázhatják, fasisztázhatják és intoleráns nácizhatják, de nem is számít, mert a lényeg, hogy a magyar szülők is értékesebbnek tartják saját utódjaik életét, mint Zoltaiék akár saját utódaik, akár a nemzet, akár a zsidóság, akár Európa bármely országának, nemzetének, rasszának és nyelvének életét.

Bár a soros györgyizmus - amely miatt (ahogy azt előre bejelentettem) az Európai Unió történelmének legnagyobb válsága robbant ki, és fenyeget az egész Európai Unió megszűnésével, közben és aztán a volt tagállamok sokkal diktatórikusabb állapotba sodrásával, majd nemzetközi háborúk kirobbanásával (egyébként az új amerikai elnök, Donald Trump halmazatban ugyancsak ezeket segíti elő), tehát bár a soros györgyizmus - a magyar álliberális pártokkal egy húron pendülve egész Magyarországot egy lelakott, lezüllött, szétbomlasztott putri menekülttáborrá tették volna, a magyar szülők mégis úgy döntöttek, hogy saját gyermekeiket nem adják holmi zoltaik és szabó zoltánok őrültségének és felforgató anarchizmusának iszlamista prédájává, koncává, kiszolgáltatott, széttéphető mócsingjává.

Mondhatnák erre az álliberális iszlamizálók - akik minden európai nő esküdt ellenségei, és a nők jogainak legfenyegetőbb közellenségei -, hogy: 'De hát te náci! Erdogan török elnök is biztonsági kockázat, hiszen túl diktatórikussá vált!'

Ám erre mit válaszolhatunk? Pl. azt, hogy a terroristagyáros felforgató és hazaáruló sorosizmus hiába nyomja ostoba öngyilkos és tömegpusztító, az egész civilizációt fenyegető idióta dumáját, sem a Közel-Kelet, sem Afrika afroarab államai nincsenek abban az elmeállapotban, hogy oda bárki, aki normális, kiengedné a gyerekét, hiszen mindet az arab iszlamista terrorizmus halálveszélyes zoltaista őrülete sújtja a sorosista béka vérengzően szaros nyálkás segge alá. Sőt, bizony elmondhatjuk, hogy még az olyan szélsőséges iszlamizáló ámokfutók sem, mint Gyurcsány Ferenc bizalmi haverja, Szabó Zoltán, még róla sem feltételezek olyan pszichiátriai kórismét, hogy annyira hülye, hogy a saját gyermekét sűrű idegbajos rángatózás nélkül ki merészelné küldeni olimpiázni Törökországba, Egyiptomba vagy pl. Tunéziába. Hiszen bár sok baromságot hordanak össze az álliberális terroristagyáros felforgatók, egyiknek sincs esze ágában sem, hogy a szerintük elfasizálódott és a nőket üldöző és elnyomó Európa országaiból Szíriába, Irakba, Törökországba vagy Egyiptomba akarnának menekülni, vagy oda küldenék fiú- vagy lánygyermeküket a jogaikat, egyenlőségüket és liberalizmusukat, vagy éppen homoszexualitásukat gyakorolni. Pedig lássuk be: Zoltai Andreának sem ártana egy pár hónapos muszlim kezelés, noha élete hátralevő részét minimum éjjelente izzadtan felriadó pánikbetegként töltené, maradék éveit végiggyógyszerezve, napjai jelentős részében kábán elhülyülve.

Az álliberális felforgatók által közellenségnek kikiáltott, tehát a migrációról és annak következményeiről - hozzám hasonlóan - gyakorlatilag mindent igen-igen halál pontosan előre bejelentett Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő a DIGI Sport műsorában arra a kérdésre, mi a véleménye arról, hogy biztonsági okokból a magyar szülők egyike sem, de egyetlen egy sem engedte meg, hogy gyermeke a Törökországban megrendezett olimpiai játékokon méresse meg magát, az ország legjobb biztonságpolitikai szakértője közölte:

- Én valós félelemnek látom, tehát a szülőknek igazuk van! (...) De ha én lennék szülő, és az én kiskorú gyermekem menne ki, én sem írtam volna alá [az engedélyt, hogy kimehessen - a szerk.].
 
 
Filmajánlatainkból:
 
 

Csillag Ösvény Jósda