2023. 09. 25., Hétfő
Eufrozina,Kende névnapja

Egy mondatos idézetek a Google-YouTube globális fenyegetésről, a világ minden tájáról, Assange-tól Snowden-en át az Európai Bizottságig

Egy mondatos idézetek a Google-YouTube globális fenyegetésről, a világ minden tájáról, Assange-tól Snowden-en át az Európai Bizottságig
2023-05-18

A Google-YouTube korrupt működése és az egész világot fenyegető egyre szélsőségesebb visszaélései ott tartanak, hogy Sundar Pichai Google-igazgató és Neal Mohan YouTube-igazgató vezetésével minden idők legsúlyosabb fekete listázási és betiltó hulláma történik. Ennek keretében az amerikai demokrata párt és a CIA érdekeit kiszolgálva Magyarországon is rekord széles zsaroló, fenyegető és betiltó hullámot indítottak kizárólag keresztények és keresztény közösségek, független médiák és jobboldali médiumok, valamint jobboldali pártok ellen, a szólásszabadság, a lelkiismereti és vallásszabadság, valamint a sajtószabadság felszámolására. A következőkben néhány korábbi gondolatot idézünk olyan világhírű személyek és gondolkodók részéről, akik - hozzánk hasonlóan - sokkal korábban is megszólaltak a Google-YouTube globális veszélyei vonatkozásában. A mostani egy idézetekből álló cikksorozat első darabja, amit mintegy végtelenített mennyiségben fogunk publikálni.

(Kép: A Google-YouTube rendszeresen több könyvet és életművet éget el, mint amennyit Adolf Hitler a II. Világháború előtt és alatt összesen.)

Néhány korábbi cikkünk a Google-YouTube betiltási botrányairól:
1. Kiderült: a Google és/vagy a YouTube igazgatója adta utasításba, mely magyar csatornákat üldözzenek és tiltsanak be
2. Google spying scandals. Banning mafiaism against Hungary and the countries of the world
3. Prófétikus álom közben tiltotta be a Google-YouTube a Hírháttér 2007 óta működő csatornáját
4. Fekete listázta a Google a magyarországi újságírókat, médiákat, jogvédőket, civileket és keresztényeket - Levél a Google magyarországi igazgatójának
5. Google és Pressman: ülj le, fiam, demokráciából egyes! Örök botrány lesz a Vita a Covid-oltásról című filmünk betiltása miatt

 

Julian Assange: "A Google valós idejű általános rendőrségként működik, amely folyamatosan figyel, adatokat gyűjt, és manipulálja a felhasználók információhoz való hozzáférését."

Edward Snowden: "A Google olyan vállalat, amely szinte az összes digitális tevékenységünket nyomon követi és rögzíti. Az adatok monopolizációja és a felhasználói magánélet megsértése súlyos problémát jelent."

Margrethe Vestager (Európai Bizottság): "A Google olyan domináns piaci pozíciót ért el, hogy megfojtja a versenyt és korlátozza az innovációt. Ez károsítja a választási lehetőségeket és a szabad piacot."

Carole Cadwalladr: "A Google olyan hatalmasra nőtt, hogy szinte lehetetlen elkerülni az ő nyomukat az online térben. Ez a hatalom és az adatgyűjtés jelentős kockázatot jelent a személyes szabadság és a demokrácia szempontjából."

Ethan Zuckerman: "A YouTube jelenleg a világ legnagyobb video platformja, de a tartalommoderálás és a hírek manipulálása komoly problémákat vet fel a közösségi szabad véleménynyilvánítás szempontjából."

Joseph Stiglitz: "A Google és más technológiai óriások olyan hatalmat szereztek, amelyet még a demokratikus intézmények és kormányok sem tudnak hatékonyan ellenőrizni. Ez fenyegetést jelent az egyenlőtlenség, a szólásszabadság és a verseny szempontjából."

Marc Rotenberg (Elektronikus Adatvédelmi Információközpont): "A Google gyakran átlépi a határokat a felhasználók adatainak gyűjtése és felhasználása során. Ez sértheti a személyes adatvédelmet és a magánéletet."

Jonathan Taplin: "A Google-YouTube duó korlátozza a digitális médiaválasztékot és befolyásolja a tartalom fogyasztását, ami gondot jelenthet a sokszínűség, az objektivitás és a véleményszabadság szempontjából."

Angela Daly: "A Google-YouTube dominanciája szűkíti a versenyt és a piaci lehetőségeket más tartalomkészítők és platformok számára, ami torzítja a digitális média tájképét."

Jeff Chester: "A Google-YouTube párosítás koncentrálja a hirdetési bevételeket és a felhasználói adatokat egyetlen vállalatra, ami aggodalmat kelt a monopolhatalom és a magánélet megsértése miatt."

Chris Anderson: "A Google és a YouTube közötti szoros kapcsolat jelentős információs hatalmat ad a vállalatnak, ami befolyásolhatja a tartalom előállítását és elérhetőségét a platformon."

Jaron Lanier: "A YouTube az internet legnagyobb propagandagépezete, amely elárasztja a felhasználókat kéretlen és manipulatív tartalommal."

Lindsay Ellis: "A YouTube sokszor nehezíti meg a tartalomkészítőknek a fenntartható és biztonságos környezetben való munkát, miközben a nagyobb nézettségi számok és a profit központi helyen állnak."

Anita Sarkeesian: "A YouTube közösségi platformnak hívja magát, de valójában a felhasználók kiszolgáltatottak a trollkodásnak, a zaklatásnak és a gyűlöletbeszédnek."

Tarleton Gillespie: "A digitális platformok, mint például a YouTube, gyakran zárt rendszerek, amelyek nem osztják meg részletes információkat az algoritmusok működéséről és a tartalommoderáció folyamatáról."

Kate Klonick: "A YouTube és más digitális platformok elengedhetetlenek az információhoz való hozzáférésben, de átláthatósági hiányuk problémákat okozhat az algoritmusok és a tartalommoderáció terén."

Ellen P. Goodman: "A digitális platformoknak nagyobb felelősséget kell vállalniuk az átláthatóság terén, hogy a felhasználók megértsék, hogyan működnek, és hogyan befolyásolják az információhoz való hozzáférést."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

---

Ha segítségre vagy védelemre szorul, avagy ha Ön segítene nekünk bármiben, keresse médiáinkat vagy egyesületünket, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesületet. Legkönnyebben a +36309196386-os telefonszámon tud minket elérni. Ha nem sikerül, később próbálkozzon újra. Ha akkor sem, utóbb, egy másik számról igyekszünk mindenkit visszahívni.

 

---
Ha Ön haragszik a volt munkahelyére, vagy pl. rendőr, katona vagy hírszerző (volt), várjuk jelentkezését együttműködésre. Telefon: +36309196386.

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az is, akivel üzletelt. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

---

A német hátterű RTL Csoport által a nemi orientációja miatt közismertté tett Osváth Zsolt (VV Zsolt) szellemi és testi fogyatékosok ellen az ő fogyatékosságaikra hivatkozva elkövetett és alapjogként a YouTube-on követelt bullyingjai és gyalázkodásai hatására őt néző általános iskolás és további, 18 év alatti tizenévesek gyalázkodó, mocskolódó, bullyingoló gyermekkorú bűnözők hadát termelte ki, akik - miután Osváth (Bullying) Zsolt zöld utat adott mindannyiuknak mások szellemi és testi fogyatékosságai kigúnyolására, mocskolására, gyalázására - tömegesen árasztották el az Internetet a becsületsértés, a rágalmazás, a zaklatás büntető törvénykönyvi elkövetéseit halmazatokban kimerítve. Ezen belül az osváthi fiatalkorú és gyermekbűnözők az iskolai gyalázkodások miatt legutóbb öngyilkos lett és meghalt fiút és annak szüleit is minősíthetetlen és idézhetetlen stílusban mocskolták és gyalázták. Osváth olyan gyermekbűnözők hadát termelte ki, akiknek egy-egy, pl. felnőttek elleni szitokszavaira a korábbi generációban azonnali iskolai igazgatói megrovás, teljes kiközösítés és gyakran azonnali iskolai kirúgás járt. Mi, akikhez valószínűleg a legtöbb olyan szülő fordul, akiknek az állam elvette a gyerekeit, elmondhatjuk, hogy az osváthi szörnyneveltek tetteinél nagyon gyakran sokkal kevesebbért is kiemeli a magyar állam a gyerekeket és viszi állami intézetbe vagy helyezi el nevelőszülőknél. Médiáink és jogvédő szervezetünk kategorikusan elhatárolódik a gyermekkori bűnöző életmódra neveléstől. Ahogy eddig, eztán még határozottabban fel fogunk lépni a gyermekkori és fiatalkori bullyingok letörésére, és számos ilyen projektünk összesét alkalmazni fogjuk, amíg az osváthi bűnözésre kondicionáló alávalóan erkölcstelen bűnözői kondicionálások el nem tűnnek az Internetről. Akcióink részeként folyamatosan bővített felsorolásba kezdtünk olyan vállalkozások és multik ellen, akik az osváthi internetes bullying Google-YouTube-videókhoz reklámfelületként adják a nevüket. A felsorolásból lekerülnie csak és kizárólag annak a vállalkozásnak és multinak van módja, aki hozzánk fordulva kér bocsánatot azért, mert a gyermekbűnözésre neveléshez a nevét adta és annak financiális hátteret biztosított.

A gyermekbűnözők kineveléséhez és gyermekek által mások testi illetve szellemi fogyatékosságainak kigúnyolására és a bűnözés áldozatainak egész bolygón való lejáratásához a következő cégek adták nevüket és nyújtottak pénzügyi támogatást:
Raiffeisen Bank lakáshitel, Epic drama (tulajdonosa a Viasat World Ltd.), Jysk, steadyknee(.com), semrush(.com), Vimeo (az amerikai vállalat a világ egyik legfőbb betiltó oldala az erkölcs, a kereszténység és a korrupciós leleplezések ellenségeként).

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár, akiket a Google-YouTube törvénytelen betiltásai miatti jogvédő munkánkra hivatkozva kellett elküldenünk, ezért az egész család az életével fizetett 2017. szeptemberében), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az RTL Klub vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda