2024. 06. 14., Péntek
Vazul névnapja

Google és Pressman: ülj le, fiam, demokráciából egyes! Örök botrány lesz a Vita a Covid-oltásról című filmünk betiltása miatt

Google és Pressman: ülj le, fiam, demokráciából egyes! Örök botrány lesz a Vita a Covid-oltásról című filmünk betiltása miatt
2023-04-19

Alig jöttünk a Google-YouTube globális betiltásai miatt szervezett tüntetés tudósításáról, máris újabb diktatúra-rekordot döntött David Pressman amerikai nagykövet banánköztársasága, a világ legtöbb betiltását folytatólagosan elkövető Egyesült Államok. A betiltott film a világ számos helyén fel van töltve, most további helyekre is feltöltöttük, és mostantól az összes élő adásunkban emlékeztetünk rá, valamint beültetjük az amerikai nagykövet Pressmant, a Google magyarországi igazgatóját, Bíró Pált és az Egyesült Államokat a demokratikus elemi iskola első osztályának padsorába. A betiltott film tartalmát röviden, írásban ismertetjük, a filmet is megnézheti mindenki: egyetlen bírálható kijelentés sincs benne. Biden és Pressman politikai diktatúrájában fontos motívum, hogy a betiltott beszélgetés aközött a két keresztény között történt, akik médiáinktól elmentek és tudósítottak a pár nappal ezelőtti tüntetésről, ami a Google-YouTube betiltásai miatt a Google magyarországi székházánál történt. Többen elmondták, akik előtte bejelentették a tüntetés idejét, hogy a YouTube azonnal talált ellenük betiltani valót. Van olyan újságíró, akinek olyan videóját tiltották be, amit a YouTube másik oldalán nem voltak hajlandók betiltani. Azaz a Google e téren sem leplezi, hogy a működése korrupt és semmibe veszi a törvényeket és az emberi jogokat az egész bolygón.

I/II. A HELYZET

David Pressman amerikai bidenista nagykövet részére előre le kell szögezni, hogy nem vagyunk sem indiánok, sem afrikai rabszolgák, hogy amerikai bűnözők és ember-, valamint országkereskedő terroristák magántulajdonként kezeljenek bennünket. Visszautasítjuk a Biden-kormány, Pressman és bűnöző amerikai multinacionális fasiszta cégeinek ezt a primitív, nettó náci amerikai gyakorlatát. Nem vagyunk és nem is leszünk Pressman gazda tulajdonai. Keresztények vagyunk és magyarok, azaz a történelmi gyakorlatból kalkulálható, hogy ideológiailag is, mint nép, lényegében manipulálhatatlanok. Gyarmatosítás és szabadság idején is függetlenek és önálló gondolkodók. Mert magyarok. Ráadásul keresztények. Ez a történelem.

A betiltott adás megtekinthető egyebek mellett a következő helyeken: klikk, klikk, klikk, klikk.

Az amerikai banánköztársaságnak a bolygón legnyilvánosabban működő és egyúttal leghírhedtebb kém- és betiltó szervezete, a Google-YouTube a téren is hamis váddal és nettó hazugsággal tiltotta be a műsort, hogy "sérti az orvosi félretájékoztatásra vonatkozó irányelvünket."

A "Vita a Covid-oltásról: Élet vagy Halál? (Nagy Sándor Naleksz - Molnár F. Árpád)" című, több csatornára élőben közvetített műsorunk betiltására általunk írt fellebbezés szövege hűen tükrözi, mennyire vesszük komolyan és mibe nézzük ezt a "demokrata" párti, borzalmasan szélsőséges amerikai fasiszta gyarmatosító kémmultit, amit már sok éve egyre gyakrabban Hitler könyvégetéseivel és a nácikkal azonosítunk. A fellebbezés szövege ez:

"Az adás címében benne van, hogy emberek vitáznak. A téma: hasznos volt-e a Covid-oltás? A demokráciában ez a szokás: nézetek ütköznek. A diktatúra pedig az, ahol egy elnök vagy egy multi kimondja: a vita betiltott. Ezt nevezzük Google-nek és amerikai demokrata pártnak. De Magyarország demokrácia. Ezért nyilvános levelet írunk a Google igazgatójának és elmagyarázzuk, hogy demokráciában a médiában megengedett a vitaműsor. 2: levelet írunk az amerikai nagykövetnek, hogy segítsünk az USÁ-nak a demokrácia értelmezésében. 3: mostantól az összes műsorunkban, a betiltott videót idézve kioktatjuk Pressman nagykövetet és a Google magyarországi igazgatóját, hogy demokráciában van olyan, hogy emberek tévéműsorban gondolkodnak és ütköztetik a nézeteiket, ez különbözteti meg a demokráciát az USÁ-tól."

A fellebbezésre a notórius hazudozó pressman-i és bideni fasiszta amerikai multi további megszokott hazugságokkal, egy percen belül ezt a választ küldte:

"Gondosan átnéztük az Ön tartalmát, és megerősítettük, hogy az sérti az orvosi félretájékoztatásra vonatkozó irányelvünket."

Ehhez mindössze pár másodpercre volt szükségük egy több mint egy órás műsor kapcsán. Úgy hazudoznak, mint a vízfolyás. Ők támogatják az amerikai "demokrata" pártot. Amolyan pressmanista becsülettel, megbízhatósággal, hitelességgel, igazmondással, alapossággal, jóindulattal, a világ népeinek szólásszabadságát, lelkiismereti és vallásszabadságát a saját szintjüknek megfelelően védelmező nettó fasizmussal.

Hogy miféle banánköztársaságról van szó, az is jól példázza David Pressman amerikai nagykövet és Joe Biden "demokrata" párti multinacionális diktatúrájának színvonalát, hogy bár a mesterséges intelligencia már az adás megjelenését követően megvizsgálta azt (a kifogásolhatónak ítélt tartalmakat évek óta jórészt egy vagy két napon belül törlik), ugyanakkor a megjelenését követően majdnem két évvel később, visszamenőleg (ez szintén illegális a bolygón, de a maffiacégnél folyamatos rutin) ítélkezve tiltottak be olyasmit, ami tartalmilag is annyira visszafogott, hogy mára az összes média sokkal durvábban és kritizálóbban érinti az egész Covid-cirkuszt.

Mint a kémmulti összes betiltása esetében a Föld bolygón, amerikai gazságügyi minőségnek megfelelő, hogy természetesen egyáltalán nem derült ki, mégis pontosan mit kifogásolnak. Nincs is mit. Azt, hogy mi nem tetszik, azt Pressman banánköztársasága azért nem közli soha, semmikor, sehogyan, mert a betiltásaik perdöntő zömében nincs betiltandó tartalom, hanem a demokrata párti és pressmanista amerikai maffiát a politikai korrupció, manipuláció és bűnözés határozza meg. A Google-lel rivális vállalkozásokat is egyszerűen manipulációkkal és hamisításokkal rejtik és tiltják be, emiatt számtalanszor buktak le a bolygón, kaptak pénzbírságot is számtalanszor (amikért minden kisebb vállalkozás felelőseit bíróság elé állítják és elítélik), de a maffia lényege, hogy esszenciája a bűnözés. És amíg nem kerül maga a maffia bebörtönzésre, avagy a maffiacég felszámolásra, feldarabolásra, elkobzásra stb., addig a bűnözés mértéke és mennyisége egyre és egyre diffúzabb lesz. És ezt Molnár F. Árpád 10 éve előre bejelentette az amerikai BigTech-ről. Járt is ez ügyben számos nagykövetségen és írt titkosszolgálati igazgatóknak levelet. Íme, megmondta előre.

Az amerikai szervezett bűnözés által betiltott műsor egyébként feszültségmentes volt, és humorban is bővelkedett. David Pressman banánköztársaságáról már az előző betiltáskor is elmondtuk, hogy a címben szereplő "vitázz" szó bizonyára eleve kiverte a biztosítékot az amerikai demokrata párti liberális toleráns amerikai multiból, hiszen más sem áll távolabb tőlük, mint a vitakészség és a vita képessége.

Az akkor betiltott műsorunk címe ez volt: "Puzsér végighazudta a Schiffer-vitát, de én helyre teszem. Néző, vitázz! (Molnár F. Árpád)"

A mostani címe pedig ez: "Vita a Covid-oltásról: Élet vagy Halál? (Nagy Sándor Naleksz - Molnár F. Árpád)"

Márpedig a vita egy pressmani banánköztársaságban megengedhetetlen üzenet. Olyasmi, amit be kell tiltani az egész bolygón - áll David Peressman és Joe Biden szó szerint nem kimondva is evidens nyilatkozataiban.

A Puzsér-Schiffer műsor betiltása óta egyébként majdnem az összes műsorunkban emlékeztetünk arra, hogy a Google magyarországi igazgatója, Bíró Pál volt a YouTube igazgatója akkoriban, amikor a hírekbe utóbb bekerült hajdúszoboszlói család azért ölte meg a saját gyerekét, és lettek öngyilkosok, mert amikor amerikai eredetű gazdasági üldözésük miatt hozzánk fordultak segítségért, akkor is éppen az amerikai bűnszervezet betiltásai miatt hadakoztunk és nem maradt rájuk időnk. Biden és Pressman maffiája szó szerint semmibe veszi az emberéleteket és ez az egész amerikai multinacionális fasiszta horda mintha kifejezetten gyűlölné az Emberiséget. Világszerte terjeszkedünk az amerikai betiltások miatt, de sehol a bolygón nem láttunk ilyen fokú intoleranciát, embergyűlöletet, diktatorikus és despotikus működést, mint az Amerikai Egyesült Államok esetében.

A műsor a Covid-járvány harmadik hullámát követően született. Röviden ismertetjük a tartalmát. A műsor és az amerikai demokrata párt globális diktatorikus nettó fasizmusa pedig örökre témánk marad.

 

II/II. A MŰSOR ISMERTETÉSE:

A műsorban Molnár F. Árpád és Nagy Sándor Naleksz ütlköztetik gondolataikat. Abban elhangzik, hogy a harmadik hullám után az állam bejelentette, hogy a negyedik többször veszélyesebb lesz. [Megjegyzés: nem így lett, a negyedik hullám már elenyésző hatású volt - a szerk.] Minden családban van oltott és nem oltott. A vitapartnerek egyetértettek abban, hogy a vírus nem volt kamu, hanem tényleg létezett. A szezonális influenzajárvány a maszkhordás miatt maradt el.

Naleksz: valós vírusra valós vakcina kell, szerinte a Pfizer nem megfelelő módszerrel alkotta meg az oltóanyagot. [Megjegyzés: a Google-YouTube a Google-YouTube által betiltott leleplezések szerint korrupciós összefonódásban van a Pfizer céggel. Ahogy a Biden-kormány a választások előtt betiltotta az USÁ-ban a fia bűncselekményeiről szóló korrupciós dokumentumok és bizonyító videók közlését, úgy a többi video-megosztón látható, ahogy a Google legfőbb vezetői milyen primitív agresszivitással fenyegetik és tiltják be azokat, akik a Pfizer-rel való korrupciós kapcsolataikat bizonyítani látszanak. A maffiacég az összes olyan magyar videót is betiltotta, ahol az látható, hogy a Google egyik legfőbb vezetője kénytelen interjút adni egy váratlanul odalépő riporternek, és betiltották azt is, ahol a Pfizer vezetőjlét interjúvolta egy hirtelen odalépő riporter. Ezekből hírhedt megerősítést nyert, hogy a Google a saját köztörvényes bűntetteit próbálja ilyen primitív amerikai despotikus fasiszta módszerekkel leplezni, de csak felhívták rá a figyelmet.]

Naleksz: grafikonnal mutatja be, hogy a magyarok nem jelentik a mellékhatásokat. Helytelennek tartja, hogy mindenhonnan, ahol találtak eladót, befogadták a vakcinákat, miközben rendes nyomon követés sincs, a mellékhatásokat pedig elhallgatták.

Molnár: a multik korábban is elhallgattak tényeket. Az oltások utáni esetleges mellékhatásokról nyomon követés azóta sincs. A mellékhatásokra panaszkodók összese azt válaszolta nekünk, hogy nem szólt róla senkinek és nem is mondták soha, hogy hol kellene szólni.

Naleksz: Azért vitatkozunk, mert én oltásellenes vagyok. De nem vagyok laposföldes.

Molnár: Mindenki laposföldesnek tekintett, aki nem ért egyet az állam pillanatnyi narratívájával. Molnár átesett Covidon, brutális volt, életében nem volt olyan beteg. Részletesen ismerteti az akkori tüneteket és a lefolyást. Molnár hónapok óta Pfizer-oltást tervez. De sok ember írja a közösségi oldalakon, hogy Pfizer után halt meg a közeli rokona, de Molnár szerint nem bizonyított, hogy amiatt.

Megbeszélik, hogy ma már adnak tájékoztatást a különböző covid-oltást gyártó cégek, milyen mellékhatásokkal lehet számolni. De nincs nyomon követés, ezért nem tudni, hány embernek volt mellékhatása. Az Emberiség történelmének legnagyobb víruskampánya volt. Ha nem látná az ember ezt az erőltetést, hitelesebb volna. A felelősséget az vállalja, aki felveszi az oltást.

Naleksz: diagramot is mutat: a tömeges oltások ellenére Peru után Magyarországon haltak meg a legtöbben Covid-ban. Holott az átoltottság globálisan kimagasló.

Molnár: mindkét oldalon vannak legendák.

Megbeszélik: a covid gyakran okoz pl. szívizomgyulladást és/vagy szívburokgyulladást. Közben bejelentésekre került, hogy az oltás is okozhat ilyet, és a betegségen átesett személyekre ráoltani még magasabb kockázatot jelenthet.

Naleksz: az ismerősök ellentétes tapasztalataikat mondják el annak, mint ami a médiában megjelenik.

Molnár: nincs jó vagy rossz döntés, hanem van rossz, meg még rosszabb. De azt mondják, a covid rosszabb, mint az oltás.

Az autizmus eredete ismeretlen, a diagnózisa megbízhatatlan, hiszen van, akit 45 évesen diagnosztizálnak.

Naleksz veszélyt lát a gyermekkori oltásokban. Molnár támogatja a gyermekkori oltásokat, és nem biztos abban, hogy annyira veszélyes a bárányhimlő, hogy azt is fel kellett most venni a kötelező gyermekoltások közé.

Molnár élesen bírálta a fanatikus oltásellenesek jövendöléseit, akik először azt mondták, hogy az oltottak 3 nap alatt meghalnak. Aztán mivel nem haltak meg, lett a 3 napból pár hét, aztán pár hónap. A világvége jövendölések hasonlóak: akik állandóan bejelentették, hogy világvége lesz, de egyik alkalommal sem lett, a végén már nem mondtak új időpontot. A Covid furcsa vírus, van, akire káros, van, akire nem hat. A sportoló híre bejárta a médiát, aki oltás után összeesett a pályán és meghalt, és rögtön azt mondták, azért, mert aznap oltották be. Molnár vitatja a halál fősodratú médiákban bejelentett okát, és azt mondja, nem tudjuk, miért halt meg.

Megbeszélik, hogy egy oltás 10 év múlva is ütközhet egy másikkal.

Molnár: az ATV-ben majdnem csak covid-oltás támogatókat hívtak meg, akik bíznak az államban, mert őket eltartja az állam. Pl. a Hajnal János-féle társaság, akik a kilakoltatások ellen fellépnek nem bíznak az államban. Az alaptörvény érvénytelenségével is csak ők foglalkoztak, de most egy sor párt melléjük állt, eddig szóba sem álltak velük. Hajnal Jánosék azt tanulták meg, hogy az állam megbízhatatlan, hiszen velük mindig megbízhatatlan volt, így arra programozták őket, hogy ne bízzanak többé az államban. Tehát van az állami réteg, amit a Coca-Cola, a kilakoltatók stb. támogatnak, ők bíznak az államban, akiket viszont üldöznek és elnyomnak, ők nem bíznak, és így jelent meg a laposföld elmélete is. Azok hisznek a laposföldben, akik azt látták, hogy az állam mindig hazudik, átver. [Utólagos megjegyzés: így lett a Google-YouTube több tekintetben a világ leghírhedtebb szervezete, és lesz sokkal hírhedtebb, ami a történelmi tapasztalatok szerint az elkobzásához vagy megszüntetéséhez fog vezetni.]

Naleksz: Igen, hatás-ellenhatás.

Molnár: tehát nehéz megőrizni a függetlenséget, hogy ne mondják, csak azért rossz valami, mert az állam mondja. A világ érdek szerint mozog, az emberéleteknek nincs sok értéke. Puzsér Róbert mindenben kritikus, az oltás sem fehér-fekete nála.

Molnár: a (multik által) szervezett erőszakos LMBTQ-fasizmus annyira sérti a komfortérzetét, annyira szexuális zaklatásként éli meg, a civilizációnkat érinti, hogy eltörpültek Orbán brutális korrupciós ügyei, ezért azok már nem érdeklik.

Neleksz: gyerekoltásba meghalt gyerek szülőjétől kapott részletes jegyzőkönyv tartalmáról beszél. Bosszantja, amikor azt mondja az állami képviselő, hogy az oltásnak nincs kockázata, miközben tudja, hogy néha halálesetet okoz.

Molnár: a covid-oltásnak kockázata van, annak is, ha valaki nem oltatja be magát.

Naleksz: ismerősét elvitték covid miatt, hazaengedve pedig mondták, milyen jól járt, hogy beoltatta magát, mert akkor még sokkal rosszabb lett volna.

Molnár: gyűlölet mindkét oldalról jön, de ő főleg az oltáselleneseknél látja. Főleg az oltásellenesek beálltak egy futballcsapatba, az látható, hogy az emberek egészsége nem számít, gyűlölik a másik oldal embereit, de az oltottak között ez sokkal ritkább, ott ki is fotózzák, amikor valaki oltottként olyat posztol, ami az oltatlanokat megbélyegzi. Bayer Zsolt beoltatta magát, műsorban mondta, hogy az a gyűlöletcunami, amit kapott, elképesztő volt az a sok hülye, csak azért, mert beoltatta magát. Nem érte aggódtak, hanem gyűlölték. Eredendő, zsigeri gyűlölködés, mint a náci futballszurkolóknál, akik érzelmekből, zsigerből buziznak.

Naleksz: A serdülőket Hepatitisre miért kell oltani, amikor a célközönség a prostituáltak és az intravénás drogosok?

Molnár: Oltakozzon, aki akar. Én fogok, de még nem, mert rövid idő telt el azóta, hogy covidos lettem, ezért az oltás még veszélyes.

Molnár: keresztény nem ihat Coca-Colát, mert ők azt terjesztik, hogy Isten nincs, a kereszténységre nincs szükség, és az LMBTQ-t be kell vinni az óvodába és iskolába. Ezt én nagyon komolyan mondom, hogy keresztény ne igyon Coca-Colát.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

---

Ha segítségre vagy védelemre szorul, avagy ha Ön segítene nekünk bármiben, keresse médiáinkat vagy egyesületünket, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesületet. Legkönnyebben a +36309196386-os telefonszámon tud minket elérni. Ha nem sikerül, később próbálkozzon újra. Ha akkor sem, utóbb, egy másik számról igyekszünk mindenkit visszahívni.

 

---
Ha Ön haragszik a volt munkahelyére, vagy pl. rendőr, katona vagy hírszerző volt, várjuk jelentkezését együttműködésre. Telefon: +36309196386.

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az is, akivel üzletelt. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

---

A német hátterű RTL Csoport által a nemi orientációja miatt közismertté tett Osváth Zsolt (VV Zsolt) szellemi és testi fogyatékosok ellen az ő fogyatékosságaikra hivatkozva elkövetett és alapjogként követelt bullyingjai és gyalázkodásai hatására őt néző általános iskolás és további, 18 év alatti tizenévesek gyalázkodó, mocskolódó, bullyingoló gyermekkorú bűnözők hadát termelte ki, akik - miután Osváth (Bullying) Zsolt zöld utat adott mindannyiuknak mások szellemi és testi fogyatékosságai kigúnyolására, mocskolására, gyalázására - tömegesen árasztották el az Internetet a becsületsértés, a rágalmazás, a zaklatás büntető törvénykönyvi elkövetéseit halmazatokban kimerítve. Ezen belül az osváthi fiatalkorú és gyermekbűnözők az iskolai gyalázkodások miatt legutóbb öngyilkos lett és meghalt fiút és annak szüleit is minősíthetetlen és idézhetetlen stílusban mocskolták és gyalázták. Osváth olyan gyermekbűnözők hadát termelte ki, akiknek egy-egy, pl. felnőttek elleni szitokszavaira a korábbi generációban azonnali iskolai igazgatói megrovás, teljes kiközösítés és gyakran azonnali iskolai kirúgás járt. Mi, akikhez valószínűleg a legtöbb olyan szülő fordul, akiknek az állam elvette a gyerekeit, elmondhatjuk, hogy az osváthi szörnyneveltek tetteinél nagyon gyakran sokkal kevesebbért is kiemeli a magyar állam a gyerekeket és viszi állami intézetbe vagy helyezi el nevelőszülőknél. Médiáink és jogvédő szervezetünk kategorikusan elhatárolódik a gyermekkori bűnöző életmódra neveléstől. Ahogy eddig, eztán még határozottabban fel fogunk lépni a gyermekkori és fiatalkori bullyingok letörésére, és számos ilyen projektünk összesét alkalmazni fogjuk, amíg az osváthi bűnözésre kondicionáló alávalóan erkölcstelen bűnözői kondicionálások el nem tűnnek az Internetről. Akcióink részeként folyamatosan bővített felsorolásba kezdtünk olyan vállalkozások és multik ellen, akik az osváthi internetes bullying Google-YouTube-videókhoz reklámfelületként adják a nevüket. A felsorolásból lekerülnie csak és kizárólag annak a vállalkozásnak és multinak van módja, aki hozzánk fordulva kér bocsánatot azért, mert a gyermekbűnözésre neveléshez a nevét adta és annak financiális hátteret biztosított.

A gyermekbűnözők kineveléséhez és gyermekek által mások testi illetve szellemi fogyatékosságainak kigúnyolására és a bűnözés áldozatainak egész bolygón való lejáratásához a következő cégek adták nevüket és nyújtottak pénzügyi támogatást:
Raiffeisen Bank lakáshitel, Epic drama (tulajdonosa a Viasat World Ltd.), Jysk, steadyknee(.com), semrush(.com), Vimeo (az amerikai vállalat a világ egyik legfőbb betiltó oldala az erkölcs, a kereszténység és a korrupciós leleplezések ellenségeként).

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár, akiket a Google-YouTube törvénytelen betiltásai miatti jogvédő munkánkra hivatkozva kellett elküldenünk, ezért az egész család az életével fizetett 2017. szeptemberében), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az RTL Klub vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda