2024. 04. 23., Kedd
Béla névnapja

Megoldással! Öngyilkos lett a diák, mert társai gyalázták. Így kell megelőzni szinte az összes esetet!

Megoldással! Öngyilkos lett a diák, mert társai gyalázták. Így kell megelőzni szinte az összes esetet!
2021-09-16

Osváth (Bullying) Zsolt, azaz VV Zsolt úgynevezett liberális és toleráns mocskolódásait idézi annak a 16 éves Tisza Gábornak az esete, aki csőcselék osztálytársai állandó moslékhányásai elől az öngyilkosságba menekült. A baktalórántházi Vay Ádám szakképző iskolába és gimnáziumba járó fiú édesanyja, Lovas Edina így írt a fia eltűnése után, mielőtt megtudta, tényleg öngyilkos lett: "Az iskolában problemái voltak az osztálytársaival, piszkálták, cikiztek, volt olyan kijelentese is,hogy inkább a halál mint az iskola, valószínűleg ez állhat az eltűnese háttereben." Gábor holttestére, a pusztában, végül a nevelőapja talált.

Élő adás:
- Tóth Marianna Maya (írónő, tanárnő, grafológus, a HírAréna Online munkatársa)
- Molnár F. Árpád (a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke)

Executive Producer:
Domján Tibor (a HírAréna Online lapigazgatója)

Élő adás egy csatornára:

 

Ide is feltöltésre került:

 

 

Élőben egy másik csatornára:

 

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az is, akivel üzletelt. A bűnügyi leleplezéseknek és a további intézkedéseinknek nincs vége. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az m1 vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

 

 

 

Médiáinkon kívül a Jogvédő Egyesületünket is keresheti: Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület. Telefon: +36/30/919-6386.

Aki komoly bajban van, avagy bűncselekményekről vagy állami visszaélésekről stb. információi vannak: Tel.: +36/30/919-6386.

Ha Ön haragszik a (volt) munkahelyére, vagy ha rendőr, katona vagy hírszerző (volt) stb., várjuk jelentkezését együttműködésre: Telefon: +36/30/919-6386.

Hírháttér Multimédia: http://echelon8.org
HírAréna Online: http://hirarena.com
Tel.: +36/30/919-6386

Csillag Ösvény Jósda