2023. 09. 25., Hétfő
Eufrozina,Kende névnapja

Fekete listázta a Google a magyarországi újságírókat, médiákat, jogvédőket, civileket és keresztényeket - Levél a Google magyarországi igazgatójának

Fekete listázta a Google a magyarországi újságírókat, médiákat, jogvédőket, civileket és keresztényeket - Levél a Google magyarországi igazgatójának
2023-04-20

A Biden-kormánytól és a Pfizer korrupciós ügyeitől elválaszthatatlanná vált Google-YouTube minden jel szerint megfigyelte, listázta és az amerikai demokrata párti liberális toleráns fekete listák alapján széles körű betiltó hadjáratba kezdett Magyarországon a szólásszabadság párt szerinti megsemmisítésével egyet nem értőkkel szemben. A betiltások egyetlen réteget kíméltek csupán: az amerikai kormány pillanatnyi érdekeit kiszolgáló pártokat, politikusokat és médiákat. Ellenben az amerikai nagykövet David Pressman kormánya minden nemzeti szuverenitást és szólásszabadságot üldöző fasiszta terrorizmusának áldozatául estek és esnek jobboldali pártok és politikusok, jobboldali és független médiák, pártfüggetlen újságírók, független és pártmentes jogvédő szervezeti vezetők és gyülekezeti keresztények egyaránt. A Biden-kormány és amerikai multinacionális kém- és betiltó szervezete, a Google-YouTube minden társadalmi réteget üldözés alá vett Magyarországon, akikről úgy vélte, nem támogatják az amerikai demokrata párti amerikai betiltásokat, mindenkit, aki csak tudósított a szólásszabadság és a sajtószabadság védelméről.

Tisztelt Bíró Pál, a Google magyarországi igazgatója;

 

Molnár F. Árpád vagyok, a HírAréna Online főszerkesztője, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesület elnöke.

Mint az a médiában és annak örök következményeiről egy adag hír már tegnap megjelent, az amerikai demokrata párti liberális toleráns Google-YouTube tegnap (2023. április 19-én) betiltotta azt a műsorunkat, amelynek a címe "Vita a Covid-oltásról: Élet vagy Halál? (Nagy Sándor Naleksz - Molnár F. Árpád)". A műsor 2021. július 11-én, élő adásként került fel egyebek mellett a YouTube-ra, és a betiltás miatt új helyekről is letölthető; pl. itt, itt, itt, itt. A bolygó egyetlen helyén került betiltásra, az amerikai demokrata párti liberális toleráns bidenista és david pressmanista Google-YouTube-on, amely az amerikai Facebook mellett az Emberiség történelmének legnyilvánosabban működő kémszervezete, egyúttal az Emberiség Világtörténelmének legtöbb ember ellen irányuló betiltó szervezete.

A Google-YouTube-tól megszokott, sok országban köztörvényesnek számító hamis vád szerint a most betiltott műsorunk "sérti az orvosi félretájékoztatásra vonatkozó irányelvünket."

A 63 perces műsor minden másodpercét kielemeztük. Annak rövid tartalmát írásban is nyilvánossá tettük, a videót további helyekre feltöltve világszerte hozzáférhetővé tettük. Abban kifogásolható mondat nem hangzik el.

A Google-YouTube nem volt hajlandó meghatározni a 63 perces adás egyetlen kifogásolható pillanatát sem, hanem a Biden-kormánytól és az amerikai demokrata párttól megszokott módon egyetlen felsőbbrendű faji amerikai gőgös megszálló fasiszta módszerrel odahányt egy trehány és tré amerikai szaftos köpést, és ezzel részükről el volt intézve a bolygó túloldalán lévő ország médiájának és jogvédő szervezetének, valamint újságíróknak az összes tájékoztatása és emberi jogai. Magyarul Bidenék Google-YouTube-ja egy vastagot ürített az Egyesült Nemzetek Szervezete alapokmányában foglalt globális emberi jogokra és sajtószabadság kritériumokra.

A fellebbezésünkre a hamisan vádaskodó és minket éppen úgy, mint az egész Emberiséget Afrikából behurcolt és jogok nélküli négerekként lekezelő bidenista militáns amerikai demokrata párti Google-YouTube pár másodpercen belül válaszolva azt a nettó hazugságot közölte, hogy "Gondosan átnéztük az Ön tartalmát, és megerősítettük, hogy az sérti az orvosi félretájékoztatásra vonatkozó irányelvünket.".

Tisztelt Bíró Pál: a Google-YouTube ki tudna emelni egyetlen mondatot a videóból, mégis pontosan mi az, ami nem fér bele Joe Biden Amerikai Egyesült Államokának véleményszabadságába? Mi az, amit Joe Biden és a Google az egész bolygón betiltásra és információs megsemmisítésre ítél? Bár tudom, hogy az Egyesült Államok demokrata párti haladárjait egyáltalán nem érdeklik az emberi jogok, de mi sokkal civilizáltabbak lévén, tudjuk, hogy megérdemli az Emberiség, hogy tudja, mik a betiltott gondolatok, amiknek elhangzását a világ legfőbb fehér bőrű rabszolgatartójaként az USA totális és globális elhallgatásra és az írmagjának is a megsemmisítésére ítél a bolygón, azaz mindenhol, amiket az amerikai demokrata párt néger alsórendű csicska gyarmatnak ítél az Emberiség teljes lakosságával együtt. Azért, hogy tudjuk, mik a tiltott vélemények Joe Biden, a CIA és az NSA számára. Próbáljanak elrugaszkodni az amerikai megszálló agresszor felsőbbrendű fasiszta piedesztáljáról, és próbáljanak meg egy pillanatra a demokráciákban megszokott módon legalább egyetlen halvány konkrétumra hivatkozni egy amerikai demokrata párti liberális toleráns hamis vád esetén.

Ugyanis az van a helyzet, hogy a betiltott műsor olyan szelíd és visszafogott, hogy valószínűleg egyetlen olyan magyar nyelvű bal- és jobboldali, valamint független médiát sem találni a YouTube-on, amelyik ennél sokkal keményebb kritikákat ne fogalmazott volna meg a Covid-eseményekről. Mondom: emeljenek ki akárhány mondatot (egyet sem tudnak), és én sorban fogom bemutatni azon amerikai demokrata párti magyar nyelvű fősodratú médiák és liberális-toleráns politikai Biden-barát vloggerek videóit - mindenkitől gondosan hármat, így a csatornák betiltása az egyenlőség alapján elkerülhetetlen -, akik az ellenünk viszont fasiszta elégetésre ítélt gondolatokat műsorokban képviselték, és természetesen a mieinknél mérhetetlenül durvább kijelentéseket is fogok tőlük idézni. Ez alapján tehát kénytelenek betiltani az ATV-től kezdve a Klubrádióig az összes bidenista YouTube-csatornát. Legalábbis ha az USÁ-t nem tekintik önök is egy diktatórikus fasiszta banánköztársaságnak, ahogyan mára azon híveik sora is, akik mostanában feltűnően hallgatnak, már nem találva lehetőséget arra, hogy az USA minősíthetetlen és képviselhetetlen fasiszta diktatúráját megtámogassák.

Javítson ki, ha tévedünk, de mindenkinek ez a véleménye, hogy az amerikai demokrata párti liberális toleráns háborús militáns Google-YouTube-nak az a problémája, hogy mint a nácik a zsidókat, listázták azokat, akik két hete, a Google budapesti székházánál, a Google-YouTube fasiszta politikai cenzúrái és betiltásai miatt rendezett tüntetésen megjelentek tudósítani vagy felszólalni. Listázták, mint a nácik a zsidókat. Mint CIA a az erkölcsöt, mint Google a Jézus Krisztust.

Ha Joe Biden amerikai demokrata párti liberális toleráns globális kém- és betiltó szervezete, a Google-YouTube nem fekete listázta fasiszta gyarmatosító bűnszervezetként a fasiszta politikai cenzúrákkal egyet nem értő keresztényeket, pártos és független újságírókat, emberjogvédőket és civileket, akkor hogyan lehet az, hogy a magyar média arról számolt be, hogy az amerikai demokrata párti liberális toleráns Google-YouTube sorban tiltotta be azon nemzeti és független újságírók és magánszemélyek oldalait, akiknek bármi közük volt a budapesti Biden-székháznál a szólásszabadság gyakorlásához? Hogy lehet, hogy a Biden-maffia Google-szárnya még a tudósítókra is személyenként szállt rá? Ön lát bármi különbséget a fasizmus és a Google között? Mert mi egyetlen szemernyit sem.

Egyáltalán mit képzel David Pressman, Joe Biden magyarországi nagykövete (minden magyar idők momentán leghírhedtebb amerikai nagykövete), hogy miközben a pártja a leglátványosabb politikai tisztogatásokat végzi, és pártszövetségese, a Google-YouTube Magyarországon minden idők leglátványosabb sajtócenzúráit végzi a Föld bolygó túloldaláról, aközben ugyanez a Pressman a magyarországi demokráciát és szólásszabadságot bírálja és úgy fenyegetőzik, mintha a választott magyar politikusok és vezetők az USA által Amerikába hurcolt néger rabszolgák lennének? Miféle alibije maradt a Biden-kormánynak és az amerikai demokrata pártnak, hogy nem csak most, de a jövőben bármikor, bármiféle kritikát fogalmazzon meg a magyarországi sajtószabadságról, miközben annak legfőbb ellensége és a magyar nép legfőbb betiltója az Amerikai Egyesült Államok?

Az Orbán-kormány a korábbi években Magyarországon különböző trükkökkel visszanyeste ellenzéki médiák bevételi forrásait - ahogy az amerikai demokrata párti liberális toleráns haladó Google-YouTube tette és teszi. A magyar kormány felvásárolt médiákat - ahogy a Google-YouTube az egész Emberiségre nemzetbiztonsági vészteherként nehezedő vagyona ellenére sem teszi, hanem egyszerűen betiltja azokat. Van olyan rádióadó, aminek légköri sugárzási jogát az Orbán-kormány nem hosszabbította meg. Nem betiltotta és megsemmisítette, ahogyan Joe Biden és bandája teszi. Ettől még ezek a médiák működnek, csak nem olyan széles elérhetőséggel, hiszen egyetlen média sincs betiltva Magyarországon, ellentétben David Pressman fasiszta, intoleráns, illiberális gyarmatosító fasiszta diktatúrájával.

Magyarország viszont nem Amerika, itt teljes a szólásszabadság, nem tiltanak be és nem börtönöznek be senkit azért, mert véleményt mond, hátba sem lőnek senkit a bőrszíne miatt, mint Pressman fasiszta banditaállamában, sőt, becsületsértésért Magyarországon sokkal-sokkal több kormányzati sajtóst állítanak bíróság elé, mint ellenzékit és sokkal több az elmarasztaló bírósági ítélet is.

Magyarországon az sem megy soha, hogy az ellenzék legfőbb vezetőjét pártemberek hurcolják el, tartóztassák le és állítsák bíróság elé. Ez ugyanis nem Joe Biden és a Google-YouTube gyűlölködő nettó náci kormánya. Itt nem áll bíróság előtt a 2006-os lakosság elleni állami sortüzek, csonttörések, szemkilövések és megnyomorítások ellenzéki vezetője, Gyurcsány Ferenc, pedig a tettei miatt a törvények, terrorizmusért életfogytig tartó fegyházbüntetést írnak elő számára.

Van tehát ok rengeteg, amik miatt az amerikai ellenzéket üldöző Biden-Pressman-Google-banda beülhet Orbán Viktor demokrácia-iskolájának első sorába, elemi normalitást és szólásszabadságot tanulni. Amerikában ellenzék-üldözés kapcsán is azt látjuk, hogy a sortüzes tömeggyilkosok üldözik és csukják le az egyetlen olyan elnököt, Donald Trumpot, aki - Amerikának örök történelmi szégyene - sok évtizede az első amerikai elnök volt, aki nem volt akkora szociopata állat, hogy megtámadjon egy az USÁ-tól távoli országot. Google-éknál azt üldözik a gyilkosok, aki nem ölt és sortüzelt, Magyarországon pedig az amerikai sortüzesek azokat üldözik, akik soha nem adtak ki parancsot lakosság elleni sortüzekre, sőt, a sortüzes-csonttörő terrorista politikai vezért, az amerikai ügynökként viselkedő Gyurcsány Ferencet és maffiáját sem voltak hajlandók bíróság elé állítani.

A Biden-kormány és annak olyan fasiszta és öntelt multinacionális kém- és betiltó szervezetei, mint a Google-YouTube, tárgyalás nélkül, hamis vádakkal, minden konkrétum nélkül, tipikus amerikai nagyképű gyarmatosító rabszolgatartó nettó náci metodikával, egy hanyag beszólással elsöpri és letörli médiák, jogvédők és civilek oldalait és teljes életműveit, akik ellen egyetlen per sem folyt soha. A törvényeknek mindenben és minden párt szerint megfelelt médiák, jogvédők és civilek tömegeit üldözi és tiltja be a bidenista amerikai demokrata párt.

Joe Biden és pártjának Google-YouTube-ja minden eddigi rekordot megdöntött internetes cenzúrából.

David Pressman bidenista és Google-YouTube-os hülyeségeivel és agymenéseivel szöges ellentétben az bizonyított, hogy a magyarországi emberi jogokra, szólásszabadságra, lelkiismereti és vallásszabadságra, valamint a demokráciára nem az Orbán-kormány vagy az USA által pénzelt balliberális ellenzéki pártok a veszélyesek, hanem Joe Biden és kormánya, pártja, valamint az amerikai Egyesült Államok kormányának olyan fasiszta kém- és betiltó szervezetei, mint a CIA és a Google-YouTube.

Tisztelt Bíró Pál: arra is magyarázatot szeretnénk, ne kelljen az elkövetkező évtizedekben az idők végezetéig keringetni a tényállást, hogy miképpen lehetséges az, hogy miközben az önmagukat minden más néphez és államhoz képest a leginkább felsőrendű emberfajként tekintő és kezelő nettó náci amerikai demokrata párt és maffia bandái a demokrácia és a szólásszabadság übermenscheiként hirdetik, aközben az, ahol évek óta semmiféle cenzúrával nem találkoztunk nézetek megosztása és ütköztetése miatt, az Vlagyimír Putyin Facebookja, a vk.com, valamint pl. a Videa nevű magyarországi video-megosztó, amely megszüntette a cenzúrát, mióta nem az amerikai balliberális magyarországi ellenzék, hanem a Fidesz kezében van. Amíg ellenzékiekként a Videára is feltöltöttük a videóinkat, a balliberálisok annak ellenére csőstől tiltogatták be a videóinkat, hogy ráadásul az ellenzéki pártok parlamenti képviselőinek egy része szó szerint a haverom volt. De ha bármi nem egyezett azzal, amit az ameroliberális kirekesztő ellenzék abban a pillanatban gondolt, máris jött az amerikai típusú fasiszta cenzúra. Mióta Orbán Viktor megszerezte a Videát, vége lett a Videa vezetésével való sajtócsatározásoknak is, mert onnantól kezdve a szólásszabadság, a lelkiismereti és vallásszabadság nem került többé célkeresztbe.

Kérem, segítsen felvilágosítani a világot arról, hogy lehet az, hogy akiket az USA a demokrácia és a világ ellenségeiként deklarál, ők tisztelik a leginkább a világ népeinek szabadságjogait, akiket pedig a demokrácia, a liberalizmus és a szólásszabadság, valamint a sokszínűség mintapéldáiként mutat be, ők az USÁ-tól Magyarországig a sajátjaikat is üldözik és betiltják, ha nem pont ugyanazt és kellően ugyanúgy hirdetik, mint az ő percről percre változó és lecserélt kötelező narratívájuk?

Ne Pesti Srácozzanak, mint a Fidesz és cselédsajtósai általában teszik, mert a Google-YouTube biden-ista betiltó botrányainak csak szelete a Pesti Srácok, miközben a betiltások, az amerikai politikai tisztogatások tömegesek.

Számomra a Pesti Srácok, amikor pár éve a Google-YouTube betiltotta, nem volt média, inkább a Google-YouTube-hoz hasonló politikai rágalmazó szervezet, leszámítva, hogy a Google-lel ellentétben nem az egész Emberiség ellen és nem globális kémszervezetként léptek fel. Ráadásul a betiltásokhoz sem volt semmi közük, ellentétben az amerikai fasiszta terrorszervezettel, az amerikai demokrata párti liberális toleráns Google-YouTube-bal.

Azonban a Pesti Srácok azóta, a PS Tévé meg egyébként megszokott médiaként viselkedik, sőt, elképesztő mennyiségben és minőségben járul hozzá mindenféle téren az igazság és a valóság feltárásához. Meg kell mondanom, hogy nem vagyok amerikai demokrata párti náci fekete listázó, ezért nem tudom és egyáltalán nem is érdekel, ki, mit szervezett újjá vagy sem, azaz a PS Tévének mennyi köze van a Pesti Srácokhoz vagy annak elődjéhez.

Mivel azonban nem vagyok amerikai demokrata párti liberális toleráns, ezért nem a Google-YouTube nettó fasizmusával, hanem az Egyesült Nemzetek Szervezete alapokmányában foglaltakkal értek egyet. Azaz a szólásszabadság és a sajtószabadság, az információk szabad áramlása kötelező a civilizált világban, annak ellenére is, hogy egy hangyányi kisebbséget képező amerikai fasiszta párt az egész Emberiséget néger gyarmataként kezeli le.

Engem egyébként sem érdekelt soha senki múltja a tekintetben, hogy akik velem kapcsolatot létesítettek kémekként, hírszerzőkként, titkosszolgálati vezetőkként, katonatisztekként, nyomozókként, bármiként, milyen országhoz vagy párthoz tartoztak vagy tartoznak. Természetesen a Google-YouTube-féle amerikai fasiszta terrorizmus mélyen belém véste, hogy olyan amerikai terroristákkal, akiknek a Biden-kormányhoz bármiféle közük van, legyenek az NSA vagy a CIA képviselői, vagy a Biden-kormány bármilyen kormány-, vagy alsó- vagy felsőházi politikusai, ha erőltetnék, se legyek hajlandó velük találkozni. Legfőbb viszolygásom tárgya az, hogy akik ennyire szívósan és undorító módon ellenségesek voltak mindennel, ami számomra szent, akik ennyire gyűlölnek mindent, ami keresztény, és akik ennyire nem tisztelik a világ országait és annak népeit, azok személyes találkozás esetén állami gyilkossági stb. kockázatot is jelentenek. Miért akarna velem találkozni olyan, aki minden menetben azt bizonyította, hogy halálos ellenségem nekem és mindennek, ami tisztességes, becses és szent? Éppolyan veszélyes méregként és közveszélyes bűnözőnek látom az amerikai demokrata pártot és annak politikusait, számos potenciálisan életveszélyes titkosszolgálati bűnözőnek, ahogyan a Biden-banda és a Google-YouTube szörnytettei teljesen tisztára mosták az amerikai republikánus pártot és annak összes politikusát.

Az a véleményünk, hogy a Biden-banda és a Google-YouTube-gyakorlata az utókor számára jó eséllyel ahhoz hasonlóan szégyellni való és megvetett lesz, mint George W. Bush globális diktatúrája és háborús tettei azzá váltak az Emberiség számára. Nincs az a propaganda, ami ennyi moslékot, amit Bush és a Biden-banda elkövetett, tisztára lehet mosni. Ahogy Bush a republikánus párt mélypontja volt, úgy Joe Biden és egész párt- és multinacionális fasiszta kirekesztő gyűlöletbandája a demokrata párti világdiktatúra legsötétebb, legocsmányabb, legvisszataszítóbb és legundorítóbb vérfröcskölése marad, és ez még nem a legmélyebb pontja annak, ahová ez a kirekesztő és minden értéket gyűlölő fasiszta kém- és betiltó banda az Egyesült Államokat és annak globális megbecsülését és hírnevét moslékba tapossa.

Keresztény vagyok. Nem politikai, hanem tényleges, élő hittel, azaz tapasztalással Isten és a Jézus Krisztus jelenlétét illetően. Annyira viszont nem vagyok jó keresztény, hogy ne érezzek mélységes undort a Google-YouTube ama vezetői kapcsán, akiknek videókon látható nyilatkozataik bejárták a Földet.

Anyám munkahelye lévén beleszülettem a pszichiátriába. A Google és a YouTube amerikai vezetői között egyet sem láttam, aki ne lett volna mentális egészségi szempontból elrettentő. Elrettentő! A sajtószóvivő tartása, tekintete, hanghordozása és szavai már annak idején is a náci tömeggyilkos Adolf Eichmann érzéketlen, felsőbbrendű kényszerképzetekben fetrengő, embertelen technológiai pszichopátiás szörnyetegére emlékeztettek. Sugárzott belőle az embertelenség és a sötétség. Talán egyetlen más szervezet vezetői sem olyan szociopaták, hogy ilyen borzalmas szörnyetegeket válasszanak nyilatkozatok megtételéhez.

Vagy pl. a Google-YouTube társadalmi kapcsolatokért felelős vezetője, aki életkorát, tapasztalatait és kommunikációs alkalmasságát illetően is egy súlyosan nárcisztikus személyiségzavaros nyikhajként szerepelt le, aki szó szerint alkalmatlan egy portási állásra is! Nem csoda, hogy a felvételek alapján a rokona vagy a szexpartnere (a cég valamely felső vezetője) elérte, hogy a vele készített váratlan interjút a Google-YouTube az egész bolygón üldözze és tiltsa. Ha elég sokan értenének úgy a pszichiátriához, mint én, kemény összeesküvésekhez adna táptalajt, hogyan lehet pont a társadalmi kapcsolatok vezető posztjára olyan tapasztalatlan pszichopata suttyót kinevezni, aki a kommunikáció legelemibb normáit sem ismeri, úgy viselkedik, mint egy elkényeztetett szociopata pom-pom lány, leplezésre képtelen súlyossággal gyűlölködő és bosszúálló, lelkileg és emocionálisan súlyosan labilis és megbízhatatlan, gyűlölködő indulatait és - a szavaiból ez is kiderült - az amerikai jogszabályokkal és törvényekkel annyira van tisztában, olyan analfabéta azokhoz is, mint a Facebook legprolibb és legtudatlanabb komment szekciós proli rétege.

Hogy lehet ilyen személyt a világ egyik legnagyobb vállalatának egyik legfőbb posztjára kinevezni? Kinek a kije vagy kivel feküdt le, és miféle anarchista bűnöző kupleráj az, amelynek tulajdonosai és vezetői megtűrik az ilyesfajta abszolút alkalmatlanságot és szociális analfabétizmust? Miféle módon tartja be a törvényeket egy olyan globális vállalat, amely ennyire primitív, igénytelen és sötét? Egyáltalán miféle maffiaállam az, ahol ilyen kupleráj óriáscégek minden törvényi ellenőrzéstől mentesen, törvényen kívül működhetnek?

Üdvözlettel,
Molnár F. Árpád
jogvédő, újságíró, médiaalapító
Tel.: +36309196386
2023.ápr.20., Budapest, Hungary.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

---

Ha segítségre vagy védelemre szorul, avagy ha Ön segítene nekünk bármiben, keresse médiáinkat vagy egyesületünket, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesületet. Legkönnyebben a +36309196386-os telefonszámon tud minket elérni. Ha nem sikerül, később próbálkozzon újra. Ha akkor sem, utóbb, egy másik számról igyekszünk mindenkit visszahívni.

 

---
Ha Ön haragszik a volt munkahelyére, vagy pl. rendőr, katona vagy hírszerző volt, várjuk jelentkezését együttműködésre. Telefon: +36309196386.

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az is, akivel üzletelt. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

---

A német hátterű RTL Csoport által a nemi orientációja miatt közismertté tett Osváth Zsolt (VV Zsolt) szellemi és testi fogyatékosok ellen az ő fogyatékosságaikra hivatkozva elkövetett és alapjogként követelt bullyingjai és gyalázkodásai hatására őt néző általános iskolás és további, 18 év alatti tizenévesek gyalázkodó, mocskolódó, bullyingoló gyermekkorú bűnözők hadát termelte ki, akik - miután Osváth (Bullying) Zsolt zöld utat adott mindannyiuknak mások szellemi és testi fogyatékosságai kigúnyolására, mocskolására, gyalázására - tömegesen árasztották el az Internetet a becsületsértés, a rágalmazás, a zaklatás büntető törvénykönyvi elkövetéseit halmazatokban kimerítve. Ezen belül az osváthi fiatalkorú és gyermekbűnözők az iskolai gyalázkodások miatt legutóbb öngyilkos lett és meghalt fiút és annak szüleit is minősíthetetlen és idézhetetlen stílusban mocskolták és gyalázták. Osváth olyan gyermekbűnözők hadát termelte ki, akiknek egy-egy, pl. felnőttek elleni szitokszavaira a korábbi generációban azonnali iskolai igazgatói megrovás, teljes kiközösítés és gyakran azonnali iskolai kirúgás járt. Mi, akikhez valószínűleg a legtöbb olyan szülő fordul, akiknek az állam elvette a gyerekeit, elmondhatjuk, hogy az osváthi szörnyneveltek tetteinél nagyon gyakran sokkal kevesebbért is kiemeli a magyar állam a gyerekeket és viszi állami intézetbe vagy helyezi el nevelőszülőknél. Médiáink és jogvédő szervezetünk kategorikusan elhatárolódik a gyermekkori bűnöző életmódra neveléstől. Ahogy eddig, eztán még határozottabban fel fogunk lépni a gyermekkori és fiatalkori bullyingok letörésére, és számos ilyen projektünk összesét alkalmazni fogjuk, amíg az osváthi bűnözésre kondicionáló alávalóan erkölcstelen bűnözői kondicionálások el nem tűnnek az Internetről. Akcióink részeként folyamatosan bővített felsorolásba kezdtünk olyan vállalkozások és multik ellen, akik az osváthi internetes bullying Google-YouTube-videókhoz reklámfelületként adják a nevüket. A felsorolásból lekerülnie csak és kizárólag annak a vállalkozásnak és multinak van módja, aki hozzánk fordulva kér bocsánatot azért, mert a gyermekbűnözésre neveléshez a nevét adta és annak financiális hátteret biztosított.

A gyermekbűnözők kineveléséhez és gyermekek által mások testi illetve szellemi fogyatékosságainak kigúnyolására és a bűnözés áldozatainak egész bolygón való lejáratásához a következő cégek adták nevüket és nyújtottak pénzügyi támogatást:
Raiffeisen Bank lakáshitel, Epic drama (tulajdonosa a Viasat World Ltd.), Jysk, steadyknee(.com), semrush(.com), Vimeo (az amerikai vállalat a világ egyik legfőbb betiltó oldala az erkölcs, a kereszténység és a korrupciós leleplezések ellenségeként).

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár, akiket a Google-YouTube törvénytelen betiltásai miatti jogvédő munkánkra hivatkozva kellett elküldenünk, ezért az egész család az életével fizetett 2017. szeptemberében), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az RTL Klub vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

 

Csillag Ösvény Jósda