2023. 09. 25., Hétfő
Eufrozina,Kende névnapja

Prófétikus álom közben tiltotta be a Google-YouTube a Hírháttér 2007 óta működő csatornáját

Prófétikus álom közben tiltotta be a Google-YouTube a Hírháttér 2007 óta működő csatornáját
2023-05-09

Isteni vagy más (pl. technológiai) eredetű, a Google-YouTube elleni profetikus álom előtt, alatt vagy után az amerikai Biden-kormánytól és a titkosszolgálatoktól elválaszthatatlan Google-YouTube indoklás nélkül betiltotta a világhírű és a WikiLeaks-ben amerikai hírszerző jelentések mentén is pozitív módon vizsgázott Hírháttér Multimédia YouTube-csatornáját. Az amerikai BigTech egyúttal - az amerikai kormány napi rutinjának megfelelően - a média 2007 óta feltöltött összes videóját ellopta. Miközben az USA a történelem legnagyobb szőnyegbombázását végzi a magyarországi YouTube-on - sorra tiltják be a kisebb és nagy, amatőr és profi, ateista és keresztény, jobboldali és független csatornák videóit - köztük az Ultrahangát is, amely nagyobb nézettséggel tarol, mint a kereskedelmi médiák -, aközben szintén rekordot döntött az USA világbotrány okozásban, ahogyan számon kéri, miszerint Magyarországon üldözik a sajtószabadságot. Ugyanaz az amerikai demokrata párti liberális toleráns woke náci kéz, amely a Világtörténelem legnagyobb mennyiségű betiltásait nyíltan folytatja, aközben minden rekordot megdöntve óbégat, hogy a magyarok nem tisztelik a sajtószabadságot.

A Google fő részvényesei a Google alapítói, Larry Page és Sergey Brin abszolút döntéshozókként, a részvények 51 %-át birtokolva. A Google globális vezérigazgatója 2015 óta Sundar Pichay. Az ő igazgatósága alatt történt a hajdúszoboszlói család tragédiája is, amikor a cenzúrák hatására a házaspár megölte a saját gyerekét, majd öngyilkossággal végeztek magukkal. A Google-YouTube-on belül a YouTube vezetője 2023. februárja után Neal Mohan, a YouTube addigi termékigazgatója lett. Ő vezette be az újításokat a YouTube-nál és nevéhez közvetlenül is fűződik az amerikai történelem leghatalmasabb mennyiségű betiltási hulláma és a globalizált és pénzcentrikus diktatúra bevezetése. A Google-YouTube-nál 2008 óta dolgozik. Törtető, agresszív és pénzéhes diktátor hírében áll, aki semmire nem becsüli az emberéleteket, valamint az általános emberi erkölcsöket és normákat. Sok információra tettünk szert már most is, amiket számos nyelven tervezünk köztudottá tenni a bolygón.

Tisztelt Bíró Pál Google-igazgató;

a keresztény, médiaalapító és jogvédő egyesületi elnök Molnár F. Árpád vagyok. Éppen levelet írtam Önnek és a cégnek (lásd alább), amikor megtudtam, hogy az ott közölt legfrissebb, ébredés előtti álmomnak megfelelően a Google indoklás nélkül betiltotta a 2007 óta működő Multimédia Hírháttér YouTube-csatornánkat. Webcíme: https://www.youtube.com/user/Ocean989

Az általam írt levél nem volt befejezve, de azt a történelmi hitelesség érdekében - külön tekintettel az abban álló profetikus értékű álomra - egyetlen részletben sem módosítom, hanem változtatás nélkül tesszük közkinccsé, és mivel az álomban erre hívtak fel, ezért mostantól angolul is, tovább korábbi nemzetbiztonsági jelentéseinket is angolra és más nyelvekre lefordítva tesszük nyilvánossá. Mivel a Föld bolygón kizárólag amerikaiak tiltanak, így nincs nehéz dolgunk. Minden más országban, ahol írott és videofelületen megjelentünk, fejlettebb az ENSZ alapokmánya cikkelyeiben megkövetelt szólásszabadság, lelkiismereti és vallásszabadság.

Régi távoli ismerősök vagyunk, mivel az Ön nevétől közvetlenül is elválaszthatatlan annak a hajdúszoboszlói házaspárnak és családjának esete, akik azért ölték meg a saját gyereküket és lettek befejezetten öngyilkosok, mert őket is azért küldtük el, mert éppen a Google-YouTube indoklás nélküli és a legsúlyosabban jogsértő betiltásaival foglalkoztunk, így írtunk Önnek is levelet, amikor a YouTube magyarországi igazgatója volt. Látva a Google-YouTube azóta meredek erkölcsi és ENSZ törvényi zuhanását, nem lep meg, hogy Önt ezek után még kis is nevezték a Google igazgatói posztjára, ahol aztán végignézte az amerikai történelem legnagyobb mennyiségű könyvégetéseit, dokumentum- és film-megsemmisítéseit, aminek mennyiségéről el szoktam mondani, hogy akár naponta nagyobb, mint amennyi könyvet Adolf Hitler semmisített meg a II. Világháború előtt és alatt összesen.

Az Egyesült Államok kormányának és titkosszolgálatainak gyakorlati képviselője és diplomáciai szerve, a Google-YouTube - miközben a világ országain kérik számon a sajtószabadságot - ma reggel - álmom közben, előtt vagy után - minden anyagunkat elkobozta és saját szervezetein kívül mindenki más számára - számunkra is - megsemmisítette. Magyarul az USA ellopta az összes műsorunkat, zenénket, filmünket, ami 2007 óta a YouTube Multimédia Hírháttér csatornájára felkerült. Mindezt a Föld bolygó túloldaláról, egy olyan ország részéről, amelyik a nagykövetén (David Pressman) keresztül éppen világbotrányokat kreál arról, hogy Magyarországon nem érvényesülnek a sajtószabadságra és a szólásszabadságra vonatkozó jogok. Azon a Magyarországon, ahol kizárólag ott létezik cenzúra a video-megosztó oldalakon, ahol a tulajdonosi kör baloldali és liberális. Ott, ahol a lakosság szüntelen az amerikai cenzúrákról és betiltásokról beszél, pedig az a bolygó túloldalán van Magyarországhoz képest, mégis ez határozza meg és tematizálja a magyar lakosság mindennapjait, nem az, hogy Magyarországon nem lehet beszélni.

Önök nem fognak magyarázatot adni arra, mert nem léteznek jogi és erkölcsi támpontok, hogy feloldják a végzetes történelmi ellentmondást, hogyan lehet, hogy az USA üldözi az ENSZ okmányban rögzített alapjogokat, akiket pedig vádolnak, kizárólag ők biztosítják a sajtószabadságot, a lelkiismereti és vallásszabadságot, valamint az emberi jogokat.

Mivel már az előző betiltáskor is ígértem, hogy levelekkel fordulok Magyarország amerikai nagykövetéhez is (klikk, klikk) - addig is minden, a Google-nek írt újabb levél elküldésre került David Pressman amerikai nagykövet számára (is) -, ezt természetesen most is megteszem (szintén postázva amerikai titkosszolgálatoknak is), és ahogy mai utolsó álmomban megszólítottak - amikor még azt sem tudtam, hogy azért, mert a Google éppen betiltani készül vagy éppen akkor betiltott -, úgy a szólításnak megfelelően természetesen életvitelszerűvé tesszük, hogy a Google és az USA indoklásra nem hajlandó jogsértéseivel életvitelszerűen foglalkozzunk.

Keresztény emberjogvédőként az alábbiakban is említett profétikus álmot is abba a kategóriába sorolom, amit legutóbb akkor kaptam, amikor az USÁ-ban két Black Hawk helikopter összeütközött és mindkét személyzet életét vesztette. Az álom tartalmát akkor közzétettem, de most a Google miatt cikkben is közzé tesszük világszerte és amiképpen a Google mai tettére, a Black Hawk-ügyre is rendszeresen fogunk hivatkozni. Amiképpen most már állandóan a Google üldözések miatt halálra ítélt magyar család ügyére is. Ahogy most, a betiltáskor, azt az álmot is vagy az összeütközés előtt, vagy közben, vagy utána kaptam. A forrása - isteni vagy földi technológiai eredetű - mindegy is, mert fontossága és jelentős háttere megkérdőjelezhetetlen.

Az alábbiakban most tehát csak idézem azt a levelet, amit ébredés után kezdtem el írni, és amely addig íródott, amíg közben megtudtam,. hogy a Google-YouTube betiltotta a keresztény emberjogvédő csatornánkat. A levélben sem az íráskor vétett helyesírási, sem nyelvtani hibákat nem javítom.

Molnár F. Árpád
Budapest, Magyarország.
2023. május 29.

 

 

 

Tisztelt Bíró Pál Google-igazgató;

látván a legkülönbözőbb magyarországi médiák adásait - a kis nézettségű kezdőktől a profi és a fősodratú kereskedelmi médiák nézettségeit meghaladó keresztény magyarországi YouTube-csatornákig - sorban mondják és ismétlik műsoraikban, hogy a Google-YouTube olyan műsoraikat tiltotta be pár nap alatt gyűlöletbeszéd címén, amikben a világon semmiféle gyűlöletbeszéd nem volt.

A Google-YouTube önkényes és fasiszta cenzúrái és betiltásai miatti budapesti tüntetés óta az volt látható, hogy minden olyan médiába és pártba belekötöttek és valószínűleg szándékosan hamis vádakkal műsoraikat tiltották be és fenyegették meg őket a csatornájuk megsemmisítésével, akik a tüntetésen megjelentek vagy arról tudósítottak.

Ez a fasiszta CIA-s terrorista gengsztertempó abszolút idegen nem csak Magyarországtól, de egész Európában. Nem hiszem, hogy van olyan ország Európában, amelyben fekete listázzák, kik mentek el egy tüntetésre, majd amerikai típusú demokrata párti betiltó és fenyegetőző szőnyegbombázást hajtanak végre mindenki ellen, aki ott volt. Azt gondolom, ez a fajta gengsztertempó egyetlen nyugati országban sem létezik, kizárólag a Joe Biden irányítása alatt extrém szexista, nőgyűlölő, fanatikus, minden tőle kicsit is eltérőt üldöző és betiltó, szinte minden pataméterében nyilvánosan sátánista Egyesült Államokban.

A Google-YouTube fasizmusa miatti budapesti tüntetés után először tehát azokat tették amerikai gyűlöletlistára, akik a tüntetésre elmenve merészeltek élni a Biden kormány és a CIA által annyira szélsőségesen gyűlölt és kiirtandó betegségként számon tartott jogaikkal, így például a szabad véleménynyilvánítás, a szólásszabadság, a lelkiismereti és vallásszabadság ENSZ alapokmányban kötelezőként rögzített cikkelyeiben biztosított jogokkal.

A Biden-kormánytól és a CIA-tól elválaszthatatlan Google-YouTube eztán sorra megbombázta az értékeiben jobboldalinak tartott magyarországi YouTube-csatornákat, a pártoktól a függetleneken át a keresztényekig.

Ezzel a Google-YouTube - mint azt annak idején George W. Bush hasonló erőszakos szuicid fellépései után előre bejelentettem, most a Google-YouTube - kezeskedett arról, hogy amerikai diktatorikus fasizmusának híre és emléke egyrészt napról napra egyre nagyobb tömegekben garantáltan egész életükre elássa az Egyesült Államok b3ecsületét és hírnevét, véglegesen fixálja az USA totális megbízhatatlanságát és nettó náci hazudozó, gyűlölködő és gyarmatosító  személyiségét, és Önök sikeresen lerombolták mindazt, amit az USA 100 év alatt felépített. Mind demokrácia, mind megbecsülés és értékelhetőség terén. Az USA Biden óta szinonímája egy az USA által lezüllesztett latin-amerikai banánköztársaságnak, és szinonímája az intoleranciának, a gyűlölködésnek, a kifejezetten kérkedő antikrisztusi szellemnek, a keresztények és minden keresztény érték elleni gyűlöletnek, ás felmutat az USA és annak arca, a Google-YouTube mindent, amit a Jézus Krisztus a Sátánként és az antikriszticizmus szellemeként definiált. Az egyházakban és a gyülekezetekben - nem csak Magyarországon, hanem világszerte - Joe Biden és a demokrata párt óta állandó prédikáció téma és hivatkozás lett az Egyesült Államok és annak antikrisztusi, a Sátán által megszállt és irányítás alá vont szelleme, az intolerancia, a korlátozás,ok legkülönfélébb formái, a cenzúra, a betiltás, a megsemmisítés, a fasizmus, a gyűlölet, a gonoszság, a hazugság és a sötétség. Eddig a gyülekezetek meg sem említették az USÁ-t, mivel az a tengeren túlon van; de mióta minden ember életét perverz és súlyosan bűnöző patológiás bushista minőséget meghaladó mértékben és módszerekkel irányítani akarja, olyan ördögi és sátáni tananyag lett a Google, a YouTube, az amerikai multik és maga az Egyesült Álalmok kormánya és titkosszolgálatai, amire nem volt példa az Emberiség történelme során.

Tudja, kaptam egy álmot, ami mai ébredésem előtti utolsó álom volt. Abban azt mondta/mondták - tételesen sorolva több olyan metodikát, ami nem jutott eszembe -, hogy elindíthatják életcélként a Google tulajdonosainak (és vezetőinek) folyamatos, angol és egyéb nyelvű cikkek végeláthatatlan során át való széles körű leleplezését, részletes jelentéseket írva a Google és a YouTube bűnügyi és bűnszervezeti visszaéléseiről, tulajdonosaik és vezetőik rovott múltjáról, és a reklámcsalásaiktól kezdve mindenféle más, belső működésre vonatkozó korrupt és bűnöző módszerekig. Bezárva addig, hogy a Google-YouTube hogyan veri át a befektetőket a nézettségi adatok meghamisításával, és hogyan buktak ki ezek sorban, amikor a műsorkészítők világszerte azt tapasztalták, hogy ha egy videójuk megjelenését követő egy órán belül a reklámozást a YouTube visszavonta, akkor az adott video nézettsége hirtelen töredékére esett vissza, mert a Google-YouTube programozási hibái miatt a hazug értékek helyett hirtelen a valós nézettség vált láthatóvá.

A végtelenített leleplező angol nyelvű és más nyelvekre lefordított cikksorozatról azt is mondta/mondták, hogy ha megteszem, a Föld bolygó minden részéből segítség fog érkezni tények, leleplező anyagok és dokumentumok formájában, és e mögött egy erő áll.

Nem én állítom, hanem keresztényként csupán közlök egy kijelentésgyanús álomcsomagot, mellesleg abban a világban, ahol publikus, hogy sok mindenhez ma már isteni beavatkozás sem kell, mert a technológiai fejlettség már egy sufni laborban döntögeti az eddigi államtitkokat, és bárki, aki megkapja, egy szobából történelmet tud írni.

Még egyszer elmondom, hogy nem vagyunk indiánok, és nem vagyunk a Google gyűlölködő és az USÁ-t napról napra aláaknázó vezetőinek Afrikából behurcolt néger rabszolgái sem. Az viszont jól látható, amit az egész BLM- és woke-őrület elején elmondtam, hogy ti ugyanazok a fasiszták vagytok, akik a teljes történelmetek során gyűlöltétek és üldöztétek a világ népeit, és akiket elértetek, vagy rabszolga sorba hajtottátok vagy kiirtottátok. De még a II. Vilkágháborút is arra használtátok, hogy azokat a tömeggyilkos nácikat, akiket kivégeztek volna - élükön Werner von Braun-nal - kivittétek az Egyesült Államokba és kiket a színfalak mögött, kiket a nyilvánosság előtt használtzatok fel, nemzeti hőssé és példaképpé téve. Én azt állítom, hogy az amerikai kultúrának a vérében a rasszizmus, a fasizmus, az embergyűlölet és a háború, ezét van az, hogy amikor egy nettó náci ösztönfolyam sodrása éppen nem a fekete bőrűeket bélyegzi meg, akkor a fehérek ellen kell fasiszta elmebetegségeket összehordanotok, amikor nettó nácikként már nem a homoszexuálisokat üldözitek - örök szégyentörténelmi fasiszta páriákként -, akkor a heteroszexuálisok kellenek ellenségképnek, és pár hónap alatt tudtok 180 fokos ösztönfordulatokat tenni, amikor egyik hónapban még a muszlimokat kell kirekesztenie az Emberiségnek, mert ti ezt követelitek, a következő hónapban meg már a világ 2,3 milliárd kereszténye a ti alacsony rendű ösztöneitekből fgakadó fasizmusotok gyűlölendő és üldözendő képe.

A Google-YouTube önmagában is örökkévaló példája és pszichológiai tanulmányesete az amerikai társadalmat, de a multikat és az USA állami működését egészében átható fasizmusnak. Nem is lehet másként, hoiszen ahol a pénzt az Isten, és a fasizmus apáról fiúra, fiúról unokára és ük-ük-ükunokára szállt, mint kötelező gondolkodás és életstílus, ott a legritkább esetben lehet az utóbb a fősodratú, main stream fasizmustól eltérő.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

---

Ha segítségre vagy védelemre szorul, avagy ha Ön segítene nekünk bármiben, keresse médiáinkat vagy egyesületünket, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesületet. Legkönnyebben a +36309196386-os telefonszámon tud minket elérni. Ha nem sikerül, később próbálkozzon újra. Ha akkor sem, utóbb, egy másik számról igyekszünk mindenkit visszahívni.

 

---
Ha Ön haragszik a volt munkahelyére, vagy pl. rendőr, katona vagy hírszerző volt, várjuk jelentkezését együttműködésre. Telefon: +36309196386.

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az is, akivel üzletelt. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

---

A német hátterű RTL Csoport által a nemi orientációja miatt közismertté tett Osváth Zsolt (VV Zsolt) szellemi és testi fogyatékosok ellen az ő fogyatékosságaikra hivatkozva elkövetett és alapjogként követelt bullyingjai és gyalázkodásai hatására őt néző általános iskolás és további, 18 év alatti tizenévesek gyalázkodó, mocskolódó, bullyingoló gyermekkorú bűnözők hadát termelte ki, akik - miután Osváth (Bullying) Zsolt zöld utat adott mindannyiuknak mások szellemi és testi fogyatékosságai kigúnyolására, mocskolására, gyalázására - tömegesen árasztották el az Internetet a becsületsértés, a rágalmazás, a zaklatás büntető törvénykönyvi elkövetéseit halmazatokban kimerítve. Ezen belül az osváthi fiatalkorú és gyermekbűnözők az iskolai gyalázkodások miatt legutóbb öngyilkos lett és meghalt fiút és annak szüleit is minősíthetetlen és idézhetetlen stílusban mocskolták és gyalázták. Osváth olyan gyermekbűnözők hadát termelte ki, akiknek egy-egy, pl. felnőttek elleni szitokszavaira a korábbi generációban azonnali iskolai igazgatói megrovás, teljes kiközösítés és gyakran azonnali iskolai kirúgás járt. Mi, akikhez valószínűleg a legtöbb olyan szülő fordul, akiknek az állam elvette a gyerekeit, elmondhatjuk, hogy az osváthi szörnyneveltek tetteinél nagyon gyakran sokkal kevesebbért is kiemeli a magyar állam a gyerekeket és viszi állami intézetbe vagy helyezi el nevelőszülőknél. Médiáink és jogvédő szervezetünk kategorikusan elhatárolódik a gyermekkori bűnöző életmódra neveléstől. Ahogy eddig, eztán még határozottabban fel fogunk lépni a gyermekkori és fiatalkori bullyingok letörésére, és számos ilyen projektünk összesét alkalmazni fogjuk, amíg az osváthi bűnözésre kondicionáló alávalóan erkölcstelen bűnözői kondicionálások el nem tűnnek az Internetről. Akcióink részeként folyamatosan bővített felsorolásba kezdtünk olyan vállalkozások és multik ellen, akik az osváthi internetes bullying Google-YouTube-videókhoz reklámfelületként adják a nevüket. A felsorolásból lekerülnie csak és kizárólag annak a vállalkozásnak és multinak van módja, aki hozzánk fordulva kér bocsánatot azért, mert a gyermekbűnözésre neveléshez a nevét adta és annak financiális hátteret biztosított.

A gyermekbűnözők kineveléséhez és gyermekek által mások testi illetve szellemi fogyatékosságainak kigúnyolására és a bűnözés áldozatainak egész bolygón való lejáratásához a következő cégek adták nevüket és nyújtottak pénzügyi támogatást:
Raiffeisen Bank lakáshitel, Epic drama (tulajdonosa a Viasat World Ltd.), Jysk, steadyknee(.com), semrush(.com), Vimeo (az amerikai vállalat a világ egyik legfőbb betiltó oldala az erkölcs, a kereszténység és a korrupciós leleplezések ellenségeként).

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár, akiket a Google-YouTube törvénytelen betiltásai miatti jogvédő munkánkra hivatkozva kellett elküldenünk, ezért az egész család az életével fizetett 2017. szeptemberében), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az RTL Klub vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

 

Csillag Ösvény Jósda