2023. 09. 25., Hétfő
Eufrozina,Kende névnapja

Kiderült: a Google és/vagy a YouTube igazgatója adta utasításba, mely magyar csatornákat üldözzenek és tiltsanak be

Kiderült: a Google és/vagy a YouTube igazgatója adta utasításba, mely magyar csatornákat üldözzenek és tiltsanak be
2023-05-10

(A képen Sundar Pichai és Neal Mohan.) Az alábbiakat előbb olvashatják az Interneten, mint az megérkezett volna Sundar Pichai Google-, Neal Mohan YouTube- és Bíró Pál magyarországi Google-igazgatókhoz, továbbá pl. az amerikai nagykövet David Pressman-hez. Állandóan fogunk bizonyítékokat teregetni, de az eme levélben foglaltak is olyan eszközként szolgálnak, amik bizonyítják, hogy a Google-YouTube kézi vezérlésre indított hamis vádas támadásokat és tiltott be magyarországi független, keresztény és jobboldali médiákat, folytatja a még meglévők üldözését, és az is egyértelmű, lényegében bizonyított, hogy a bizonyítottan hamis vádas amerikai támadásokra Sundar Pichai Google-igazgató és/vagy Neal Mohan YouTube-igazgató adtak utasítást illetve döntöttek személyesen arról, kik ellen és hogyan kell fellépni. A cégen belüli legfőbb felelősökként szóba jönnek még a többségi részvényes alapítók, Larry Page és Sergey Brin. Pichai és Mohan cégének személyes célja a magyarországi médiapluralizmus és sokszínűség felszámolása, személyes célja a független és keresztény hangok megsemmisítése, ezért mostantól nekünk is személyes célunk és életcélunk a magyarországi és amerikai szólásszabadság, sajtószabadság, lelkiismereti és vallásszabadság helyreállítása.

Tisztelt Bíró Pál Google-YouTube-igazgató;


Sundar Pichai Google-igazgató és Neal Mohan YouTube-igazgató cégének magyarellenes, antimagyarita, a magyar demokrácia elleni amerikai sortüzeik és szőnyegbombázásaik végeláthatatlan botrányai miatt fordulok Önhöz és most már Sundar Pichai és Neal Mohan igazgatókhoz is.

Molnár F. Árpád vagyok, a magyarországi médiaalapító, jogvédő egyesületi elnök, akinek életútja és céljai lehetővé tették, hogy többek között az amerikai és a vele ellenséges titkosszolgálatok működésébe, módszereibe is betekintést nyerjek. Többek között emiatt is várok támogatást a velünk baráti és ellenséges szolgálatok részéről, a magyarországi és amerikai szólásszabadság, sajtószabadság, lelkiismereti és vallásszabadság helyreállítására. Mindazzal a törekvéssel gyökeres ellentétben, amit az amerikai demokrata párt és a vele szövetségben álló, az egész világgal ellenséges amerikai kém- és terrorista szervezet, a BigTech képvisel és elkövet.

Leveleinket - amelyekre érvek híján a Google-YouTube soha nem válaszolt -, immáron angol nyelven is terjesztjük, és napokon belül tervezzük elindítani németül, franciául, olaszul és oroszul is. Magyarokként ragaszkodunk a magyarság és a magyar média szólásszabadságához, a sajtószabadsághoz, a lelkiismereti és vallásszabadsághoz.

A magyarországi jobboldali, független, valamint keresztény médiák sora került híradásokba azzal, hogy a Google-YouTube mindannyiuk ellen videókat tiltott be és fenyegette meg mindőjüket a csatornák teljes megsemmisítésével. A sortűz alá vett csatornák között egyetlen balliberális média sincs. Sundar Pichai és Neal Mohan cégének célkeresztjében kizárólag jobboldali pártok, jobboldali pártatlanok, függetlenek és keresztények vannak.

A Pichai-Mohan nevétől elválaszthatatlan magyarellenes illiberális sortüzek azzal kezdődtek, hogy a Pichai-Mohan által vezetett Google-YouTube, felső utasításra mindenki ellen betiltó támadást indított, aki a magyarországi Google-székháznál tartott demokrácia-tüntetésen megjelent. Az összes ott megjelent párt, jobboldali, független és keresztény közösség ellen betiltó támadásokat indítottak. Ehhez Pichai-Mohan cége - felső utasításra, máshogy lehetetlen - fekete listák készítésére adott utasítást, majd kézi vezérléssel, mindenki ellen hamis vádakat megfogalmazva, betiltó és fenyegetőző hadjáratot indítottak.

Most azt az egyik ügyet idézem, ami miatt tegnap telefonon is megkerestek.

A Mi Hazánk nevű magyarországi jobboldali párt egyik budapesti kerületének pártvezetője Zahuczky István Zsolt. A Google székháznál tartott tüntetésre ő is eljött, operatőrét és riporterét magával hozva.

Emiatt a Pichai-Mohan vezette cég, kézi irányítással, a szokásos hazugsággal, azaz gyűlöletkeltésre hivatkozva betiltotta a legfrissebb 15 perces videójukat és megfenyegették őket a csatorna megsemmisítésével. A csatornájukon összesen 11 videó volt, ezért azok nézettsége pár száz. Azonban Zahuczkiék - látva az amerikai Pichai-Mohan diktatúra kiszélesítését - elkezdtek máshol is terjeszkedni. Így a video eleve felkerült pl. a kanadai Rumble oldalára is: https://rumble.com/v2lm742-may-2-2023.html

A 15 perces betiltott videóban a Google szoftveres vizsgálata nem talált semmiféle kifogást, mert abban egyetlen kifogásolható mondat vagy kép nincsen. A videót amerikai felső utasításra, kézileg törölték, mert a kerületi elnök ott volt a Google székháznál tartott tüntetésen.

A betiltott videó egy kis magyar településen pár hete tartott zsidó ünnepen készült. A Google tüntetésén is megjelent Zahuczki és riportere, a betiltott videóban pár mondatot mondtak csupán. Elhangzott részükről, hogy mindenki nagyon kedves, és senki nem akar nyilatkozni, mert a zsidó ünnep alatt nem nyilatkozhatnak. De megígérték, hogy az ünnep végeztével nyilatkoznak fognak.

Az ünnep után nyilatkozatot adott a Google-YouTube által üldözött politikusnak és riporterének a zsidó vallású Moses Berkowitz.

Az elmúlt 10 év során egy zsidót sem hallottam Orbán Viktor magyar miniszterelnökről rosszat mondani. Berkowitz volt az első, aki azt mondta, hogy Orbán miatt el kell menni Magyarországról, mert nincs elég szabadság, és hátrányként említi, hogy Orbán és az izraeli miniszterelnök, Benjamin Netanyahu jó barátok. A nyilatkozó zsidó nem kedveli Netanyahut és Orbánt.

Ez a különlegessége a videónak, ugyanis soha, sehol nem hallottam Magyarországon olyan vallásos zsidót, aki Netanyahut vagy Orbánt le akarná váltani.

Magyarország nem Ukrajna, nem Nyugat-Európa és nem Amerika. Azaz itt nincs fajüldözés. Magyarországon a zsidók teljes vallási öltözékben, hajtinccsel és kalappal úgy közlekednek Budapest belvárosában is, hogy nem tartanak attól, hogy megtámadják őket. Senki nem köp le egy zsidót sem, senki nem állja körbe őket. Míg Ukrajnától az USÁ-ig megtámadták, összeverték illetve megölték őket, Magyarországon semmilyen faji és vallási konfliktus nem létezik. Itt semmiféle erőszakos cselekmény nincs zsidók ellen.

Ennek oka az Orbán-kormány politikája, amely úgy erős szövetségese és barátja Izraelnek és a zsidóságnak, hogy közben semmiféle szembeállítást nem fogalmaz meg a zsidók és a magyar nép között. A magyarországi amerikai balliberális kormány idején viszont folyamatosak voltak a fasiszta szembeállítások, a kormány mindig fasiszta ellenségként kezelte a magyar népet, és ez az amerikai típusú állandó gyűlöletszítás tettekben nem, de szavakban sok antiszemita hangot szült. Az Orbán-rendszer ennek úgy vetett véget, hogy nem provokálta a saját lakosságát azzal a hamis váddal, hogy a magyarok fasiszták. Tehát az ellenkezőjét tette annak, mint amit az amerikai demokrata párt és a magyarokat szintén ellenségként kezelő Pichai-Mohan-páros tett és tesz.

A Pichai-Mohan-féle demokrata párti USÁ-ról a világ izraeli biztonságpolitikai szakértői is rendszeresen azt nyilatkozzák, hogy ellenségesek Izraellel, ellenségesek a zsidósággal, és az USA egyik napról a másikra szembefordult Izraellel. Gyakori panel, hogy Izrael megtanulta, hogy senkitől nem függhetnek, mert bármikor elárulhatják őket, ahogyan az USA is elárulta őket. Amikor az izraeli szakértők Magyarországot említik, azt mondják, hogy Magyarországnak is önállóan kell megállnia, ahogyan Izrael tette, mert a magyarok sem bízhatnak senkiben, bárki elárulhatja őket egy tányér levesért, ahogyan a demokrata párti amerikai kormány is ellenségként kezeli Magyarországot, mert Magyarország nem szolgálja ki az amerikai kormány összes érdekét a magyar érdekekkel szemben.

Összegezve: jogvédő egyesületünk és médiáink várják a Pichai-Mohan-páros magyarázatát arra, hogy konkrétan mi az, ami gyűlöletkeltő volt a Pichai-Mohan-páros által betiltott videóban (klikk)? Ugyanis nem volt benne egyetlen egy ilyen mondat sem. A Pichai-Mohan-páros azért támadta meg a Mi Hazánk nevű párt kerületi vezetőjét és embereit, mert a demokrácia védelmében ott voltak a demonstráción és nyilatkoztak a Google-YouTube cenzúrái ellen és általában a cenzúra ellen.

Pichai-Mohan cége remélhetőleg nem akarja azzal magyarázni a videó betiltását, hogy a CIA-val korlátlan kémkedési szövetségben álló Google-YouTube annyira gyűlöli a zsidókat, hogy hallani sem akar róluk. Bár ezzel magyarázható lenne, miért tiltották be korábban az összes pár perces dokumentumfilmünket, amiknek a címében benne volt az a szó, hogy "zsidó", vagy az, hogy "Holokauszt", valamint mindazokat kivétel nélkül, amikben megemlítettük Werner von Braun nevét, aki rakétafejlesztő náci tömeggyilkos volt, majd az USA nem bíróság elé állította, hanem az USÁ-ba vitte rakétafejlesztőnek és népi nemzeti hőst kreált belőle. Ez sem kimagyarázható, hiszen ha egy náci tömeggyilkos tudását egy minden ízében fajüldöző és egész történelmében apartheid ország fel akarja használni, akkor alkalmazhatja anélkül, hogy a fasiszta tömeggyilkosból ünnepelt nemzeti hőst kreál. Felteszem, hogy von Braun is azért volt példaképe az amerikai vezetésnek, mert fasiszta tömeggyilkos volt. Csak ő éppen nem az indiánok és a feketék kiirtásával, hanem a zsidók kiirtásával büszkélkedett.

Ugyanaz a gazdag és kiváltságos amerikai náci banda, amelyik alig ezelőtt a feketéket, a homoszexuálisokat és a nőket üldözte, ugyanaz a náci banda üldözi most a fehéreket és a heteroszexuálisokat. Pár éve, rövid ideig a nőket dicsőítették a bűnöző férfi társadalommal szembeállítva, most pedig a nőket mindenféle platformon kirekesztik, üldözik és megvetik, mégpedig a transznemű férfiak oltárán, a sporttól a szépségversenyeken át, a nőiesség és a női létezés elutasításáig. Alig korábban a muszlimok voltak a kijelölt ellenség, most pedig a keresztényeket kell üldöznie a Pichai-Mohan-párosnak az egész bolygón.

Nem lehet senki a Google és a YouTube élén, ha nem velejéig fasiszta és nem hajlandó ösztönéleti fasizmusát bárki ellen fordítani, akit a rezsim faji ellenségként aznap kijelöl.

Az USA azt igazolta, hogy ahol az egész történelem a kirekesztésről, a gyűlöletről és a fasizmusról szólt, ott a fasizmus olyan mélyre ágyazott alap, amitől nem lehet szabadulni, és a rezsim, valamint a minden időben fasiszta amerikai multik nem is akarnak megszabadulni. Úgy kell az USÁ-nak a fasiszta gyűlölködés és kirekesztés, mint a sok napja éhezőnek a falat kenyér. A fasisztának mindig fasiszta ideológiák kellenek. A szabadsághoz, a normalitáshoz és a demokráciához analfabéták.

Tehát: a Pichai-Mohan-páros indokolja meg a hamis vádakat, milyen alapon rágalmaznak rengeteg magyar keresztényt, újságírót és több pártot, amikor bizonyíthatóan hazugságok azok a vádak, amiket megfogalmaznak?

Jelenleg mindössze három egyszerű kérdésre várunk választ, nem mintha az USA kémszervezetei közül (amilyen a Google-YouTube) akadna egy is, amelyik emberként kezelné az embereket és ne tekintene alsórendű állatként a saját ügynökeire és kémeire is, ha azok nem az amerikai fajhoz tartoznak.

1. Mi volt a gyűlöletkeltő a Mi Hazánk kerületi videójában?

2. Ki adta utasításba az Egyesült Államokban, hogy fekete listákat készítsenek és minden rendelkezésre álló eszközzel számolják fel a magyar sajtószabadságot? Mivel jelentős döntésről van szó, amiben a szervezett háttér világosan és egyértelműen kiderül, így konkrétan tesszük fel a kérdést:

Sundar Pichai Google-igazgató és/vagy Neal Mohan YouTube-igazgató adta ki a konkrét utasítást a törvénytelenségekre és az emberi jogok hazugságokkal és hamis vádakkal eltiprására?

Semmilyen más lehetőség nem elképzelhető, mivel egy ország elleni széles körű és kézi vezérlésű hadjáratról van szó, aminek mindenképpen örök érvényű és helyrehozhatatlanul súlyos következményei vannak. Ezért így kérdezem: Sundar Pichai, Neal Mohan, vagy mindketten adták utasításba a fekete listázást és a magyar sajtószabadság, szólásszabadság, lelkiismereti és vallásszabadság elleni szervezett támadást?

3. Miután a mi keresztény és jogvédő csatornánkat is megsemmisítették, ezen levelünkben ismételten megkérdezzük, de most már Sundar Pichai és Neal Mohan válaszát is várva, konkrétan melyik részletben sértette az orvosi félretájékoztatásról szóló irányelvet az a covidról szóló, több évvel ezelőtti élő adásunk (klikk, klikk, klikk, klikk), amelyet a Pichai-Mohan-páros vezette cég kézi vezérléssel betiltott, majd indoklás nélkül törölték a csatornánkat? A műsor tartalmát megvizsgáltuk és leiratot készítettünk róla: abban olyan enyhe volt bármilyen kritika, amit az összes nagyobb és mindegyik fősodratú balliberális, Biden-párti magyar média messze meghaladott. Azaz ebben az esetben minden Biden-párti magyar médiát be kell tiltani.

A Pichai-Mohan-páros általi video-betiltás óta nagyon szégyellem, hogy a videóban támogattam az oltásokat a Covid-járvány idején, és éppen a Pfizer cégről nyilatkoztam a videóban is a leginkább pozitív módon. Megígérem, hogy soha többet nem fordul elő, hogy a Pfizer cég bármely termékéről pozitív nyilatkozatot adok, ahelyett, hogy annak káros hatásait és a Pfizer cég globális korrupciós bűnügyi botrányait venném górcső alá. Azt is megígérem, hogy az amerikai demokrata párti liberális toleráns Pichai-Mohan-féle gyakorlatot megtanulva, nem fogom megengedni senkinek sem, hogy a médiáinkban a Pfizerről pozitív módon szólaljanak meg. Szintén a Google-YouTube gyakorlatára reagálva: mostantól médiáinkban pozitív módon kizárólag az orosz és a kínai vakcinákról engedélyezett nyilatkozni.

Ugyanis ellentétben az amerikai demokrata párti faji alapú apartheiddel, senki nem lesz alsórendű attól, mert orosznak, kínainak vagy magyarnak született.

A magyargyűlölet és a demokrácia elleni gyűlölet, valamint a faji alapú fasizmus semmilyen téren nem nyert legalitást azzal, hogy azt a Pichai-Mohan-féle Google-YouTube minden rekordot megdöntve globális céljaként határozta meg. hanem a kirekesztő és gyűlölködő amerikai fasizmus identitást és életcélt adott ahhoz, hogy az ember tudja, miért él, miért kell küzdenie, és tudja, kik az egész Emberiség ellenségei.

Üdvözlettel Molnár F. Árpád,
magyarországi médiaalapító, jogvédő egyesületi elnök.
2023. május 10. Budapest, Hungary.
Tel.: +36309196386.

 

 

 

 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda