2020. 07. 11., Szombat
Nóra,Lili névnapja

Félszáz piCsányi-szintű bankár kutyát fenyeget börtön vagy halálbüntetés Vietnamban

Félszáz piCsányi-szintű bankár kutyát fenyeget börtön vagy halálbüntetés Vietnamban
2017-10-11

2000 óta a világ legmagasabb növekedési rátájú ország 51 piCsányi minőségű patkány bankárt állított bíróság elé, amiket 69 millió dollár ellopásával vádolnak. Amikor legutóbb Matolcsy György, a magyar Jegybank elnöke lopott ki negyedbillió forint közpénzt, a magyarországi miniszterelnök, Orbán Viktor és bankár piCsányista bandája gratulált a kiváló maffiateljesítményhez, mert feudalista patkány burzsuj kilakoltató söpredék. A kommunista párt által irányított Vietnam viszont példás szocialista országként halálbüntetéssel fenyegeti a Matolcsy Györgyhöz és orbáni családi vállalkozásához hasonló, piCsányi Sándor uzsoraféreg nemzetgyilkos burzsuj patkány minőségéhez illeszkedő mocskos kapzsi rohadék férgeket.

Cikk: Molnár F. Árpád

51 bankár féreg fösvény korrupt bűnöző bankárt állítottak bíróság elé a kommunista párt által kormányzott Vietnamban. Az eset az állami energiacég, a PetroVietnam által részben tulajdonolt Ocean Bankkal kapcsolatos ügy, amiben összesen 69 millió dollár eltüntetéséért állt bíróság elé az imperialista orbános és piCsányis uzsoramaffia. Ezen belül a bank igazgatója, Ha Van Tham és a volt menedzser, Nguyen Xuan Son összesen 11 millió dollár ellopásának vádjával terhelt, és bizony, hasznos volna a nyilvános felakasztásuk és szénné égetésük.

44 bankár patkányt szintén olyasmivel gyanúsítanak, ami Magyarországon Polt Péter legfőbb ügyész és orbánista bandája által abszolút védett hazaárulás: tehát azzal, hogy nem tartották be a bankokra vonatkozó törvényeket.

A piCsányi korrupt szarházi gyáva férgek közül a tárgyaláson többen elsírták magukat. A polt péterista söpredék kapzsi uzsorapatkányoknak a népet fosztogatni volt bátorságuk, de mivel bankár orbáni és matolcsy szintű bankár söpredékről és korrupt, hazaáruló pereputtyáról van szó, ezért a pszichopata férgek a felelősséget már nem vállalnák. Pedig kerülhet halálbüntetés elé bármikor a jövőben Orbán Viktor lánya, Orbán Ráhel, ahogyan Polt Péter bűnöző lánya, Tállai András NAV-elnök maffiacsaládja és Matolcsy György mocskos rokonai is. Az egész kilakoltató, népgyilkos nemzetáruló patkány uzsoramaffia.

A botrány előtt, 2015 májusában az Ocean Bankot megvette a vietnami állami bank, miután az 445 millió dolláros veszteséggel zárt, és a kihelyezett hiteleinek 50 százaléka nem teljesítővé vált.

 

A Vietnami Szocialista Köztársaság 94 millió lakost számlál; határolja Kína, Laosz, Kambodzsa és a Vietnami-öböl.

Vietnam francia gyarmat volt, majd Japán imperialista terrorizmusa okozta azt az éhínséget, ami 1945-ben kétmillió vietnami halálát okozta. A kizsákmányoló fasiszta országok sorában az Amerikai Egyesült Államok következett, ami megtámadta Vietnamot, hogy leszámoljon Vietnam szocialista berendezkedésével, és az USA a saját oligarcháit ültesse Vietnam erőforrásaira, Afrikához hasonlóan kifosztva és elhordva onnan Vietnam megközelítőleg összes nemzeti kincsét. Miután az USA belebukott a Vietnam elleni háborúba, az angol Wikipedia szerint 2000 óta Vietnam gazdasági növekedési rátája a világon a legmagasabb lett, és 2011-ben a legnagyobb gazdaságok közül a legmagasabb globális növekedési generátor indexre tett szert.

 

Az Egyesült Államoknak a világsajtó szerint is az amerikai kormány és titkosszolgálatai parancsuralmi rendszerében álló YouTube hivatalos értesítést küldött számunkra, hogy az "A kilakoltatások az Emberi Jogok Nyilatkozatának 22. cikkét is eltaposták!" című műsorunk ellen burzsoá cégek arra kérték az Egyesült Államok szerverét, hogy tiltsa be onnan a reklámok összesét. Az USA természetesen meghajolt a magyar nép és az ENSZ alapokmányába foglaltak halálos ellenségei előtt. Tehát - ismét abszolút bizonyíték - az imperialista tőkés söpredék és az Amerikai Egyesült Államok abszolút támogatja a magyar nép bankár patkányok általi millió szám kilakoltatását és utcára dobását, és az Amerikai Egyesült Államok, valamint az amerikai minőségű imperialista patkány cégek a magyar nép halálos ellenségei. Az ENSZ egyetemes emberjogi okmánya üldözésével pedig szólóban is az egész Emberiség és civilizációnk, valamint Föld bolygónk és fajunk jövőjének az ellenségei.

Mivel az Egyesült Államok - és bizonyítottuk, hogy Donald Trump elnöksége óta megsokszorozódott mértékben - a magyarokat tömegesen jogfosztó és népirtó burzsuj söpredék mellett áll, ezért most elkezdjük felkeresni a YouTube fasiszta kilakoltató bűnöző bandokrata korrupt népirtó rendszerében mostanában hirdető cégek összesét, és külön megkérdezzük, találnak-e kifogásolni valót az ENSZ alapokmányát méltató anyagban. Aki pedig talál, azt nyilvánosan megbélyegezzük, mint a magyar nép és az Emberiség esküdt és halálos imperialista burzsuj kizsákmányoló patkány népirtó ellenségeit, és a Sátán sötétségének az egész Emberiség elleni terrorista bűnszervezeti maffia tengelyhatalmát.

Az Egyesült Államok - a Sátán előtt földig hajlásával - most átütötte azt az ingerküszöböt is, ami miatt a fenti tesztben a Sátán tengelyhatalmaként leszereplő cégek vezetői ellen mi is a legsúlyosabb megtorló törvények meghozatalát hirdetjük, és propagáljuk az Emberiség ezen burzsoá imperialista amerikai minőségű patkányainak a halálbüntetésekkel vakló likvidálását.

 

Film- és cikkajánlataink közül:
1. Trump és az USA kiáll a magyarok tömeges kilakoltatása és totális bankári eladósítása mellett!
2. A kilakoltatások az Emberi Jogok Nyilatkozatának 22. cikkét is eltaposták! (Műsorunk)
3. Bocsánatkérésre szólították fel Izraelt a magyar történelem legfőbb otthonvédői
4. Trump és Netanjahu üldözései miatt lehetett öngyilkos a család Hajdúszoboszlón
5. Bankármaffia! Trump elnökhöz és az USA Nagykövetségéhez fordultunk. A betiltott műsor szövegkönyve!

 

Csillag Ösvény Jósda