2020. 11. 27., Péntek
Virgil névnapja

Trump és Netanjahu üldözései miatt lehetett öngyilkos a család Hajdúszoboszlón

Trump és Netanjahu üldözései miatt lehetett öngyilkos a család Hajdúszoboszlón
2017-09-12

Nekünk panaszkodott és tőlünk kért segítséget az elmúlt hetekben valószínűleg az a család, akik közül a feleség és a férj öngyilkosok lettek, a gyereküket pedig magukkal vitték a halálba. A helyszín és a média beszámolói arra engednek következtetni, valószínűleg ugyanarról a családról van szó. Négy közéleti személy nyilatkozatát olvashatják.

(14:53.53 óra)

Executive Producer: Domján Tibor
Az imperialista mészárlás miatt nyilatkoztak:
Blazovich Tímea
(Az FGRP párt elnöke)

Domján Tibor (a HírAréna lapigazgatója)
Molnár F. Árpád (A Hírháttér alapító-főszerkesztője, ingyenes jogvédő)
Vincze Krisztián (újságíró és tudósító, villamosmérnök, polgárjogi aktivista)

Az amerikai YouTube ellenünk folytatott üldözéseibe halhatott bele egy három tagú magyar család Hajdúszoboszlón. Az amerikai kormány és titkosszolgálatai üzleti politikai vállalkozásaként működő YouTube - Izraellel és más álliberális nyugati országokkal szövetkezve - kivétel nélkül az összes filmünket a saját országában betiltja, és folyamatosan, kivétel nélkül az összes filmünk, műsorunk és beszélgetésünk esetében beleszólva Magyarország belügyeibe, a filmek és műsorok megjelenését követő 72 órán belül mindegyiket a legradikálisabb korlátozás alá veti, hogy a magyarok közül is minél kevesebben láthassák. A nyíltan ellenséges magyarüldöző és újságírókat üldöző Amerikai Egyesült Államoknak mindegy, hogy műsorainkban zenéről beszélgetünk, magyar munkahelyekről, roma jogokról, baloldalról, jobboldalról, migrációról, kilakoltatások helyszínéről tudósítunk, mindent a legszélesebb üldözés alá vesz.

A nyugati országok részéről, az Egyesült Államok vezetésével történő üldözésünk miatt állandósult nemzetközi diplomáciai botrányokra jellemző adat, hogy pl. a tegnapi napon is levelet írtunk a francia nagykövetnek (Éric Fournier), kétszer beszéltünk az USA Nagykövetségével, akik egyre jobban lapítanak, magyar és angol nyelven nyilvános rövid levelet írtunk Donald Trump belső környezetének, Trump elnöknek címezve, készültek cikkek is, számos privát levelezés a YouTube-bal, ami semmit nem hajlandó indokolni, egyetlen konkrét jogi vagy másféle erkölcsi érvet nem hajlandók kiköpni, világszerte számos forrással érintkeztünk, és ez csak egyetlen nap termése, ami az amerikai vezényletű politikai üldözésünk miatt van.

Ezek a munkák annyira sok időt, embert és energiát kötnek le, hogy a Trump-rezsim jellemtelen, gerinctelen, kötekedő, kritikátlan, háborús fenevad és elmebeteg üldözései óta nincs időnk foglalkozni szinte senkivel, aki bármilyen bajával, problémájával hozzánk fordul segítségért, sokszor mint utolsó szalmaszálként próbálva belénk kapaszkodni. Márpedig a pszichiátriából és a kriminálpszichológiából is ismert hatás és alaptétel, hogy szinte az összes öngyilkosság elkerülhető lett volna, ha a panaszosnak van kinek kiöntenie a szívét. És a legtöbb tömeggyilkosság sem történt volna meg, ha a potenciális elkövető számára biztosítanak lehetőséget, hogy panaszait és elégedetlenségét megossza.

A hajdúszoboszlói család kivégzéséért közvetlenül Donald Trump-ot és az Amerikai Nagykövetséget, valamint Izraelt és annak nagykövetét, Yossi Amrani nagykövetet, valamint tömeggyilkos rosszindulatú fasiszta háborús főnökét, Benjamin Netanjahut tesszük felelőssé. Minden valószínűség szerint a nyugati milliárdosok üldözéseibe belehalt és kihalt család volt az, akik Hajdúszoboszlóról az eset előtt megkerestek minket, és akiket hanyagolnunk kellett Trump és fasiszta tömeggyilkos terrorista titkosszolgálatainak üldözései miatt.

A háborús fenevad és az egész bolygót alattvalójának tekintő amerikai titkosszolgálatok három utolsó bűnöző gyilkos férge pedig a YouTube három fasiszta tömeggyilkos tulajdonosa, amik az emberéleteket semmire nem becsülik: Steve Chen, Chad Hurley és Jawed Karim. Minden magyarok és az emberiség ellenségei.

 

Molnár F. Árpád elmondta:
- A néppel ellenséges mocskos állatok miatt öngyilkos lett családnak a nőtagjával beszéltem, ha ők voltak azok. Hajdúszoboszló nem nagy város, úgyhogy annál is nagyobb az esélye, hogy a meghalt család hívott. Úgy rémlik, a nő azt mondta, a férjét 2012-ben rúgták ki (a sajtó 2013-at mondott), lelki gondjai vannak neki is, és volna a férjének új munka, de az nem olyan semmilyen szempontból, mint a régi. Finoman panaszkodott a férje lelkiállapotára, meg is értette a férjét, hogy hiányzik a régi munkája, meg nem is. A hangja depresszív volt. És visszafogottan, szerény tónussal beszélt. A család segítségért keresett meg minket, de személyesen tereltem és hárítottam el a dolgot, mert a nyugat sátáni fasiszta üldözései miatt nem volt rá kapacitás. Trump-tól okádnom kell, és a retardált kretén tömeggyilkos nettó náci haverjától, Benjamin Netanjahutól is. Yossi Amrani nagykövetnek már megírtam, hogy a Netanjahut pártolásunk eddig tartott, és vége. Azt hiszem, örökre elvágták magukat ezek a mocskos elmebeteg rohadt állatok, ezek a magyargyilkos görények, ezek a csúszómászó férgek, de az USA és az ilyen moslék milliárdos tömeggyilkos kretének is, mint Steve Chen, Chad Hurley és Jawed Karim, a YouTube nettó fasiszta patkány tulajdonosai, a CIA lábtörlő undorító férgei, amiknek soha nem fogok megbocsátani. Csak idő kérdése az ilyen fasiszta burzsuj üldözéseknél, mikor következnek be az első halálesetek vagy más kiterjedt személyi katasztrófák. A YouTube-ot ideje lenne eldózerolni, mint Trump és elmebeteg CIA-s patkányainak mocskos politikai pöcegödrét. Ezt az emberjogi hulladékot, trágyarakást és NSA-s szemetet. Lesz egy bírósági tárgyalásom a hónapban, amit fel fogok használni, hogy ezt a két szemétládát, Donald Trump-ot és Benjamin Netanjahut, mint tömeggyilkosokat ekézzem. Úgyhogy ami elhangzik, abból is médiahír lesz, és elküldjük a Föld bolygón mindenfelé. Sőt, lehetőséget adunk a nettó náci YouTube-nak, hogy betilthassa, és azt is felhasználjuk ezek ellen a gyomorforgató magyargyűlölő tömeggyilkos állatok ellen.

 

Blazovich Tímea, a Földművelők-Gazdálkodók és az Új Élet Rendszreváltó Pártja (FGRP) elnöke úgy nyilatkozott a mészárlásokról:
- A nagytőkés média elnyom mindenkit, nincs sajtószabadság, nincs szólásszabadság, másutt is a híreket kell törölnünk, mert külföldi országok beleszólnak, hogy Magyarországon mi jelenhet meg. Nem csak Hajdúszoboszlón, nálunk is vannak ilyen halálesetek. Az egyik is 20 év körüli, ő is öngyilkos lett, ugyanezért, pénztelenség miatt, és nem volt kivel megosztani a problémáit. Volt, aki a stressz miatt halhatott meg, összeesett és meghalt. Most lenne 20 éves. A korábbi nyilatkozataimban is, amiket nektek nyilatkoztam, mondtam ezeket az öngyilkosságokat, akkor sem figyelt fel senki. Hogy rengeteg ember van a környezetemben, aki a pénztelenség és a nyilvánosságtól elszigeteltség miatt lett öngyilkos, és nem tudta magából kibeszélni a problémáját. Huszonévesek ilyenek miatt lesznek öngyilkosok. Elég, ha a saját környezetemben tapasztaltakat mondom. A nagyképű milliomos emberek a szegényeket lenézik, a romákat lenézik, a zsidókat lenézik, mindenki, mindenhol el van nyomva, aki nem gazdag, országszerte munkahelyi problémák vannak, rengeteg az angol és amerikai, akiket előnyben részesítenek a magyarokkal szemben, sok helyen nem lehet magyarul megszólalni, mert csak külföldivel találkozom. Őnekik itt mindent lehet, az angol nyelvű tőke teljesen rátelepedett az országra, aki nem tud elég jól angolul, fel sem veszik, és ez a magyarsággal szembeni kirekesztés is nagyon nagy szemétség szerintem. Hogy nem tudsz elhelyezkedni, ha nincs egy komoly angol vagy német nyelvtudásod. Mert rátelepedtek mindenre. Semmi köze az amerikaiaknak a magyarok belügyeihez! Nem is értem, miért szólnak bele az amerikaiak, hogy a YouTube-on mi van kint és mi nincs kint, abszolút semmi közük hozzá! De nem csak nekik, hát szólásszabadság van! Azt rakunk ki, amit akarunk! A 75 ezres támogatottságú csoportunkban is olyan nyugati ország szól bele, milyen valós híreket jelentethetünk meg, akiknek semmi közük hozzá! Valós híreket kell törölnünk az emberek problémáiról, mind törölve vannak, mert azzal fenyegetnek, hogy akkor felszámolják a magyar csoportot! Külföldről! A külföldi országok ezeket a felületeket használják arra, hogy beleszóljanak az ország és a lakosság belügyeibe! És eltitkolják és követelik eltitkolni a magyar lakosság problémáit! És ezek vezetnek halálesetekhez! És magyar újságírókat, magyar jogvédőket, magyar pártokat kényszerítenek külföldről arra, hogy töröljék a híreket, amik a magyar emberek problémáiról szólnak vagy bármilyen politikai témáról. A parlamenten kívüli pártokat pedig nyugatról üldözik! Így próbálják a valós dolgokról szóló híreket, nem nyilvánosan, hanem titokban, külföldről vezérelve eltüntetni! Mondjuk az ilyen Orbánról szóló parodizáló képeket, filmeket otthagyják, nem is értem! De a híreket, interjúkat, tudósításokat, ténybeszámolókat, azokat egy az egyben üldözik!

 

Domján Tibor, a HírAréna lapigazgatója úgy reagált, hogy a betiltások és a halálesetek miatt érdemes lenne megkeresni a magyar és nemzetközi szervezeteket, valamint a legvérmesebbeket azok közül, akik a sajtószabadságról papolnak, rövid határidőket kérni tőlük, hogy reagáljanak, és mindegyikükkel külön találkozni. Hogy íme, itt vannak a dokumentumok, léphetnek. Aki pedig ezek közül a fizetett lobbik közül nem csinál semmit, azt nyilvánosan a sarokba tenni, hadd lássa onnantól mindenki. Domján Tibor elmondta, hogy voltak már hasonló sajtóüldözések, amikben a TASZ és az Amnesty International nem volt hajlandó semmit sem csinálni, és ezeket nem is felejti el nekik soha, senki.

A pártok megkeresése vonatkozásában Domján Tibor kijelentette, hogy a parlamentben lévő ellenzéki pártok tehetségtelenek, buták, csak a saját egyéni érdekeik érdeklik, nem állnak semmi mellé, ami nem ők és amiknek nem ők a vezéreik, okoskodnak, de semmi fontosat nem tesznek, a tehetségeket Póka Lászlótól Molnár F. Árpádig D-Notice alatt tartják, mert sokkal jobbak és nagyobbak, mint ők. A pártok képviselőinek elég a havi egymilliós fizetés, ők nem a népért, hanem saját magukért vannak, elég nekik, hogy pénzt kapnak és szerepelhetnek a médiában, és meg is látszik rajtuk, mi lenne, ha ők kerülnének hatalomra. Tetteikért viszont meg is nézhetik magukat a 2018-as választásokon. Azt kapják, amit megérdemelnek. Viszont - mondta Domján Tibor - egy teszt miatt érdemes őket megkeresni, és aztán nyilvánosan listázni, hogy tessék, nem tettek semmit. Domján Tibor szerint a pártok semmik, de Simicska Lajos Hír tv-je az egyetlen, amelyik időnként tudósít fontosabb személyekről és dolgokról is. Domján Tibor közölte: a Jobbik nevű párt puhánysága sokaknak szimpatikus lehet, de úgy látja, a Jobbik elkényelmesedett, nyomon lehetett követni az elmúlt 10 évben a fejükön a változást, ők már elkényelmesedtek a havi egymilliós fizetésükben, az elég nekik, és nem érdeklik őket a lakosság problémái. Csak a kényelem és a pénz.

 

Vincze Krisztián újságíró, tudósító, villamosmérnök és polgárjogi aktivista az amerikai-izraeli-yutube-os családmészárlásról úgy nyilatkozott:
- Nagyon fontos dolgokról van itt szó, a YouTube tiltogatja a videókat és mindenféle műbalhékat kreál, és ennek nagyon súlyos következményei vannak és lesznek. Hát először is üzenem a YouTube-nak: ne higgyék azt, hogy egyeduralkodók ezen a piacon, nagyon sok másik videomegosztó oldal is van. Amiket ők betiltottak, mindazt egyetlen más magyar baloldali és jobboldali, valamint külföldi videomegosztó nem korlátozta sehogy, és ha sokan ezek miatt elpártolnak a YouTube-tól, az nekik pénzbe kerül, ami nekik a legfontosabb. És javasoljuk mindenkinek, hogy ne kreált dolgokból csináljanak ügyeket. Nem úgy van az, hogy Donald Trump, a főtrampli leszól onnan föntről, mert őt megemlítették, azt sem érti, hogy miről beszélünk, de megemlítették, és akkor azt gyorsan tiltogassuk. Meg nem úgy van, hogy Netanjahu beszól onnan, Izraelből, messziről, ők, a főbűnösök, a népek kiirtói, beszól messziről, hogy ha megemlítettük, az neki nem tetszik. Nem úgy működik! Meg akkor itt van még a francia kormány. Hát eleve mit várunk egy olyan hülye bandától, amelyik ... eszik. Ez nem így működik! Igenis, a szólásszabadságot védeni kell, a sajtószabadságot védeni kell, és bizony, a YouTube-nál simán egy komolyabb piacvesztést okozhat az a láncreakció, amit állami megbízásra elindítottak.

 

Molnár F. Árpád elmondta:
- Várható volt, hogy közvetlen halálos áldozatai is lesznek az ellenünk folytatott nyugati állami üldözéseknek, és igazából az a hatalmas csoda, hogy relatíve kevés halottja van ennek az örvénylő moslék imperialista, feudalista, gőgös fasiszta üldözésnek és ámokfutásnak, amiket ezek a fasiszta gyűlöletállamok, Trump Amerikája és Netanjahu Izraele folytat ellenünk. Az biztos, hogy a család halála önmagában is elegendő arra, hogy mostantól mindent más alapokra helyezzünk ezek ellen a gyomorforgató ocsmány bibliai fenevadak és utolsó moslék terroristák ellen.

Molnár F. Árpád felvetette, hogy a hajdúszoboszlói család halálba kergetése miatt érdemes lehet egy korábban a nemzetközi sajtót is megjárt eset megismétlése, amikor Benjamin Netanjahu izraeli miniszterelnököt jelképező bábut Magyarország egyik településén, háborús fasiszta bűnökért nyilvánosan felakasztottak. Csak Molnár F. Árpád saját akciójában Netanjahu mellé akasztaná Donald Trump amerikai elnököt is, akinek választási kampányát korábban támogatta, és akit eleve a kockázatos választásnak nevezett. Molnár elmondta, hogy azért kellene Trump és Netanjahu nyilvános bábuakasztását megszervezni, mert ők a felelősök a család haláláért és az összes többi halálesetért is, amik be fognak következni.

Molnár F. Árpád azt javasolta, érdemes megkeresni a pártokat, hogy bizonyítványt állítsanak ki magukról. A Jobbik nevű pártról azt nyilatkozta, hogy már eddig is túl puhányak lettek, de azzal, hogy ma már a kilakoltatások elől is elbujdostak, ez már az a színvonal, ami miatt nem lehet rájuk szavazni. Mert ez egy minimum. Molnár F. Árpád a Jobbik pártot egy terebélyes puha péniszhez hasonlította, aminek zacskójára is rálépve az emberek többsége észre sem veszi, hogy rálépett, annyira szét vannak lapulva, annyira semmilyenek, aki pedig észleli, azt észleli, hogy mi az a langyos szar a lábai alatt. A Jobbik nem jó semmire - közölte Molnár F. Árpád.

Csillag Ösvény Jósda