2020. 11. 27., Péntek
Virgil névnapja

Bankármaffia! Trump elnökhöz és az USA Nagykövetségéhez fordultunk. A betiltott műsor szövegkönyve!

Bankármaffia! Trump elnökhöz és az USA Nagykövetségéhez fordultunk. A betiltott műsor szövegkönyve!
2017-09-11

Újabb falat döntött le az amerikai cenzúra nettó fasizmusa. Miután az amerikai YouTube az összes műsorunkat üldözi, annak ellenére, hogy levelek sorát kapták arról, hogy emiatt világszerte egyre több országot vontunk be az ügybe, egyre szélesedő diplomáciai botrányok, cikkek sora, valamint műsorok foglalkoznak egyre többet a botránnyal, a YouTube indoklást adni nem hajlandó, a legújabb műsorunk betiltása elérte az ingerküszöböt, hogy most már a legfőbb médiaüldözőt, az Amerikai Egyesült Államokat és annak Donald Trump által vezetett kormányzatát is megkeressük.

Sz. L. és Molnár F. Árpád
(18:18.18 óra)

 

Mottó helyett a Jézus Krisztus szavai (Tamás Evangéliuma):
"Aki megtalálta a világot, egy hullát talált. És aki hullát talált, arra a világ nem méltó."

Az amerikaiak közül eddig csak amerikai titkosszolgálatok kaptak értesítéseket az USA által ellenünk és a szabad sajtó ellen folytatott amerikai üldözésekről, de mivel ez kevés volt, ezért ma már személyesen Donald Trump-nak küldtünk gyorsan célba ért üzenetet (amit a szűk csapata már kezelésbe is vett), és rögtön ezután, az üzenetben ígérteknek megfelelően telefonon beszéltünk az USA Magyarországi Nagykövetségével, de kétszer is.

Továbbá e cikkben átadjuk most Önöknek, és világszerte postázzuk annak az amerikaiak által radikálisan korlátozott és betiltott műsornak a teljes szövegét, amely műsor betiltása átütötte az ingerküszöbünket arra vonatkozólag, hogy mostantól minden eddiginél szorosabban és egyre offenzívebben ostromoljuk a média és minden magyarok, valamint - olvassák csak el a betiltott beszélgetést(!) - az Emberiség ellenségeként kérkedő Amerikai Egyesült Államok Donald Trump által vezetett kormányát és személyesen Donald Trump amerikai elnököt.

Donald Trump és az USA örök történelmi szégyene marad, hogy kizárólag a demokrácia hazájaként hazudott USA az, amelyik sorban, az összes műsorunkat üldözi, miközben ugyanezeket több más ország videó megosztó oldalaira feltöltve a világon sehol nem tiltottak be és nem vontak semmiféle korlátozás alá közülük egyet sem. Az Egyesült Államok elégtelenre vizsgázott demokráciából, szólásszabadságból és sajtószabadságból, valamint az ENSZ összes tagállama által aláírt Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatából. És úgy véljük, vége annak az időnek, hogy az USA bármiféle jogcímen belekössön Magyarországba, hiszen Trump és szövetségesei személyes szégyene és minőségtanúsítása, hogy Magyarország jobboldali és baloldali videó megosztóinak sem volt eszük ágában sem betiltani mindazokat, amiket az amerikai kormányzatot és az USÁ-t képviselő politikai YouTube megszállott despota elmebetegként üldöz.

Igazából Amerikába jöttünk, és ott nem a meghirdetett világosságot, hanem akkora rakás szart találtunk, ami alkalmas arra, hogy mostantól médiáink, újságíróink, emberjogvédőink és polgárjogi aktivistáink állandó témája maradjon, és az amerikai rakás szar szagától megundorodjon a világ összes országa és annak csaknem minden lakosai, ahová annak a híre most és a jövőben bármikor eljut.

Az amerikai ámokfutás következtében örök hírnévre és halhatatlan sikerre ítélt műsorunk címe: "Illegális OTP adatbázis, francia diktatúra, orwelli állatfarm (Műsorunk)"

Ide klikkelve vagy a címét a keresőbe írva megnézheti az USA által a nyugat legüldözöttebb műsorainak egyikét, amit a XXI. századi Amerika és Európa Szabad Európa Rádiójaként hallgathat, csak már nem Münchenből, mint a szovjet időkben, hanem Budapestről, e cikkünkben pedig elolvashatja az amerikaiak által nagyon üldözött műsorban elhangzottakat:

 

Molnár F. Árpád:
- Üdvözlünk szeretettel mindenkit. Molnár F. Árpád vagyok, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, a HírAréna Online főszerkesztője. Kicsit meg vagyok fázva, másmilyen a hangom. És Vincze Krisztián úr, villamosmérnök és polgárjogi aktivista, Póka László oldalán szokott mozogni, médiázni, a Nem adom a házamat mozgalom vezetőjével, Póka Lászlóval.

Vincze Krisztián:
- És szükség esetén beszállok, hogyha helyettesíteni kell a Lacit is; sziasztok, üdv mindenkinek! Érdekes témával jelentkezünk ma; a mindenféle szolgáltatók által elkövetett adatvédelmi visszaélésekről fogunk beszélni. Tevékenységünk során egész érdekes folyamatot vettünk észre: az OTP egy nagyon komoly magán-adatbázist, magánnyilvántartást vezet, magánszemélyekről, és nem csak azokról, akik mondjuk valaha az ügyfelük voltak. Tehát ezt ők nyíltan be is vállalják, hogy ő nem volt az ügyfelünk, de azért tudunk róla mindent.

Molnár F. Árpád:
- És konkrétan mi ez?

Vincze Krisztián:
- Na. Konkrétan úgy néz ki: jártunk néhányszor az OTP Bankokban; itt természetesen intéztük a társadalom ügyét, mert hát azért az OTP élen jár ebben a sevizás, tehát jegyezzétek meg a fogalmat: sevizás kifosztásban, mert devizát ezek az ominózus hitelek sosem láttak. És az ügyintézőktől információkat lehet beszerezni, hogyha elég ügyesek vagytok. Ugye hogyha mindemellé tudjátok, hogy melyik az az ügyintéző, akit be kell idéztetni a bírósági tárgyalásotokra, lehet, hogy perdöntő bizonyítékokkal tud szolgálni. Na hát az OTP ezt nem nézte jó szemmel, hogy gyűjtögetjük az információt, mindezt természetesen egyenruhánkba, a sárga pólókba ...

Molnár F. Árpád:
 - Mármint a Nem adom a házamat mozgalomnak az egyenruhája a sárga póló.

Vincze Krisztián:
- Így van, és birtokvédelmi eljárások tucatját indították ellenünk, miután egyet egy bíróbűnöző trió segítségével, Póka Laciék ellen megnyertek.

Molnár F. Árpád:
- Póka László a Nem adom a házamat mozgalom vezetője. Igen, mert ti mászkáltok, ilyen Trócsányi Igazságügyi miniszter ...

Vincze Krisztián:
- Persze.

Molnár F. Árpád:
- ... meg az orbán viktor házához stb.

Vincze Krisztián:
- Csányi házához ...

Molnár F. Árpád:
- Csányi Sándor OTP-vezér házához, és akkor így rendszeresen ...

Vincze Krisztián:
- ... bankárokhoz ...

Molnár F. Árpád:
- ... hatósági zaklatások, bírósági perek stb.

Vincze Krisztián:
- Ezzel jár. Ez egy ilyen folyamat. Hát hogyha valaki kiáll a saját és mások jogaiért is egyidejűleg, bizony, hogy hatósági zaklatásokkal kell szembenéznie. Na és akkor indították a birtokvédelmi ügyek tucatját, ami semmi másról nem szól, mint hogy a joggal visszaélnek, a jog segítségével le akarnak húzni embereket, hogy ilyen 500 ezer/ügy ügyvédi díjat állapíttattak meg szerződésen keresztül az OTP-vel, és az egész ügyet az egyszer a rendőrségtől megszerzett adatokra alapozzák, amikor a személyi adatainkat kikérték, hogy kik tartózkodtak ott egy igazoltatást követően, és utána ők a magán-adatbázisukból előveszik az adatokat, és felhasználják törvénytelenül, csak amiatt, mert ott megjelentünk egy adott bankfiókban. Azt kell még erről tudni: az OTP illetve minden, minden bank az elkészített videofelvételeket 60 napig tárolhatja. Pont! Tehát hogyha azon belül felhasználják vagy eljárást kezdeményeznek, akkor nyilván annak a része lett, de hogyha 60 nap eltelt, vége! Törölni kell! Kötelező! Törvény van róla és az Unió nagyon szigorúan szankcionálja!

Molnár F. Árpád:
- De hát meg lehet szegni nyilván a törvényeket, mert mindenki leszarja.

Vincze Krisztián:
- Leszarják! Hát ez a lényeg! Az egész banki működés erre alapul, hogy leszarják a törvényeket! Ugye? Hát Árpi is mondta már korábban, hogy egy buznyákot ne tegyetek be a bankba, mert vége.

Molnár F. Árpád:
- Igen és egyébként attól kezdve, de ez mindegy, mellékes, attól kezdve indult a nagy nemzetközi üldözés, az Egyesült Államokban regnáló YouTube onnantól kezdve kezdte el küldeni, hogy konkrétan "Ne tedd be a pénzed a bankba, mert ellopják" című műsorunktól, hogy az Egyesült Államok betiltotta az összes műsorunkat, méghozzá a következő országok kérésére, ezen országok lakossága számára. Tehát hogy azok az országok ne lássák. Tehát mondom, próbálom fejből mondani, egyetlen nem európai ország van, az Izrael, aztán a többi a német ajkú országok, Svájc, Németország és Ausztria, aztán Franciaország és a Föld bolygó összes szigetgyarmatai, ami azért érdekes, mert ugye Franciaországnak ilyen bennszülöttek által lakott szigetgyarmatai vannak Afrika mellett, ezeket konkrétan felsorolja, hogy mely szigetek, amiknek a miniszterelnöke a mindenkori francia miniszterelnök, tehát ezek elfoglalt gyarmatok Franciaország által, ott is be van tiltva, mert Párizs parancsolta, hogy ott is be kell tiltani, tehát ...

Vincze Krisztián:
- Ezek azok a szigetgyarmatok, ahol egyébként a francia vállalkozók a pénzeiket mossák?

Molnár F. Árpád:
- Hát így van, így van, például többek között, így van, de konkrétan van Afrikában, Madagaszkár mellett ilyen sziget, megnéztük konkrétan, mely szigetek, mert felsorolja tételesen a YouTube a hivatalos leveleiben, aztán észak- és dél-amerikai kontinens mellett, Olaszország mellett, Ausztrália mellett. Franciaország, ez ugye a fehér bőrű apartheidre emlékeztető módszer, hogy Párizs így végigszlalomozza az egész világot, és ott meghatározza az ottani bennszülötteknek, nem akarom így mondani, hogy unga-bunga kis törzseknek, hogy ne lássák, nehogy meghallják a Molnár F. Árpád hangját, és nehogy véletlenül valami filmfelvételt meglássanak róla. Tehát ilyen őrült(!), és akkor ezek hivatkoznak ugye liberalizmusra, meg toleranciára, meg szabadság, egyenlőség testvériség, égalité, fraternité, meg ilyen hülyeségek, ugyanakkor arab országokból meg mondják, hogy zavartalanul látják minden filmünket, ott, ahol a tömeggyilkos diktatúrák vannak, tehát ez úgy minősíti. És mindenre mindig, mindenre az Egyesült Államoktól kértek engedélyt, homályos jogi panaszra hivatkozva, amit nem hajlandó természetesen a YouTube definiálni. Most így világszerte diplomáciai botrányok vannak, keressük őket [az érintett országokat] világszerte, és levelezések, telefonok stb. mennek. Tehát ahol be van tiltva: Izrael az egyetlen nem európai ország, aztán Svájc, Ausztria, Németország, aztán Franciaország, valamint Olaszország, Csehország és Lengyelország. És az utolsó kb. 10 filmünkhöz csatlakozott Nagy-Britannia ...

Vincze Krisztián:
- Nagy-Britannia, amelyik a Brexit óta egy érdekes hely, ugye ott sem a törvényességet helyezik az előtérbe, mint láthattuk. De hát tudjuk, a bankárok parancsa ugye ezekre a helyekre nagyon jól elér.

Molnár F. Árpád:
- Igen, akkor visszatérve a ...

Vincze Krisztián:
- Visszatérve a birtokvédelmi ügyekre. Tehát ez egésznek a legfontosabb része, létezik egy, úgy hívják a törvényt, hogy infó törvény! Gyönyörűen le vannak benne írva mindenkinek a személyiség adataihoz fűződő jogai, aránylag még érthető is, én azt mondom, legfőképp a határidők, amik benne vannak. És azon határidőn túl, akár tetszik, akár nem, az adatokat törölni kell! Na! És akkor amint ez nem történt meg, van egy nagyon jó információs és adatvédelmi hatóság, aki viszont foglalkozik ezekkel az ügyekkel, és tehát a kapcsolatunkat építjük is velük ennek megfelelően, mert foglalkozni kell vele, és ezt nem csak a bankok csinálják, ezt bármelyik szolgáltató, telefon, internet szolgáltatók, még a weboldalak is! Tehát akitől esetleg valaki folyamatos áruszállítást rendelt meg, lehet, hogy vissza fog vele élni, túlszámláz, és utána, figyelem-figyelem(!), utána ezeket az adatokat kiadják a fedőnevén követeléskezelő, behajtó cégeknek. Na, akiknek aztán végkép rohadtul semmi közük az egészhez! Tehát a törvénytelenség netovábbja, ahogy élnek vele.

Molnár F. Árpád:
- De egyébként van ez a nagyon híres mondás Csányi Sándorral kapcsolatban, hogy piCsányi. Ugye, tehát kis "pi" és aztán nagy "C", és "sányi". Ezt ki találta ki egyébként? Mert én először ...

Vincze Krisztián:
- Ez egy március 14-éhez köthető.

Molnár F. Árpád:
- Akkori találmány.

Vincze Krisztián:
- Emlékeim szerint igen.

Molnár F. Árpád:
- Lehet, hogy még gyerekkorában sem mondták.

Vincze Krisztián:
- Harmadik hó tizennegyedike. Most ugye a harmadik hó tizennegyedikén, tehát március 14-én egy esemény kapcsán alakult ez ki.

Molnár F. Árpád:
- Igen, mert ugye hogy az volt, én ezt így lekövettem, ugye hát látható volt, meg hát te is a HírAréna újságírója vagy ...

Vincze Krisztián:
- Így van!

Molnár F. Árpád:
- ... ugye jellemző a rendszerünk működésére, hogy mindenki szabad, azt csinál, amit akar, és ugye ezért mi nem is érintkezünk, nagy ritkán találkoztunk, volt, hogy bíróságon találkoztunk például, éppen ellened folyt ugye eljárás, mármint egy csomó ember ellen, meg ellened is ...

Vincze Krisztián:
- Igen. Igen.

Molnár F. Árpád:
- ... szintén ilyen banki ügyekből kifolyólag, és tehát ugye jellemző a HírAréna működésére, hogy nincsen ilyen szabályozás, hogy ki mit írhat, tehát ugye igazából ...

Vincze Krisztián:
- No cenzúra.

Molnár F. Árpád:
- Így van, tehát hogy mindenki azt csinál, amit akar. Volt egy ilyen megbeszélés azért valamikor régen ...

Vincze Krisztián:
- Egy tétel van: egymást nem ekézzük.

Molnár F. Árpád:
- Ja igen, ez volt az egyik.

Vincze Krisztián:
- Ez az egy, ez az egy tétel van.

Molnár F. Árpád:
- Igen, valamint az, hogy faji alapon mittudomén ne forduljon elő olyan, hogy a cigányokat ki kell irtani, azért, mert cigányok, vagy a zsidókat azért, mert zsidók. Tehát ...

Vincze Krisztián:
- Ja, ez annyira nem téma. Tehát ez nem a mi köreink.

Molnár F. Árpád:
- Így van. Ez nem.

Vincze Krisztián:
- Nem jellemző ránk.

Molnár F. Árpád:
- Nem a mi szakmánkba vág.

Vincze Krisztián:
- Nem ezzel foglalkozunk. Sokkal inkább azokkal, hogy adott esetben pont az ő jogaikat is meg kell védeni.

Molnár F. Árpád:
- Igen. És hát jellemző, tehát itt az ügyekben végül is mindig a bankárokhoz lyukadunk ki, tehát hogy megjelent nekünk is egy ilyen műsorunk, hogy "A piCsányi bankrendszer devolúciója", és az Egyesült Államok hirtelen helyt adott ezen európai országok követelésének, meg Izraelnek, hogy akkor ez legyen betiltva. Ehhez azért hozzá kell tenni, hogy pl. az Echo tévében [a kormánypárti Fidesz médiája] szoktak erről beszélni, hogy Franciaország, a Bayer Zsolt szokott erre főleg visszatérni, konkrét számot is szokott mondani, hogy Franciaország, a világ legdiktatorikusabb országaként szokta definiálni a tekintetben, hogy az álliberális, ugye álliberális francia állam az az ország a Földön, amelyik a legtöbb belföldi és külföldi médiaorgánumot, honlapot, fórumot stb. blokkolja a saját hülye lakossága, és egyébként tegyük hozzá, hogy a saját szerencsétlen sajtója, újságírói besötétítésére, tudatlanságban és butaságban tartására. Csak hát ugye jellemző erre a káoszra, ami Franciaországban van, hogy aki volt most a miniszterelnök, ugye, Francois Hollande, róla ugye az jelent meg a világsajtóban, hogy minden idők legnépszerűtlenebb francia miniszterelnöke, tehát hiába beül ott úgy istenként, minden francia és nem francia isteneként, hogy megszabja, hogy a saját lenézett lakossága és az [orwelli] Állatfarmként tartott újságírói miről tudjanak és miről ne. És hát annyira kompetens az ember, hogy tehát így beül így a nép isteneként, hogy majd ő megszabja, meg minden sajtó isteneként, hogy mi az, amiről tudjon a sajtó. Tehát eléggé abszurd viszonyok ezek ezekbe az arisztokratikus rendszerekbe, és a mi üldözésünk is akkor kezdődik az Egyesült Államokban, amikor a piCsányi bankrendszer devolúciójáról beszélünk. De ez nagyon sikeres volt. És tényleg, nekem sosem volt semmilyen hitelem, deviazhitelem sem, meg semmilyen, de állandóan ezekbe a bűnözőkbe botlik az ember, az ilyen piCsányikba.

Vincze Krisztián:
- Igen.

Molnár F. Árpád:
- Meg a politikus lakájaikba, akik kiszolgálják.

Vincze Krisztián:
- És hát ugye ezeknek az embereknek arról szól az egész tevékenységük, hogy leszarják ők, hogy miről szólnak a törvények, rájuk nem vonatkoznak. Na ugyanezt a folyamatot látjuk már az összes bankban dolgozónál, az ügyvédeknél, akik ezeknek a seggüket nyalják, de ez nem így működik.

Molnár F. Árpád:
- Hát ezek az Emberiség-ellenes lobbik.

Vincze Krisztián:
- Persze!

Molnár F. Árpád:
- Ez ugye valamikor az Egyesült Államokból indult el egyébként ...

Vincze Krisztián:
- Persze.

Molnár F. Árpád:
- ... ezek a derivatívák, ezek a modernkori pénz...

Vincze Krisztián:
- ... egy kicsit régebbre vezethető vissza, mikor az első bankjegyek megjelentek ...

Molnár F. Árpád:
- Hát igen, a ...

Vincze Krisztián:
- ... amikor a trezoros kiállította a váltót. Pont oda vezethető vissza.

Molnár F. Árpád:
- Aha.

Vincze Krisztián:
- Addig arany volt.

Molnár F. Árpád:
- Igen, vagy hát ugye Szaniszló Ferenc hozta ezt a példát, például hogyha valamikor, nem tudom, hány száz évvel ezelőtt fölvettél volna egy dollárt, akkor most már annyi kamatozása van annak, hogy nem tudom, hány Föld méretű aranygömböt kellene visszafizetned.

Vincze Krisztián:
- Igen.

Molnár F. Árpád:
- Tehát ez a fajta imperialista burzsuj szarházi vadkapitalista feudalista földesúri bankrendszer ...

Vincze Krisztián:
- Igen. Igen, ez a rendszer az, amelyik egyébként romlásba dönti az emberiséget, tehát hiába próbálnak egy csomóan boldogulni, ha szóba állnak ezzel a rendszerrel, onnantól kezdve az a rendszer igyekszik őket kifosztani, mindenüket elszedni!

Molnár F. Árpád:
- Igen és hát ugye az emberi jogok azok teljesen le vannak szarva. Egy kicsit furcsa hangom van, mert most voltam megfázva, aztán meg még vagyok valamennyire.

Vincze Krisztián:
- Igen. Tehát hogyha ezekre az imperialistákra, ezekre a gengszterekre, mert azért én inkább azt mondom, hogy köztörvényesek. Tehát ...

Molnár F. Árpád:
- Igen, mert itt van a nép, és vannak a népnek az ellenségei.

Vincze Krisztián:
- Így van!

Molnár F. Árpád:
- És hát ez így megfigyelhető, tehát ahogy a YouTube kezeli ezt a dolgot, ahogy a francia kormány és a hülyének nézett bennszülötteit, meg a hülyének nézett újságíróit, ahogy állatokként kezeli, mint egy orwelli Állatfarmban, és akkor szó szerint, most a napokban is néztem az Állatfarmból részleteket, a régi-régi, évtizedekkel ezelőtti rajzfilm változata, hogy tényleg olyanok a francia újságírók, mint ott az állatok azon a farmon, hogy van a gazda, csak ezek az állatok nem lázadnak.

Vincze Krisztián:
- Akkor jön a "négy láb jó, két láb rossz", és utána minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek. Na, ezek úgy képzelik magukról, hogy egyenlőbbek Tehát egy a lényeg, el kell őket felejteni, nem kell őket kistafírozni semmivel! Ne adjátok oda a pénzeteket, mert ez ahhoz vezet, hogy amit egyszer odaadtatok, ő arra kamatot ígér, és utána egyéb díjak formájában elszedi. De ha ez nem elég, akkor majd jön az állam, és akkor majd az állam egy tollvonással elszedi! Hoz rá egy törvényt! A Hatalom! Tehát a hatalom(!), amelyik elszedi, és ők erre építették föl az egész rendszerüket, hogy ellenetek tartsák fönn. Legfontosabb lenne ennek érdekében a társadalmi tudatosság. Hogy vegyétek észre, hogy mi van körülöttetek! Hogy foglalkozzatok vele! Hogy lássatok! A társadalmi tudatosság a legfőbb ellensége ezeknek a kifosztásra épülő hatalmaknak, mert ...

Molnár F. Árpád:
- Igen, mert ők tudatosak. Tehát a gonosz az mindig szorgalmas.

Vincze Krisztián:
- A gonosz az azért lesz gonosz, mert tudatosan felépíti magát.

Molnár F. Árpád:
- A lakosság meg úgy hülye, ahogy van. Végül is nem csinálnak semmit. Ugye van egy szűk réteg, mint ahogy te is, meg én is ...

Vincze Krisztián:
- Igen. A gonosz célja meg, hogy a lakosságot benne tartsák ebben az állapotban, hogy ne csináljanak semmit. Tehát a legfőbb ellenségük a tudatos társadalom, mert elég hamar lelepleződnek, akár spontán is a gazságaik ezeknek.

Molnár F. Árpád:
- Én meg hát hogy valami ezekhez kapcsolódóval zárjunk, ugye itt betiltások kapcsán a burzsuj imperialista ezermilliárdosok és politikus talpnyaló himpellér kiszolgálóik, a mi vérünkből élősködő parazita férgek, denevérek, vérszívó patkányok, tehát hogy az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatából idéznék, a betiltások kapcsán, amiket itt Franciaország, Csehország. Lengyelország, meg ezek az álliberális, sajtószabadságra, a vélemény- és szólásszabadságra komplett idióta és analfabéta kormányok cselekszenek a műsoraink betiltására, az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának 19. cikkelyét idézem: "Minden személynek joga van a vélemény és a kifejezés szabadságához, amely magában foglalja azt a jogot, hogy véleménye miatt ne szenvedjen zaklatást és hogy határokra való tekintet nélkül(!) kutathasson, átvihessen(!) és terjeszthessen(!) híreket és eszméket bármilyen(!) kifejezési módon!" Tehát ezeket a komplett idiótákat, hadd idézzem Bayer Zsoltot: ezeket a "kreténeket" arra kellene megtanítani, hogy mi nem alattvalók vagyunk(!), a nép milliói és Európában azok a százmillió vagy százmilliók nem alattvalói annak a néhány himpellér(!), általunk eltartott söpredéknek! Hanem ők azért vannak(!), hogy minket szolgáljanak! Nem azért(!), hogy meghatározzák számunkra(!), hogy miről tudjunk és miről ne! Főleg nem ilyen Francois Hollande-ok(!), amiknek a népszerűsége Franciaországban a világtörténelmi béka segge alá kerül! Tehát ezek nem méltók rá! Nem azért vannak lettek megválasztva(!), hogy megszabják a saját újságíróiknak(!), hogy miről tudjanak és miről ne! Ez nem az ő területük! Kapnak pénzt(!), nagyon jó pénzeket kapnak(!), hatalmas korrupciós adókat fizetünk nekik(!), hogy jól tudjanak lopni(!), és kivihessék a lakosság pénzét(!), a világ pénzét a világ leggazdagabb 1 %-a számára! Elégedjetek meg ennyivel! És ne kötekedjetek(!), ne provokáljatok(!), elégedjetek meg azzal(!), az a néhány ember, aki látott, meg hallott Franciaországban, hiszen nem franciául terjesztettük az igét! Majd ők eldöntik(!), hogy akarnak-e oda klikkelni vagy sem, nektek ehhez semmi közötök nincsen! [Emmanuel] Macron!

Vincze Krisztián:
- És akkor slussz poénnak még egyet: igen, hallottam régen: á, francia! Akkor nazson tré! Nazson, tehát nagyon tré. [Nevet.]

Molnár F. Árpád:
- Ja [értem].

Vincze Krisztián:
- Nem? [Nevet.]

Molnár F. Árpád:
- Akkor fordítsd már le nekik, hogy nazson tré ...

Vincze Krisztián:
- Így van. Nazson tré! Tehát francia! [Nevet.] Tehát ugye hogy értsétek: nagyon tré, ami ott megy. [Nevet.]

Molnár F. Árpád:
- Igen. Az tényleg így van egyébként. És hogy teljes anarchia, ideológia nélkül ... Hát most sikerült kipécézni Franciaországot, mondjuk a mai napon éppen Franciaországgal foglalkoztunk diplomáciai szinten. Köszönjük szépen a figyelmet.

Vincze Krisztián:
- Így van. Tehát nem csak jó sajt van, hanem szar politika is a franciáknál.

Molnár F. Árpád:
- Így van. De mi kiválóak vagyunk és nagyszerűek. Éljen a nép(!), és ...

Vincze Krisztián:
- És hajrá.

Molnár F. Árpád:
- Igen. És köszönjük a figyelmet. Isten áldjon minden arra méltónak teremtettet a Jézus Krisztus nevében, ámen.

Csillag Ösvény Jósda