2020. 11. 27., Péntek
Virgil névnapja

Bocsánatkérésre szólították fel Izraelt a magyar történelem legfőbb otthonvédői

Bocsánatkérésre szólították fel Izraelt a magyar történelem legfőbb otthonvédői
2017-09-16

A magyar történelem leghíresebb és legsikeresebb otthonvédő csoportja a Balogh Béla által alapított Koppány csoport. Állami kilakoltatások elhárításáról készített dokumentumfilmek betiltása miatt kapott levelet szerdán Yossi Amrani, a szélsőjobboldali izraeli Netanjahu-kormány budapesti nagykövete. A magyar újságírók, emberjogvédők, művészek és bajba jutott segítségkérők sora elleni, az USA által pártolt és végrehajtott rosszindulatú és szociopata betiltássorozat újabb védhetetlen botránygólja a HírAréna Online és a Hírháttér Multimédia több otthonvédője és újságírója által írt levél.

Cikk: Sz. L.

Bocsánatkérésre szólította fel Izrael állam nagykövetét, Yossi Amranit a magyarországi kilakoltatások elleni harcok és az otthonvédelem egyik legkiemelkedőbb alakja, Molnár F. Árpád és a HírAréna Online, meg a Hírháttér Multimédia több újságírója. A levél megírásának oka az volt, hogy a YouTube hivatalos tájékoztatásai szerint Izrael - "jogi panasz"-ra hivatkozva - az összes legutóbbi, Molnár F. Árpád által rendezett magyarországi kilakoltatási dokumentumfilmet betiltatta Izraelben a lakosság és az izraeli média összes képviselője elől. Így azokat Izraelben senki nem nézheti meg, mert az izraeli kormány - az amerikaiaktól segítséget kérve - úgy döntött, hogy Izrael népe és újságírói jobb, ha nem tudnak azokról a dolgokról, amik a filmben láthatók és hallhatók.

Az amerikai kormányt és titkosszolgálatait képviselő és minősítő YouTube annyira védi az illiberális, és a szólásszabadságot, továbbá a lakosság demokratikus jogait semmibe vevő izraeli kormányt, hogy megindokolni sem meri, miféle "jogi panasz"-ról van szó. (Szerzői jogi panaszról sem lehet szó, mert az összes betiltott film teljes egészében saját készítésű anyag, szemben az összes milliárdos médiával, amik a YouTube-ról vett dokumentumokat is korlátlanul és minden előzetes kérés nélkül bemutatják a saját műsoraikban, amiket aztán ezrével töltenek fel a YouTube-ra. Ellenben a világsajtóban is nyilvános, hogy Donald Trump és társai bolygó-szerte neveznek meg YouTube-csatornákat teljes betiltásra és a legszélsőségesebb korlátozásra. Egyértelmű, hogy az akciósorozat mögött közvetlenül Donald Trump áll, de legvégső esetben is az általa ezzel a munkával megbízott közpénz-eltartottak. Trump legbelső köre azóta több levelet kapott az egyre kiterjedtebb betiltási botrányok miatt.)

A levél kitér annak a három tagú hajdúszoboszlói családnak - apa, anya és gyermekük - befejezett öngyilkosságára is, akik azért menekültek a halálba, mert Donald Trump, Benjamin Netanjahu és hivatalos érdekképviseleteik interkontinentális média- és lakosságüldözései miatt nem maradt idő és kapacitás a segítségnyújtásra, aminek céljából a haláluk előtt Molnár F. Árpádhoz fordultak, és az emberjogvédő médiákat megkeresték. (Erről olvassa el az első megjelent cikket: Trump és Netanjahu üldözései miatt lehetett öngyilkos a család Hajdúszoboszlón.)

A HírAréna Online és a Hírháttér Multimédia főszerkesztője, Molnár F. Árpád és a levelet aláírt újságírók Izrael állami betiltásait a magyar lakosság elleni ellenséges aktusnak és terrorista felforgató tettnek minősítették.

Benjamin Netanjahu nagykövetét Molnár F. Árpád Izraelért tett érdemeire emlékeztette, az izraeli kormány támadásait pedig hálátlanságnak nevezték.

A levélben közölték, hogy a bocsánatkérés Izrael részéről nem fog megtörténni, Izrael és az USA népellenes, szegényellenes, kilakoltatáspárti és antimagyarita gyűlölködő hadjárata pedig tolmácsolásra kerül a magyar történelem legsikeresebb és legnagyobb hírű otthonvédő szervezete, a Koppány csoport és tagjai előtt, Izrael kormányának pártfogása pedig ezennel egészében és mindenre kiterjedően véget ért.

A Netanjahu-kormány magyargyűlölő, hungarofób, és az izraeli nép, a sajtó- és a véleményszabadság elleni izraeli gyűlölettámadásai kapcsán Molnár F. Árpád az otthonvédőkről megfogalmazta, hogy "az én testvéreim, akikért az életem adom bármikor". Ebből is sokat lehet következtetni arra, hogy Izrael és az amerikai Trump-banda a legkitartóbb és legheroikusabb magyar hősökkel szembeni kirekesztő fasiszta támadásaival szilárd és megtörhetetlen falakba ütközött, és a népgyilkos, militáns, nép elleni terrorista akciósorozataikkal egyértelműen örökre kiható rossz üzletet kötöttek. Sokkal jobban jártak volna, ha az interkontinentális ellenséges népirtó állami terrorizmus helyett inkább a saját dolgukkal foglalkoztak volna. Tehát korrupcióval, a közpénzek sok ezermilliárdnyi ellopásával, nem pedig a legalapvetőbb emberi jogok, a szegények, a szabadság és a legalapvetőbb emberi jogok világszerte kiterjedő üldözésével. És akkor szövetségeseket szereztek volna minden oldalról, nem kizárólag ellenségeket.

A levél más szavakkal megfogalmazza, hogy az izraeli és amerikai támadások és rosszindulatú betiltó terrorakciók, valamint az ezek miatti megkeresések összes formájára való amerikai és izraeli bujkálás, sumákolás, sunyi lapítás olyan amatőr és pancser, hogy ennyi erővel Izrael és az Egyesült Államok a velük legellenségesebb országok ügynökeit és kémeit is megbízhatták volna az ügyek kezelésével, mert a legfőbb ellenségként pontosan ugyanilyen tanácsokat adtak volna a halálos ellenségeik is, hogy a lehető legtöbbet ártsanak Izrael és az USA vezetőinek, kormányainak, megbecsülésüknek, hírnevüknek, megbízhatósági mutatóiknak és személyes érdekeiknek stb.

A levél Izrael és az USA képviselőiről, valamint a Mossad ügyszervezéséről és kezeléséről deklarálja, hogy látszik, hogy protekcióból kapták a kinevezéseiket, tehetségtelen majmok, Trump és Netanjahu tanácsadói nagyképű címeres marhák, az elnökök beosztottai "nettó hülyét és komplett idiótát csináltak saját magukból és szociopata főnökükből, Netanjahuból és Trump-ból" és Izrael állami szinten van "csupa tehetségtelen, protekciós kreténekkel és ingyenélő agyalágyultakkal megtömve".

Csillag Ösvény Jósda