2020. 05. 31., Vasárnap
Angéla,Petronella névnapja

Trump és az USA kiáll a magyarok tömeges kilakoltatása és totális bankári eladósítása mellett!

Trump és az USA kiáll a magyarok tömeges kilakoltatása és totális bankári eladósítása mellett!
2017-09-27

Az amerikai döntés hosszas nemzetközi telefonos kálváriák és levelezések után született meg, ráadásul olyannyira totálisan törvénytelenül, hogy az amerikaiak a saját maguk által hozott összes jogszabályt is felrúgták. Ahogy szokták, és ahogyan minden ügynél tapasztaltuk az eltelt másfél évtized során.

Ha most nincs kedve végigolvasni, olvassa el a piros betűs részeket, a cikket pedig mentse el, mert alapirodalom.

(HírAréna Online, 14:35.38 óra)

A nemzetközi botránysorozat hetekkel ezelőtt indult. Ezek kiemelt telefonos, levelezéses és személyes kategóriája volt a magyarság és a nyugat teljes lakossága elleni, szavakban és tevőlegesen amerikai kiállás az összes nyugati nemzet lakossága elleni burzsoá kapitalista kilakoltatások folytatólagos végrehajtására, és az összes nyugati ország és lakossága totális devizás eladósítására, a világ leggazdagabb imperialista bankár oligarcha terrorista tömeggyilkos bűnözői számára. A botrányok összesét D-Notice kísérte (ez titkosszolgálati kifejezés, és központilag vezérelt teljes médiacsendet jelent). A D-Notice-t mindazon baloldalinak és jobboldalinak nevezett médiák betartották, amiknek bármilyen közvetlen vagy közvetett anyagi (tehát lakosság elleni terrorista) érdekeltsége van a Világtörténelem legtöbb háborúját indított és folytató Amerikai Egyesült Államok világterrorista, a világ népei ellen nyílt háborút folytató sátáni kormányával illetve pénzügyi rendszerével. A Sátán pénzügyi rendszerével.

Hosszú-hosszú hónapokon át békésen és egyetlen szó nélkül tűrtük, hogy a világsajtóban is az USA trumpli kormánya és a CIA parancsait végrehajtó szervezetként definiált amerikai YouTube az összes filmünk és műsorunk után mindig levelet küldött, hogy Izrael és további, hozzávetőleg 8 - az USA kormánya és titkosszolgálatai által törvénytelen diszkriminációval kedvezményezett - európai ország kérésére, miszerint az adott országokban tiltsák be a műsorunk láthatóságát az ottani média és az ottani lakosság elől, a YouTube ezt kivétel nélkül az összes esetben jóváhagyta. Ilyenkor a világsajtó szerint is Trump kormánya és a CIA kézi vezérlése alá tartozó YouTube mindig azt hazudta, hogy az úgynevezett "jogi panasz", amit az új videónk miatt kaptak, a "jogi panasz"-t a YouTube kivizsgálta, és megállapították, hogy a panasznak helye van. Ezért Izraelben és további 8 európai országban (tehát a mesében demokratikus és emberjogvédő, a szólásszabadságot követelő nyugaton) a műsorunkat az ottani média és lakosság elől elrejtették, hogy ne láthassák, ne tudjanak róla, és ne találkozhassanak mindazzal, amit az USA - Izrael és európai áldemokratikus oligarcha államok kérésére - eltitkolandónak ítélt az orwelli Állatfarm állatainak nézett média és lakosság elől.

Mivel az Egyesült Államok a betiltó, aki zéró jogszabály betartásával, egyesével válogatta ki, hogy önkényesen kiknek enged és kiknek nem, ezért érthető, és az amerikai totális korrupt züllöttség és putri szellem állandóan tapasztalt velejárója, amikor az Egyesült Államokkal bármiféle diskurzust folytatunk vagy bármilyen értesítést kapunk, hogy a YouTube nem volt hajlandó a kéréseink tömegei ellenére sem bővebb indoklást adni, mint egyszerűen "jogi panasz". Tapasztaltuk, hogy amikor ezzel a YouTube-os amerikai jogi alapossággal bárki jogászt keresünk meg, többnyire hangosan felnevetnek a YouTube jogi alaposságán. Egy értelmes ember számára egyszerűen röhej és hangos nevetség tárgya, hogy a világ legnagyobb szerve egy "jogi panasz" kifejezéssel mindent elintéz, és semmit sem tud, semmit sem mer indokolni.

Ez önmagában is - mondta több, általunk megkeresett jogász ismerősünk - mélyen belevilágít nem csak a Google egész világon hírhedté vált bűnöző világába, de a Google tulajdonában lévő YouTube tipikusan igénytelen amerikai korrupciójának és átlátszó maffiavilágának működési alapjára, amely nyilvánvalóan maga a törvénytelenség és a korrupció. Ahol a törvény előtti egyenlőségnek semmi jelentősége nincs, és az emberi jogok nem többek vélt és valós egyéni haszonszerzési érdekek jogtalan és súlyosan diszkriminatív érvényesítésénél, valamint a Google és a YouTube vezetői és fizetett emberei pszichopátiás indulatainak gátlástalan érvényesítésénél. Mert amilyen a vezetés, olyan a kollektíva is, és fejétől büdösödik a hal. Volt, aki hozzátette: ahogy Trump esetében is ezt a pszichopátiát láthatjuk, és ahol szintén semmi jelentősége nincs a törvényesség látszatnának és az emberi jogoknak, mert ezek éppen Trump ellenségei. Ez a hozzáállás pedig mára kihat az Amerikai Egyesült Államok egész rendszerére.

Trump és a CIA amerikai kuplerájában tehát annyi jogi indoklás, hogy "jogi panasz" bőven elegendő, miért kell - konkrét eseteket mondok - az ENSZ összes tagállama által aláírt Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának a szólásszabadságról és a vélemény szabadságáról szóló cikkeiről való beszélgetéseinket is betiltani.

Folytatva: amíg nem küldtünk levelet az amerikai politikai és pénzügyi szervezetnek, a YouTube-nak arról, hogy árulják el, miként tudják ellenőrizni, hogy az állításuk szerint hozzájuk érkezett és semmilyen módon nem definiált "jogi panasz" helytálló-e, amikor a filmünk mindössze pár perccel ezelőtt jelent meg, azaz sem új panasz nem érkezhetett hozzájuk, sem idő nem volt annak kivizsgálására, tehát miután ezt megkérdeztük, onnantól kezdve minden új műsorunk után már csak úgy 48 óra késéssel küldtek levelet arról, hogy Izrael és 8 európai állam kapcsán kelt "jogi panasz"-okat megkapták, kivizsgálták, a panaszt rendben találták, ezért amerikai cenzúrához folyamodnak. Izrael és Európa egy sor nyugati államának lakossága sötétben tartására. Tehát Amerikából Izrael és Európa népei és nemzetei ellen. Mert Amerikából ezt eldöntötték. Eldöntötték, hogy Európa országaiban mi jelenhet meg és mi nem.

Ezen sem lepődtünk meg, hiszen másfél évtizede szó szerint mindent átható korrupciót, hazugságot és bűnözést tapasztaltunk az Egyesült Államok összes kormányszervezete és összes állítólagos vállalkozója, sok esetben nyilvánvalóan az amerikai államhoz bekötött személye és titkos szolgája részéről.

Sőt, már régen is visszatérően elmondták nekünk olyanok, akik az Egyesült Államok kormányának vagy bármely titkosszolgálatának, így pl. az NSA-nek vagy más szervezetnek dolgoztak, hogy az USA sosem partnerekben gondolkodik, hanem rabszolgákban, akik amint az USA közelébe kerülnek, onnantól úgy kezelik őket, mint rabszolgát, mint magántulajdont, akiknek nagyon hamar a legkisebb ellenszegülését is közvetlenül köztörvényes módon megtorolják. Az USA a saját embereit a világ minden részén egyszerűen jogaiktól megfosztott rabszolgákként kezeli, akiket mindig meg kell rúgni és mindig szó szerinti terrorizálás alá kell vetni, amint nem azt csinálják és nem úgy, ahogyan a zsarnok nagyfőnök, az Egyesült Államok adott kormányszerve követeli vagy elvárja.

Visszatérve a Google-YouTube amerikai politikai maffiaként működő abszolút jogtipró és köztörvényes gyakorlatára: a bűnözésük kapcsán addig voltunk csendben, amíg egyik pillanatról a másikra a világ médiai szerint is Donald Trump és kormánya által a világ országainak médiái és civiljei elleni cenzúrákat és betiltásokat tömegesen és közvetlen megbízásra végrehajtó amerikai YouTube nem kezdte el kivétel nélkül az összes újonnan megjelenő filmünket, műsorunkat, interjúnkat, beszélgetésünket, művészeti, kulturális, politikai, emberjogi, bűnügyi, tényfeltáró stb. műsorunkat a legradikálisabb korlátozás alá és betiltás alá venni. Az amerikai cenzúra azt jelentette, hogy az összes új műsorunkat az amerikai Google tulajdonában álló amerikai YouTube a kereső listákból törölte, elrejtette, és kizárólag azok férhettek hozzá, akik valahonnan közvetlen linket kaptak hozzájuk. Sőt, ők is csak akkor tudták megnézni, ha egy általában többlépcsős engedélyeztetési ceremónián hajlandóak voltak keresztülmenni.

Eddig minden ismerősünk azt tapasztalta, bármikor töltött fel bármit a YouTube-ra, hogy bármilyen tiltás esetén a YouTube megnevezett valamit a tiltás okaként. Vagy pornográf tartalom, vagy erőszakos tartalom, bármi, de valamire hivatkoztak. Nem csoda, hogy esetünkben a világon semmiféle magyarázatot nem adtak, hanem egyszerűen azt állították, hogy a YouTube közössége kifogásolta, ezért a legradikálisabb korlátozás mellett döntöttek. Hogy miféle közösség, pláne, hogy mégis mi a jó amerikai trumpli büdös francot kifogásolt olyan dolgokon, ha magyarországi devizás kifosztásról beszélgettünk, vagy cigánnyal arról, hogy a gyerekeinek sikere volt életük első zenei fellépésén stb., arról a YouTube a szokásos amerikai jogi alapossággal válaszolt, azaz sehogy. Semmilyen indokot nem találtak, semmilyen indokot nem tudtak megfogalmazni. Csak kifogásolták és kész.

Erre már kiterjedt nemzetközi diplomáciai telefonos, levelezéses és cikkírásos stb. invázióba kezdtünk, hogy az Egyesült Államok által megnevezett országok adjanak magyarázatot az amerikai cenzúra hivatkozásokra, és halmozottan vettük fel a kapcsolatot az Egyesült Államok nagykövetségével és különböző kormányzati szerveivel, amiképpen a YouTube-ukat is levelek tömegével és cikkek sorával árasztottuk el.

Gyakorlatlanok számára tisztázni kell, hogy a világ szabályai értelmében pl. az Amerikai Egyesült Államok Nagykövetségének szavai, tettei, hallgatása, lapítása, sunyisága, kötekedése, ellenségessége mindig azonos az Amerikai Egyesült Államok kormányának és az amerikai elnöknek, jelen esetben Donald Trump álláspontjával. Ez a törvény. Amikor pedig a nagykövetség mást tesz, amit az Egyesült Államok kormánya elvár tőle, akkor a kormány megparancsolja a nagykövetségnek a korrekciót. Ha ez nem történik meg, sőt, ha pl. az ellenséges aktusok ismétlődnek, akkor az azt jelenti, hogy a diplomácia az Amerikai Egyesült Államok elnöke és kormánya akaratának és döntéseinek megfelelően járt el.

Az Amerikai Egyesült Államok Nagykövetsége összes aktusaiból és minden egyes aktusaiból külön-külön is megállapítást nyert, hogy az Amerikai Egyesült Államok nyílt háborút indított a magyarországi független média, a sajtószabadság, a szólásszabadság, a vélemény szabadsága, valamint az emberi jogok, a szegények, a kilakoltatás előtt állók és a kilakoltatottak, valamint többek között Magyarország összes banki eladósítottja, befejezetten öngyilkosa és minden egyes halál előtt álló ellen.

Tehát Donald Trump és az Amerikai Egyesült Államok Magyarország, hazánk, szabadságunk, függetlenségünk és népünk esküdt és deklarált ellensége.

Az Egyesült Államok Nagykövetsége a második telefonos megkeresésre már abszolút YouTube-os sunyi, lapító, titkolózó, de nyíltan érezhető módon hazánkkal, népünkkel, az általunk képviselt összes politikai üldözöttel, valamint devizás kifosztottal, kilakoltatott szegénnyel és politikai üldözöttel stb. ellenséges módon reagált, és ahogy azt az elmúlt másfél évtized amerikai emberjogi, törvényi és jogi hozzáállása során minden amerikai kormányzati, titkosszolgálati és diplomáciai vonalon megtapasztaltuk, ugyanennek az emberjogi és törvényi idiotizmusnak és totális igénytelenségnek megfelelően egyáltalán semmiféle konkrét indokkal, pláne semmiféle jogszabállyal nem voltak képesek indokolni semmit. Hanem amerikai álláspontjuk a szokásos volt: azért tapossuk a törvényeket és azért tiporjuk teljesen nyíltan az ENSZ Emberjogi Alapokmányát és az emberi jogokat, mert mi minden törvények fellett állunk, jogszabályok ránk nem vonatkoznak, és azt csinálunk, amit akarunk. És bárki ellen, aki ellen akarunk. Rajtunk törvényességet és jogszabályokat ne keressen senki, mert mi ilyesmikkel egyáltalán nem foglalkozunk! - Ez a YouTube, és a mindig, mindenkor tapasztalt amerikai civilizáltság. Mint a veszett majmok az őserdőben.

Miután pedig külön tételekben is szembesítettük a totálisan anarchista és az emberi jogokat, valamint a sajtószabadságot teljesen nyíltan taposó YouTube-ot, hogy eljárásuk totálisan illegális, állandó médiabotrányokat okozott, továbbá világszerte vezetett állandósult diplomáciai botrányokhoz (mellesleg nemzetbiztonsági szempontból is igazi és végeérhetetlen sortűz az Egyesült Államok kormánya, titkosszolgálatai és olyan bűnszervezetei ellen, amilyen a Google és a YouTube), hirtelen megszűntek az addig minden filmünk és műsorunk után a YouTube részéről elküldött hivatalos értesítések a totálisan jogtalan és a saját jogszabályaikat is halmozott gátlástalansággal és nyíltsággal semmibe vevő cenzúrákról. Onnantól tájékoztatás nélkül folytatták a nyugati országokban világszerte elkövetett amerikai cenzúráikat.

A több hét alatt lezajlott folyamatban elérkeztünk kb. szeptember utolsó napjaihoz. Szeptember 26-án utánanézve, hogy mi a fenéért nem küld üzeneteket a YouTube, és mégis mi a fenét művelnek már megint suttyomban, alattomban és csendben ellenünk, itt, Amerikához képest a világ túlsó oldalán, folyamatosan beavatkozva a magyarországi belügyekbe, és ahogy az általuk indított összes háborúikban szokás, tehát nyílt jogtiprással és militáns háborús tébollyal, azt láttuk, hogy alattomban és titokban az amerikai trumpli és CIA-s kormányszervként működő YouTube visszamenőleg az összes filmünket és műsorunkat, ami csak készült, minimum első besorolású veszélyesnek ítélte, ami a legenyhébb korlátozást jelenti. Ez többek közt azt jelenti, hogy különféle terjesztések elől, az Egyesült Államokból kézi vezérelt módon el lett zárva (politikai döntésre, a joghoz a világon semmi köze!), és a bevételszerzés a műsorok összeséből le lett tiltva.

A YouTube-nak ezen aktusokra is van egy pontos belső menetrendje. Amikor ez a fajta korlátozáscsomag megtörténik, az összes videó esetében külön lehet fellebbezést küldeni. Na most itt ezt a funkciót is egyik pillanatról a másikra törölték, ami ugyancsak a Google totálisan törvénytelen eljárásait manifesztálja, ami még a saját szabályait is tömegével tökön rúgja, egyetlen halmazati aktusokkal is. Ráadásul egyértelmű volt, hogy miután úgy évek alatt már megállapították, hogy korlátozásra nincs szükség, egyik napról a másikra azt a rengeteg anyagot hirtelen és abszolút tetten érten önkényes jogtiprásokkal korlátozás alá tenni, úgy, hogy a korlátozáshoz szükséges meg sem történhetett, hiszen végig kellett volna nézniük az összes filmet és műsort, az összest(!), jogi és emberjogi tömegmészárlás.

Lehet, hogy nem minden hétköznapi ember érti, hogy az ilyesfajta totális önkényes anarchia esetén miért kell riadót fújni, de aki jogász, azonnal látja ebben az esetben is, hogy ahol ekkora az anarchia, és ennyire nem számít semmit a szabályos eljárás, a méltányos bánásmód, a jogi indoklás stb., ott az egész szervezet bűnszervezetként működik, és ha nyíltan ennyire semmibe veszik a jogokat, akkor evidens, hogy a felszín alatt Donald Trump és az amerikai kormány, valamint többek között a CIA utasításait - a világsajtóból is köztudott - végrehajtó Google és YouTube egy örvénylő moslékként kavargó köztörvényes és alkotmányellenes bűnöző maffia. Amit nemzetközi bűnügyi vizsgálatok tömegének kellene alávetni, hiszen nyilvánvaló, hogy ami nyíltan ennyire semmibe veszi a hatályos jogszabályokat és az Emberiség jogait, nem csak az adótörvények betartása vonatkozásában egy velejéig romlott maffia, hanem egyébként is a velejéig törvénytelen és a jogszabályokra a leginkább szélsőségesen igénytelen bűnszervezetről van szó. Továbbá működési jellemzőiket, működésük és átláthatóságuk maffiaszintű rejtegetését illetően, valamint a világ összes országa ellen nyílt ellenséges napi gyakorlatuk alapján a Google és a YouTube deklaráltan egy amerikai világfelforgató maffia bűnszövetség, ami nemcsak nem cenzúrázhatna és tilthatna be senkit, de éppen a Google és a YouTube bizonyítják, hogy egyeduralmukat az egész világ összefogásával meg kell törni, a piaci és a törvény előtti egyenlőséget, valamint a népek szuverenitását, önrendelkezési szabadságát, a sajtószabadságot, a véleményszabadságot és a szólásszabadságot helyre kell állítani, az amerikai világcenzúrát el kell törölni, a Google-t és a YouTube-ot pedig végleg be kell tiltani, helyüket pedig felváltani vadonatúj cégekkel és abszolút új tulajdonosi, részvényesi és vagyoni szerveződéssel, a világ minden népeiből. A feltöltött anyagokat pedig természetesen egészében átvéve, a 'non amerikai' szervezeti rendszerbe ültetve. Mindezeket teljes működési és törvényi átláthatósággal, ahol minden döntést megalapozott jogi indoklással kötelesek elszámolni. Nem úgy, mint egy trumpi és CIA-s anarchista tébolyult maffia.

Az itt vázolt kötelező reformok azt is magukkal hoznák, hogy a Google és a YouTube, illetve az Internetnek az Amerikai Egyesült Államok részéről az egész világ ellen irányuló totális és globális, planetáris terrorizmusa megsemmisülne.

Amikor az ember olyan amerikai politikai bűnszervezetekkel harcol, amilyen a Google és a YouTube, akkor közvetlenül az Amerikai Egyesült Államok egész világra kiterjedő szervezett és rosszindulatú terrorizmusa, maffializmusa, világfelforgató bandita diktatorizmusa és a világ összes országa ellen szervezetten irányuló nemzetbiztonsági anarchiája ellen harcol.

Visszatérve a konkrét ügyhalmazra: ami az összes korábbi filmre kiterjedő amerikai titkosszolgálati cenzúra csomag bevételtiltási részét illeti, az - Donald Trump és elmebeteg kötekedő hiszteroid fasiszta bandája szándéka ellenére - nulla forint veszteséget jelent, mivel reklámszerződésünk van ugyan a YouTube-bal, de olyan bagatell forintot hozott, hogy egyetlen fillért sem vettünk fel soha az amerikai burzsuj reklámok után. Intézni is sok időbe kerülne, és az összeg ráadásul egyetlen amerikai burzsuj fasiszta bankári kilakoltatásról tudósítás miatt ellenünk kiszabott pénzbírságot sem fedez. Azaz Trump és veszett kutya fasiszta népgyűlölő magyarellenes és demokráciautáló bűnöző maffia bandája feldughatja a lopott fillérjeit a Sátán által tele baszott szaros nyálkás seggébe. Az ilyen Trump alakokkal és antikrisztus férgeivel szemben az emberi jogokat és népünk, hazánk és a törvények védelmét eddig is saját pénzből finanszíroztuk, és ez ezután is így lesz. Nem is merülhetett fel olyasmi, hogy olyan kilakoltató féreg népirtó hazaáruló görények, mint a bankár erkölcsű fasiszta imperialista oligarcha kilakoltató népgyűlölő Donald Trump és minőségben ugyanolyan CIA-s és más amerikai bűnöző bandája, bármi támogatással szolgálhatott volna, hiszen az Egyesült Államok kormánya és titkosszolgálatai mindig is hitet tettek a polgári lakosság és népünk tömeges kilakoltatása mellett, a világ népeinek devizát sosem látott devizás katasztrófába döntése mellett, a világ országainak bankárok számára való totális eladósítása és tönkre tétele mellett és a többi. Tehát az Isten és a keresztények, versus a Sátán és az Egyesült Államok elnöke, valamint titkosszolgálatai semmilyen módon nem keveredhetnek. Hiszen a két ellentétes oldalban nincs semmi közös, és kivétel nélkül mindenben az abszolút ellenkező oldalon állnak. És ezt a totális ellenségességet az Egyesült Államok mindig, minden konkrét felvetés esetén határozottan képviselte, ahogyan annak összes nemzetbiztonsági szervezete, összes állami tisztségviselője, és az összes amerikai internetes szerver és tárhely szolgáltató.

A botrányokat végigkísérték az USA összes megkeresett szerve által gyakorlatilag teljesen nyíltan pártolt népirtó kilakoltatások és totális lakossági eladósítások világkatasztrófa köre.

Az Amerikai Egyesült Államok és elnöke, Donald Trump, valamint titkosszolgálatai, a CIA, az NSA és társai nyílt - és meg fogják látni, egyre nyíltabb - világháborút folytatnak a világ minden népe és nemzete ellen, a világ összes népének és nemzetének kivívott jogai eltörlésére és a világ összes népe kiharcolt szabadságának megsemmisítésére.

A magyar nép elleni tömeges kilakoltatások és népünk, nemzetünk totális bankár uzsorás eladósítása és tönkre tétele mögött egyetlen legfőbb parancsuralmi rendszer áll: Donald Trump és az Amerikai Egyesült Államok tömeggyilkos, világterrorista hóhér bandita bandája. A maffia, amely a Világtörténelem legtöbb és legsúlyosabb következményekkel járt háborúit indította a világ országai és népei ellen. Ellenségük pedig maga a Föld és az Emberiség.

 

A kapcsolódó irodalomból:
Trump és Netanjahu üldözései miatt lehetett öngyilkos a család Hajdúszoboszlón

Csillag Ösvény Jósda