2020. 11. 27., Péntek
Virgil névnapja

A kilakoltatások az Emberi Jogok Nyilatkozatának 22. cikkét is eltaposták! (Műsorunk)

A kilakoltatások az Emberi Jogok Nyilatkozatának 22. cikkét is eltaposták! (Műsorunk)
2017-09-16

Vincze Krisztián és Molnár F. Árpád beszélgetésének szélsőséges amerikai üldözését itt is előre bejelentjük. Ez a megjelenéstől számított 72 órán belül megtörténik. A Donald Trump és amerikai rezsimje bűnöző kezeként működtetett YouTube politikai utasításra az összes műsorunkat radikálisan üldözi. Emiatt kiterjedt nemzetközi diplomáciai botrányok zajlanak. Ugyanakkor ezt a műsorunkat is korlátozás nélkül láthatja a magyar baloldali és jobboldali videó szervereken, és a világ más videó feltöltőin.

Mára közvetlenül az USA kormányának és a YouTube-nak extrém fasiszta üldözésébe halt bele egy három tagú magyar család. A YouTube sátáni és közvetlenül gyilkos fasizmusáról mostanra majdnem minden nap újságcikkek jelennek meg Magyarországon.

(19:38.38 óra)

Hallgassa meg korunk nyugati társadalmának államilag eltitkolt és üldözött szamizdat irodalmából Vincze Krisztián villamosmérnök és Molnár F. Árpád betiltott médiaalapító csodálatos beszélgetését, mely a nyugat imperialista bűnöző államainak üldözései miatt páratlanul értékes és az örökkévalóságra méltó kordokumentum.

A kilakoltatások az Emberi Jogok Nyilatkozatának 22. cikkét is eltaposták! (Vincze Krisztián - Molnár F. Árpád)

(A fenti lejátszóval frissítve: 2018. május 14.)

 

Az USA által megsemmisített link:

Beszélgetnek:
Vincze Krisztián
(A HírAréna Online újságírója, villamosmérnök, polgárjogi aktivista, a Póka László által vezetett Nem adom a házamat mozgalom tudósítója, politikai üldözött)
Molnár F. Árpád (ÉLI) (Világszerte ismert, politikai üldözött tényfeltáró újságíró, a HírAréna Online főszerkesztője, a Hírháttér Multimédia alapító-főszerkesztője, az Egyesült Államok részéről a legbetiltottabb újságíró)

Executive Producers:
Molnár F. Árpád (ELI)
Domján Tibor

Emma Paradigma

Music és 3D HÍRHÁTTÉR-Animations:
Sid Modwooder

 

A kapcsolódó irodalomból:
- Trump és Netanjahu üldözései miatt lehetett öngyilkos a család Hajdúszoboszlón

- Bankármaffia! Trump elnökhöz és az USA Nagykövetségéhez fordultunk. A betiltott műsor szövegkönyve!
- Bocsánatkérésre szólították fel Izraelt a magyar történelem legfőbb otthonvédői

Csillag Ösvény Jósda