2018. 11. 19., Hétfő
Erzsébet névnapja

Tamás Gáspár Miklós autoritáriusnak és munkásellenesnek nevezte Európa legtöbb weboldalát betiltó miniszterelnökét, a francia Macront

Tamás Gáspár Miklós autoritáriusnak és munkásellenesnek nevezte Európa legtöbb weboldalát betiltó miniszterelnökét, a francia Macront
2017-09-29

Tamás Gáspár Miklós egy 4 nappal ezelőtti cikkében nevezte így Emmanuel Macront, aki eredetileg - és foglalkozásában a gerinctelensége - bankár. Azaz minden további ismeret nélkül is előre várhatóan népellenes, népüldöző és jó eséllyel valamiféle ember alatti szörnyszülött.

(15:03.58 óra)

Cikk: Molnár F. Árpád

A népszerű filozófus Tamás Gáspár Miklós "autoritárius és munkásellenes" jelzőkkel illette Emmanuel Macron francia bankárt és miniszterelnököt, aki egyébként autoritárius és munkásellenes. (Az autoritárius azt jelenti, amikor a kormányzás egy ember, csoport vagy állam tekintélyén alapul, azaz tekintélyelvű. Az autoritárius rendszer a diktatúra enyhébb formája a totalitarizmushoz képest.)

A tekintélyelvű és munkásellenes bankár Emmanuel Macron ellen a hetekben voltak a minden eddiginél nagyobb tömegtüntetések, miután a francia bankár szörny olyan törvénycsomaggal lepte meg azokat a nagyon naivakat, akik ostobák lévén jobbat vártak egy bankártól, hogy mostantól lecsökkenti a munkavállalói jogokat, könnyebb lesz felvenni és kirúgni a polgári lakosságot, és megnöveli a tőkések, a vállalatok és a multik hatalmát a dolgozói és munkástársadalommal szemben.

Tamás Gáspár Miklóshoz képest a magyar politikai és közéleti palettán az ellenkező oldalon álló Bayer Zsolt pedig már többször hívta fel a figyelmet arra, hogy Franciaország olyan sok internetes belföldi és külföldi médiaorgánumot, hírforrást, blogot, fórumot stb. blokkol a Föld bolygón a saját lakossága elől, hogy ott senki ne láthassa, ne hallhassa, ne olvashassa, ami Franciaországot e tekintetben a világ - Bayer szerint - leginkább diktatorikus országává tette.

A francia állam saját újságíróinak és összes lakosának ilyesfajta orwelli állatfarm-szerű kiskorúsítása, hogy az autoriter és munkásellenes bankár miniszterelnök és burzsuj kizsákmányoló uzsorakamatos bandája szabja meg, miről tudjanak a francia újságírók, a francia médiák és Franciaország, valamint az egész világon szétszórva található gyarmatainak teljes lakossága, olyan szinten ellenkezik a merkelek, junckerek, propperek és peyerek álliberalizmusa által megfogalmazott értékekkel, hogy minősége miatt Franciaországot - az uzsorás imperialista feudalisztikus oligarcha bankár Macronnal együtt - úgy kellene kirúgni az Európai Unióból is, hogy a lábuk ne érje a földet.

Franciaország egyébként azzal hívta fel ránk a figyelmet, hogy a 2017-es év első fele óta az amerikai székhelyű, és a világsajtóban is Donald Trump és az amerikai titkosszolgálatok, így a CIA végrehajtó és propaganda szerveként ismert YouTube az összes filmünk, műsorunk, beszélgetésünk, politikai, művészeti és kulturális produktumunk után hivatalos levelek tömegeit küldözgette arról, hogy (egyébként közelebbről definiálni nem hajlandó) "jogi panasz" érkezett hozzájuk (a YouTube-hoz), azt kivizsgálták, és ezért betiltották a filmünket a panaszos országok, így például Franciaország és a Föld bolygó tételesen felsorolt összes szigetgyarmatai teljes lakossága elől.

Egyébként Európa országai közül a legtöbb állami gyilkosságot elkövető Franciaország a politikai gyilkosságok és Európán kívüli tömegmészárlások tekintetében már akkor abszolút Európa-első volt, amikor a szocialista világrendszer bukásáig még évtizedek voltak hátra. Abban az időben az Európán belüli és kívüli politikai gyilkosságok tengerére az aktuális francia miniszterelnök, valamint egyes miniszterei, valamint a titkosszolgálatok és más francia katonai szervezetek vezetői adtak utasításokat. Nem csoda, hogy a bűnöző imperialista tömeggyilkos Franciaország azóta sem tudott európaitól elvárt módon két lábra állni, hanem továbbra is négy lábon ugatja és tépi cafatokra gyűlölettel és haraggal Európa és népeinek kiharcolt demokratikus értékeit és vívmányait.

És most éppen egy olyan szándékosan velejéig eltorzított diktatorikus burzsuj fasiszta rendszerben, ahol a bankár Emmanuel Macron - aki azért lett miniszterelnök, mert volt arra pénze, hogy bevásárolja magát a vezető politikusok feudalisztikus beltenyész társaságába - a franciaországi választók mindössze 17 %-ának szavazatával lett sok tekintetben teljhatalmú bankár miniszterelnök.

Mert Franciaországban az, ami 17, az egyenlő több, mint 50-nel. Ha ezt a politikai pedofiliát szexuális pedofiliára ültetnék át, akkor kiderülhet, hogy mostantól bárki, aki a macroni francia bankár "demokrácia" értékrendjét követi, törvényesen közösülhet 12 évesekkel is, mert aki 12 éves, az már több lehet, mint 30-35 esztendős, sőt, ha a francia "demokrácia" olyan vívmányait is hozzávesszük, mint az Európa-rekord állami gyilkosságok és tömegmészárlások perdöntő fölénye, akkor egy francia bankárista munkásgyűlölő gyerekbaszás után az érintett gyereket ki is végezheti.

Egy kicsit szokatlan, de valójában találó hasonlattal élve: amikor pl. Angela Merkel vagy Jean-Claude Juncker ezt a szellemi és erkölcsi kuplerájt, anarchista feudalisztikus fertőt, ami Franciaország és annak miniszterelnöke, Emmanuel Macron, demokratikus partnerként kezelik, az tulajdonképpen olyasmi, mintha Angela Merkel megfogná a frizuáját, beletömné Mr. Macron seggébe, majd kierőszakolva onnan, visszatenné a fejére, hogy a világsajtó megcsodálhassa és sűrű vakuvillantások közepette teleszórhassa azzal a világsajtót. Vagy ha pl. Juncker fogná meg az éppen felhörpintett tömény alkoholos üres palackot, azt jártatná jó mélyre Emmanuel Macron végbélnyílásán keresztül, jól eltüntetve azt a francia rektumban, aztán miután kellő tömegűvé duzzadt a francia bankár európai értékrendként definiált kenete, jó nagyra nyitva a száját addig jártatná a palackot ki-be, amíg az kellően nem fényeskedik és tündöklik az Európai Unió íme, átlátszó és sikamlós pálinkás szaros nyálától.

 

Nézzen Szabad Európa Televíziót, nézzen XXI. századi szamizdatot! Legújabb filmünk:
Filmünk: Hős ügyészek, bűnöző Spanyolország, katalán szabadságharc, kilakoltató hóhérok

A további kapcsolódó irdalomból:
1. Trump és az USA kiáll a magyarok tömeges kilakoltatása és totális bankári eladósítása mellett!
2. Trump és Netanjahu üldözései miatt lehetett öngyilkos a család Hajdúszoboszlón
3. Bogár László: Nagyobb szociokulturális moslék, mint a francia, de a német nemzet is...
4. Százezrek tüntettek a minket betiltó francia bankár elnök népüldöző gyűlölettörvényei ellen
5. Bankármaffia! Trump elnökhöz és az USA Nagykövetségéhez fordultunk. A betiltott műsor szövegkönyve!
 

Csillag Ösvény Jósda