2020. 04. 02., Csütörtök
Áron névnapja

Százezrek tüntettek a minket betiltó francia bankár elnök népüldöző gyűlölettörvényei ellen

Százezrek tüntettek a minket betiltó francia bankár elnök népüldöző gyűlölettörvényei ellen
2017-09-14

Emmanuel Macron francia elnök bankár, ezért miután minket tájékoztatott a YouTube, hogy Franciaország az USÁ-tól kérte és kapta a mi összes műsorunk franciaországi betiltását, a világsajtó most éppen arról cikkez, hogy Macron "munkajogi reform"-nak nevezett bankár amerikai parazita törvényei miatt kedden a francia nép százezrei vonultak az utcákra tiltakozásul.

Cikk: Molnár F. Árpád, akit a francia kormány betiltásra és a francia újságírók elől elrejtésre ítélt, és ehhez Donald Trump Egyesült Államokától kért és kapott segítséget.

A népgyűlölő dúsgazdag burzsoá bankár miniszterelnök, a velünk és népünkkel, valamint az összes hozzánk fordult bajba jutottal, és a magyarországi otthonvédelemmel is halálosan ellenséges Emmanuel Macron már a franciaországi tömegtüntetés előtt bejelentette, hogy nem fog meghátrálni, azaz a lakosságellenes burzsuj "munkajogi" törvényeit akkor is keresztül viszi, szemben a demokratikus népakarattal. A demokráciára és a szociális rendre érzéketlen diktatorikus kilakoltató bunkó tahó bankár vérszívó vidékre menekült a tömegtüntetések elől, mert tartott annak a népnek a haragjától, akinek a képviseletére és demokratikus akaratának biztosítására felesküdött.

Emmanuel Macron belügyminisztériuma 223 ezer, azaz majdnem negyedmillió tüntetőről beszélt, akik kitódultak az utcákra, a tüntetéseket szervező szakszervezet, a CGT pedig 400 ezer tüntetőről tett nyilatkozatot. Franciaországban 4000 vállalatnál tettek sztrájkfelhívást, és a tömegközlekedési, energetikai, oktatási és egészségügyi dolgozók egy része is sztrájkolt. A tüntetések kiterjedtek Párizstól Marseille-ig, Lyon-tól Toulouse-ig, Rennes-től Bordeaux-n át Nizzáig.

A tüntetések szervezeti vezetője, Philippe Martinez úgy nyilatkozott: "Ez volt a premier és sikeresnek mondható".

A CGT szakszervezet a következő tömegtüntetést is bejelentette, szeptember 21-ére, szeptember 23-ára pedig a Lázadó Franciaország nevű radikális baloldali szervezet jelentett be tömegtüntetést.

A világsajtó a minket üldöző és Amerikától megrendelve betiltó bankár pszichopata Emmanuel Macron népszerűségének zuhanásáról számolt be.

Az Echo tv-ben Bayer Zsolt és/vagy Lovas István több alkalommal a világ leginkább diktatorikus országaként deklarálták Franciaországot, mondván (konkrét számadattal), hogy az ottani kormányzat eszközli a világ legtöbb internetes betiltását a franciaországi és külföldi média, hírportálok, honlapok, fórumok stb. ellen, és jobb lenne, ha hallgatnának a liberális és a demokratikus értékekről, mert nem nagyon tudják, hogy mi az. Úgyhogy az ilyen diktatorikus betiltó államok leszállhatnak a magas lóról.

A néputáló bankár Emmanuel Macron a világrekord vagy a közeli betiltásokkal és blokkolásokkal Franciaország összes médiáját és újságíróját is kiskorú idiótaként kezeli, és mintegy minden francia isteneként fentről határozta meg, miről tudhatnak Franciaország népe, médiumai és újságírói, és miről nem tudhatnak, nehogy megírják vagy beszéljenek róla. Hanem a francia médiának és a népnek a bankár pszichopata Emmanuel Macron szabja meg, hogy milyen módon kell a francia média és a nép elé tálalni a dolgokat, és hogy a legtöbb dolgot viszont teljesen el kell titkolni a francia média és a lakosság elől.

Franciaország magyarok és franciák elleni macronista fasiszta állami üldözése miatt legutóbb tegnap írtunk levelet Franciaország magyarországi nagykövetének, Éric Fournier-nek.

A francia média és nép ellen elkövetett bankár és milliárdos terrorizmusért közvetlen felelősség terheli a betiltó amerikai elnököt, Donald Trump-ot, valamint a bolygót az amerikai kormány és milliárdosaik által csicskaként kezelt, és néhány amerikai és trump(l)i állami milliárdos vélt haszna érdekében tiltó és üldöző Google-YouTube-vezetőket, amiknek neve: Steve Chen, Chad Hurley és Jawed Karim. Amik az egész emberiség diktatorikus esküdt ellenségei, közönséges manipulatív felforgatók és nyílt terroristák.

Jellemző a Google-YouTube egész világot behálózó amerikai titkosszolgálati terrorizmusára és nettó hülyeségére, hogy nekünk is sorban betiltották azokat a műsorainkat, amiket egyetlen magyar baloldali és jobboldali videó megosztó sem tiltott és korlátozott semmilyen módon, és amik más országok videó oldalain is zavartalanul ott vannak. Donald Trump és amerikai titkosszolgálataik olyan nettó retardált fasiszta idiotizmusról és intoleráns kreténségről tettek örök történelmi szégyen tanúságot, hogy mostantól egy kukkot sem szólhatnak ezek a kretének a magyarországi demokrácia és szólásszabadság állapotát illetően, hiszen Trump és bandája mindenkinél nagyobb ellensége a demokráciának azon népek ellen is, aki népek hozzájuk képest a Föld bolygó túloldalán élnek, így például Magyarországon.

 

Lássa és terjessze!:
Trump és Netanjahu üldözései miatt lehetett öngyilkos a család Hajdúszoboszlón
Illegális OTP adatbázis, francia diktatúra, orwelli állatfarm (Műsorunk)

Csillag Ösvény Jósda