2020. 07. 15., Szerda
Henrik,Roland névnapja

Magyar tanulságokkal: a CIA a román titkosszolgálaton keresztül utasít a politikai üldözésekre

Magyar tanulságokkal: a CIA a román titkosszolgálaton keresztül utasít a politikai üldözésekre
2017-09-14

A 9/11 napján kirobbant román titkosszolgálati botrányokról nyilatkoztak nekünk romániai kapcsolataink közül. A botrányt Daniel Dragomir, a román titkosszolgálat ezredese robbantotta ki, aki az SRI román hírszerző állami szervezet korábban állományi tagjaként egy tévéműsorban tett leleplező nyilatkozatot. Várjuk azokat a román és bármilyen más állampolgárokat, akik az ügyről vagy a román államnak az amerikai CIA-val való legális és illegális állapotáról további információkkal vagy ismeretekkel tudnak szolgálni, vagy az izraeli titkosszolgálatok, így pl. a Mossad Romániába való beágyazottságáról.

Gyorscikk: Molnár F. Árpád

Romániai ismerőseink kapásból azzal kezdték, hogy a romániai Országos Korrupcióellenes Ügyészség (DNA) az Amerikai Egyesült Államok irányítása alatt áll. Konkrétabban: köztudott, hogy az USA kormányzata és a CIA a román hírszerző szolgálaton, az SRI nevű titkosszolgálaton és a nevében korrupcióellenes ügyészség vezetőin és ügyészein keresztül ad utasításokat, hogy ki ellen folytassanak nyomozásokat, kiket hallgassanak le, kiket technikázzanak be, kik ellen keressenek vagy gyártsanak bűnügyi szempontból terhelő anyagokat, kik ellen indítsanak büntető eljárásokat, kiket állítsanak bíróság elé. Tehát arról van szó, hogy a román igazságszolgáltatást pregnánsan az Amerikai Egyesült Államok kormánya és titkosszolgálatai irányítják. A romániai kontaktok szerint az ügyek kezelésével megbízott bírósági vezetők és számos bíró is a CIA ügynöke, valamint a román államtitkokat az Egyesült Államoknak kiszolgáltató kém.

Daniel Dragomir a román hírszerző szolgálat, az SRI ezredese volt. (Serviciul Roman de Informatii, ami nevében megfelel az amerikai CIA-nak.) Kapcsolataink szerint Dragomir ezredes most szándékosan kerülhette, hogy az Egyesült Államokat konkrétan megnevezze, hogy meghatározóan az áll a romániai koncepciós perek lényegében összese mögött, és a bűnszervezet, amit Dragomir ezredes leleplezett, permanensen az amerikai titkosszolgálatok romániai ügynökhálózata. Dragomir feltárta, hogy a nevében korrupcióellenes ügyészség és a román igazságszolgáltatás egy olyan állam az államban rendszert működtet, amelyikben bírók sora, civilek tömegei, újságírók, ügyészek és vezető ügyészek hada stb. vannak. A hálózat méretét több száz, ezer főben határozta meg.

Az ilyen hálózatokról elmondani érdemes, hogy sokan nem tudják, amikor megbízást kapnak vagy bármit végrehajtanak, hogy azt a CIA szervezte. Ők gyakran csak fogaskerekek egy akármekkora vagy gigantikus méretű korrupciós maffiarendszerben, és annyi dolguk van, hogy pénzért, ingyen vagy más remélt vagy biztosított előnyökért engedelmeskedjenek.

Köztudott, hogy Románia mind hadászati, mind úgynevezett igazságügyi szempontból az Amerikai Egyesült Államok területe és stratégiai bázisa, katonai szempontból pedig Oroszország elleni rakéta-kilövő és III. Világháborús hadibázis is. Ha konfliktus lesz, akkor Magyarország is komoly veszélyben lesz, mert Oroszországnak pillanatok alatt elsőrendű céljai közé kerülhet, hogy Romániát - tehát az USA előre tolt frontvonalát - kilője, megsemmisítse.

Daniel Dragomir román hírszerző ezredes korábban azért ült egy hónapot előzetes letartóztatásban, mert a Szervezett Bűnözés és Terrorizmus Elleni Ügyészség (DIICOT) szerint azzal bízott meg két, korábban izraeli kémet (MOSZAD) - akiknek neve Ron Weiner és David Geclowicz -, hogy nyomozzanak a nevében korrupcióellenes főügyészség vezetője, Laura Codruţa Kövesi ellen. A román média szerint a korábban Moszados Ron Weiner és David Geclowicz a Black Cube nevű izraeli magán-nyomozóiroda magánnyomozói voltak. A megbízás szerint feladatuk volt, hogy a DNA ügyészség vezetője, Kovesi főügyész környezetét is fenyegessék, és informatikai számítógépes módszerekkel Kovesi főügyész és környezete e-mail fiókjaiból is gyűjtsenek kompromittáló adatokat.

Daniel Dragomir a titkosszolgálati botrányt kirobbantó 9/11-es nyilatkozatában azt részletezte, hogy az Országos Korrupcióellenes Ügyészség (DNA) törvénytelen módon jár el, a vádhatósági dokumentumokat a román hírszerző szolgálat, az SRI (titkosszolgálat) emberei állítják össze, és a korrupcióellenes ügyészségnek már csak az a dolga, hogy a titkosszolgálat által összeállított vádiratokat aláírják és elküldjék a bíróságra.

Mellékesen érdemes megjegyezni, hogy ehhez hasonló formula Magyarországon még csak nem is titkolt, ha a magyar bírósági vezetés által az olyan nyilvános parancsokat nézzük, amik meghatározták például azt, hogy amikor kiderül, hogy egy-egy banki devizahiteles uzsoraügyben a szerződés érvénytelen, akkor azt az ország összes bírójának érvényessé kell nyilvánítani a bankok javára, és az állampolgárok összese kárára. És ez csak egyetlen példa a nyilvános állami maffia sorából, ahogyan a magyar bírók függetlenségét nyilvánosan megsemmisítették Magyarországon.

De érdemes említeni e cikk írójának példáját is, aki kapcsán a magyar Országgyűlés Mentelmi Bizottsága, amely Orbán Viktor magyarországi miniszterelnök eszköze, nyíltan, levélben fenyegette meg a magyar bíróságokat, hogy ne merészeljenek még egyszer az Országgyűlés Mentelmi Bizottságához fordulni, ha én, Molnár F. Árpád teszek feljelentést Orbán Viktor ellen, mert különben rosszul járnak.

Daniel Dragomir hírszerző ezredes az e cikk írója által - magyar vonatkozásban - már régen is részletesen feltárt módszert ismételte el, bemutatván ezzel, hogy a korrupt állami gazságügyi maffiarendszer sok részben egy az egyben ugyanolyan Romániában, mint Magyarországon. Így Daniel Dragomir a titkosszolgálati botrányt kirobbantott nyilatkozatában felfedte, hogy a bírók és a román hírszerző titkosszolgálat, az SRI között személyes kapcsolat volt, és a kapcsolati rendszer közreműködött a korrupt bűnöző bírók kinevezéseiben és karrierjében. Módszereik között a megvesztegetés és a zsarolás egyaránt jelen volt. Dragomir ezredes egy másik vonalról is nyíltan beszélt, amiket annak idején többször is részleteztem: hogy a rendszerben az ügyészek és a bírók által fedett tisztek voltak, akiket minden büntetőjogi következmények alól mentesítettek.

Közben érdemes kiemelni, hogy tehát az SRI és a CIA közötti (egyébként alá-fölérendeltségi) kapcsolat a nevében is beszédes: az SRI a Romániai Hírszerző Ügynökség, a CIA pedig az amerikai Központi Hírszerző Ügynökség kifejezés rövidítése. És a kapcsolatuk: az amerikai CIA közvetlen titkosszolgálati munkakapcsolatban áll a román SRI-vel, és testvérszervezetének arra ad utasításokat, hogy kik ellen szervezzenek - a román gazságszolgáltatást utasítva - valós és hamis vádakkal büntető eljárásokat, kiket tegyenek tönkre, kiket kell lecsukni az amerikai korrupcióban alámerült román állami maffiarendszerben, és mely bűnözőket mentsék ki és tegyék minden törvények felettivé, törvényileg érinthetetlenekké. Ez utóbbiak az "untouchables".

Dragomir a más téren is a valójában kifejezetten amerikai eredetű lakosság elleni elnyomó rendszerről is beszélt, amikor elmondta, hogy terrorizmus gyanúja vagy lehetősége címén a civilek tömegeitől kezdve az újságírókon, ügyészeken, bírókon át mindenféle réteget tömegesen megfigyeltek, és erről dokumentumok is vannak. Ez a lakosság jogfosztására irányuló, elnyomó, betiltó és az emberi jogok, valamint az emberéletek és az egész társadalom ellen irányuló állami maffia-összefogás Magyarországon is működik, Donald Trump és az amerikai titkosszolgálatok demokráciára idióta és kretén velejéig romlott analfabetizmusa pedig lépten-nyomon tapintható.

Dragomir ezredes a médiában működő titkosszolgálati ügynökökről is beszélt, akik - ahogyan Magyarországon - azért felelnek, hogy kiről mit és miként beszéljen vagy hallgasson a sajtó, a tévé és a rádió, kiket hogyan kell kimosni vagy hamis vádakkal bűnözőként beállítani. Igen, mintha csak Donald Trump és az amerikai titkosszolgálatok, valamint a CIA Magyarországon elkövetett és pl. kifejezetten az ATV-ben szervezett, valamint az úgynevezett ellenzéki pártok konkrét vezetőinek napi rutinjáról beszélnénk.

 

Legújabb cikkeinkből kapcsolódóként ajánljuk:
Ellenséges magyarellenes CIA-tevékenységek Romániában és Ukrajnában
Trump és Netanjahu üldözései miatt lehetett öngyilkos a család Hajdúszoboszlón
BETILTVA! Őrjöngött a bíróságon a fidesz közveszélyes bűnözője, Heritesz Viktor (Riportunk)
A romák elleni gyilkosságsorozatban a szerető ellen indul büntetőper!
Botránylevél Yossi Amrani izraeli nagykövetnek a magyarok Izraelben való fasiszta betiltásáról

Csillag Ösvény Jósda