2020. 07. 10., Péntek
Amália névnapja

Ellenséges magyarellenes CIA-tevékenységek Romániában és Ukrajnában

Ellenséges magyarellenes CIA-tevékenységek Romániában és Ukrajnában
2017-09-12

Ezekről is nyíltan beszélgettek az Echo tv műsorában, ahogy mi is egyre nyíltabbak leszünk, és kérjük mindenki segítségét, hogy az illegális amerikai terrorizmusról és fekete projectekről személyes tudását, ismereteit és tapasztalatait ossza meg velünk, hogy amit lehet, közkinccsé tegyünk, és nagyobbá legyen a tudás a Sátánról és minden magyarok legfőbb ellenségeiről.

Cikk:
Molnár F. Árpád

és Sz. L.
(0:33.33 óra)

 

Romániát Oroszország elleni rakétakilövő és támadó fegyverraktárként vette birtokba az Amerikai Egyesült Államok. Nyílt titok, hogy a romániai ügyészséget, amit "függetlennek" neveznek, szintén az amerikai kormány és titkosszolgálatai rángatják. Üldözés alá veszik, akik Donald Trump amerikai elnöknek vagy valamely amerikai érdekelt oligarcha gengszternek az útjában állnak, és maffiaként tussolják el azon bűnözők és közveszélyes gengszterek ügyeit, akikről az USA titkosszolgálatai úgy döntenek, hogy megfelelnek a világ legfőbb háborús felforgatója és fenevadja igényeinek, a velünk is ellenséges és gyűlölködő Egyesült Államok törvény feletti, helyesebben törvényen kívüli urainak.

Az Echo tv "Sajtóklub" című műsorában Bayer Zsolt felkonferálásával bemutatták a bolygó talán legtöbb belföldi és külföldi sajtóorgánumát és fórumát stb. államilag blokkoló kaotikus és anarchista Franciaország egyik legújabb őrületét, a hidzsabos barbi babát, amit a muszlim gyerekeknek odaadva hallgathatják, amint az iszlám viseletbe bugyolált baba a Koránból idéz hangosan szövegeket. Mindezt abban az országban, amely államilag kérte és kapta meg Donald Trump leplezetlen titkosszolgálati fedőszervétől, a YouTube-tól, hogy Franciaország és a világon található összes szigetgyarmatai lakosai és újságírói ne tudják megnézni egyetlen műsorunkat se, mert úgy döntött Emmanuel Macron francia félmuszlim nyugatpusztító, kvázi echte terrorista miniszterelnök vagy a francia nép pénzén eltartott emberei.

Mellesleg ma (09.11.) Franciaország budapesti nagykövete, Éric Fournier részére is tiltakozó levelet küldtünk, elküldve nekik a gyarmatosító és nyugatüldöző francia kormány által betiltásra kért műsorunk teljes szövegkönyvét. A cikk, amely keretében postáztuk a Francia Nagykövetség részére, ez: "Bankármaffia! Trump elnökhöz és az USA Nagykövetségéhez fordultunk. A betiltott műsor szövegkönyve!"

De ha már itt tartunk: szintén ma (09.11.) két levelet is írtunk Donald Trump-nak, magyarul és angolul, és kétszer is beszéltünk az USA budapesti nagykövetségével.

Az Echo tv szintén 09.11.-ei műsorában Bayer Zsolt az Egyesült Államok aknamunkájáról is beszélt, hogyan támadja alattomos és sunyi módszereivel az USA a magyaroktatást Romániában:

- Nézzük először a marosvásárhelyi katolikus gimnázium ügyét - mondta az Echo tv műsorában Bayer Zsolt. - (...) Ennek az egész korrupcióellenes [román] főügyészséggel vette kezdetét. Amiről tudjuk, hogy a CIA, most már nem is nagyon titkolt komplett fedőszerve Romániában, ezt az egész korrupcióellenes főügyészséget közvetlenül az amerikai titkosszolgálat működteti, és használja romániai politikai céljai és érdekei szerint. Erről szól ez a kis ügy. És itt is jöttek, hogy akkor ilyen, meg olyan, meg amolyan visszaélések a katolikus gimnázium körül, semmi nem volt, aztán az oktatási kormányzat hozott egy határozatot, hogy akkor mégsem lehet megkezdeni az oktatást, és szét kell osztani a Bolyai líceumba az osztályokat, aztán Marosvásárhelyen tüntettek az érintett szülők és a diákok, és aztán a magyar külügyminiszter, Istennek legyen hála, elmúltak a Grósz Károlyos, meg a Göncz Kingás idők, amikor mertünk kicsik lenni, és akkor mindenki ott törölgette belénk a sáros cipőjét, ahol akarta, a magyar külügyminiszter közölte, hogy coki, OECD tagság nincs támogatva, ameddig ez az ügy nem rendeződik, és a román miniszterelnök el is kezdett visszahátrálni (...).

A magyar néppel és a demokráciával ellenséges nyugati disznóólak közül Európa több tekintetben leginkább groteszk csehójáról, Franciaországról is szó esett, Bencsik András pedig az amerikai titkosszolgálatok Ukrajnában szervezett operatív akciói és fekete projectjei kapcsán nyilatkozott. Annak apropóján, hogy az amerikai befolyás alatt álló szélsőségesen korrupt és bűnöző ukrán kormány az összes kisebbség alapvető jogai ellen támadt, amikor most törvényt fogadott el arra, hogy aki az első négy elemi osztályt elvégezte, ne tanulhasson tovább, csak ukránul.

- De e mögött van egy - mondta Bencsik András -, és itt az általam is hőn szeretett CIA-ról beszéltetek, hogy a CIA nem megy szomszédba a piszkos játszmákért és a piszkos kártyák kijátszásáért. Azzal, hogy ők az ukrán ultranacionalizmust serkentik, mint ahogy ez a törvény erről szól. Miközben az Európai Uniót megetették azzal, hogy Ukrajna majd csatlakozik az EU-hoz, ez milyen rossz lesz Oroszországnak és milyen jó lesz nekünk, ezzel szemben, ezzel a húzással lehetetlenné tették a csatlakozást, ugyanis nagy valószínűséggel a CIA-nak nem annyira fontos az Európai Unió boldogsága, jóléte és mérhetetlen sikere, valamint a keresztény harangok zúgása reggelente. Úgy tűnik, hogy a CIA azt a lehetőséget is nyitva hagyja magának, vagyis az amerikai, hogy mondják, vércsék? Vagy Sátán? Vagy hogy hívják?

- Héják! - hangzott a válasz a stúdióban többektől, kórusban felnevetve.

- Héják! - kiáltotta Bencsik András. - Valami ronda állat, azt jól tudtam! (...) Szóval ezeknek tulajdonképpen valószínűleg van egy olyan forgatókönyv a fejükben, hogy azért ha egy mód van rá, le kéne taposni Európát, mert minél nagyobb területen robbantanak ki káoszt, annál forróbb lesz a helyzet, és még talán Oroszországot is bele lehet rángatni (...).

Mint az mára a nyilvánosság előtt is közismert (kellene legyen), az Egyesült Államok többször szkanderezett Oroszországgal, ki tudja Ukrajnában a saját bábelnökét hatalomra juttatni. Az ukrán háború amiatt következett be, mert miután az USA a saját lábtörlőjét ültette hatalomra, annak minden fedezéket megadott ahhoz, hogy korlátlan bűntettekkel csontig kifossza a saját lakosságát, az ukrán népvagyonból pedig irtózatos összegeket az USA törvények feletti, törvényen kívüli bűnözőinek juttatott. Eközben ugyanez az Egyesült Államok és ugyanez az Európa olyan görögös merkeli adósságcsapdába verte segítség címén Ukrajna egész népét és minden nemzetét, amilyet amúgy ettől a bűnöző söpredék kapzsi férgektől hemzsegő Amerikától és burzsuj Európától megszokhattunk. Amelyik legfőbb ellensége mindig az, amelyiket a leginkább keblére öleli áspis kígyóként és mérges vipera fajzatként.

A nyugatot mocskos hitvány árulóként megélt ukrán nép tömegeinek elege lett ebből az örvénylő moslékból, amit Amerikai Egyesült Államoknak és Európának neveznek, és átálltak Oroszországhoz és Vlagyimír Putyinhoz, aki - szemben a hazug nyugati örvénylő moslékkal - mintegy semmit sem ígért, és mindent megtartott.

Ebből a helyzetből pedig már nem volt nehéz dolga az orosz vezérnek, hogy az USA kapzsisága és gerinctelen árulása miatt elkerülhetetlen közös háború során jókora területeket szakítson el Ukrajnától és olvasszon be a saját növekvő rendszerébe, Oroszország részévé téve őket.

 

A kapcsolódó irodalomból:
Bankármaffia! Trump elnökhöz és az USA Nagykövetségéhez fordultunk. A betiltott műsor szövegkönyve!

Csillag Ösvény Jósda