2020. 05. 31., Vasárnap
Angéla,Petronella névnapja

A romák elleni gyilkosságsorozatban a szerető ellen indul büntetőper!

A romák elleni gyilkosságsorozatban a szerető ellen indul büntetőper!
2017-09-07

A Pesti Központi Kerületi Bíróság (PKKB) egy órája tájékoztatta Molnár F. Árpádot, a HírAréna főszerkesztőjét, hogy Fehérné Nyalka Éva ellen hamis tanúzás bűntette címén indított büntető per tárgyalása szeptember 20-án, 13 órakor kezdődik, a Pesti Központi Kerületi Bíróságon. Fehérné Nyalka Éva a romák elleni gyilkosságsorozatban az elsőrendű és életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélt Kiss Árpád Sándor szeretője volt.

Cikk: Sz. L.
Executive producers: Domján Tibor, Molnár F. Árpád

Konzultáció: Molnár F. Árpád
(Cikk: 17:33.33 óra)

A romák elleni, összesen 6 halálos és félszáz további áldozatot követelt gyilkosságsorozat után életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélték Kiss Árpád Sándort, valamint testvérét, Kiss István Zoltánt és barátjukat, Pető Zsolt Istvánt. Az ügy legközelebbi titkosszolgálati szála Csontos István Csaba volt, aki a gyilkosságsorozat közben is találkozott a katonai titkosszolgálati tartótisztjeként kijelölt Hódos Ernővel. Hódos Ernő Lóránd a Katonai Biztonsági Hivatal, későbbi nevén Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat tisztje volt, és a Koszovót megjárt és kitanított katona, Csontos István Csaba tartótisztje. A kormány és a titkosszolgálatok megpróbálták letagadni, hogy Csontos Istvánnak bármikor az életben kapcsolata volt a katonai titkosszolgálattal, és a tartótiszt is hamisan tanúskodott a bíróság előtt, azt hazudva, hogy nem állt kapcsolatban Csontos Istvánnal. Azonban az állami hazugságokra fény derült, és utána az állam és Hódos Ernő Lóránd tartótiszt is beismerte, hogy konspiratív kapcsolatban állt a negyedrendű vádlottal, Csontos Istvánnal.

Csontos István Csabáról, aki beépült a romagyilkossággal elítéltek közé, annyi biztosnak látszik, hogy megpróbált a titkosszolgálattól segítséget kérni az elkövetők lebuktatására, továbbá tény, hogy a bukás után feltáró tanúvallomást tett. Végül 13 év fegyházbüntetést kapott. Molnár F. Árpád szerint nem is nagyon lehetett volna jobban elítélni, Csontos István titkosszolgálattal való korábbi és közbeni, sok tekintetben homályosan maradt kapcsolata miatt. Ráadásul mihelyst tehette, a merényletekről feltáró tanúvallomást tett.

Az elsőrendű vádlott és elítélt Kiss Árpád Sándor hajdani szeretője Fehérné Nyalka Éva (Nyafi) volt. Ellene indul bírósági per hamis tanúzás bűntette miatt.

Lapunk főszerkesztője, Molnár F. Árpád mindenki másnál közelebbről ismeri az ügyet. A gyilkosságsorozat perének első másfél évében mindenki másnál többször jelent meg és ülte végig a bírósági tárgyalásokat. Többször volt ott, mint bármelyik vádlotti vagy sértetti ügyvéd, és többször, mint bárki újságíró és bárki hallgató. Gyakorlatilag az összes tárgyaláson ott volt, azt a pár órát kivéve, amikor Dr. Miszori László tanácselnök bíró zárt tárgyalást rendelt el, valamint amikor Molnár F. Árpádot politikai koncepciós per áldozataként a bíróság elől hurcolta el Orbán Viktor politikai rendőrmaffiája, a 8. kerületben tanyázó tolnai utcai Szervezett Bűnözés Elleni Főosztály. Az antifasiszta Molnár F. Árpád elleni állami hamis vád lényege az volt, hogy a fasizmust állandóan megbélyegző és azt megbélyegzésként használó főszerkesztő a fasizmus reklámozása céljából bélyegezte meg Orbán Viktort, Andy Vajnát és a katonai titkosszolgálat vezetőjét, Domján Lászlót, mint fasisztákat.

Molnár F. Árpád személyesen beszélgetett a romagyilkosságok több vádlotti és sértetti ügyvédjével, a túlélő romák közül sokakkal, a vádlottak rokonaival, a fegyverszakértőkkel stb., valamint igen sokat Fehérné Nyalka Évával, aki ellen most indul bírósági per hamis tanúzás bűntette alapján.

A gyilkosságsorozat idején Molnár F. Árpádnak volt a legtöbb állami botránya amiatt, hogy az állam és a kormány, valamint Orbán Viktor és a Fidesz nem akarta sem megállítani, sem elfogni a tetteseket, holott az első, de legkésőbb a második halálos akció után már régen minden szükséges adat és információ rendelkezésre állt. Molnár F. Árpád az első vagy a második gyilkosság után már arról is tudott, hogy a titkosszolgálatoknak van egy kedvencük: "a Csontos". Már akkor, amikor Csontos István talán még nem is tudott arról, hogy be fog épülni a merénylők közé.

Molnár F. Árpád később a médián keresztül üzent a gyilkosoknak is, hogy ha abbahagyják, vagy erőiket más irányba fordítják, elképzelhető, hogy az állam illetve külföldi államok befolyására el fogják rejteni őket, és soha nem fognak megbukni. Az üzenet célba is érhetett, de félre is csúszott, amennyiben az elkövetők emiatt jelölték ki meggyilkolásra Kisléta akkori polgármesterét, Pénzes Sándort, akivel ekkorra vagy eztán Molnár F. Árpád egyébként nagyon jó kapcsolatba került.

A gyilkosságok miatt elítéltek közül, a merényletsorozat kezdete előtt Molnár F. Árpád valószínűleg csak Pető Zsolt Istvánt ismerte személyesen, őt is csak futólag.

A gyilkosságok közben, azok folytatása érdekében, a Föld összes lakosai közül Molnár F. Árpád ellen folyt a legnagyobb zajjal az állami terror. És Molnár F. Árpád készítette a legtöbb dokumentumfilmet a romák elleni gyilkosságsorozatról, amik egyébként a roma vezetők körében is nagyon népszerűek voltak, ünnepelték ezeket, és a mai napig érkeznek a gratulációk.

Aki a cigánygyilkosságokról vagy ezek kapcsán információval tud vagy akar szolgálni, írjon nekünk az e-mail címünkre, vagy keresse Molnár F. Árpádot személyesen vagy az elérhetőségei bármelyikén.

E-mail címünk: info.hirarena@gmail.com
Molnár F. Árpád Facebook-oldalára privát üzenetet írhat: https://www.facebook.com/molnarf.arpad.eli
Telefonon - romagyilkosság-ügyben - elsősorban ezt a számot hívják: +36/30/919-6386

Bejelentéseket és információkat a minket üldöző és betiltó izraeli, amerikai és európai kormányok felől is várunk! Azaz: a minket egyoldalúan megtámadott Izrael és Netanyahu-kormányzata, valamint titkosszolgálatai, a sokáig szándékosan eltussolt, törökök elleni fasiszta gyilkosságokba bukott merkeli Németország, Európa leginkább zsidóüldöző állama, azaz Franciaország, továbbá a magyarok elleni politikai üldözésekről hírhedt Svájc, aztán Európa leglopósabb titkosszolgálatával rendelkező Ausztria, valamint a bushista koncentrációs táborokról is hírhedt Olaszország, Európa legbunkóbb diplomáciájával rendelkező Csehország, a diktatúra kiépítése irányába tartó Lengyelország, az állami arrogancia miatt az Európai Unióból már kibukott Nagy-Britannia, és az európai betiltásunknak és üldözésünknek teret adott Amerikai Egyesült Államok.

 

Csillag Ösvény Jósda