2020. 07. 12., Vasárnap
Dalma,Izabella névnapja

Botránylevél Yossi Amrani izraeli nagykövetnek a magyarok Izraelben való fasiszta betiltásáról

Botránylevél Yossi Amrani izraeli nagykövetnek a magyarok Izraelben való fasiszta betiltásáról
2017-09-02

Tudta-e, hogy a háborús bűnökkel vádolt izraeli miniszterelnök, Benjamin Netanjahu még a saját szövetségeseit is betiltja Izraelben? Hallotta-e, hogy Netanjahu óta Izrael afféle banánköztársasággá vált a sajtószabadság terén is?

A napokban kezdődött, de a jelek szerint akár örökké tartó botrányokról olvassa el a HírAréna Online főszerkesztője, ingyenes jogvédő és vezető otthonvédő hazafi, Molnár F. Árpád nyílt levelét, amit ma írt Yossi Amrani izraeli nagykövetnek.

Sz. L.
(18:10.28 óra)

Tisztelt Yossi Amrani Izraeli Nagykövet Úr!

 

5 nappal ezelőtt telefonon fordultunk Magyarország Izraeli Nagykövetségéhez, aztán levélben fordultunk Önhöz, mivel a youtube 2017. április 24-e óta az összes filmünk és műsorunk megjelenését követően hivatalos levelet küld számunkra, miszerint - idézem -:

"Jogi panasz érkezett hozzánk a videóddal kapcsolatban. A felülvizsgálatot követően a(z) [xy című] videót letiltottuk a következő országok YouTube-oldalairól: (...)".

Ekkor felsorolják azokat a kizárólag európai országokat, ahol az ezermilliárdos amerikai youtube részéről szándékosan nem konkretizált, misztikus ködbe burkolt "jogi panasz"-nak helyt adtak. Az európai országok mellett egyetlen nem európai állam van feltüntetve: Izrael.

Ugyanakkor arab országokból tegnap is jelezték, hogy nem tudnak olyan műsorunkról, amit ne tudnának megnézni. Annak ellenére, hogy iszlámellenesek vagyunk, és diktatúrákról van szó, mégis a visszajelzett arab országokban, ott is, ahol tömegesek a letartóztatások és a kivégzések, az néz minket, aki akar. Míg a youtube szerint széles körű európai és izraeli betiltás alatt állunk a nyilvánvalóan csak nevükben liberális demokráciák részéről, amik csak a mesében képviselik a szabad sajtót, valamint a szólásszabadságot.

Konkrétan - április óta szakadatlanul - Izrael, Ausztria, Svájc, Csehország, Németország, Franciaország és gyarmatszigetei a Földön, Olaszország, Lengyelország. Ehhez a diktatorikus és intoleráns kormányzatokhoz verődött a youtube szerint az utóbbi pár műsorunk óta az Egyesült Királyság, azaz Nagy-Britannia.

Öt nappal ezelőtt telefonos megkeresésünkre és levelünkre Ön azóta sem szólt vagy üzent egy árva kukkot sem.

Most már a helyzet tisztázása érdekében szeretnénk deklarálni, hogy Izrael állampolgárai nem kisgyermekek és nem távirányítandó idióták, azaz nem kell nekik az általunk eddig a pontig, és egy perccel sem tovább pártolt és támogatott Benjamin Netanyahu miniszterelnök úr egoista mérlegelése, hogy mit nézhetnek és mit hallhatnak. Biztosak vagyunk abban, hogy Izrael lakosai sokkal érettebbek és kompetensebbek arra, hogy Netanyahu miniszterelnök helyett döntsenek arról, mit akarnak látni és mit nem, és az ő kizárólagos joguk eldönteni, hogy miről akarnak tudni és miről nem. Netanyahu csak azért, mert miniszterelnöki posztra került, nem vált mindannyiuk felett álló istenné, ahogy a Moszad és az izraeli titkosszolgálatok sem azért zabálják Izrael lakosainak ezermilliárdjait, hogy aztán egy orwelli állatfarm idióta barmaiként kezeljék le őket, a vérgazda isteni teljhatalma alatt taposva.

Azt is fontos tisztázni, hogy független emberjogvédők és független média vagyunk, nem pedig Izrael alattvalói. És az Izraelben élő zsidók sem az Ön és Netanyahu úr alattvalói. Sem azok, akik engem nem ismernek, sem azok, akikkel az évek során beszéltem, és akik kivétel nélkül mindannyian, akik Izraelből írtak vagy telefonon stb. megkerestek, kivétel nélkül mind gratuláltak és szívélyes szavakkal fordultak hozzám.

Izrael népe változatlanul normális, és sosem tapasztaltam ettől eltérőt. De azt a 2000-es évek óta tapasztaltam, hogy Izrael kormányzata nem képes meglenni anélkül, hogy ne keresne és folytatna háborút a világ csaknem összes népével és nemzetével szemben. Izrael népe és kormánya szüntelen úgy vizsgázik egymással ellentétes oldalon, mint ahogyan ellentétes egymással a jó és a rossz, a világosság és a sötétség, a béke és a háború.

Már az is nagyon groteszk és bizarr, hogy az amerikai székhelyű youtube kizárólag európai országok szándékosan nem definiált, ködbe burkolt "jogi panasz"-ára hivatkozik, majd nyilvánvalóan hatalmasat hazudva közli, hogy a panaszt felülvizsgálta, és úgy adott helyet a betiltásnak. Ennél csak az feltűnőbb, hogy a betiltással felsorolt európai álliberális és áldemokrata oligarcha országokon kívül kizárólag Izrael rendelkezik olyan diktatorikus jogokkal, hogy az Egyesült Államoktól megrendelt betiltásokat eszközöl Izrael összes lakosai ellen, Izrael teljes lakosságát amerikás nagytőkés módon hülyének nézve, semmibe véve és demokratikus jogaikat amerikásan megtaposva.

Magyar idő szerint a mai napon, 2017. szeptember 2-án, 12 óra 25 perckor ismét levelet küldött a youtube, amely szerint a következő legújabb filmünket is betiltották Izrael összes lakosa elől. A film címe:

"Kislány a gitárnál, kislány a dobnál (Műsorunkban Blumberger Aladár és a lányai)"

Az Izrael és társai amerikásan diktatorikus idiotizmusa és kretén gerinctelensége ellen panaszt nyújtottunk be a youtube-hoz.

Az Izrael és kretén európai társai által üldözött film a HírAréna Online oldalán itt látható:
http://hirarena.com/kislany-a-gitarnal--kislany-a-dobnal--musorunkban-blumberger-aladar-es-a-lanyai-_1830

A youtube-on a közvetlen linkje ez:
https://www.youtube.com/watch?v=zrnyjxDRQ5M

A fasiszta - nézze csak meg és kiderül, hogy Izrael echte fasisztaként szerepelt le -, tehát a fasiszta betiltás ellen természetesen panaszt tettünk a youtube-nál, és követeljük a műsor izraeli betiltásának megszüntetését.

Tisztelt Yossi Amrani Izraeli Nagykövet Úr!

Nem akarom megsérteni a felelősségtől bujkáló szélsőjobboldali magányában, de hajlandó volna a munkáját végezni? Ön Izrael budapesti nagykövete, és izraeli betiltás miatt fordult Önhöz egy világszerte ismert, Magyarországon politikai üldözött, ebbéli minőségében a WikiLeaks-be is bekerült független média alapítója és főszerkesztője vezetésével, hogy miért tiltják be Izraelben még azokat is, akik régóta nyílt pártfogói voltak Izrael jelenlegi miniszterelnökének, és támogatták Izrael kormányzati biztonságpolitikai és nemzetbiztonsági törekvéseit, de még a velünk nyíltan ellenséges és agresszív köztörvényes maffiózó oligarcha, orbán viktor magyarországi miniszterelnökkel való jó kapcsolatát is.

Tudna küldeni egyetlen darab olyan izraeli törvényi paragrafust vagy jogszabályt, ami értelmében Izrael lakosainak a kormány és a kormányfő kell megszabja, miről tudhatnak a hülyének nézett izraeli lakosok és miről nem?

Arra van-e izraeli jogszabályuk, hogy amikor magyarországi zenész gyerekekkel és roma édesapjukkal készítünk filmes interjút - mint az Izrael és rasszista társai által betiltott fenti filmünkben -, akkor azt echte és nettó fasisztákként Önöknek be kell tiltani? Van ilyen embertelen és emberiségellenes jogszabályuk, hogy válogatás nélkül folytathassanak a Föld bolygón bárki ellen rasszista, fasiszta és neonáci politikai üldözést?

Őszintén kíváncsiak vagyunk, mivel indokolják az Izrael kormányzata által rendületlenül eltökélt és folytatólagosan tanúsított faji diszkriminációt, rasszista és fasiszta kirekesztést, és Izrael összes lakosának ilyen szélsőséges kiskorúsítását, amilyet Benjamin Netanyahu miniszterelnök úr és kormányzata tanúsít.

Ugyanis ez a mi demokrata és a fasizmust elutasító fajtánk számára elfogadhatatlan és nettó fasizmus, amiről megígérem, hogy ameddig kielégítő magyarázatban vagy moszados politikai gyilkosságban nem részesülünk, addig le nem szállok a témáról.

Ez a mostani már - ellentétben az előző Önnek írttal - nyílt levél, és ahogyan megígértem, az ellenünk folytatott egyoldalú izraeli ellenségeskedés, gyűlölködés és politikai üldözés elérkezett arra a pontra, amikortól már nem tűrjük tovább, és nyilvános, folytatólagos, és a végtelenbe ható tiltakozások széles skálájával készülünk, amíg kielégítő magyarázattal nem szolgálnak, vagy pedig ugyanazzal a rutinnal, amivel a hadjáratot elkezdték Izrael lakosai ellen és ellenünk, ugyanazzal a rutinnal meg nem szüntetik azt.

A helyzet megoldásáig Izrael miniszterelnökét, Benjamin Netanyahut és pártját, valamint orbán viktorral való kapcsolatát hazánk és Izrael lakosságának érdekeivel ellenséges törvények feletti és törvényen kívüli alattomos összefogásnak tekintjük, persona non grata, és kizárólag a Benjamin Netanyahuval szemben álló izraeli pártok és politikai, valamint szabadságerők érdekeit képviseljük.

Mert rengeteg volt a türelmünk, de mostantól amilyen az adjon isten, olyan legyen a fogadj isten is. Mert - ismétlem - nem vagyunk sem az Ön, sem Netanyahu, sem Izrael diktatorikus és gyarmatosító ellenséges törekvéseinek az alattvalói. Sőt, most már követeljük Izrael lakosai és a zsidóság jogainak biztosítását.

És felszólítjuk Mr. Netanyahut, hogy hagyja abba a fajüldözést!

 

Üdvözlettel Molnár F. Árpád dokumentumfilmes, ingyenes jogvédő
2017. szeptember 2.
Budapest, Hungary.

Csillag Ösvény Jósda