2023. 11. 30., Csütörtök
András,Andor névnapja

A globalista elit célja a gyilkolás, a fegyverkereskedelem és a hatalom (Varga István lelkipásztor)

A globalista elit célja a gyilkolás, a fegyverkereskedelem és a hatalom (Varga István lelkipásztor)
2022-04-02

- Az a céljuk, hogy az emberek öljék egymást, hiszen akkor több fegyvert el lehet adni, több ország tönkremegy, több emberen lehet uralkodni, és ez áll mindezeknek a dolgoknak a hátterében. (...) Ez a sátán eszköze, hogy a gyűlöletet szítsa, hogy gyűlöljék és utálják az oroszt vagy az ukránt... - A Krisztus Szeretete Egyház magyarországi vezetője, Varga István múlt heti, élőben közvetített prédikációjából idézünk néhány gondolatot.

A teljes prédikáció erre a linkre klikkelve is meghallgatható. Varga István lelkipásztor szavaiból idézünk:

- Ezek a viszályok, ezek a háborúk, ezeket uszítások, ez mind a sátán terve és az ő munkája, és azok a sátánista erők, akik ezt mozgatják. Akik ugyan úgy tesznek, mintha békét szeretnének, közben a háborút szítják; hiszen az ördögnek, a sátánnak mi a terve? Az, hogy minél nagyobb legyen a pusztulás, minél nagyobb legyen a gyűlölet az emberek között. A sátánnak nem érdeke, hogy békesség legyen a Földön. És sajnos ez az irány, amit ma látunk, és van talán egy ilyen globalista elit, akiknek nem célja a békesség. Az a céljuk, hogy az emberek öljék egymást, hiszen akkor több fegyvert el lehet adni, több ország tönkremegy, több emberen lehet uralkodni, és ez áll mindezeknek a dolgoknak a hátterében.

Ezért kell imádkozni a vezetőinkért, hogy nyíljon fel a szemük, hogy ezeket a gonosz, uszító erőket ne szolgálják ki, hanem legyen békességük az embereknek. Fegyverrel nem lehet békességet szerezni. Ez a sátán eszköze, hogy a gyűlöletet szítsa, hogy gyűlöljék és utálják az oroszt vagy az ukránt, vagy a cigányt, vagy a zsidót, vagy sorolhatnánk tovább, ugye ezt hívják rasszizmusnak, amikor valakit a születése miatt bármilyen hátrányos megkülönböztetésben részesítenek.

Isten Fia, Jézus Krisztus minden emberért meghalt, és ha visszamegyünk a gyökerekhez, nem tudod, hogy neked milyen gyökered van. A legnagyobb rasszistának is lehet, hogy a legfőbb gyökere talán Noé, ha visszamegyünk az özönvízig. Pál mondja, hogy Isten az egész emberi fajt egy vérből, azaz Ádámban teremtette meg. Isten azt akarja, hogy mindannyian egyek legyünk az Úr Jézus Krisztusban, és ebben akar bennünket használni.

 

A kapcsolódó irodalomból:
1. A Google-YouTube szerint az LMBTQ nevében keresztények bebörtönzésére uszítani rendben való, de Jézus idézése könnyen betiltásokat von maga után
2. A háború oldalai és a média, mint a Sátán manipulatív és gyilkos eszköze (Fábián Attila lelkipásztor)
3. Amerikai hit és ateizmus (Dömök László tanár, lelkipásztor, Naleksz, Molnár F. Árpád)

4. Varga István egyházvezető imádsága az ukrajnai háború kapcsán (Video)
5. Dömök László lelkipásztor: A szodomai Hollywood kiveti magából Krisztust és a keresztényeket (1 perc)
6. Szélsőliberalizmus és kereszténység? Nincs megalkuvás! (Fábián Attila vezető lelkipásztor)

 

 

 

 

 

---

Ha segítségre vagy védelemre szorul, avagy ha Ön segítene nekünk bármiben, keresse médiáinkat vagy egyesületünket, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesületet. Legkönnyebben a +36309196386-os telefonszámon tud minket elérni. Ha nem sikerül, később próbálkozzon újra. Ha akkor sem, utóbb, egy másik számról igyekszünk mindenkit visszahívni.

Médiáink és egyesületünk szolgáltatásait nem vehetik igénybe azok a bérlet- és jegyellenőrök, akik Budapesten vagy az országban bárhol busz-, troli-, villamos- vagy HÉV-utasok zaklatásából élnek. Viszont előre vesszük mindazokat, akik ezen ellenőrök vagy főnökeik elleni panasszal fordulnak hozzánk, vagy bár ellenőrök voltak vagy vannak, de főnökeik visszaéléseiről vagy bűncselekményeiről kívánnak információkkal szolgálni vagy azokat leleplezni.


 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az is, akivel üzletelt. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

 

---

A német hátterű RTL Csoport által a nemi orientációja miatt közismertté tett Osváth Zsolt (VV Zsolt) szellemi és testi fogyatékosok ellen az ő fogyatékosságaikra hivatkozva elkövetett és alapjogként követelt bullyingjai és gyalázkodásai hatására őt néző általános iskolás és további, 18 év alatti tizenévesek gyalázkodó, mocskolódó, bullyingoló gyermekkorú bűnözők hadát termelte ki, akik - miután Osváth (Bullying) Zsolt zöld utat adott mindannyiuknak mások szellemi és testi fogyatékosságai kigúnyolására, mocskolására, gyalázására - tömegesen árasztották el az Internetet a becsületsértés, a rágalmazás, a zaklatás büntető törvénykönyvi elkövetéseit halmazatokban kimerítve. Ezen belül az osváthi fiatalkorú és gyermekbűnözők az iskolai gyalázkodások miatt legutóbb öngyilkos lett és meghalt fiút és annak szüleit is minősíthetetlen és idézhetetlen stílusban mocskolták és gyalázták. Osváth olyan gyermekbűnözők hadát termelte ki, akiknek egy-egy, pl. felnőttek elleni szitokszavaira a korábbi generációban azonnali iskolai igazgatói megrovás, teljes kiközösítés és gyakran azonnali iskolai kirúgás járt. Mi, akikhez valószínűleg a legtöbb olyan szülő fordul, akiknek az állam elvette a gyerekeit, elmondhatjuk, hogy az osváthi szörnyneveltek tetteinél nagyon gyakran sokkal kevesebbért is kiemeli a magyar állam a gyerekeket és viszi állami intézetbe vagy helyezi el nevelőszülőknél. Médiáink és jogvédő szervezetünk kategorikusan elhatárolódik a gyermekkori bűnöző életmódra neveléstől. Ahogy eddig, eztán még határozottabban fel fogunk lépni a gyermekkori és fiatalkori bullyingok letörésére, és számos ilyen projektünk összesét alkalmazni fogjuk, amíg az osváthi bűnözésre kondicionáló alávalóan erkölcstelen bűnözői kondicionálások el nem tűnnek az Internetről. Akcióink részeként folyamatosan bővített felsorolásba kezdtünk olyan vállalkozások és multik ellen, akik az osváthi internetes bullying Google-YouTube-videókhoz reklámfelületként adják a nevüket. A felsorolásból lekerülnie csak és kizárólag annak a vállalkozásnak és multinak van módja, aki hozzánk fordulva kér bocsánatot azért, mert a gyermekbűnözésre neveléshez a nevét adta és annak financiális hátteret biztosított.

A gyermekbűnözők kineveléséhez és gyermekek által mások testi illetve szellemi fogyatékosságainak kigúnyolására és a bűnözés áldozatainak egész bolygón való lejáratásához a következő cégek adták nevüket és nyújtottak pénzügyi támogatást:
Raiffeisen Bank lakáshitel, Epic drama (tulajdonosa a Viasat World Ltd.), Jysk, steadyknee(.com), semrush(.com).

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár, akiket a Google-YouTube törvénytelen betiltásai miatti jogvédő munkánkra hivatkozva kellett elküldenünk, ezért az egész család az életével fizetett 2017. szeptemberében), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az RTL Klub vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

 

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda