2024. 07. 19., Péntek
Emília névnapja

Szélsőliberalizmus és kereszténység? Nincs megalkuvás! (Fábián Attila vezető lelkipásztor)

Szélsőliberalizmus és kereszténység? Nincs megalkuvás! (Fábián Attila vezető lelkipásztor)
2022-02-11

Szélsőliberális sértődéskultúra, megalkuvás a szélsőséges világi követelőzések oltárán, vagy pedig tolerancia helyett szeretet és az Isten Igéjének kendőzetlen hirdetése? Meg kell-e hajolnia a világ másfélmilliárd keresztényének a multik által az egész világra nemi erőszakolt szexuális és egyéb kötelező, egyre diktatórikusabb követelőzések előtt? A nemzetközi Krisztus Szeretete Egyház (KSZE) vezetőinek egyike, Fábián Attila Budapesten, a Török Flóris utcában tartott legutóbbi prédikációjából, amelyre vasárnap délelőttönként kerül sor.

A "Megigazulás a gyakorlatban" című prédikációban Fábián Attila vezető pásztor elmondta:

- Tiszteletben kell tartanunk másnak a véleményét, meggyőződését, akaratát, de vannak dolgok, amiket nem kell tolerálnunk.

Szíves engedelmetekkel hadd beszéljek két mondat erejéig a toleranciáról. Jelen van a világban egy szélsőliberális gondolkodásmód, ami önmagában liberálisnak nem is mondható, hanem inkább szélsőségesen liberális eszmének, amely nyugaton már gyümölcsözik is és közeledik az országunk felé is. Nem szeretnék sokat erről beszélni, de a Biblia nem azt írja, hogy te „keresztény toleráns” legyél, hanem azt írja, hogy járj szeretetben. A tolerancia teljesen mást jelent. Fölírtam magamnak a szó jelentését. A tolerancia igazából egy kompromisszumot, egy megalkuvást jelent, egy megegyezést.

Nekünk azonban tudnunk kell, hogy az Evangélium alapvető, központi üzenetében nincs kompromisszum. Nincs megalkuvás! Nem köthetünk kompromisszumot! Nem engedhetünk a társadalmi nyomásnak, a politikai elvárásnak vagy olyan eszméknek, amelyek elvárják, hogy legyünk korrektek mindenkivel, hogy nehogy valaki megsértődjön! Ha Jézus vagy Pál apostol, vagy Péter, vagy bárki a korai tanítványok közül úgy szolgált volna, hogy vigyáz arra, hogy mit mond, nehogy valaki megsértődjön, akkor mi nem lennénk ma itt.

Arra vagyunk elhívva, hogy az igazságot hirdessük kompromisszumok nélkül.

 

 

 

 

 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az is, akivel üzletelt. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

 

---

A német hátterű RTL Csoport által a nemi orientációja miatt közismertté tett Osváth Zsolt (VV Zsolt) szellemi és testi fogyatékosok ellen az ő fogyatékosságaikra hivatkozva elkövetett és alapjogként követelt bullyingjai és gyalázkodásai hatására őt néző általános iskolás és további, 18 év alatti tizenévesek gyalázkodó, mocskolódó, bullyingoló gyermekkorú bűnözők hadát termelte ki, akik - miután Osváth (Bullying) Zsolt zöld utat adott mindannyiuknak mások szellemi és testi fogyatékosságai kigúnyolására, mocskolására, gyalázására - tömegesen árasztották el az Internetet a becsületsértés, a rágalmazás, a zaklatás büntető törvénykönyvi elkövetéseit halmazatokban kimerítve. Ezen belül az osváthi fiatalkorú és gyermekbűnözők az iskolai gyalázkodások miatt legutóbb öngyilkos lett és meghalt fiút és annak szüleit is minősíthetetlen és idézhetetlen stílusban mocskolták és gyalázták. Osváth olyan gyermekbűnözők hadát termelte ki, akiknek egy-egy, pl. felnőttek elleni szitokszavaira a korábbi generációban azonnali iskolai igazgatói megrovás, teljes kiközösítés és gyakran azonnali iskolai kirúgás járt. Mi, akikhez valószínűleg a legtöbb olyan szülő fordul, akiknek az állam elvette a gyerekeit, elmondhatjuk, hogy az osváthi szörnyneveltek tetteinél nagyon gyakran sokkal kevesebbért is kiemeli a magyar állam a gyerekeket és viszi állami intézetbe vagy helyezi el nevelőszülőknél. Médiáink és jogvédő szervezetünk kategorikusan elhatárolódik a gyermekkori bűnöző életmódra neveléstől. Ahogy eddig, eztán még határozottabban fel fogunk lépni a gyermekkori és fiatalkori bullyingok letörésére, és számos ilyen projektünk összesét alkalmazni fogjuk, amíg az osváthi bűnözésre kondicionáló alávalóan erkölcstelen bűnözői kondicionálások el nem tűnnek az Internetről. Akcióink részeként folyamatosan bővített felsorolásba kezdtünk olyan vállalkozások és multik ellen, akik az osváthi internetes bullying Google-YouTube-videókhoz reklámfelületként adják a nevüket. A felsorolásból lekerülnie csak és kizárólag annak a vállalkozásnak és multinak van módja, aki hozzánk fordulva kér bocsánatot azért, mert a gyermekbűnözésre neveléshez a nevét adta és annak financiális hátteret biztosított.

A gyermekbűnözők kineveléséhez és gyermekek által mások testi illetve szellemi fogyatékosságainak kigúnyolására és a bűnözés áldozatainak egész bolygón való lejáratásához a következő cégek adták nevüket és nyújtottak pénzügyi támogatást:
Raiffeisen Bank lakáshitel, Epic drama (tulajdonosa a Viasat World Ltd.), Jysk, steadyknee(.com), semrush(.com).

 

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár, akiket a Google-YouTube törvénytelen betiltásai miatti jogvédő munkánkra hivatkozva kellett elküldenünk, ezért az egész család az életével fizetett 2017. szeptemberében), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az RTL Klub vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

Titkolt tények: Trianon

Történelmi tény, hogy az I. világháború kitöréséért a Magyar Királyságot felelősség nem terhelte. Ugyanakkor az 1920. évi Békeszerződés delegációi a világháború kitöréséért ...

Csillag Ösvény Jósda