2022. 12. 06., Kedd
Miklós névnapja

A háború oldalai és a média, mint a Sátán manipulatív és gyilkos eszköze (Fábián Attila lelkipásztor)

A háború oldalai és a média, mint a Sátán manipulatív és gyilkos eszköze (Fábián Attila lelkipásztor)
2022-03-17

- Az egyik legnagyobb fegyver ma, amivel embereket lehet vezetni, manipulálni, azok nem a golyók, meg a bombák, hanem az, amit hallanak a Facebookon keresztül, a YouTube-on keresztül, meg a híradásokon keresztül. Ezzel sokkal több embert meg lehet vezetni és a halálba lehet kergetni, mint fizikai dolgokkal. Ez egy hadviselés, ami folyik, egy modern hadviselés - mondta hétvégi prédikációjában Fábián Attila lelkipásztor, a nemzetközi Krisztus Szeretete Egyház (KSZE) országos vezetőinek egyike.

Az élőben is közvetíetett prédikációra Budapesten került sor (XX. Budapest, Pesterzsébet, Török Flóris u. 76.). Az ingyenes Igehirdetésekre bárki el tud menni vasárnaponként, délelőtt nagyjából fél 10-től kezdődően bármikor.

Kommentár nélkül idézve pár gondolatot Fábián Attila lelkipásztor vasárnapi Igehirdetéséből (a teljes prédikáció ide klikkelve elérhető):

- A háború, mint minden egyes viszálykodás az ördögnek a fizikai síkon való megnyilvánulása. És semmilyen módon, semmilyen mértékben nem jogos az, hogy emberek, civilek, ártatlanok halnak meg és kell nekik menekülni. (...)

Szeretném mindannyiótoknak figyelmét felhívni arra, hogy megjelentek mindenféle híradások a médiában, a Facebookon, a YouTube-on, a tévécsatornákon, és mindenki hirtelen nagyon okos lett ezzel kapcsolatban. (...) Arra szeretnélek titeket kérni ezzel kapcsolatban, hogy azoktól a szélsőséges megnyilvánulásoktól, amelyek vagy az egyik, vagy a másik oldalra állnak 100%-osan, ezektől tartózkodjatok! Nagyon sokszor az igazság félúton van. Beszéltem több kárpátaljai magyar ismerőssel, baráttal, ügyfelemmel, partneremmel, aki azt mondta, hogy higgyem el neki, hogy a médiában elhangzott dolgoknak a fele sem igaz. A fele sem igaz! Ami elhangzik, valamilyen politikai ideológia szemszögéből hangzik el vagy egyik oldalról, vagy a másik oldalról. Nagyon sokszor az igazság középen van, vagy nem látszik, vagy az éremnek az élén van. Ezért arra kérlek benneteket, hogy legyetek bölcsek a kiváltó okokkal kapcsolatban, az egésznek a folyamatával kapcsolatban. Nem kell feljebb okoskodni, és nem kell feljebb bölcselkedni, mint ahogy kell bölcselkedni.

Az egyik legnagyobb fegyver ma, amivel embereket lehet vezetni, manipulálni, azok nem a golyók, meg a bombák, hanem az, amit hallanak a Facebookon keresztül, a YouTube-on keresztül, meg a híradásokon keresztül. Ezzel sokkal több embert meg lehet vezetni és a halálba lehet kergetni, mint fizikai dolgokkal. Ez egy hadviselés, ami folyik, egy modern hadviselés. Már az első, a második világháborúban, sőt, az ókorban is használták ezt, hogy megtévesszék az ellenséget.

De mi ismerjük a sátán eszközeit. Nekünk nem kell bolondnak lennünk! Nem kell engednünk, hogy mi félre legyünk vezetve. Mi abban hiszünk és úgy hiszünk, ahogy a Biblia mondja, és a Biblia tanítja. Tudd meg, ha üdvösséged van, nincs mitől félned! Jézusban hívő, újjászületett keresztény vagy, nincs mitől félned. Ha valakinek nincs üdvössége, akkor van mitől félnie. De tudod te is keresztényként, hogy nem a fizikai halál vagy az ingatlanod elvesztése vagy a vagyonod elvesztése a legrosszabb dolog az életben, hanem az Istentől távol lenni, a fizikai halál után. Ez sokkal-sokkal rosszabb dolog!

Úgyhogy a mi felelősségünk tegnap is és ma is és holnap is, hogy ezt az igazságot hirdessük! Ez a legfontosabb dolgunk! Ha van háború a szomszédban, ha nincs.

 

A kapcsolódó irodalomból:
1. A Google-YouTube szerint az LMBTQ nevében keresztények bebörtönzésére uszítani rendben való, de Jézus idézése könnyen betiltásokat von maga után
2. Amerikai hit és ateizmus (Dömök László tanár, lelkipásztor, Naleksz, Molnár F. Árpád)
3. Varga István egyházvezető imádsága az ukrajnai háború kapcsán (Video)
4. Dömök László lelkipásztor: A szodomai Hollywood kiveti magából Krisztust és a keresztényeket (1 perc)
5. Szélsőliberalizmus és kereszténység? Nincs megalkuvás! (Fábián Attila vezető lelkipásztor)

 

 

 

 

---

Ha segítségre vagy védelemre szorul, avagy ha Ön segítene nekünk bármiben, keresse médiáinkat vagy egyesületünket, a Magyar Érdekvédő és Jogvédő Egyesületet. Legkönnyebben a +36309196386-os telefonszámon tud minket elérni. Ha nem sikerül, később próbálkozzon újra. Ha akkor sem, utóbb, egy másik számról igyekszünk mindenkit visszahívni.

Médiáink és egyesületünk szolgáltatásait nem vehetik igénybe azok a bérlet- és jegyellenőrök, akik Budapesten vagy az országban bárhol busz-, troli-, villamos- vagy HÉV-utasok zaklatásából élnek. Viszont előre vesszük mindazokat, akik ezen ellenőrök vagy főnökeik elleni panasszal fordulnak hozzánk, vagy bár ellenőrök voltak vagy vannak, de főnökeik visszaéléseiről vagy bűncselekményeiről kívánnak információkkal szolgálni vagy azokat leleplezni.

 


 

---

Az RTL Csoportot is tulajdonló, a magyarok cenzúrázásának jogát a Facebooktól megszerzett német Bertelsmann az alábbi köztörvényes bűnözőt is mániákusan próbálta rejtegetni, a körözött bűnöző megtalálását lehetetlenné tenni vagy súlyosan megnehezíteni, de nekünk és a magyar rendőrségnek köszönhetően megvan a tettes: Pascu Lucia Veronika és az is, akivel üzletelt. Rendőrségi körözési fotók Pascu Lucia Veronikáról (a középen lévő bilincset mi szerkesztettük oda):

 

 

 

---

A német hátterű RTL Csoport által a nemi orientációja miatt közismertté tett Osváth Zsolt (VV Zsolt) szellemi és testi fogyatékosok ellen az ő fogyatékosságaikra hivatkozva elkövetett és alapjogként követelt bullyingjai és gyalázkodásai hatására őt néző általános iskolás és további, 18 év alatti tizenévesek gyalázkodó, mocskolódó, bullyingoló gyermekkorú bűnözők hadát termelte ki, akik - miután Osváth (Bullying) Zsolt zöld utat adott mindannyiuknak mások szellemi és testi fogyatékosságai kigúnyolására, mocskolására, gyalázására - tömegesen árasztották el az Internetet a becsületsértés, a rágalmazás, a zaklatás büntető törvénykönyvi elkövetéseit halmazatokban kimerítve. Ezen belül az osváthi fiatalkorú és gyermekbűnözők az iskolai gyalázkodások miatt legutóbb öngyilkos lett és meghalt fiút és annak szüleit is minősíthetetlen és idézhetetlen stílusban mocskolták és gyalázták. Osváth olyan gyermekbűnözők hadát termelte ki, akiknek egy-egy, pl. felnőttek elleni szitokszavaira a korábbi generációban azonnali iskolai igazgatói megrovás, teljes kiközösítés és gyakran azonnali iskolai kirúgás járt. Mi, akikhez valószínűleg a legtöbb olyan szülő fordul, akiknek az állam elvette a gyerekeit, elmondhatjuk, hogy az osváthi szörnyneveltek tetteinél nagyon gyakran sokkal kevesebbért is kiemeli a magyar állam a gyerekeket és viszi állami intézetbe vagy helyezi el nevelőszülőknél. Médiáink és jogvédő szervezetünk kategorikusan elhatárolódik a gyermekkori bűnöző életmódra neveléstől. Ahogy eddig, eztán még határozottabban fel fogunk lépni a gyermekkori és fiatalkori bullyingok letörésére, és számos ilyen projektünk összesét alkalmazni fogjuk, amíg az osváthi bűnözésre kondicionáló alávalóan erkölcstelen bűnözői kondicionálások el nem tűnnek az Internetről. Akcióink részeként folyamatosan bővített felsorolásba kezdtünk olyan vállalkozások és multik ellen, akik az osváthi internetes bullying Google-YouTube-videókhoz reklámfelületként adják a nevüket. A felsorolásból lekerülnie csak és kizárólag annak a vállalkozásnak és multinak van módja, aki hozzánk fordulva kér bocsánatot azért, mert a gyermekbűnözésre neveléshez a nevét adta és annak financiális hátteret biztosított.

A gyermekbűnözők kineveléséhez és gyermekek által mások testi illetve szellemi fogyatékosságainak kigúnyolására és a bűnözés áldozatainak egész bolygón való lejáratásához a következő cégek adták nevüket és nyújtottak pénzügyi támogatást:
Raiffeisen Bank lakáshitel, Epic drama (tulajdonosa a Viasat World Ltd.), Jysk, steadyknee(.com), semrush(.com).

 

 

---

Ha azt akarja, hogy a médiumaink és a jogsegélyszolgálat fennmaradjon, és kevesebb legyen körülöttünk a spórolásunk miatti halott (mint pl. Fejes-Forgács Mária halála, vagy a hajdúszoboszlói, a saját gyerekét kivégző, majd öngyilkos lett házaspár, akiket a Google-YouTube törvénytelen betiltásai miatti jogvédő munkánkra hivatkozva kellett elküldenünk, ezért az egész család az életével fizetett 2017. szeptemberében), 1-2 ezer forinttal is támogathatja a HÍRHÁTTÉR MULTIMÉDIA és a HírAréna Online munkáját. Továbbá míg az olyan fake news gyűlöletmédiák, mint az RTL Klub vagy a HVG hazugságokat és államilag megengedett tartalmakat tesznek közzé, addig mi soha, sehol nem látott ismeretekkel gazdagítjuk a lakosságot. Ezért (is) aki tenni akar a közjóért, anyagilag is segítheti munkánkat, hogy ne csak a HVG-hez hasonló klikkvadász hazugsággyárak és központilag engedélyezett szennylapok működhessenek, hanem azok is, akik páratlan információkkal és kordokumentumokkal szolgálhatnak.

Számlaszám (a főszerkesztő Molnár Ferenc Árpád nevére):
11773322-00818357
IBAN: HU63117733220081835700000000
SWIFT-kód: OTPVHUHB
Code BIC: OTPVHUHB

 

Csillag Ösvény Jósda