2020. 06. 03., Szerda
Klotild névnapja

A Facebook (USA-ír-angol tengely) szándékosan juttatta Orbánt teljhatalomra!

A Facebook (USA-ír-angol tengely) szándékosan juttatta Orbánt teljhatalomra!
2018-05-05

A betiltások háttere! Facebookos kapcsolatunk elmondta, mi az oka, hogy a 2018-as magyar parlamenti választások előtt hirtelen sokszor annyi ellenzéki civilt, gondolkodót, újságírót, politikust, aktivistát stb. tiltott be az ír-amerikai Facebook, mint annak előtte bármikor. Olvassa el, hogyan intézte el néhány ország, hogy Orbán Viktornak meglegyen a kétharmad!

És ha Magyarország szuverenitását és a választások tisztaságát nem sérti meg ilyen súlyosan Donald Trump USA-ja, Leo Varadkar ír miniszterelnök Írországa, vagy éppen Theresa May Egyesült Királysága, akkor a legkevesebb lehet, hogy a Fidesz lemarad arról az egyetlen mandátumról, ami a teljhatalmához és a magyar nép további, fékek nélküli kifosztásához, jogaik felszámolásához és a magyar nép, nemzetünk nyomorba döntéséhez kellett!

A magyar nép esküdt ellenségei voltak: USA, Írország, Nagy-Britannia!

Külföldi, a Facebooknál dolgozott vagy dolgozó (közelebbit szándékosan nem mondunk) kapcsolatunk, aki már korábban is rengeteg, kizárólag belsősök által tudott információkkal és részletekkel látott el minket a Facebook titkos belső működése, beépített titkosszolgálati és más ügynökei, az ír és az amerikai kormányzattal-titkosszolgálatokkal való konspiratív összefonódásai kapcsán, külön beszámolójában közölte velünk 1-2 hete, hogy a Mark Zuckerberg-féle, és cégként Írországba települt (most ment vissza az USA-ba) Facebook miért tiltotta be a magyar ellenzéki tömegeket halál pontosan a 2018-as választások előtt, ráadásul úgy, hogy nagyon-nagyon sokaknak a betiltása hogy, hogy nem, éppen a választások napja utáni első vagy második napon járt le!

Mint azt elmondta (a személyi beazonosíthatóság elkerülése érdekében nem szó szerint idézzük, de tartalmilag helyesen):

 

'A Facebooknál sokaknak, akik megbízhatókként voltak listázva, ki volt adva, hogy jelentsék illetve tiltsák azokat a magyar közéleti embereket, cégeket, médiákat, és hétköznapi, de aktív, a politikában aktív ellenzékieket, akik a Fidesszel és Orbán Viktorral szemben írtak, közzétettek vagy valamilyen módon, mindegy, milyen módon megnyilvánultak. Ezt úgy kell elképzelni, hogy akik a Facebook alkalmazásában állnak, vagy azzal közeli kapcsolatban vannak, anyagilag vagy más érdekeknél fogva nem függetlenek, megbízásokat kapnak a Facebooktól, hogy jelentsék a magyar ellenzéket, vagy ők, akik a Facebooknak dolgozó adminok, tiltsák be az ellenzéket.

Amikről én tudok, azok zárt láncú üzenetküldő rendszerekben történtek, amik erre a célra lettek létrehozva.

Sokan listát is kaptak, amikben médiafelületek, újságírók, jogászok, civil aktivista nevek, jogvédők és sok-sok civilek szerepeltek. Őket kellett kiiktatni a választások utánig. Ezért is volt, hogy sok embert éppen akkor tiltottak le, hogy a bannolásuk a lehető legkorábban elkezdődjön, és éppen a választások utánig tartson. Így lehetett a legnagyobb hatékonyságot biztosítani, hogy a legtöbb korrupció és bizonyíték ne kerüljön a magyar emberek elé, se a külföldi média ne szerezzen róla tudomást. Hanem a Fideszre a lehető legtöbben szavazzanak.

És nagyon sokunk, akik nem magyar állampolgárok, vagy mindenki kapott direktívákat, hogyan keressenek rá más ellenzékiekre, hogy letiltsák a tevékenységüket. Ezért sok ellenzékit egy évvel korábbi bejegyzésért bannoltak. Mert direkt erre utazott rá az amerikai secret service és az európai, hogy mondjam, rezidensük, az ír kormány. És úgy került ebbe bannolóként nagyon sok angol állampolgár, hogy a Facebooktól kapták a megbízásokat, és az angol secret services is kiszolgálta az amerikai és az ír szándékegységet, hogy a magyar ellenzéket letöröljék.'

 

Munkatársaink pedig - látva a rengeteg betiltást - már sokkal korábban is arról diskuráltak, hogy ideje lenne Orbán Viktornak magát a Facebookot betiltania, vagy olyan hatalmas összegű adóterhekkel lesújtania, hogy vagy fizet, vagy eltakarodik az országunkból. Mert most Orbánnak lengett a trumpli kókadt zászló, és lifegett a levegőben az ír meleg Leo Varadkar fark végi zaklató pedofil bojtja, és Theresa May bűnöző málnása, de egy következő választásokra a fél világ összefoghat Orbán és klánja eltörlésére.

Mert egyszer hopp, másszor kopp és fröccs!

És az olyan multinacionális állami-félállami szervezett bűnöző maffiák, mint a Google és annak fiókja, a világterrorista YouTube, valamint a szintén embertelen és fasiszta tömeggyilkos zuckergbergi Facebook, napról napra nagyobb tömegeket manipulálnak, és döntik el ők - a világ népei helyett - a választásokat és a világ országainak jövőjét.

 

Kapcsolódó botrányfilmjeinkből és cikkeink közül ajánljuk:
 - A Facebook magyarüldözései minden rekordot megdöntöttek! (Sarvak Ildikó - Molnár F. Árpád)
 - A Facebook-maffia elleni legdurvább összefogás indult (Öten szólnak)
 - Vigyázat! Facebook-hirdetéssel mindenét elveszítheti! Facebook és szervezett bűnözés!

 

Csillag Ösvény Jósda